ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

MagmaJet
Trainee

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי MagmaJet » 12 נובמבר 2013, 21:50

מחר Nintendo Direct.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 נובמבר 2013, 17:16

מקווה שיהיה דירקט מעניין.

נדב, זוכר שהתרברבת על זה שהפס360 היו קונסולות עם השקה מדהימה, בעוד ה-Wii U התחילה גרוע? הפתעה: ההשקה של הפס4 גרועה לחלוטין (תעיף מבט בת'רד של הפס4), ובעוד שבוע נגלה שגם ההשקה של האקסבון תהיה זוועתית כי גם ככה Ryse נשחט ב-Previews, ודד רייזינג לא עומד להיות מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2013, 18:06

Golan כתב:מקווה שיהיה דירקט מעניין.

נדב, זוכר שהתרברבת על זה שהפס360 היו קונסולות עם השקה מדהימה, בעוד ה-Wii U התחילה גרוע? הפתעה: ההשקה של הפס4 גרועה לחלוטין (תעיף מבט בת'רד של הפס4), ובעוד שבוע נגלה שגם ההשקה של האקסבון תהיה זוועתית כי גם ככה Ryse נשחט ב-Previews, ודד רייזינג לא עומד להיות מדהים.

גולן, הWIIU שנה אחרי שהיא יצאה במצב קטסטרופלי. הפס4/ONE בגיל שנה יהיו עם 20+ כותרי AAA סופר איכותיים. לפקשש בלעדיים בשיגור זה משהו אחד שקורה הרבה אבל שנה שלמה בלי כלום לשחק לא אמור לקרות לשום דבר. לפחות בפס4 יש לך פיפא בגרסה מטורפת, NBA2K14, BF4, NFS ועוד כמה גדולים איכותיים אפילו אם הם לא בלעדיים. בשיגור של הWIIU היו פורטים בני שנה ומשחקים לא מעניינים במיוחד וכשהפס4 תהיה בת שנה, עם ה20+ משחקי AAA מטורפים שלה לא יהיה מה להסתכל בכלל לכיוון של חצי השוואה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2013, 18:24

אני גם לא זוכר ש KEO אמר שהפס360 היו קונסולות עם השקה מדהימה, זה יהיה לא מדויק מצידו במיוחד עם הפס3.

למען האמת הקונסולות שמסורתית הן בעלות השקה מדהימה הן של נינטנדו עצמה ולכן זה מכפיל את האכזבה מה WIIU באספקט הזה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 נובמבר 2013, 20:36

זלדה החדש ל-3DS הוא הצלחה.

ביקורות למריו החדש ל-Wii U יגיעו ביום שלישי.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 15 נובמבר 2013, 12:02

בהחלט נראה שהם חידשו קצת את הנוסחא.
אני אישית לא אהבתי את הסגנון האומנותי שנראה כמו SNES משודרג, אני מעדיף זלדה שבאמת מיועד ל3DS כולל גימיקים והכל.
לא לגמרי הבנתי איך הם עשו את העולם פתוח ולא לינארי אבל זה נראה מעניין :)

אגב אני חושב שמה שהשפיע על הציונים הגבוהים זה שהמשחק לוחץ למבקרים על בלוטת ה-LTTP שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2013, 14:39

ששון כתב:בהחלט נראה שהם חידשו קצת את הנוסחא.
אני אישית לא אהבתי את הסגנון האומנותי שנראה כמו SNES משודרג, אני מעדיף זלדה שבאמת מיועד ל3DS כולל גימיקים והכל.

אגב אני חושב שמה שהשפיע על הציונים הגבוהים זה שהמשחק לוחץ למבקרים על בלוטת ה-LTTP שלהם.

לפי מה שהבנתי יש במשחק שני עולמות, היירול ואנדרול. היירול פתוח לגמרי ללא כל לינאריות אבל יש בו רק 4 צינוקים, אנדרול לינארי כמו פעם ויש בו 5 או 6 נוספים. בעצם יש לך גישה חופשית ל4 צינוקים הראשונים וכל השאר הגישה לינארית כמו פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 נובמבר 2013, 15:46

ששון כתב:בהחלט נראה שהם חידשו קצת את הנוסחא.

סגנון לינק לעבר מצוין לנידות ,וה3DS היא נידת

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 נובמבר 2013, 23:57

וואו. מדהים. כוחה של נינטנדו עדיין במותניה במותגיה המובילים ;)

ודאי שאקנה אותו.

נראה מה יקרה עם מריו החדש בשבוע הבא. אני מניח שיקבל ביקורות מעולות, אך כמובן לא משהו שיתקרב למריו גלקסי. ממה שראיתי, המשחקיות נראית כיפית ואיכותית, אך לא חושב שזה המשחק שיגרום לי לקנות ווי־יו. אם היה 'מריו גלקסי' אז אולי, בינתיים מעדיף לתמוך בקונסולה אחת. כאשר נינטנדו תכריז על גרסאות HD של כל המשחקים הגדולים של ה-Wii אקנה את הקונסולה מיד.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2013, 00:04

רונן כתב:וואו. מדהים. כוחה של נינטנדו עדיין במותניה במותגיה המובילים ;)

ודאי שאקנה אותו.

נראה מה יקרה עם מריו החדש בשבוע הבא. אני מניח שיקבל ביקורות מעולות, אך כמובן לא משהו שיתקרב למריו גלקסי. ממה שראיתי, המשחקיות נראית כיפית ואיכותית, אך לא חושב שזה המשחק שיגרום לי לקנות ווי־יו. אם היה 'מריו גלקסי' אז אולי, בינתיים מעדיף לתמוך בקונסולה אחת. כאשר נינטנדו תכריז על גרסאות HD של כל המשחקים הגדולים של ה-Wii אקנה את הקונסולה מיד.

אז תתכונן להיות מופתע, כי כנראה לגלקסי נולד אח קטן. גלקסי הראשון קיבל 9.7 אצל IGN. מריו החדש לוויו, על פי הדלפה שפורסמה בנאוגאף, קיבל מ-IGN ציון של 9.6. פאק.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 נובמבר 2013, 01:40

Golan כתב:אז תתכונן להיות מופתע, כי כנראה לגלקסי נולד אח קטן. גלקסי הראשון קיבל 9.7 אצל IGN. מריו החדש לוויו, על פי הדלפה שפורסמה בנאוגאף, קיבל מ-IGN ציון של 9.6. פאק.

איך הודלף? הביקורת נכתבה ימים מראש לפני פרסומה?

ואני מדבר על ממוצע, לא על הלל של אתר אחד כי תמיד ניתן למצוא את הביקורת הכי טובה.

כמובן שאשמח לראות עוד משחק אדיר מבית נינטנדו. אקנה אותו ל-WiiU כשאחליט לקנות אותה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 נובמבר 2013, 22:41

השאלתי 3DS מSWISS. נשחק בזלדה ונראה למה הוא המשחק עם הממוצע הכי גבוה במטה קריטיק ;) . אולי גם נרכוש את פוקימון בעתיד הקרוב.
תמונה

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 18 נובמבר 2013, 20:41

matangt8 כתב:השאלתי 3DS מSWISS. נשחק בזלדה ונראה למה הוא המשחק עם הממוצע הכי גבוה במטה קריטיק ;) . אולי גם נרכוש את פוקימון בעתיד הקרוב.

אם לא שיחקת בזלדה OOT אז תתכונן להתאכזב ממנו...
לדעתי הגיימפליי של המשחק יחסית מיושן ובסיסי כיום..
הסיבה שהוא קיבל ממוצע גבוה זה בגלל השיקול שהוא מבוסס על משחק שקיבל ציונים מאוד טובים בזמנו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 16:11

אני לא יודע אם בעלי נינטנדו מעודכנים בעניין אבל נראה שמריו החדש שיוצא בקרוב הולך לשמור על המסורת עם ציונים של 9+.
הסיבה היא שאתמול הוכרזו המועמדים למשחק השנה של ה VGA ובין TLOU, GTA5, BIOSHOCK וטומב ריידר (מפתיעה למדי הכניסה הזו אבל אני סבבה איתה :)) שמועמדים נכנס לו גם מריו החדש למרות שעוד לא יצא רשמית.

את הפרס בוחרים מבחר עיתונאים מרחבי התעשייה וג'ף קילי הסביר שאומנם המשחק לא יצא רשמית אבל העיתונאים כבר משחקים בו חודש, ככה שהכניסה שלו זה לא איזה הימור מצידם שמדובר במשחק טוב אלא בגלל שאכן מדובר במשחק טוב.
זה די ברור בעקבות זה שאם היו חששות לגביו אפשר להיות רגועים, הצוות של מריו לא מפשל ושוב סיפק משחק של 9+ וסוף סוף ל WIIU יש את המשחק הזה שאוהדי נינטנדו חיכו לו שיתן להם סיבה לרכוש את הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 נובמבר 2013, 01:41

MagmaJet כתב:הסיבה שהוא קיבל ממוצע גבוה זה בגלל השיקול שהוא מבוסס על משחק שקיבל ציונים מאוד טובים בזמנו.

על מה אתה מבסס זאת? ציוניו של משחק נקבעים על פי גורמים רבים, ובקושי, אם בכלל, יש משקל לגורם שציינת.

למשל, אני קראתי שיש בו את המקדשים בין הכי טובים בסדרה.

גם קראתי שהאפשרות לשכור אבזרים (Gadget) ולהשיג אותם כבר בתחילה אפשר למפתחים ליישם חידות מעניינות.

אז הנה כבר שתי מהפכות בסדרה שלא מזכירות כלל את 'אוקרינה', ויש המון חידושים נוספים, כמו אלמנט הנייר והדו־ממד.

באחת הביקורות המצולמות שצפיתי בה, למיטב זיכרוני כלל לא הוזכר השם Ocarina, ואם הוזכר, אני לא זוכר כי כנראה זה לא היה הדבר הכי חשוב שם.

אגב, אני חופר בלי לשאול אותך שאלה חשובה יותר: שיחקת במשחק? מתי הספקת? :)

הזמנתי את המשחק, עלה לי 130 ש"ח בלבד :)

ואפרופו, אם אני כבר פה (חחח), ממוצע 94.22% למריו החדש לאחר 25 ביקורות. פשוט וואו.

תמיד טענתי כאן שסדרת מריו צריכה להימדד בפרט על־פי משחקיה התלת־ממדיים, אך זה לא הפריע למסוימים (בלי לציין שמות) להמשיך לטעון לסדרה מידרדרת בהסתמך על ממוצעים שקיבלו משחקי דו־ממד ואפילו משחקים ניידים. כמה נוח. ככה בודקים?

גם טענתי (והפעם אציין שמות) בפני נדב שספקנותו לגבי שחרורו של משחק מריו כבר השנה, אינו בהכרח מבוסס על דבר מלבד על העבר. טענתי שמה שהיה הוא לאו דווקא מה שיהיה ושנינטנדו אימצה גישה חדשה של חשיפת משחקים סמוך יחסית להשקתם, לא שנה–שנה וחצי מראש. אפילו גיביתי זאת בדוגמות משלי, אך זה אפילו לא נלקח בחשבון על־ידי מי שבא עם אידאולוגיה מוכנה שלא ניתן לשנותה.

כועסים כאן כשפותחים ויכוחים ישנים, אבל כשנוצר ויכוח לגיטימי, טבעי שכאשר יגיע רגע האמת נפתח את הנושא מחדש כדי לראות מי צדק ומי טעה. אם זה לא לגיטימי, כך גם לא הוויכוחים :)

תשמעו, הממוצע מרשים מאוד. רק מעטות מצליחות לשחזר זאת, וכשמדובר בסדרה ותיקה שרבים טוענים שאבד עליה הכלח ושב"קושי" מחדשת, זה מעיד על הישג עוד יותר מרשים.

בהקשר למשחק אחר ('קילזון') נאמר בימים האחרונים שהמבקרים "התפכחו" לאחר שביקרו לרעה את המשחק האחרון שלו בסדרה (כן, "התפכחות" זו הסיבה, ולא כי המשחק נחות), אך מה יגידו אותם מקטרגים על מבקרי מריו?

מהביקורת של גיימספוט (ציון 9):

Wildly imaginative level design

ומהביקורת של IGN:

Unabashedly creative

כמו שטענתי תמיד, מוטיב היצירתיות הוא מוטיב חזק מאוד שחוזר במשחקיה המובילים של נינטנדו. והיו שניסו ללמד אותי מה זו יצירתיות, או אפילו ללמד את נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 03:55

בלינג ורונן - אכן, מריו החדש הוא הצלחה מטורפת. ממוצע אסטרונומי. נראה לי שארכוש Wii U בקרוב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 05:12

נוכל להחליף משחקים עם תיקנה אירופאי

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 05:17

kririn כתב:נוכל להחליף משחקים עם תיקנה אירופאי

איפה באמת מצאת אירופאי יד שניה זול? אין ביד 2 כלום.

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 20 נובמבר 2013, 07:44

רונן כתב:על מה אתה מבסס זאת? ציוניו של משחק נקבעים על פי גורמים רבים, ובקושי, אם בכלל, יש משקל לגורם שציינת.

למשל, אני קראתי שיש בו את המקדשים בין הכי טובים בסדרה.

גם קראתי שהאפשרות לשכור אבזרים (Gadget) ולהשיג אותם כבר בתחילה אפשר למפתחים ליישם חידות מעניינות.

אז הנה כבר שתי מהפכות בסדרה שלא מזכירות כלל את 'אוקרינה', ויש המון חידושים נוספים, כמו אלמנט הנייר והדו־ממד.

באחת הביקורות המצולמות שצפיתי בה, למיטב זיכרוני כלל לא הוזכר השם Ocarina, ואם הוזכר, אני לא זוכר כי כנראה זה לא היה הדבר הכי חשוב שם.

אגב, אני חופר בלי לשאול אותך שאלה חשובה יותר: שיחקת במשחק? מתי הספקת? :)

הזמנתי את המשחק, עלה לי 130 ש"ח בלבד :)

אני חושב שהוא מתכוון לOOT 3D ולחדש, החדש עוד לא יצא..

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 08:16

Golan כתב:
איפה באמת מצאת אירופאי יד שניה זול? אין ביד 2 כלום.

לא נותנים ביד שניה את המחיר שמבקשים בדרך כלל
תיתמכח על המחיר עם תיראה כזאת

חוץ מזה מאז שקניתי ,חדש ירד באיזה 50$ בחול

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 נובמבר 2013, 10:00

רונן כתב:

רונן - די (דמיין פה טריליוני סימני קריאה). אני חושב שבעית ההבנה הקריטית שיש לך היא שאתה מגיע בגישה שאנחנו עוסקים בט'רד הזה בוויכוחים. זה לא נכון. אנחנו עוסקים כאן בדיונים. ואם אתה חושב שדיון מקבל לגיטימיות רק שאפשר לקבוע מי "ניצח" ומי "הפסיד" בו - אז יש לך פאק רציני בתפישה של דיון, מטרתו והחוקים הנאותים לקיים אותו. מדהימה אותי במיוחד ההתנהגות הזאת אחרי הברכות שלך בעקבות פתיחת הט'רד הזה, והשמחה שלך דאז לכך שפותחים דיון נינטנדו "נקי" שמראש אמור להוציא את הריבים החוצה. אתה היחיד שמחזיר כאן את הריבים האלה שוב ושוב ושוב. אז די.

משהו מהנקודה שניסית להעביר היה יורד אם לא היית "מציין שמות"? לא. אתה סתם, כהרגלך, מוציא מהמגירות ריבים ישנים אחרי שהתבקשת עשרות פעמים להפסיק לעשות את זה בט'רד הזה. ואתה עוד עושה את זה כשסוף סוף יש דברים שמחים לדון עליהם בהקשר של נינטנדו. האח - מצאת דרך להפוך ימים בהם כיף לאהוב את החברה הזאת למיחזור ריבים ישנים שאפילו האבק שעליהם כבר הספיק להתעייף ולהתיישן.

עכשיו כמובן יתחיל שוב הריטואל הקבוע בסופו תגיד שאנחנו מחפשים אותך ומתנכלים לך ושאם אנחנו רוצים שתפסיק אז שניתן לך באן שיוכיח על פי אמות המוסר שלך את הצביעות שלנו. אבקש ממך לוותר על הריקוד הזה מראש: כבר רקדנו בו מספיק פעמים והאמת היא שקצת נמאס לי. אם אתה לא מסוגל לעמוד בחוקים המאוד ברורים של הדיון הזה, ובמיוחד על החוק שאוסר על פתיחת ריבים ישנים - אתה מתבקש לעשות את המעשה הבוגר ולעזוב אותו. נשבע לך שאף אחד לא יכעס אם תפתח דיון נינטנדו מתחרה כאן באותה מערכת פורומים בלי "חוקי הנקיון" ושם תוכל לריב עם נדב על קץ הימים.

אם אתה רוצה להשאר בנושא הזה - עשה זאת תוך שמירה על הכללים שגובשו. תודה ושלום.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 12:24

ובחזרה לטון קצת יותר רגוע ושליו... כפי שבלינג ציין, המועמדים ל-VGA 2013 פורסמו, וניתן להצביע כאן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 20:30

משלושת הקונסולות המובילות היום, הWIIU הכי מעניינת אותי.
זה שהיא יכולה להפעיל משחקי WII, (אני רוצה לשחק מריו גלקסי ו2) וזה שיוצא לה מריו חדש שנראה נהדר (למרות שבהתחלה הוא נראה לי מעפן כמו המשחק ב3DS) ובעתיד גם זלדה ומטרויד שבטח אוהב, גורמים לה להיות אחלה רכישה עבורי.

עכשיו רק צריך שהיא תהייה 200$ וכנראה שאקנה אותה. אני מקווה שזה יקרה בקרוב, אז אני סומך על כך שהמכירות ימשיכו להיות זוועתיות ושלנינטנדו לא תהייה ברירה פרט ללהוריד את המחיר בחדות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 12:32

Nucleus_Dawn כתב:משלושת הקונסולות המובילות היום, הWIIU הכי מעניינת אותי.
זה שהיא יכולה להפעיל משחקי WII, (אני רוצה לשחק מריו גלקסי ו2) וזה שיוצא לה מריו חדש שנראה נהדר (למרות שבהתחלה הוא נראה לי מעפן כמו המשחק ב3DS) ובעתיד גם זלדה ומטרויד שבטח אוהב, גורמים לה להיות אחלה רכישה עבורי.

עכשיו רק צריך שהיא תהייה 200$ וכנראה שאקנה אותה. אני מקווה שזה יקרה בקרוב, אז אני סומך על כך שהמכירות ימשיכו להיות זוועתיות ושלנינטנדו לא תהייה ברירה פרט ללהוריד את המחיר בחדות.

אני איתך. כרגע המחיר עדיין יקר לי מדי, אך באמת מאד מצפה לרכישתה. אבל לא נראה לי שיורידו מחיר בקרוב, כי רק עכשיו המחיר ירד. זה יהיה בגידה בלקוחות אם המחיר יירד שוב.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 20 נובמבר 2013, 13:01

Nucleus_Dawn כתב:משלושת הקונסולות המובילות היום, הWIIU הכי מעניינת אותי.

אני חושב שאפשר למצוא דילים בבריטניה שלפחות מתקרבים ל-200$, שם הרי אין מחיר רשמי והרבה חנויות כבר הורידו את המחיר של הקונסולה הזאת לרצפה כדי להפטר ממלאים. גם לא אתפלא אם בבלאק פריידיי המחיר בחלק מהחנויות יגיע ל-199$. מצד שני - שום דבר מזה לא עוזר לנו כאן בישראל.

אני מקווה שנינטנדו תשכיל להמשיך את המומנטום של המשחקים. זה נראה קצת דמיוני, אבל היא הצליח לשמור על רצף די מטורף ב-3DS בשנה האחרונה, ואולי, אולי, לכו תדעו, היא מתכננת לו״ז דומה גם לשנה השניה של ה-Wii U. קשה לי להאמין שזה יהיה המצב, כי עדיין מחזור פיתוח של משחק נייד לא דומה למחזור פיתוח של משחק HD ביתי - ועדיין, אפשר לקוות. אם יהיה לי משחק טוב אחד ל-Wii U כל חודשיים נניח במשך השנה הבאה אני לגמרי אהיה מרוצה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים