Call of Duty: Ghosts - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: Call of Duty: Ghosts - הדיון הרשמי; טריילר ראשון בעמוד 3

הודעהעל ידי Fanta » 06 נובמבר 2013, 17:20

מזה אין צדק? מזה הבולשיט הזה?
אנשים קונים כי הם רוצים, מי שלא רוצה שלא יקנה, מה הקטע?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2013, 20:10

Fanta כתב:מזה אין צדק? מזה הבולשיט הזה?
אנשים קונים כי הם רוצים, מי שלא רוצה שלא יקנה, מה הקטע?

לא מבין מה הבעיה שלך,כן לא מוצא חן בעיניי שהמשחק הזה מצליח ככה,כמו שאם תעשיית המוזיקה היתה קרובה לליבי לא היה מוצא חן בעיניי שג'סטין ביבר הזמר המצליח ביותר (וגם שם זה מציק),וכן זה חוסר צדק בעיני שמשחק כל כך מושקע ומעולה כמו GTA5 שרוקסטאר נתנה את הנשמה שלה במשך 4 שנים להפיק אותו בסכום חסר תקדים ועם שינויים מגניבים ומרעננים לנוסחה עושה כמו הזבל ה copy/paste השנתי הזה ומלא הזלזול כפי שרואים בשלל הבעיות הטכניות שיש לכל הגרסאות מלבד ה 360 (כי הם גם עושים מליארדים וגם מעזים לחסוך בכח אדם על הדרך),שלא לדבר על משחקים שמראש לא היה להם סיכוי להצליח ככה ושווים ממנו פי 100 כמו TLOU או כל משחק שני בתעשייה.זכותי להתמרמר על זה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 06 נובמבר 2013, 21:26

אתה משתמש במילים " אין צדק " מזה אין צדק בעולם של מכירות?
אשים רוצים, הם קונים, זה הפך לספורט, זה יותר ממשחק
מי שלא רוצה, שלא יקנה
אין דבר כאן בקטע של " אין צדק " המשחק הזה עד כמה שהוא חרוש הגיע למעמד של ספורט
מי שלא רוצה להשתתף בספורט שלא יקנה אותו

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 06 נובמבר 2013, 21:36

bling כתב:לא מבין מה הבעיה שלך,כן לא מוצא חן בעיניי שהמשחק הזה מצליח ככה,כמו שאם תעשיית המוזיקה היתה קרובה לליבי לא היה מוצא חן בעיניי שג'סטין ביבר הזמר המצליח ביותר (וגם שם זה מציק),וכן זה חוסר צדק בעיני שמשחק כל כך מושקע ומעולה כמו GTA5 שרוקסטאר נתנה את הנשמה שלה במשך 4 שנים להפיק אותו בסכום חסר תקדים ועם שינויים מגניבים ומרעננים לנוסחה עושה כמו הזבל ה copy/paste השנתי הזה ומלא הזלזול כפי שרואים בשלל הבעיות הטכניות שיש לכל הגרסאות מלבד ה 360 (כי הם גם עושים מליארדים וגם מעזים לחסוך בכח אדם על הדרך),שלא לדבר על משחקים שמראש לא היה להם סיכוי להצליח ככה ושווים ממנו פי 100 כמו TLOU או כל משחק שני בתעשייה.זכותי להתמרמר על זה.

דווקא הדוגמא של ג'סטין ביבר ממחישה את מה שאתה אומר יותר מהכל, האנשים ש"מבינים במוזיקה" לא ישמעו ככל הנראה את הזבל לכאורה שהוציא ג'סטין ביבר או גנגם סטייל, אלא ישמעו את הזאנר האהוב עליהם, האם תכעס עליהם על זה שהם שומעים את זה? ככל הנראה שלא, אתה יכול ללעוג להם אבל לא לבקר אותם על זה, זוהי זכותם המלאה ועל טעם וריח אין מה להתווכח, גם אם דעתך שונה.

COD הוא משחק FPS מהיר וממכר שהפך לקאלט בארצות הברית והוא פשוט מדבר לקהל יותר רחב מקהל הגיימרים המסורתי, הקהל הזה שיישחק ב- NBA/NFL/MLB, עוד משחק ספורט, משחק לילדים ו-COD הוא בהרבה יותר גדול מקהל ההארד קור ולכן אין על מה להתמרמר. יצא לי לקרוא מאמר לפני שנה על כמות האמריקאים שקונים את האקס בוקס רק למטרה הזאת, ועם הכמות הזאת אי אפשר להתווכח כי יש להם תפישה שונה משלך ואני חושב שכדאי, דווקא מהסיבה הזאת להתחיל להשוות את המכירות למשחקים אחרים ולא למשחק הזה, יותר נכון COD וכל השאר, אחרי הכל למה כל כך הרבה מתלהבים מסקיירים אם הוא לא הצליח לדגדג את המספרים של COD? מהסיבה הפשוטה שפשוט מדובר בנישה שונה של קונים. מרמור זה לא דבר שיעזור כל כך :)

לגבי השאלה של מחזור ב-COD, אני דווקא חושב שמדובר במחזור במשחקי FPS מודרנים, אני כבר לא מסוגל לשחק משחקי FPS כי זה יצא לי פשוט מכל החורים, לא באטלפילד ולא COD, יכול להיות ש-COD ממחזר יותר אבל אני לא חושב שיש שינוי משמעותי (מעבר למנוע הרס וגרפיקה) בין באטלפילד 2 שיצא ב-2005 לבין באטלפילד 3, יכול להיות שיש שיפורים בהרבה יותר גדולים אבל אי אפשר להגיד שהמשחקיות ככלל לא ממוחזרת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 09:01

Laskin כתב:שיהיה ברור - אני לא אוהב את BF במיוחד. אני בחיים לא אהבתי אותו במיוחד, ולא קניתי אף משחק בסדרה.
לעומת זאת - קניתי כל COD עד MW2 (כולל), ומאז רק התנסיתי בהם אצל חברים או ניסיתי דמואים וכד'.
אבל אני כן רואה מה שהולך בסדרות הללו ועוקב וקורא ביקורות ורואה משחקי אונליין ביוטיוב, לפעמים של שעות.
אז אין לי סיבה לתפוס צד אחד או אחר... אני גם מעריץ של סדרת GOD OF WAR, ולא קניתי את האחרון. למה? כי הוא לא מחדש כמעט כלום על פני 3.
אני אוהב חידושים, זה רחוק מלהיות משונה, או אליטיסטי. ואתה יכול להביא לי אלף דוגמאות לדברים שאני כן קונה למרות שאין בהם חידושים, אבל במשחקים - התחביב הגדול ביותר שלי - אני בהחלט מצפה לחידושים או שינויים מספיק מהותיים כדי לרכוש את הבא בסדרה.
שאתה אומר שאין מקום בCOD לפיזיקת הרס וכד' כי זה ישנה את כל המשחק - זה כמו שיגידו שאין מקום ל3D במריו כי זה ישנה את כל הסדרה, או שאין מקום לדיבוב בזלדה, או שאין מקום לריאליזם בGTA. אבל זה כן שינויים שעשו/לא עשו שכולנו היינו רוצים, כי זה מה שנקרא קידמה.
ברור שזה לא חובה לשנות נוסחא מנצחת (או קלף או סוס או מה שתרצה), אבל זה כן חובה אם אתה רוצה למשוך עניין לאורך זמן. לפחות מבחינתי.

עריכה:
ויותר מזה, בעיניי זה סוג של זלזול בלקוחות, בתוספת של חוסר יצירתיות, עם נגיעות של חוסר-יכולת, מצד המפתחת.
לעשות שוב ושוב את אותה הגברת בשינוי אדרת זה לא חכמה, ועוד יותר עצוב כשבמקרים מסויימים כמו פוקימון - מדובר באותה הגברת עם נקודת חן ברגל ימין במקום ברגל שמאל, או במקרה COD וGOW:A - אותה הגברת באותה אדרת רק שהיא הולכת למקום אחר.

אתה כנראה בכלל לא מבין מאיזה כיוון אני בה... אני רכשתי את MW וזהו. שיחקתי בוא כמעט שנתיים באופן די אינסטנסיבי ושם זה נגמר.
אתה מחליט משום מה שBF מחדש וCOD לא. אתה גם טועה במקרה הזה. אתה משום מה רוצה להשוות ביניהם. אתה גם טועה בהשוואה הזאת כי שניהם מספקים חווית גיימפליי שונה לחלוטין.

אתה חושב שאפשר להכניס הרס לCOD? כמובן שאפשר ואכן זה לא יהיה אותו המשחק אם יעשו זאת. יתכן ויצא משחק טוב יותר אבל על כך הרשה לי להישאר ספקן.
מה קשור זלדה ודיבוב בן אדם? מריו ותלת מימד זה דווקא אנלוגיה לא רעה. מכיוון שמי שעובד על מריו הם כרגיל בין המפתחים הכי מוכשרים בתעשייה אני אחליט באופן שרירותי שאין דין מריו כדין COD.

קיצר כפי שאתה רואה כנראה שאני יותר רגיש "למיחזור" ממך כי אני רק את MW הראשון רכשתי והספיק לי ועם זאת ברור לי שכמו שאין צורך לשנות כדורגל או כדורסל או שח וכדומה... (וזאת למרות שבהחלט ניתן להכניס שינויים) אין שום צורך לשנות COD. COD הוא כבר מזמן ספורט. לא אוהב? אין בעיה... אל תשחק. אוהב כדורסל אבל לא כדורגל? מעולה! שחק כדורסל אבל אל תקשקש על כדורגל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2013, 09:12

Fanta כתב:אתה משתמש במילים " אין צדק " מזה אין צדק בעולם של מכירות?
אשים רוצים, הם קונים, זה הפך לספורט, זה יותר ממשחק
מי שלא רוצה, שלא יקנה
אין דבר כאן בקטע של " אין צדק " המשחק הזה עד כמה שהוא חרוש הגיע למעמד של ספורט
מי שלא רוצה להשתתף בספורט שלא יקנה אותו

נו, אל תהיה כזה מילולי... וכן - אין בזה "צדק" כמו שאין בזה "צדק" שהשירים של GLEE עברו במכירות את הBEATLES אחרי עונה וחצי, בערך. יש בזה צדק?! :)

SWISS - אני מדבר הרבה על כדורגל ישראלי, שבעיני זה לא ספורט, עם אנשים שחושבים אחרת ממני. יש לי דיעה בעניין ואני אגיד אותה גם אם הם שונאים לשמוע את האמת *שלי* בפנים ^_^
בכל אופן, אני לא חושב שCOD זה ספורט או משחק ספורט. והרס ישאיר אותו עדיין COD, פשוט COD עם הרס. כמו שיכול להיות MGS בלי רדאר, פיינל פנטזי עם קרבות בזמן אמת ולא בתורות, וספלינטר סל שאפשר להרוג את כולם בקלות :) יש שינויים טובים יותר וטובים פחות, אבל זה חלק מהאבולוציה של סדרות משחקים. הן לא אמורות להשאר אותו דבר כל הזמן.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 נובמבר 2013, 09:25

אני מוותר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2013, 09:41

חבר'ה כמו שלאסקין אמר אתם באמת לוקחים את זה מילולית מדי...עוד מעט ניכנס לפילוספיות כמו מה זה צדק והאם בעולם של כאוס יש בכלל לצדק מקום או משהו.
אמרתי משהו די פשוט,אני מודע לקלישאות של "על טעם ועל ריח" ושככה עובד השוק החופשי וזה טבעו של האדם וכו',סבבה,עדיין מבאס טילים כשזה קורה כל פעם מחדש ובכל תחום.

מה שמציק לי במיוחד זה שלפחות ג'סטין ביבר (וגם סדרות הספורט המצליחות) משקיעים בקהל שלהם כמו שצריך (תראו את NBA2K ו MLB שלפחות עוברים השנה למנוע מדהים גראפית,בלי לדבר על זה שהם איכותיים),זאת אומרת,מילא למחזר אבל בכזה חוסר השראה וזלזול עד כדי גרסאות שמקרטעות על חומרות מפלצתיות כמו מחשב עם טיטאן?
עד כדי כך שגם ה ONE מקרטעת וגם רצה ב 720P?
גם יוביסופט ממחזרת עם AC כל שנה ואני לא מת על זה,אבל איפה ההשקעה שלהם ואיפה אקטיביז'ן,כל שנה קמפיין מאוד מושקע עם SCOPE ברמה מטורפת וגבוהה יותר מהקודם ורעיונות חדשים וגיימפליי חדש לגמרי,כל שנה הם מנסים לגוון ולרענן את הנוסחה שלהם והמשחק לא מאבד ממהותו,זה עדיין AC.

עם COD זה פשוט ביזיון,מנוע מיושן ויחסית מכוער,משחק נכה טכנית,אותו גיימפליי חסר השראה שעומד במקום עם העתקה של סצינות שלמות ממשחקים קודמים,לא שינו כלום ממנו כבר שנים ועדיין הלקוחות מתנהגים כאילו מדובר בקראק,לא משנה עד כמה המוצר גרוע הם מביאים לאקטיביז'ן את המליארד השנתי שלה,אז למה שבכלל תטרח לשנות משהו?
מרגיזים אותי הצרכנים הגרועים האלה.
אין מה להגיב לפוסט הזה יותר מדי,מודע לכך שזה המציאות וכו',סתם משחרר קיטור כמו שרוב מי שאוהב משחקים עושה כששומע ידיעה כזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2013, 09:54

^ בדיוק...

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 10:44

Laskin כתב:
נו, אל תהיה כזה מילולי... וכן - אין בזה "צדק" כמו שאין בזה "צדק" שהשירים של GLEE עברו במכירות את הBEATLES אחרי עונה וחצי, בערך. יש בזה צדק?! :)

יש צדק, זו סדרה, וזה עשה פרסום ומכירה והצליח בזה
אין על מה לבכות, המכירות של הביטלס הן מספיק יפות ואין על מה להיות מדוכא מכך שגלי עברו אותם
תפסיקו להשוואות ולהכנס לכל הקטע הזה, כל מוצר מוכר כי זה מה שהוא מסוגל
זה שיש מוצרים שהם יותר טובים שמוכרים פחות, זה מבאס, אבל ככה זה פרסום ושיווק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 נובמבר 2013, 12:07

נו, אתה בעצמך אומר שזה מבאס :)
זה כל מה שאמרנו.
כמו שמבאס אותנו שאנשים חושבים שקנדי קראש זה משחק ושהוא עושה כל כך הרבה כסף.

לא כל מוצר מוכר טוב בגלל שיווק ופרסום. יש מוצרים שמוכרים פשוט כי הם באמת מעולים, בזכות הכשרון של האנשים שעמדו מאחוריו.
כשמוצר קקי (בעיניי!) מצליח במיוחד במכירות בזכות תרגילי שיווק זה קצת עצוב לי שיש מליוני אנשים שנופלים לזה. לגיטימי, לא?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 12:13

בסדר, אני יותר התייחסתי על זה שאתה אומר " אין צדק "
כמו שאמרתי בהתחלה אין דבר כזה " אין צדק " בשוק המכירות
משחק מוכר כי ככה, כי זה הוא
ואין על מה לבכות, נכון שזה כואב, אבל ככה זה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 07 נובמבר 2013, 17:11

אני חושב שאתה סתם עושה Hate מיותר. COD זו אחלה סדרה, אני לא מבין מה הבעיה של אנשים איתה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 נובמבר 2013, 21:16

השגתי את המשחק בצורה זולה, מקווה לחזור ולחרוש עליו ולהנות כמו שנהנתי ממשחקים כאלו בעבר =]

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 09 נובמבר 2013, 20:57

והינה כמה ביקורות:

תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 09 נובמבר 2013, 22:33

בקיצור, ההתדרדרות מתחילה. ובתור פאנבוי של COD אני אומר: מעולה! אולי עכשיו יסיקו מסקנות, ויתחילו לבצע מהפכה בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 נובמבר 2013, 15:52

טוב, יש לי את המשחק. המולטיפלייר פשוט זוועה. הוא בכלל לא כיפי, הוא משעמם בטירוף. מתים פה במהירות מטורפת, ככה שקשה מאד לנצח בקרבות. לא יודע למה, אבל משום מה נורא קשה לכוון פה. מערכת עליית הרמות ופתיחת הנשקים מסורבלת ומורכבת מרעיון די מטופש לדעתי.

בגלל שהתעצבנתי מהמולטיפלייר, ניסיתי את הסינגלפלייר. שם המצב הרבה יותר טוב. העלילה מאד מעניינת, ויהיה נחמד לראות איך היא תתקדם.

מבחינה גרפית, אני משחק על ה-PlayStation 3, כך שהגרפיקה לא מדהימה פה. קיבלתי עותק עם קוד לשדרוג למערכת ה-PlayStation 4 ב-10 יורו, כך שיהיה לי את המשחק גם על ה-PlayStation 4 העתידי שלי. אני אבדוק אם שם המצב טוב יותר.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 13 נובמבר 2013, 21:27

אתה מודע שככה זה מערכת המולטי של COD נכון?
הרג מהיר זה חלק מכל הקטע שלה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 נובמבר 2013, 22:10

Fanta כתב:אתה מודע שככה זה מערכת המולטי של COD נכון?
הרג מהיר זה חלק מכל הקטע שלה

לא, פה זה מוגזם באופן קיצוני. כל הקהילה של COD ביוטיוב מתלוננים על זה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: Call of Duty: Ghosts - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 13 נובמבר 2013, 23:13

אני כן יודע שקשה יותר להרוג, אבל בתכלס זה דיי אותו הדבר
אני יודע שלא נעשה שיפור אדיר ושזה לא מושך, אבל בסופו של דבר אתה קצת העלתה תלונות שמוכרות בCOD
ומצד שני עלו דברים שעושים את COD

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 נובמבר 2013, 23:24

אני זוכר היה את אותו הבכי האינטרנטי כשיצא mw2 . אני אנחש שכל פעם זה ככה במידה כזו או אחרת
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 נובמבר 2013, 12:11

אתם לא מבינים. כולם מתלוננים על זה שאפילו בשביל COD, במשחק הזה מתים יותר מדי מהר. במשחק הספציפי הזה, זה ממש מוגזם. כולם מתלוננים על זה, זה לא משהו שהיה בכל משחקי הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 נובמבר 2013, 22:24

אנחנו מבינים, אבל עדין, זה קול צעקה קצת מוגזם

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 03:57

טוב, באופן רשמי COD איבד את הכתר.

גוסטס הוא ללא הספק ה-COD הגרוע בסדרה. המולטיפלייר פשוט זוועה, ובפעם הראשונה מאז COD4 הסינגלפלייר שלו לא מפיל מהרגליים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 49 אורחים