PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 18:11

Laskin כתב:גם NFL השנה נפילה גדולה, במיוחד בדור הבא, שם ממליצים בביקורות פשוט לקנות את גירסת הדור הקודם.
אני ממש שונא את החברה הזו, בכל דור שנחשף הם שמים לנו וידאו עלאק-אין-גיים ומסבירים כמה טוב הפוטבול הולך להיות הפעם, ואיזה גרפיקה מדהימה ושיפורים מהעתיד הם עשו בו... והמשחק אשכרה נהיה פחות ופחות טוב.
זה במיוחד מעצבן כשהם גם דואגים שלא יהיו להם מתחרים, והם היחידים עם הזיכיונות. אסור לשום חברה לפתח משחק על הליגה הטובה ביותר של הספורט (פוטבול אמריקאי) מלבד EA. גם בכדורגל המצב לא מאוד רחוק מזה, ויש בלעדיות מסוימת לEA.
אבל מאוד נחמד לי לדעת שאפילו כשבידיהם בלעדיות חשובה - המתחרים יכולים לאכול אותם בלי מלח.
כמו כל מונופול - כשאין מתחרים, אין צורך בשינויים. אין צורך בחידושים, בהשקעה, בצוות מוכר יותר...

כולי תקווה שההסכמים שלהם עם התאחדויות ספורט למיניהן תתפוגג ולא תחודש אף פעם.

צריך 2 לטנגו במקרה הזה, גם NFL בעייתית בכך שהיא הוציאה למכרז את הזכיונות שלה, אבל אפשר להבין גם אם הצד שלהם כי כשפנו אליהם בנושא הם אמרו בכנות שהאינטרס היחידי שלהם הוא השחקנים בלבד, לא מעניינים אותם הגיימרים (הם לא אמרו את השורה על הגיימרים אבל מן הסתם זה מה שמשתמע בין השורות) ובצדק מבחינתם.
EA מהצד שלה קפצה פה בצדק על הזדמנות פז ואי אפשר להאשים אותם, כל חברה שהיתה יכולה לשלם כסף ולבטל תחרות היתה עושה זאת.
הדבר היחיד שאפשר להאשים זה כנראה את הכלכלה החופשית :)

DrKeo כתב:הערכה אחרת לעלות הפס4 אומרת שהיא עולה 382$ ליצר, הם טוענים שהצ'יפ של הCPU+CPU עולה 100$ (לעומת ההערכה קודמת שאמרה בערך 70$+) והזיכרון 88$. הערכה על השלט אגב היא 18$ ליצר.

אני חושב שההערכה הזו יותר מדויקת ומתיישבת עם רוב ההערכות, גם שם מצויין שצריך לקנות משחק או אביזר כדי שסוני תהיה ריווחית כמו דיווחים קודמים, כרגע כנראה שהרווח או ההפסד על כל יחידה שולי וזו היתה המטרה, לא להיכנס לבור בתחילת הדור.
---------------------------------------------
לאלו מאיתנו שמפחדים לקנות פס4 בהשקה:
Devastating tornado destroys man’s house, but his Playstation 4 survives
תמונה
:D

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2013, 02:15

איפה קווין באטלר כשצריך אותו :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 18:16

התמונה קורעת, כל החיים שלו בהריסות והוא עומד עם הפס4 שלו מבסוט :D
רק חסר לראות את אשתו גוססת ברקע.
חומר קלאסי ל memes.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2013, 02:21

פחחחח... הכיור שלו תלוי מעל המשקוף של הדלת. דרך אגב, החיוך בטח מגיע מהעובדה שעל הבית ואישתו יש ביטוח, על הפס4 לא :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 02:37

אה, אני בהחלט מאשים גם את הNFL, העניין הוא שהם פוגעים גם בספורט של עצמם בצורה הזו. משחקים טובים יותר מביאים יותר מעריצים גם לספורט עצמו, זה הולך לשני הכיוונים, והם פשוט איומים (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 18:47

Laskin כתב:אה, אני בהחלט מאשים גם את הNFL, העניין הוא שהם פוגעים גם בספורט של עצמם בצורה הזו. משחקים טובים יותר מביאים יותר מעריצים גם לספורט עצמו, זה הולך לשני הכיוונים, והם פשוט איומים (:

אני לא בטוח עד כמה ההנחה הזו נכונה, כמות מזערית ביותר אולי.
הכח של המותג נבנה ע"י הספורט האמיתי, אם תהיה ירידה ברייטינג שלו אז תראה פחות עותקים נמכרים, אם יצאו NFLים מסריחים אז אולי פחות עותקים ימכרו אבל הרייטינג של ה NFL לא ירד אפילו בקמצוץ.

בכל אופן זה ארגון השחקנים שאחראי על זה ויושב ראש הארגון הסביר שחתם על העסקה הטובה ביותר עבור השחקנים שלו, ובגלל ש EA מונופול בתחום בכל מקרה, קשה לראות איך תהיה ירידה במכירות בשנים הקרובות, זה WIN WIN לכולם כשהמפסידים הגדולים בסיפור הזה הם הצרכנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2013, 19:09

הרבה מאוד ילדים בעולם נחשפים לסוגים שונים של ספורט בפעם הראשונה דרך משחקי וידאו, או שהם נהפכים למומחים בתחום בזכותם.
יש לזה חשיבות שלא הייתי מבטל בכלל, וככל שהמשחק יהיה פחות טוב - כך פחות סביר שאותם ילדים יכנסו חזק יותר לספורט אחר, שלפעמים בא במקום, ולא בנוסף.
בסוף כל מה שלא מטיב עם הצרכנים יכול לנשוך אותך בחזרה כשלא תהיה מוכן (: מקווה שיקרה במהרה בימינו (;

אני גם לא מאמין לבחור שמייצג את השחקנים. ארגוני וועדי עובדים בדרך כלל משקרים (:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 19:24

לי כל משחק ספורט נראה משעמם, אלא אם הוא ממש אקסטרים

אני לא חושב ככה
יש משחקי ספורט ארקידים ,שממש כיף לשחק ,בעיקר עם חברים

ויש גם מישחקים כמו FIFA או PES ,שכיף לשחק עם יש חברים לשחק איתם ביחד

הבעיה במשחק כמו כדורסל ,שזה לא מרגיש לי כיף גם עם חברים עם זה משחק ראליסטי
פשוט כי המשחק האמיתי לא מתאים לתרגום למשחק ווידיאו

אותו הדבר טניס

גולף

ועוד סוגי ספורט

חלק מתאימים וחלק בכלל לא

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 19 נובמבר 2013, 19:31

ספתח חסר תקדים של ה-PS4 באמריקה.

פני ארקייד משבחים את מערכת ההפעלה של הקונסולה. חבר עניין אותי בכתבה, סיכם בפניי ולא קראתי הכול:

The Xbox One has an incredibly complex challenge before it; arriving a week late, even full feature parity is insufficient to seize momentum. The Playstation 4 is like an Xbox 360 with better graphics; they devoured their foe, and gained his power thereby.

אלה לא הרשמים הטובים היחידים. אז "מפחיד מאוד מה שסוני מסתירה", מה? דמיונות ופראנויות. ממליץ לשתות מים קרים. סתם עצה :)

ולשאר ענייני היום:

המפיק של The Last Guardian מביע התנצלות עמוקה על דחיית המשחק.

אם המשחק יגיע ל-PS4, יהיה איכותי מאוד וינצל טוב את הקונסולה, אני אסלח להם על זה :)

ובהמשך לחדשה על השקה מוצלחת: סוני מבטיחה אספקה שוטפת במהלך חג המולד. אביא לכאן קישורים במקום להטמיע אותם בטקסט כי מערכת הפורומים הזאת מפגרת, נלחם אתה, הקישור לא מודבק היכן שמבקש להדביק אותו:
http://www.ign.com/articles/2013/11/19/ ... -says-sony

בת'סדה רשמה את השם המסחרי Fallout 4. זה מעניין, אך מתי לעזאזל הדמויות שלה ייהנו מאנימציות נורמליות והמשחקים לא יסבלו מכל כך הרבה גליצ'ים?
http://www.ign.com/videos/2013/11/18/be ... -in-europe

והנה חדשה ששימחה אותי: גרסה חדשה של טומב ריידר (המשחק האחרון) בדרכה ל-PS4 (במקור אחר צוין צוין שיגיע לקונסולות הדור הבא, שזה אומר XBox One ואולי גם WiiU). אהבתי מאוד את המשחק, ואשמח "להציל" כמה מהמשחקים של הדור הזה שילוו אותי גם בדור הבא ובגרסה טובה יותר. המשחק יגיע עם כל ההרחבות וחוברת אמנות מיוחדת. צפוי לצאת ב-24 בינואר.

וגם אני אצהל לאחר ש-GTAV יוכרז לקונסולות הדור הבא, אך למה נעול 30 פרימים? הן לא יכולות להתמודד עם 60? :)

שין־שאן.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 19 נובמבר 2013, 19:38, נערך 5 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 נובמבר 2013, 19:37

רונן כתב:ספתח חסר תקדים של ה-PS4 באמריקה.

פני ארקייד משבחים את מערכת ההפעלה של הקונסולה. חבר עניין אותי בכתבה, סיכם בפניי ולא קראתי הכול:

זה לא נחשב ולא מספיק כדי לשמוט את היתרון של מערכת ההפעלה של האקסבוקס. גם אם סוני ישלמו לי 200$ על כל קונסולה זה לא מספיק :D.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 19:40

דרך אגב יש עוד ציפ בPS4 שלא דובר אליו
זה ציפ עם 256 מגה DDR3 ומעבד ARM פשוט

כניראה משמש לדברים "מאחורי הקלעים "
אני אישית לא מבין למה צריך את זה עם יש כבר 8 ליבות רגילות ,וכמות גדולה של זיכרון
אבל עוד כוח חישוב רק יעזור

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... p-revealed

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 נובמבר 2013, 19:47

kririn כתב:דרך אגב יש עוד ציפ בPS4 שלא דובר אליו
זה ציפ עם 256 מגה DDR3 ומעבד ARM פשוט

כניראה משמש לדברים "מאחורי הקלעים "
אני אישית לא מבין למה צריך את זה עם יש כבר 8 ליבות רגילות ,וכמות גדולה של זיכרון
אבל עוד כוח חישוב רק יעזור

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... p-revealed

יכל להיות מעבד DSP.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 נובמבר 2013, 20:12

Laskin כתב:הרבה מאוד ילדים בעולם נחשפים לסוגים שונים של ספורט בפעם הראשונה דרך משחקי וידאו, או שהם נהפכים למומחים בתחום בזכותם.
יש לזה חשיבות שלא הייתי מבטל בכלל, וככל שהמשחק יהיה פחות טוב - כך פחות סביר שאותם ילדים יכנסו חזק יותר לספורט אחר, שלפעמים בא במקום, ולא בנוסף.
בסוף כל מה שלא מטיב עם הצרכנים יכול לנשוך אותך בחזרה כשלא תהיה מוכן (: מקווה שיקרה במהרה בימינו (;

אני גם לא מאמין לבחור שמייצג את השחקנים. ארגוני וועדי עובדים בדרך כלל משקרים (:

לאסקין אתה באמת חושב שילדים נחשפים לספורט דרך משחקי וידאו?
שאיזה ילד ירים עכשיו שלט וינסה לשבור את הראש מול מאדן עם מיליון המערכים והאופציות עד שילמד את המשחק מאשר לפוצץ אנשים ב COD?

הספורט, כרגיל עובר בדרך כלל מאבא או אח גדול נלהב, או חברים לכיתה שאתה מושפע מהם ורוצה להיות חלק מהחבר'ה, או סתם כשאתה ילד וחווה את טירוף הסופרבול הראשון שלך שמשודר בכל חור ושם אתה מתחבר לאחת הקבוצות שתאהד כל חייך וכו'
זה הבשר של האוהדים והמשחק, משחק וידאו זה כ"כ שולי בכל העסק.

בקשר ללנשוך אותם בחזרה, בינתיים היו להם אחלה 7 שנים (להזכירך 2K האחרון יצא ב 2005) שבהם השחקנים נהנו מאחלה תוספת חמודה למשכורת בחסות EA בזמן שמאדן מניב מכירות מצוינות ומספק את האפשרות לשלם את התמלוגים מלחתכילה, בינתיים לא נראה לי שיש תלונות :P
בקשר לדובר ארגון השחקנים לא הבנתי מה יש לו לשקר, הוא דווקא לא ניסה להנחמד (זה היה דרך צ'אט ב reddit) ואמר להם את האמת, זה עסקים והגיימרים לא חלק מהמשוואה, סורי.

דרך אגב זוכר שתהינו מה ההבדל בין COD לפס3 לבין הפס4? אז עכשיו אפשר לראות קצת יותר טוב עם תמונות באיכות גבוהה שאנשים תופסים עם ציוד נורמלי (ולא יוטיוב המעפן שמטשטש הכל):
PS3 (לא שצריך באמת לפרט...)
תמונה
PS4
תמונה
הבדלים ממש בולטים, אבל ברור שבמסגרת המנוע עצמו ובכל זאת הטקסטורות, AA, וה IQ באופן כללי זה עולם אחר, איך אפשר לשחק בדבר המטושטש הזה למעלה אחרי הפס4?
עכשיו אני מבין עוד יותר על מה בעלי ה PC מדברים 3 שנים ולמה KEO מחכה ל GTA במחשב :) (למרות שעדיין לא הייתי מתאפק במקומו)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2013, 20:52

זה לא נחשב ולא מספיק כדי לשמוט את היתרון של מערכת ההפעלה של האקסבוקס. גם אם סוני ישלמו לי 200$ על כל קונסולה זה לא מספיק

לפי מה שחלק הצליחו לגלות ,חלקים ממערכת ההפעלה זה קוד פתוח

base64
• BSD libc
• cairo
• CELT (Opus)
• cJSON
• cURL
• eglib
• Ethernet driver
• Expat XML Parser
• FreeBSD Kernel
• FreeBSD's fsck/newfs commands
• FreeType 2
• giflib-4.1.2
• ICU
• Jerasure version 1.2A
• jQuery
• kiconv for unicode
• libcompiler_rt
• libcxxrt
• libjpeg
• libjpeg-turbo
• libm
• libpng
• libpthread
• libunwind
• libusb FreeBSD
• libusrsctp 0.9.1
• libxml2
• Lua
• Mersenne Twister
• mmc driver & sdhci driver
• Mono class libraries
• Mono VM
• Network FreeBSD
• OpenSSL
• pixman
• Protocol Buffers
• SQLite-net
• squish
• udf2.x fs
• Webkit
• zlib

http://www.maxconsole.com/news/PLAYSTAT ... 25890.html

עם לוקחים את FreeBSD לדוגמה ,חלק מהמערכת הפעלה של אפל בנויה מחלקים מהמערכת הזאת
וFreeBSD מציע גם תאימות לחלק מהאפליקציות של לינוקס
ככה שבתאוריה סוני אולי תיתן מערכת מאוד טובה ,וזה יעלה לה יחסית זול
אני לא מומחה בקוד פתוח ,למרות שניסיתי לינוקס בעבר (אבל לא BSD כי זה יוניקס בכלל )
ואני לא יודע מה כל תוכנה חופשית מהרשימה הזאת עושה

אבל קוד פתוח =הרבה תוכנות שסוני יכולה להצמיד לPS4 בחינם
לא שחושב שיאפשרו את זה ,וחבל
יוטורנט\GIMP\וכו היה יכול להיות מצוין ,אבל בכל זאת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 נובמבר 2013, 00:26

bling כתב:הבדלים ממש בולטים, אבל ברור שבמסגרת המנוע עצמו ובכל זאת הטקסטורות, AA, וה IQ באופן כללי זה עולם אחר, איך אפשר לשחק בדבר המטושטש הזה למעלה אחרי הפס4?
עכשיו אני מבין עוד יותר על מה בעלי ה PC מדברים 3 שנים ולמה KEO מחכה ל GTA במחשב :) (למרות שעדיין לא הייתי מתאפק במקומו)

מה שאתה רואה כאן, זה בדיוק ההבדלי "ביושוק PC מול קונסולות" וכל שאר הירקות ששמעת בשנים האחרונות. מי שמשחק בPC רגיל לחדות הזאת, לא משנה כמה המשחק מעפן עם מנוע מעפן כמעט תמיד יש לך את החדות של התמונה והטקטסורות. זאת אחת הסיבות שהיה לי כל כך קשה עם TLOU בהתחלה, לעבור מהאחד לשני, עם כמה שכל מה שיש בTLOU יפה, זה פשוט קשה. ביחוד שהמשחק רץ באיזה 25FPS ואתה רק סיימת את TR או ביושוק או בטמן ב60FPS.

ורונן, סוני הסתירה את המערכת הפעלה לא כי היא קטסטרופה או שבורה, רק כי היא מחווירה מול זאת של הONE, זה הכל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 20 נובמבר 2013, 01:02

Death_119 כתב:זה לא נחשב ולא מספיק כדי לשמוט את היתרון של מערכת ההפעלה של האקסבוקס. גם אם סוני ישלמו לי 200$ על כל קונסולה זה לא מספיק :D.

כן, הוויכוח איזו מערכת הפעלה טובה יותר הוא פחות מהותי, כי עדיין לא מדובר ב"אסון" של מערכת הפעלה, גם אם יש אי־אלו יתרונות במערכת ההפעלה האחרת. הפער הצטמצם מאוד מכדי להפוך אותו לאישו. זה נכון גם לגבי הפער בין השלטים.

DrKeo כתב:ורונן, סוני הסתירה את המערכת הפעלה לא כי היא קטסטרופה או שבורה, רק כי היא מחווירה מול זאת של הONE, זה הכל.

זה לא מסביר למה תיארת זאת בדרמטיות כאילו מדובר באסון, משהו נורא שאיננו מודעים לו ושסוני מסתירה (אתה זה שהשתמש במילה "מפחיד"). והנה, אפילו כלל לא ברור שהמערכת מחווירה, אלא לפי הרשמים היא אף מצטיינת והדביקה את הפער יפה. אני רוצה להזכיר לך שתהית למה המבקרים לא קיבלו קונסולה כדי לסקר אותה, ומדבריך השתמע שאם יסקרו הם יגלו דברים נוראיים ("מפחידים"), אז הנה הם קיבלו ומשבחים. זה הכול.

אתה יכול לפעמים לקחת אחריות על דבריך ולהודות שהגזמת. אפשר להודות שלעתים קרובות לא חושבים פה לפני שמדברים. לעתים, מאחר שאין על מה לדבר, אז מדברים סתם, בכל מחיר (ואתה אפילו הודית בכך מספר פעמים). מעלים תאוריות משונות, הרי המקלדת מקלידה הכול וזה לא עולה כסף, אז פלא שכותבים פה הרבה שטויות? ואני חושב שזה בהחלט טבעי ובסדר גמור לכתוב שטויות ולהעלות תאוריות שמבוססות על לא־כלום, אני סובלני מאוד, פשוט לא ברור לי למה נטפלים אליי לעתים בגלל דברים פחות תמוהים, אם בכלל :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 נובמבר 2013, 03:59

חחח, לא מבין למה כזה אכפת לכם ממערכת ההפעלה. מזכיר לי את ויכוח הפאנבויזם בין חסידי iOS לבין חסידי האנדרואיד, כאילו שאתם הולכים לרכוש סמארטפון. למי אכפת ממערכת ההפעלה? זו קונסולת משחקים, שמשחקים בה משחקים. זה הייעוד שלה. מערכת ההפעלה לא חשובה בכלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 05:11

היא חשובה מאוד בדור החדש
בגלל שהיא קשורה ישירות ,גם לפיצרים וביצועים של המשחקים

אין יותר את האפשרות להריץ משחק שיקבל את כל המשבים לעצמו
בעבר היו הרבה קונסולות שהמשחק היה בפועל גם מערכת ההפעלה
אין את זה יותר ,והמערכות האלו היום יחסית כבדות

ככה שחוץ מפיצרים נוספים ,זה גם משפיע על המשחקים עצמם

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2013, 18:19

DrKeo כתב:מה שאתה רואה כאן, זה בדיוק ההבדלי "ביושוק PC מול קונסולות" וכל שאר הירקות ששמעת בשנים האחרונות. מי שמשחק בPC רגיל לחדות הזאת, לא משנה כמה המשחק מעפן עם מנוע מעפן כמעט תמיד יש לך את החדות של התמונה והטקטסורות. זאת אחת הסיבות שהיה לי כל כך קשה עם TLOU בהתחלה, לעבור מהאחד לשני, עם כמה שכל מה שיש בTLOU יפה, זה פשוט קשה. ביחוד שהמשחק רץ באיזה 25FPS ואתה רק סיימת את TR או ביושוק או בטמן ב60FPS.

ורונן, סוני הסתירה את המערכת הפעלה לא כי היא קטסטרופה או שבורה, רק כי היא מחווירה מול זאת של הONE, זה הכל.

היא פשוט כל כך שקופה כבר מרוב שהיא מחווירה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2013, 18:21

מערכת ההפעלה חשובה מאוד, אבל היא לא דבר סטטי, היא משתנה עם השנים ומשתפרת, לכן זה פחות קריטי אם היא טוב יותר או פחות בהשקה. אבל זה דבר מאוד חשוב, מן הסתם.

בלינג - אני מכיר אנשים שנחשפו פה בארץ לבייסבול דרך משחקי המחשב/קונסולות, ולא היו יכולים בחיים בלי זה.
חברים שלי נחשפו למירוצי אפונועים וחלקם התחרו באירופה בזכות משחקי האופנועים.
אני בטוח שאני לא מקרה חריג. היום נחשפים לספורט לא רק מטלויזיה, אלא מעוד מקורות. חלק מהאינטרנט, חלק מחברים ודודים, וחלק ממשחקים.
ואני מדבר על ילידי 80 עד 85, אני משוכנע שזה פי כמה נפוץ בילידי 90 עד 95, שלא נדבר על אחרי.
חלק גם מכירים ואוהבים ספורט מסויים, אבל נהיים אוהדים שרופים רק אחרי שמכירים באמת לעומק דרך משחקים.

בקשר לבחור שמייצג את השחקנים - שום דבר לא מונע ממנו לחייב 2 חברות או 4 או 10 לשלם עבור הזכיונות לשחקנים, כפי שעושים במגוון ענפי ספורט. זה אפשרי מבלי שאף אחד ייפגע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 13:15

Laskin כתב:
בקשר לבחור שמייצג את השחקנים - שום דבר לא מונע ממנו לחייב 2 חברות או 4 או 10 לשלם עבור הזכיונות לשחקנים, כפי שעושים במגוון ענפי ספורט. זה אפשרי מבלי שאף אחד ייפגע.

כאשר הם מוכרים זכויות בלעדיות, הם יכולים לקבל המון כסף.
כאשר הם מוכרים זכויות לא בלעדיות, הם יכולים לקבל הרבה פחות כסף.

כנראה שהם הגיעו למסקנה שעדיף להם למכור בלעדיות לEA, על פני זכויות לא בלעדיות לEA ולעוד חברה אחת שרוצה לפתח משחקים (לא הייתי מניח שיש יותר מ2 חברות שמסוגלות ורוצות להשקיע במשחק NFL).
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 נובמבר 2013, 13:20

כאשר הם מוכרים זכויות בלעדיות, הם יכולים לקבל המון כסף.
כאשר הם מוכרים זכויות לא בלעדיות, הם יכולים לקבל הרבה פחות כסף.

פעם היו מוכרים זכויות לא בילעדיות ,ועשו רווח יפה מאוד
,פשוט כי היו המון מתחרות

בגדול גם אפשר למכור זכויות על כל עותק שנימכר ,לפי אחוזים מהרווח

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 13:20

kririn כתב:
פעם היו מוכרים זכויות לא בילעדיות ,ועשו רווח יפה מאוד
,פשוט כי היו המון מתחרות

בגדול גם אפשר למכור זכויות על כל עותק שנימכר ,לפי אחוזים מהרווח

היום מוכרים זכויות בלעדיות ועושים הרבה יותר רווח יפה מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 נובמבר 2013, 14:34

הNFL הוא כ"כ מצליח וחשוב בארה"ב, שספציפית לליגה הזאת לEA שווה לשלם ממש ממש הרבה כדי לקבל בלעדיות עליו. בליגות אחרות, זה פחות נפוץ בשבילם על מנת להילחם ולשלם לבלעדיות.
אגב, מכל משחקי EA, הMADDEN הוא המשחק ספורט גם הכי מושקע, פה פחות מכירים כי מתרכזים בפיפא, אבל בגדול הוא משאיר אותו הרבה מאחור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 נובמבר 2013, 14:39

bozeman כתב:הNFL הוא כ"כ מצליח וחשוב בארה"ב, שספציפית לליגה הזאת לEA שווה לשלם ממש ממש הרבה כדי לקבל בלעדיות עליו. בליגות אחרות, זה פחות נפוץ בשבילם על מנת להילחם ולשלם לבלעדיות.
אגב, מכל משחקי EA, הMADDEN הוא המשחק ספורט גם הכי מושקע, פה פחות מכירים כי מתרכזים בפיפא, אבל בגדול הוא משאיר אותו הרבה מאחור.

יכול להיות שהוא הכי מושקע, אבל הוא בטח לא הכי מוערך. הוא נחשב למשחק שתקוע במקום כבר הרבה מאוד שנים.

משחקי הספורט הכי מוערכים של EA הם FIFA וNHL.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים