bling כתב:אבל מקומות אחרים אמרו שכן יש בעיות פריימרייט בגרסת ה ONE לא?
ולפחות מבקר אחד אמר שההבדלים בין הגרסאות הם שמים וארץ,מה אפשר לאמר כבר.
Kazz כתב:אם מישהו לא מסוגל להבחין בין 720P ול1080P ואומר שההבדל שהוא כן רואה הוא אולי ''הדמיון' שלו - אל לו לכתוב ביקורות על משחקי וידאו ולהעביר דיעה על הפן הטכני.
bling כתב:קאוטיק,זו השוואה טכנית,זה אמור להיות מדע,לא מעניין אלו שלא יודעים להבחין.
עד לפני יומיים לא ידעתי בכלל מה זה AF עד ש PC גיימרים בגאף העלו ת'רד ששאל "למה אין AF בקונסולות דור הבא" שם הראו תמונות ממשחקי פס4 ו ONE והמחישו מה האפקט הזה עושה והתחוור לי עד כמה זה מביך שאין את זה במיוחד שזה לא אוכל ביצועים.
זה שאני חסר מושג ב AF לא אומר שבהשוואה מול גרסת PC לא צריך לציין את זה כי יש אנשים כמו בלינג שאין להם מושג.
הצוות הזה מצחיק אותי, גרסה בזויה על הPC, גרסה בזויה על הONE מבחינת רזולוציה, גרסה בזויה על הפס4 מבחינת FPS. מוסיפים את זה שמדובר במשחק שצריך את ההתקנה הכי גדולה (20GB) בשביל להתחיל לרוץ וכל התיוג של IW שהיה לפני 6 שנים כצוות טכני מטורף שעושה מנועים יפיפיים ב60FPS הפך לצוות שלא מסוגל להתמודד עם שום דבר שהקוד שלו לא נכתב להם מראש על ידי הצוות המקורי של IW.
Yahel12 כתב:כמה מתעסקים בנושא של הגרפיקה זה פשוט נורא.. תמיד שאני חושב שעל כול האנשים האלו שעוסקים בנושא של ירידות פריימים ושל רזולוציה אני באמת תמיד שואל את עצמי אם הם בכלל משחקים במשחק כי הם כול כך עסוקים בעד כמה המשחק נראה טוב שהם בכלל לא משחקים בו,אני די בטוח שההבדלי גרפיקה האלו הם ממש לא הבדלים,ושהמשחקים נראים מעולה.
bling כתב:לא מסכים איתך בכלל קאוטיק,ואם בסוף יצא שכולם כולל DF יאמרו שיש הפרש בולט גראפית לטובת הפס4 והכתב מפוליגון יצא נעל בית?
במיוחד שאומר שלא יודע אם זה דמיונו או לא,ככה מתנהל מישהו שאמור לעשות השוואה?
הוא צריך לשים את הגרסאות זה לצד זה ואם הוא לא בטוח אם זה דמיונו אז במינימום שיעשה סקר במערכת וישאל מבקרים אחרים,אני בחיים לא הייתי מעז לכתוב משפט חובבני כזה,אם לא הייתי בטוח הייתי שואל אחרים כדי שלא אביך את עצמי.
הוא עושה שירות רע לקוראים שמצפים לדעת על הבדלים.
תחשוב גם על וידאוגיימר שלא יודעים לראות נפילות פריימים וטוענים שלא נתקלו בכאלו על הפס4 למרות שזו עובדה קיימת,שחקן הארדקור של קוד מאמין לו ופתאום מוצא שהמולטי-הדבר הכי חשוב במשחק נופל בפריימרייט שזה הדבר הכי חשוב,עוד שירות רע לקוראים והפעם מהכיוון השני.
יש דברים שהם ברורים ומי שמפספס אותם לא צריך לעשות השוואות או לדבר עליהן,במיוחד שחלקן במסגרת כתבות ייעודיות ולא איזה פסקה קטנה שנזרקה בביקורת.
And this is what Microsoft has done such a poor job of communicating: They're spent a significant amount of time and money making sure that the Xbox One can run your home theater, but they also made sure to keep the gaming aspect of the hardware front and center. You can step away from the game at any time, and the system will keep the game frozen, ready to jump back into action when you're ready to play again.
The PlayStation 4 does this on a system level; you'll be able to put the system in standby mode and walk away, but the Xbox One allows you to do this for the game itself and continue using the console for anything else. It's a powerful feature that doesn't really sink in until you see it in person, and goes a long way to justify Microsoft's claims that this should be the middle of your entertainment experience.
I'll be testing all these issues in detail in my own home very soon, but this meeting at least proved that yes, this exists. It works. And it's pretty damned cool.
bling כתב:לא קאוטיק אני לא אמור לנחש שהכתב של וידאוגיימר לא רגיש לנפילות פריימים,לא כתוב את זה בתחילת ההשוואה שהנ״ל לא רגיש,אני צרכן שחושב שהוא יודע על מה הוא מדבר ונדפק עם קוד מגמגם שזה הדבר הכי הכי חשוב במותג הזה.
בכל אופן אתה צודק שהמפתחת הבינונית הזו מקבלת יותר מדי תשומת לב על הכשלון שלה,נעבור הלאה.
DrKeo כתב:עניין הHDMI מצחיק כי אם אתה משחק ככה אז אתה יכול לקבל נוטיפיקציות של הONE בזמן שאתה משחק בפס4. אפשר לשחק באנצ'רטד 4 ופתאום לקבל הזמנה לשחק במולטי של היילו 5
אין שום קשר בין בכמה פריימים רץ המשחק לגראפיקה. משחק שלא רץ ב-30 פריימים לא נעים לעין וזה מפריע. זה כמו שScreen tearing מוגזם יכל להרוס חווית משחק. יש דברים שאי אפשר לסבול. אם אתה גם מתכוון לשחק במשחק על טלוויזית גדולה רצוי שגם הרזולוציה תעניין אותך
swiss-the-engine כתב:בהחלט יתכן והFEED עובר ישירות בלי נגיעה אבל קשה לי להאמין... אני חושש שזה יהיה כמו הלאג של טלוויזיות עם כל הקשקושים שהם מנסים לעשות בשביל "לשפר" את התמונה. בכל אופן עוד מעט אדע ואשתף![]()
![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 43 אורחים