Golan כתב:מקווה שיהיה דירקט מעניין.
נדב, זוכר שהתרברבת על זה שהפס360 היו קונסולות עם השקה מדהימה, בעוד ה-Wii U התחילה גרוע? הפתעה: ההשקה של הפס4 גרועה לחלוטין (תעיף מבט בת'רד של הפס4), ובעוד שבוע נגלה שגם ההשקה של האקסבון תהיה זוועתית כי גם ככה Ryse נשחט ב-Previews, ודד רייזינג לא עומד להיות מדהים.
ששון כתב:בהחלט נראה שהם חידשו קצת את הנוסחא.
אני אישית לא אהבתי את הסגנון האומנותי שנראה כמו SNES משודרג, אני מעדיף זלדה שבאמת מיועד ל3DS כולל גימיקים והכל.
לא לגמרי הבנתי איך הם עשו את העולם פתוח ולא לינארי אבל זה נראה מעניין
אגב אני חושב שמה שהשפיע על הציונים הגבוהים זה שהמשחק לוחץ למבקרים על בלוטת ה-LTTP שלהם.
ששון כתב:בהחלט נראה שהם חידשו קצת את הנוסחא.
אני אישית לא אהבתי את הסגנון האומנותי שנראה כמו SNES משודרג, אני מעדיף זלדה שבאמת מיועד ל3DS כולל גימיקים והכל.
לא לגמרי הבנתי איך הם עשו את העולם פתוח ולא לינארי אבל זה נראה מעניין
אגב אני חושב שמה שהשפיע על הציונים הגבוהים זה שהמשחק לוחץ למבקרים על בלוטת ה-LTTP שלהם.
Golan כתב:זלדה החדש ל-3DS הוא הצלחה.
רונן כתב:וואו. מדהים. כוחה של נינטנדו עדיין במותניה במותגיה המובילים
ודאי שאקנה אותו.
נראה מה יקרה עם מריו החדש בשבוע הבא. אני מניח שיקבל ביקורות מעולות, אך כמובן לא משהו שיתקרב למריו גלקסי. ממה שראיתי, המשחקיות נראית כיפית ואיכותית, אך לא חושב שזה המשחק שיגרום לי לקנות ווי־יו. אם היה 'מריו גלקסי' אז אולי, בינתיים מעדיף לתמוך בקונסולה אחת. כאשר נינטנדו תכריז על גרסאות HD של כל המשחקים הגדולים של ה-Wii אקנה את הקונסולה מיד.
Golan כתב:אז תתכונן להיות מופתע, כי כנראה לגלקסי נולד אח קטן. גלקסי הראשון קיבל 9.7 אצל IGN. מריו החדש לוויו, על פי הדלפה שפורסמה בנאוגאף, קיבל מ-IGN ציון של 9.6. פאק.
matangt8 כתב:השאלתי 3DS מSWISS. נשחק בזלדה ונראה למה הוא המשחק עם הממוצע הכי גבוה במטה קריטיק. אולי גם נרכוש את פוקימון בעתיד הקרוב.
MagmaJet כתב:הסיבה שהוא קיבל ממוצע גבוה זה בגלל השיקול שהוא מבוסס על משחק שקיבל ציונים מאוד טובים בזמנו.
Wildly imaginative level design
Unabashedly creative
kririn כתב:נוכל להחליף משחקים עם תיקנה אירופאי
רונן כתב:על מה אתה מבסס זאת? ציוניו של משחק נקבעים על פי גורמים רבים, ובקושי, אם בכלל, יש משקל לגורם שציינת.
למשל, אני קראתי שיש בו את המקדשים בין הכי טובים בסדרה.
גם קראתי שהאפשרות לשכור אבזרים (Gadget) ולהשיג אותם כבר בתחילה אפשר למפתחים ליישם חידות מעניינות.
אז הנה כבר שתי מהפכות בסדרה שלא מזכירות כלל את 'אוקרינה', ויש המון חידושים נוספים, כמו אלמנט הנייר והדו־ממד.
באחת הביקורות המצולמות שצפיתי בה, למיטב זיכרוני כלל לא הוזכר השם Ocarina, ואם הוזכר, אני לא זוכר כי כנראה זה לא היה הדבר הכי חשוב שם.
אגב, אני חופר בלי לשאול אותך שאלה חשובה יותר: שיחקת במשחק? מתי הספקת?
הזמנתי את המשחק, עלה לי 130 ש"ח בלבד
Golan כתב:
איפה באמת מצאת אירופאי יד שניה זול? אין ביד 2 כלום.
רונן כתב:
Nucleus_Dawn כתב:משלושת הקונסולות המובילות היום, הWIIU הכי מעניינת אותי.
זה שהיא יכולה להפעיל משחקי WII, (אני רוצה לשחק מריו גלקסי ו2) וזה שיוצא לה מריו חדש שנראה נהדר (למרות שבהתחלה הוא נראה לי מעפן כמו המשחק ב3DS) ובעתיד גם זלדה ומטרויד שבטח אוהב, גורמים לה להיות אחלה רכישה עבורי.
עכשיו רק צריך שהיא תהייה 200$ וכנראה שאקנה אותה. אני מקווה שזה יקרה בקרוב, אז אני סומך על כך שהמכירות ימשיכו להיות זוועתיות ושלנינטנדו לא תהייה ברירה פרט ללהוריד את המחיר בחדות.
Nucleus_Dawn כתב:משלושת הקונסולות המובילות היום, הWIIU הכי מעניינת אותי.
זה שהיא יכולה להפעיל משחקי WII, (אני רוצה לשחק מריו גלקסי ו2) וזה שיוצא לה מריו חדש שנראה נהדר (למרות שבהתחלה הוא נראה לי מעפן כמו המשחק ב3DS) ובעתיד גם זלדה ומטרויד שבטח אוהב, גורמים לה להיות אחלה רכישה עבורי.
עכשיו רק צריך שהיא תהייה 200$ וכנראה שאקנה אותה. אני מקווה שזה יקרה בקרוב, אז אני סומך על כך שהמכירות ימשיכו להיות זוועתיות ושלנינטנדו לא תהייה ברירה פרט ללהוריד את המחיר בחדות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים