DrKeo כתב:
DrKeo כתב:יהיה אמצע 2015
Laskin כתב:
אז תקנה דיגיטלי
DrKeo כתב:הייתי קונה אבל זה תלוי במחירים, אם פיזי יעלה רבע? ראית פעם את המחירים הדיגיטליים ב360? פי 2 לפחות מחנויות.
היופי האמיתי זה מה שהולך בPC, דיסק זה סתם אמצעי קיבול למידע התקנה.
Fanta כתב:בארה"ב זה 60 דולר למשחק
שזה סכום מאוד נחמד לעותק דיגטלי
חוץ מיזה למה אתה לא קונה עם עוד חבר וממחלק במחיר?
swiss-the-engine כתב:הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.
DrKeo כתב:יהיה לך מגוון דיגיטלי ופיזי, פשוט במקום לקנות קופסאות תקנה מפתחות. זה ככה בעולם הPC, אתה יכול לקנות בסטים, אתה יכול לקנות מפתח לסטים בGMG, אתה יכול לקנות קופסה באמזון או גיימסטופ ולהזין את הCD KEY שבפנים בסטים ואתה יכול לקנות מפתח STEAM במקומות שונים ברשת. המון אופציות אפילו שאתה קונה פשוט משחק דיגיטלי של סטים. כנ"ל עם אוריג'ן והאמת שאפילו משחקי XBLA אפשר לקנות בעזרת מפתחות XBLA במקומות כמו אמזון. הריטייל לא נעלם, רק הצורך בדיסק.
DrKeo כתב:יהיה לך מגוון דיגיטלי ופיזי, פשוט במקום לקנות קופסאות תקנה מפתחות. זה ככה בעולם הPC, אתה יכול לקנות בסטים, אתה יכול לקנות מפתח לסטים בGMG, אתה יכול לקנות קופסה באמזון או גיימסטופ ולהזין את הCD KEY שבפנים בסטים ואתה יכול לקנות מפתח STEAM במקומות שונים ברשת. המון אופציות אפילו שאתה קונה פשוט משחק דיגיטלי של סטים. כנ"ל עם אוריג'ן והאמת שאפילו משחקי XBLA אפשר לקנות בעזרת מפתחות XBLA במקומות כמו אמזון. הריטייל לא נעלם, רק הצורך בדיסק.
swiss-the-engine כתב:לא הבנתי למה כתבת לי את זה.
DrKeo כתב:כי אמרת:
"הנקודה היא שאין סיבה שאני ארצה לחתוך את עצמי מהמגוון העצום של חנויות המוכרות מוצרים פיזיים בשביל להינות מיתרונות דיגיטליים.".
ואני אמרתי לך שאתה לא חותך את המגוון אם עוברים למשחקים דיגיטלים בלבד, רק חותך את הצורך בדיסק.
swiss-the-engine כתב:ביום שאני אראה את GAMESTOP או כל חנות אחרת מוכרת לי קודים דיגיטליים למשחקיריטייל באקס בוקס אני אשמח... כרגע זה לא המצב וכתוצאה מזה אני צריך לבחור האם לרכוש משחק זול יותר בריטייל ולסבול את החסרונות של הדיסק הפיזי לבין קניה בדיגיטל במחיר גבוהה ולהנות מהיתרונות (לדעתי כמובן) של דיגיטל.
swiss-the-engine כתב:ביום שאני אראה את GAMESTOP או כל חנות אחרת מוכרת לי קודים דיגיטליים למשחקיריטייל באקס בוקס אני אשמח... כרגע זה לא המצב וכתוצאה מזה אני צריך לבחור האם לרכוש משחק זול יותר בריטייל ולסבול את החסרונות של הדיסק הפיזי לבין קניה בדיגיטל במחיר גבוהה ולהנות מהיתרונות (לדעתי כמובן) של דיגיטל.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שזו הכוונה של נדב. אני גם חושב שזה ברור לך ושאיפשהו יש אי הבנה ביניכם, כי אתם מסכימים.
Kazz כתב:פוליגון מעדכנים את הביקורת לגוסטס עם ציון לגרסת הXB1:
http://www.polygon.com/2013/11/5/505264 ... sts-review
7 לעומת ה6.5 של הפס4. הכתב אומר שגם צד לצד הוא לא היה מסוגל להבחין בהבדלים ואם היו מצמידים לו אקדח לרקה הוא לא היה יכול להגיד בוודאות איזו גרסה רצה ברזלוציה יותר גבוהה.
Kazz כתב:פוליגון מעדכנים את הביקורת לגוסטס עם ציון לגרסת הXB1:
http://www.polygon.com/2013/11/5/505264 ... sts-review
7 לעומת ה6.5 של הפס4. הכתב אומר שגם צד לצד הוא לא היה מסוגל להבחין בהבדלים ואם היו מצמידים לו אקדח לרקה הוא לא היה יכול להגיד בוודאות איזו גרסה רצה ברזלוציה יותר גבוהה.
Nigga כתב:Digital Foundry vs. Dead Rising 3
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... d-rising-3
קשה לקריאה ועוד יותר קשה לצפייה.
למי שקונה Xbox One, תעשו לעצמכם טובה ואל תיקנו את המשחק הזה ב 60$.
Kazz כתב:מצד שני IGN אומרים שההבדל ברזולוציה ברור וניכר. שפל חדש בעיתונאות המשחקים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים