לא בטוח אם שדרוג או שנמוך...

DrKeo כתב:יש לי חדשה מרעישה, הסינגל של BF4 לא רע בכלל. כן, דייס, משחק של דייס, לא רע, הזוי לגמרי. מדהים גרפית (המים באמת שודרגו בצורה משמעותית מ3 וכך גם האיכות של האירועים המתוסרטים), עלילת COD סבירה מינוס מינוס, אירועים מתוסרטים לא רעים בכלל ועיצוב שלבים סביר. באמת שהופתעתי, את BF3 זנחתי אחרי פחות משעה ולסינגל של 4 אני מרגיש שאני חוזר שוב ושוב.
לא בטוח אם שדרוג או שנמוך...
bling כתב:שמעו,מדובר פה בשידור טלוויזיוני ישיר בספייק של ההשקה הכי חשובה של סוני בשנים האחרונות שיועבר גם בבלוג של סוני ובסטרים נפרד,זה לא פחות גדול או חשוב משום VGA מבחינת סוני,אפילו יותר למען האמת.
אני לא רוצה לעורר ציפיות אבל כן,אני מהמר שנראה משחק גדול אחד לפחות-או אנצ'רטד הבא או הפרויקט הבא של סנטה מוניקה,משהו בסדר הגודל הזה,אני חושב שזה המינימום לאור ההצהרות הנ"ל.
The-Crush כתב:השוואת גדלים של הקונסולות
בעוד שסוני הקטינה את הקונסולה ביחס לקונסולה הקודמת שלה, מייקרוסופט הגדילה את הקונסולה שלה ביחס לקונסולה הקודמת. וזה עוד בלי יחידה הכוח בתוכה.
bling כתב:הבעיה היא שאין פה איזה מניע אידיאולוגי לכאורה וגם לא מידע חיוני שחוסך לנו איזו עוגמת נפש או שחשוב לציבור לדעת,סכ"ה בנאדם שלהנאתו האישית רצה לחמוד בקונסולה שעלתה כסף למפעיל שלו/סוני/whatever והעדיף לקחת אחת במרמה תוך שהוא נהנה לחלוק במידע כדי לקבל כמה דקות תהילה אינטרנטיות.
kririn כתב:
Laskin כתב:
זה נכון לגבי כל הדלפה של מידע. מתמונות מטושטשות עד שמועות לגבי משחקים עתידיים שטרם שוחררו באופן רשמי לציבור ותאריכי יציאה שידענו לפני הזמן.
אני לא חושב שצריך לחשוש לפני שמפרסמים תמונות של "האייפון הבא" בפורומים. ברגע שזה שוחרר לאינטרנט - זה חופשי ולא באמת פוגע באף אחד באופן אישי (אם זה פוגע בצורה כלשהי בחברה - היא הייתה צריכה לדאוג שזה לא יצא, בדיוק כמו הממשלות שנחשפו במסמכים).

omerkot כתב:שתי הקונסולות מבוססות על מעבד חלש של לפטופים בשילוב של כרטיס מסך בינוני מאוד. ההספקים נמוכים ולשתיהן יש היטסינקים עם היטפייפים. אצל סוני יש היטסינק יותר גדול ומאוורר יותר קטן בתצורה שמאוד מוכרת מקירור סטוק של כרטיסי מסך ("קירור ייחודי, קשקישיקורו בלהבלהמאסט") ואצל מיקרוסופט היחס הפוך בתצורה שמאוד מוכרת מקירור של מעבדים. בשני המקרים לא צריכה להיות בעיה של קירור אם המעבדים מיוצרים כמו שצריך.
הדבר שאולי הכי בולט פה זה עד כמה הלוחות האלה רזים מבחינת האלקטרוניקה ואיך הכל מתבצע על המעבד עצמו. מי שקנה motherboard למחשב בשנה/שנתיים האחרונות מכיר את זה היטב שלוחות האם הם מיניאטוריים ודלים ברכיבים.
אין פה שום יצירת אומנות... בשני המקרים מאוד בולט כלוב הפאראדיי שמעיד על זה שהאלקטרוניקה כנראה מאוד רועשת והם צריכים לכלוא אותה בכלוב ע"מ להוריד את רמות הקרינה שנפלטת לרמות שמותרות בתקן (זה גם היה ככה בדור הקודם וחלקית גם בזה שלפניו) אבל הדור הזה פועל במהירויות שעון נמוכות משמעותית מזה הקודם ולכן יש פה קצת דרשני.
bling כתב:אאוץ'...
אבל עומר מה אתה אומר על הבנייה ביחס לתחרות,היא לא נראית אלגנטית יותר?
למה ה X1 נראה כל כך מבולגן ביחס לפס4 למרות שלא מדובר בדיוק בסטים בוקס...
omerkot כתב:זה PCB... מה שאני רואה זה שבבוקס יש יותר רכיבים דיסקרטיים וגם זה בהנחה שהצד התחתון של הלוח של הPS4 נראה כמו זה העליון.
עכשיו השאלה מה המשמעות של זה.
בראש ובראשונה זה בוודאות אומר שהלוח של מיקרוסופט יקר יותר. אבל זה גם אומר שכנראה יש פה דברים שמיקרוסופט עושה וסוני לא (אולי, למשל תמיכה בתקשורת של הקינקט) או שמיקרוסופט בחרה לעשות בצורה דיסקרטית דברים שסוני עושה על גבי סיליקון. לרוב, כשאתה עושה דברים בצורה דיסקרטית אתה מקבל תוצאה יותר טובה מאשר כשאתה עושה את זה על סיליקון.
אתם מסתכלים על הנקיון האסטתי בעין אבל הדבר הזה חסר כל משמעות. בימינו התכנון של הלוחות האלה הוא בעיקר ממוחשב עם התערבות ידנית שנכנסת לתקן כל מני דברים פרטניים. אם סוני הלכה והעסיקה עורך משומעם שישב וסידר את המעגל בצורה אסטתית... זה חסר משמעות ובעיקר מעיד על שעמום של אנשים שם.
אם מדובר על איכות, אז העיניים שלי נופלות הרבה יותר על מה שכתבתי מקודם בעניין פליטות הקרינה. הלוח של סוני עטוף בכלוב מתכת שיושב קרוב אליו מאוד וצריך לבודד את הצרכנים מהקרינה שהוא פולט. בשביל זה גם כל הלוח של סוני מוקף במגעים עבים שמתחברים לכלוב המתכת הזה (האיזור המוזהב - רואים גם בלוח של הWIIU). מאוד יתכן שחלק לא מבוטל מהרכיבים הדיסקרטיים על הלוח של הבוקס נועדו לנטרל את הפליטות האלה על הלוח ואנחנו רואים שהלוח של הבוקס לא מוקף במגעים דומים ושהכלוב שמקיף אותו הרבה פחות צמוד וחנוק יחסית לזה של הPS4. זה לא מעיד על לוח פחות איכותי אלא להפך...
Nigga כתב:איך זה קשור לדיון? לא קשור. סתם מצחיק אותי שכל הדוקטורטים האלה בסופו של דבר עושים לי (יותר נכון לקבלן שאיתו אני עבדתי) טלפון כשצריך כשצריך להחליף/להתקין להם שקע בבית.
ובנימה קצת יותר קשורה.. מכל הלוחות אם שראיתי (של מחשבים/קונסולות), הלוחות אם של סוני הכי אלגנטים והכי אסתטיים ובהפרש.
האם אני ציינתי איפה שהוא שזה תורם משהו לביצועים? ממש לא. אבל אין ספק שזה מלמד על ההבדלים בין חברה תוכנה לבין חברת חומרה.
bling כתב:סבבה עומר הבנתי (בערך כלום),אז רגע,זה שהכלוב של הפס4 צמוד וחנוק יותר ללוח יכול פוטנציאלית לגרום ליותר בעיות חימום? בזה מתבטא החוסר איכות שלו?
bozeman כתב:אל תשכח שתיקנת גם כמה וכמה פעמים XBOX שהלך לעולמו כול כל ההלחמות... (אם לפחות להחזיר את הדיון לגיימינג)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים