Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 14:52

אתם מגזימים, רוב המשחקים תופסים בסביבות ה30GB וזה אומר שאפשר להכניס בכיף 15 משחקים על הדיסק הקשיח. להתחשב בזה שמשחקים עונתיים עפים מהדיסק הקשיח כמו פיפא, מכות, COD וכדומה וגם אנשים שלמשל גמרו את אנצ'רטד 1 ועכשיו משחקים כבר ב2 לא בדיוק ישאירו את אנצ'רטד 1 מותקן אז מגיעים די בקלות לניהול תוכן. אם כל התוכן הוא משחקים ומשחקים בלבד אני לא רואה סיבה שמשהו יצטרך יותר מ15 משחקים מותקנים בו זמנית. כלומר באמת, קפצו ותסתכלו על הספרית פס3 שלכם, כמה מהמשחקים אתם הייתם משאירים מותקנים בשנה נתונה? 8?

עד שיהיו לכם כבר 15 משחקים למלא את הדיסק הקשיח יהיה אמצע 2015 ומשהו באמת חושב שפיפ"א 14 או KZ4 יהיו על הדיסק הקשיח? הרי יהיה כבר פיפ"א 16 ויוכרז KZ5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 14:55

DrKeo כתב:

אז תקנה דיגיטלי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2013, 14:55

DrKeo כתב:יהיה אמצע 2015

AKA השנה שבה דיסק קשיח חיצוני/פנימי של 2 TB יעלה איזה 200 שקל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2013, 14:58

ותוכל לקנות SSD סביר בלי לקחת משכנתא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 15:15

Laskin כתב:
אז תקנה דיגיטלי :)

הייתי קונה אבל זה תלוי במחירים, אם פיזי יעלה רבע? ראית פעם את המחירים הדיגיטליים ב360? פי 2 לפחות מחנויות.
היופי האמיתי זה מה שהולך בPC, דיסק זה סתם אמצעי קיבול למידע התקנה.

בנושא שריטות, אני מכיר יותר דיסקים שרוטים או אבודים מאשר אנשים שנפל להם האינרטנט ל24 שעות ומעלה. לי אישית אבדו גם FFX וגם MGS2 על הפס2 ולהגיד את האמת, אני ממש לא בטוח איפה נמצאים כמה וכמה משחקי 360 שלי שהבאתי לחברים. תהיה בטוח שיש יותר משחקים אבודים מאשר אנשים ללא אינטרנט ל24 וגם אם למשהו אין אינטרנט ל24 שעות לפחות זה עניין זמני, דיסק אבוד זה לעד. מבחינת גישה לספריה שלך, תהיה בטוח שעדיף וידוא מול שרת כל כמה ימים מאשר לשמור עותק פיזי של משהו.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 נובמבר 2013, 15:26

DrKeo כתב:הייתי קונה אבל זה תלוי במחירים, אם פיזי יעלה רבע? ראית פעם את המחירים הדיגיטליים ב360? פי 2 לפחות מחנויות.
היופי האמיתי זה מה שהולך בPC, דיסק זה סתם אמצעי קיבול למידע התקנה.

בארה"ב זה 60 דולר למשחק
שזה סכום מאוד נחמד לעותק דיגטלי
חוץ מיזה למה אתה לא קונה עם עוד חבר וממחלק במחיר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 16:13

Fanta כתב:בארה"ב זה 60 דולר למשחק
שזה סכום מאוד נחמד לעותק דיגטלי
חוץ מיזה למה אתה לא קונה עם עוד חבר וממחלק במחיר?

כן, זה 60$ למשחק בארה"ב אבל אחרי חודשיים זה 20$ למשחק ובXBLA זה עדין נשאר 60$.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 נובמבר 2013, 16:58

האמת שזה יורד גם בXBLA (הם לא חנות בישראל שזה המחיר שנשאר גם אחרי 5 שנים) אבל נכון שלעיתים יותר קל למצוא מבצע בחנות אחרי זמן, או שמבצע יותר טוב
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 17:15

הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 נובמבר 2013, 19:14

אני מאמין שאם אתה לא רוצה את המוצר בפיזי אתה תצליח למצוא את המוצר בצורה נוחה בדגיטל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 19:20

swiss-the-engine כתב:הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.

יהיה לך מגוון דיגיטלי ופיזי, פשוט במקום לקנות קופסאות תקנה מפתחות. זה ככה בעולם הPC, אתה יכול לקנות בסטים, אתה יכול לקנות מפתח לסטים בGMG, אתה יכול לקנות קופסה באמזון או גיימסטופ ולהזין את הCD KEY שבפנים בסטים ואתה יכול לקנות מפתח STEAM במקומות שונים ברשת. המון אופציות אפילו שאתה קונה פשוט משחק דיגיטלי של סטים. כנ"ל עם אוריג'ן והאמת שאפילו משחקי XBLA אפשר לקנות בעזרת מפתחות XBLA במקומות כמו אמזון. הריטייל לא נעלם, רק הצורך בדיסק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 נובמבר 2013, 19:22

DrKeo כתב:יהיה לך מגוון דיגיטלי ופיזי, פשוט במקום לקנות קופסאות תקנה מפתחות. זה ככה בעולם הPC, אתה יכול לקנות בסטים, אתה יכול לקנות מפתח לסטים בGMG, אתה יכול לקנות קופסה באמזון או גיימסטופ ולהזין את הCD KEY שבפנים בסטים ואתה יכול לקנות מפתח STEAM במקומות שונים ברשת. המון אופציות אפילו שאתה קונה פשוט משחק דיגיטלי של סטים. כנ"ל עם אוריג'ן והאמת שאפילו משחקי XBLA אפשר לקנות בעזרת מפתחות XBLA במקומות כמו אמזון. הריטייל לא נעלם, רק הצורך בדיסק.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 21:04

DrKeo כתב:יהיה לך מגוון דיגיטלי ופיזי, פשוט במקום לקנות קופסאות תקנה מפתחות. זה ככה בעולם הPC, אתה יכול לקנות בסטים, אתה יכול לקנות מפתח לסטים בGMG, אתה יכול לקנות קופסה באמזון או גיימסטופ ולהזין את הCD KEY שבפנים בסטים ואתה יכול לקנות מפתח STEAM במקומות שונים ברשת. המון אופציות אפילו שאתה קונה פשוט משחק דיגיטלי של סטים. כנ"ל עם אוריג'ן והאמת שאפילו משחקי XBLA אפשר לקנות בעזרת מפתחות XBLA במקומות כמו אמזון. הריטייל לא נעלם, רק הצורך בדיסק.

לא הבנתי למה כתבת לי את זה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 21:24

swiss-the-engine כתב:לא הבנתי למה כתבת לי את זה.

כי אמרת:
"הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.".

ואני אמרתי לך שאתה לא חותך את המגוון אם עוברים למשחקים דיגיטלים בלבד, רק חותך את הצורך בדיסק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 21:52

DrKeo כתב:כי אמרת:
"הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.".

ואני אמרתי לך שאתה לא חותך את המגוון אם עוברים למשחקים דיגיטלים בלבד, רק חותך את הצורך בדיסק.

ביום שאני אראה את GAMESTOP או כל חנות אחרת מוכרת לי קודים דיגיטליים למשחקיריטייל באקס בוקס אני אשמח... כרגע זה לא המצב וכתוצאה מזה אני צריך לבחור האם לרכוש משחק זול יותר בריטייל ולסבול את החסרונות של הדיסק הפיזי לבין קניה בדיגיטל במחיר גבוהה ולהנות מהיתרונות (לדעתי כמובן) של דיגיטל.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 21:59

swiss-the-engine כתב:ביום שאני אראה את GAMESTOP או כל חנות אחרת מוכרת לי קודים דיגיטליים למשחקיריטייל באקס בוקס אני אשמח... כרגע זה לא המצב וכתוצאה מזה אני צריך לבחור האם לרכוש משחק זול יותר בריטייל ולסבול את החסרונות של הדיסק הפיזי לבין קניה בדיגיטל במחיר גבוהה ולהנות מהיתרונות (לדעתי כמובן) של דיגיטל.

לא, אם זה היה פועל כמו שוק הPC היית צריך לבחור בין זול בדיגיטלי בצורה בלתי רגילה לשום דבר אחר כי הדיגיטלי כבר במחירי רצפה. אתה לא צריך את גיימסטופ, יש לך עשרות מוכרים באינטנרט שנלחמים בינהם מלחמה עקובה מדם על המחירים של המשחקים. אבל אם אתה מתעקש גם בגיימסטופ מוכרים משחקי PC בקופסה, הם פשוט לא זולים כמו באמזון או GMG כי ריטיילר לעולם לא יוכל להיות זול כמו חנות דיגטלית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2013, 22:14

swiss-the-engine כתב:ביום שאני אראה את GAMESTOP או כל חנות אחרת מוכרת לי קודים דיגיטליים למשחקיריטייל באקס בוקס אני אשמח... כרגע זה לא המצב וכתוצאה מזה אני צריך לבחור האם לרכוש משחק זול יותר בריטייל ולסבול את החסרונות של הדיסק הפיזי לבין קניה בדיגיטל במחיר גבוהה ולהנות מהיתרונות (לדעתי כמובן) של דיגיטל.

אבל יש מלא אתרים, כמו GMG או INTKEYS, או אפילו אמאזון, שמוכרים רק את הקודים למשחקים בזול מאוד.
עם התוכנית המקורית של הONE, ככה זה היה פועל גם שם וזה היה יוצר הרבה יותר תחרות.
בעצם, היום, כאשר גיימסטופ מוכרים לPC את סקיירים, למשל (משחק Steamworks), הם מוכרים לך רק את הקוד. הדיסק הפיזי הוא סתם בונוס/נטל.

אני חושב שזו הכוונה של נדב. אני גם חושב שזה ברור לך ושאיפשהו יש אי הבנה ביניכם, כי אתם מסכימים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2013, 22:37

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שזו הכוונה של נדב. אני גם חושב שזה ברור לך ושאיפשהו יש אי הבנה ביניכם, כי אתם מסכימים.

אני יודע שאנחנו מסכימים כי ניהלנו את הויכוח הזה בעבר ושנינו היינו על אותו הצד אל מול קאז ושות'.

אני בהחלט לא מבין מה הוא אומר.

אני הגבתי בהקשר של ה"DRM" כדיסק. בלינג אמר שזה חפיף ואין הבדל מהותי ולאסקין אומר "אז תקנה דיגיטל" ועל כך עניתי שאם אני "אקנה דיגיטל" אני חותך את כל החנויות ריטייל ממשוואת התחרות על הדולר שלי. זה חבל מאוד. אם הדור הזה כל חנויות הריטייל יתחילו למכור קודים ללייב ובמחיר המתאים לדיגיטל אז מעולה, סבבה פיצוצים ואגוזים. כרגע אף אחד לא מבטיח לי תרחיש שכזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2013, 22:47

אז לא הבנתי אותך בכלל, אני חשבתי שאתה מדבר על זה שאם הONE הייתה דיגיטל בלבד אז המחירים היו מתנפחים. נראה שגם קליימן הבין את זה כך שנראה שהיה פה קצר תקשורת קולקטיבי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 נובמבר 2013, 19:35

פוליגון מעדכנים את הביקורת לגוסטס עם ציון לגרסת הXB1:
http://www.polygon.com/2013/11/5/505264 ... sts-review

7 לעומת ה6.5 של הפס4. הכתב אומר שגם צד לצד הוא לא היה מסוגל להבחין בהבדלים ואם היו מצמידים לו אקדח לרקה הוא לא היה יכול להגיד בוודאות איזו גרסה רצה ברזלוציה יותר גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 19:38

Kazz כתב:פוליגון מעדכנים את הביקורת לגוסטס עם ציון לגרסת הXB1:

7 לעומת ה6.5 של הפס4. הכתב אומר שגם צד לצד הוא לא היה מסוגל להבחין בהבדלים ואם היו מצמידים לו אקדח לרקה הוא לא היה יכול להגיד בוודאות איזו גרסה רצה ברזלוציה יותר גבוהה.

והתוספת הקטנה לציון נבעה מכך שגירסאת הONE עובדת חלק, ללא נפילת FPS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2013, 19:42

Kazz כתב:פוליגון מעדכנים את הביקורת לגוסטס עם ציון לגרסת הXB1:

אולי היה חכם להפיל את גרסת הפס4 ל900P או ל800P לטובת 60FPS. כלומר זה כל הקטע של הגיימפליי של הסדרה, חלקות.
הצוות הזה מצחיק אותי, גרסה בזויה על הPC, גרסה בזויה על הONE מבחינת רזולוציה, גרסה בזויה על הפס4 מבחינת FPS. מוסיפים את זה שמדובר במשחק שצריך את ההתקנה הכי גדולה (20GB) בשביל להתחיל לרוץ וכל התיוג של IW שהיה לפני 6 שנים כצוות טכני מטורף שעושה מנועים יפיפיים ב60FPS הפך לצוות שלא מסוגל להתמודד עם שום דבר שהקוד שלו לא נכתב להם מראש על ידי הצוות המקורי של IW.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2013, 19:43

Nigga כתב:Digital Foundry vs. Dead Rising 3
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... d-rising-3

קשה לקריאה ועוד יותר קשה לצפייה.
למי שקונה Xbox One, תעשו לעצמכם טובה ואל תיקנו את המשחק הזה ב 60$.

מוזר שהם נתנו למוצר לצאת ככה. 20 פריימים זה קצת קיצוני. זה כבר בסדר גודל של קילזון 2.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 נובמבר 2013, 19:44

מצד שני IGN אומרים שההבדל ברזולוציה ברור וניכר. שפל חדש בעיתונאות המשחקים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 נובמבר 2013, 19:44

Kazz כתב:מצד שני IGN אומרים שההבדל ברזולוציה ברור וניכר. שפל חדש בעיתונאות המשחקים?

דעות שונות, של אנשים שונים? לא הייתי קורא לזה שפל במיוחד.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 16 אורחים