נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

SgtDonowitz
Warrior

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 25 נובמבר 2013, 19:48

פרק נחמד בסך הכל, היו טיפה חלקים שעניינו אותי יותר וחלק אכזבו אותי
ספויילר: הצג
בסך הכל ציפיתי לראות את רוז חוזרת ולא לאות רק את באד וולף (אלוהים, איך ה-BBC לא תבעה את הסרט הישראלי על הפרת זכויות יוצרים? :)) ולראות את הדוקטור מהיקום המקביל שזה יכול היה להיות סופר מגניב.
בסך הכל, אני חושב שהפרק בא יותר לתת כיוון לסדרה כי לפי מה שאני הרגשתי מסוף עונה 6 הם פשוט הלכו יותר מדי רחוק (אם יש דבר כזה) והעונה הקודמת פשוט לא הייתה קרובה להיות כמו העונה השישית והחמישית הנהדרות. אני אישית אשמח לראות או את הדמות של קלארה משתפרת או לראות אותה מוחלפת כי כמעט כל העונה הקודמת היא לא הייתה קרובה להיות כמו הדמות של איימי ודונה (ולהגיד את האמת, זה די קשה להגיע אחרי שתי מלוות כל כך טובות.) והפתרון לבעיה של קלארה לא היה מספיק טוב של כמו הבעיות של איימי שהיו על פני עונה שלמה. אני די מקווה לראות שיפור ואני מאוד מקווה שקו העלילה של החזרת גאליפריי יהיה על פני עונה שלמה שלא כמו הפתרון של קלארה שהיה רק בפרק האחרון של העונה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 נובמבר 2013, 04:25

erezronen כתב:
מה שאתה אומר נכון באופן כללי, אבל קצת טעית בפרק חשוב: מספר הרגנרציות המקסימלי לכל טיים לורד הוא 12 - זאת אומרת שגם לפי הספירה הנוכחית, יש עוד רגנרציה אחת אחרונה, זו שתהפוך את הדוקטור לפיטר קפרלי (ככה קוראים לו? פתאום אני לא סגור על זה) תהיה הרגנרציה ה-12 והגוף ה-13 והאחרון של הדוקטור. עד שימצאו דרך לתת לו מחזור רגנרציות נוסף או משהו כזה. למיטב הבנתי יתייחסו לזה בכריסמס ספיישל.

להבנתי, כל המגבלה על מספר הרגנרציות היא עניין חברתי/חוקי שנקבע ע"י הtime lords בגליפריי. כלומר, ההגבלה איננה ביולוגית, או קוסמית, אלא החלטה של איזה פקיד מושחת בגליפריי, אז אין שום בעיה מבחינת הLORE לעניין של ריגנרייטים נוספים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 25 נובמבר 2013, 21:33

SgtDonowitz כתב:פרק נחמד בסך הכל, היו טיפה חלקים שעניינו אותי יותר וחלק אכזבו אותי
בסך הכל ציפיתי לראות את רוז חוזרת ולא לאות רק את באד וולף (אלוהים, איך ה-BBC לא תבעה את הסרט הישראלי על הפרת זכויות יוצרים? :)) ולראות את הדוקטור מהיקום המקביל שזה יכול היה להיות סופר מגניב.
בסך הכל, אני חושב שהפרק בא יותר לתת כיוון לסדרה כי לפי מה שאני הרגשתי מסוף עונה 6 הם פשוט הלכו יותר מדי רחוק (אם יש דבר כזה) והעונה הקודמת פשוט לא הייתה קרובה להיות כמו העונה השישית והחמישית הנהדרות. אני אישית אשמח לראות או את הדמות של קלארה משתפרת או לראות אותה מוחלפת כי כמעט כל העונה הקודמת היא לא הייתה קרובה להיות כמו הדמות של איימי ודונה (ולהגיד את האמת, זה די קשה להגיע אחרי שתי מלוות כל כך טובות.) והפתרון לבעיה של קלארה לא היה מספיק טוב של כמו הבעיות של איימי שהיו על פני עונה שלמה. אני די מקווה לראות שיפור ואני מאוד מקווה שקו העלילה של החזרת גאליפריי יהיה על פני עונה שלמה שלא כמו הפתרון של קלארה שהיה רק בפרק האחרון של העונה.

אני דווקא ממש אהבתי את זה שהסיפור של קלרה היה כל כך מהודק. הוא התחיל ונגמר תוך חצי עונה, וזה היה נהדר. לא כמו כל התעלומות הקודמות של מאפט שידענו תמיד מתי הן מתחילות אבל אף פעם לא מתי הן מסתיימות (הסיילנט, נניח. מישהו בכלל עוד זוכר אותם? כי לא קבלנו קליימקס לארק שלהם בכלל. או לפיצוץ של הטארדיס).

שחר - יש מצב שאתה צודק. לא יודע. בכל מקרה גם פספסתי את זה שדיוויד טננט "בזבז" רגנרציה אחת בשביל להציל את עצמו באחד הפרקים, ככה שמבחינת המניין מאט סמית הוא הדוקטור ה-13 - ככה שבין כה וכה נקבל תשובה לזה בפרק כריסמס או בפרק הראשון של העונה השמינית.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 26 נובמבר 2013, 00:24

עוד מישהו שם לב שברגע ההקפאה, הדוקטור ה-13 הוזכר? מעניין איך זה משתלב בעלילה.

השאלה העיקרית שלי מהפרק היא מי "האוצר"? זה דוקטור מהעבר?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 נובמבר 2013, 00:34

Shlomix כתב:

זה השחקן ששיחק את הדוקטור הרביעי (זה עם הצעיף הצבעוני המגניב, שגם המדענית הצעירה לבשה). בגלל זה הוא אמר לדוקטור שהוא "אולי עוד יחזור לכמה מהאהובים עליו".

ארז, אני חושב שדי ברור כבר שאין יותר מגבלה על רגינרציות, ככה שזה לא צריך להטריד אותנו. יכול להיות שעוד נופתע. נחכה ונראה.
בנוגע לסיילנט, אני חושב שהיה להם סיום מגניב. הקטע הזה ששידרו אחד מהם אומר "תהרגו אותנו ברגע שאתם רואים אותנו" בשידור של הנחיתה על הירח בעצם גרם לכל בן אדם, בכל מקום ובכל זמן פשוט להרוג את הסיילנט וככה השמידו אותם. קטע די מבריק :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 26 נובמבר 2013, 00:35

Shlomix כתב:

זה טום בייקר, הדוקטור הרביעי
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2013, 18:11

נדב, מהתשובות שלך הבנתי שזו סדרה שמיועדת למי שבאמת אוהב מד"ב של פעם, ואני לא אחד מאלו... אז באמת אוותר.

אבל למי שרוצה לדעת מה הדבר הכי מגניב שאפשר לקנות היום באמאזון:
http://www.amazon.com/Breaking-Bad-Comp ... eaking+bad
מארז מדהים של ברייקינג באד :)
לא יודע איך לא ראיתי את זה עד עכשיו...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 נובמבר 2013, 18:58

המארז היה אפילו זול יותר בהזמנה המוקדמת..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 26 נובמבר 2013, 19:13

אז מסתבר שבאמת לפי מופט הדוקטור השתמש בכל ה12 Regenerations שלו ועכשיו הוא גוסס. מעניין, מעניין מאוד...
http://www.ign.com/articles/2013/11/26/matt-smith-is-the-13th-doctor
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 נובמבר 2013, 07:21

4shachar כתב:
אז מסתבר שבאמת לפי מופט הדוקטור השתמש בכל ה12 Regenerations שלו ועכשיו הוא גוסס. מעניין, מעניין מאוד...
http://www.ign.com/articles/2013/11/26/matt-smith-is-the-13th-doctor

הווווו אז טעיתי.

מגניב. עוד מתח ועוד פתרון הזוי ולא צפוי של מופאט. אין תלונות :)
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 27 נובמבר 2013, 19:05

הייתי בסרט Cloudy with a chance of meatballs 2 או בשם המגוחך בעברית גשם של פלאפל 2. המשך ראוי למי שאהב את הסרט הראשון, סרט צבעוני ומלא באנרגיה והומור הזוי ומקורי... נהניתי מכל רגע :D
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 27 נובמבר 2013, 11:58

Nucleus_Dawn כתב:
הווווו אז טעיתי.

מגניב. עוד מתח ועוד פתרון הזוי ולא צפוי של מופאט. אין תלונות :)

מת לראות כבר מה יהיה הפתרון לזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2013, 20:09

SgtDonowitz כתב:מת לראות כבר מה יהיה הפתרון לזה :)

הפיתרון יהיה Timey Wimey.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 נובמבר 2013, 09:52

משחקי הרעב: התלקחות. איזה סרט. בתור אחד שקרא את הספרים, חייב לציין שהבמאי והתסריטאים עשו עבודה נהדרת; הסרט מאד תואם לגרסת הספר, ומעביר בצורה מצוינת את רגעי המתח והאקשן באותה צורה שבה חוויתי אותה בעת קריאת הספר.

במיוחד הקטע שבו:

קטניס מבינה מה ווירס מנסה להגיד: הזירה היא שעון, כשבכל שעה תופעת אימים אחרת מתרחשת בגזרה של אותה שעה על השעון.

עשוי היטב.

וכמובן, הקטע לקראת הסוף כש:

קטניס מפוצצת את הזירה באמצעות חשמול שדה הכוח, לאחר שביטי נכשל במלאכה הזו.

קשה לי רק להחליט אם אני שונא את קטניס, או שפשוט אני לא אוהב את ג'ניפר לורנס שמגלמת אותה. זכור לי שגם בספר היתה מתוארת כקרה, ולא מרבה לחייך. אז כנראה שפשוט לורנס עושה עבודה מצוינת בלגלם גיבורה שלא קל לאהוב אותה. אבל את הכריזמטיות של קטניס תמיד אהבתי.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 30 נובמבר 2013, 22:12

אז משחקי הרעב זה ההארי פוטר החדש? אולי אני אתן לזה צ'אנס :D
למרות שאני נגד ילדים שאוכלים אחד את השני.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 נובמבר 2013, 22:15

ששון כתב:אז משחקי הרעב זה ההארי פוטר החדש? אולי אני אתן לזה צ'אנס :D
למרות שאני נגד ילדים שאוכלים אחד את השני.

עם כל כמה שאני אוהב את משחקי הרעב, שום דבר - אבל שום דבר - לא ישתווה באיכותו, באדירותו ובאפיותו - להארי פוטר.

והם לא אוכלים אחד את השני. הם רוצחים אחד את השני. 8-)

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 01 דצמבר 2013, 16:20

האם אני היחיד שכבר לא יכול להמשיך להתחבר לכל ספרי הנוער (סטייל משחקי הרעב והארי פוטר) שמעובדים לסרטים?
אין לי איתם בעיה מיוחדת (חוץ מהחוסר בתוכן ממשי וברמת כתיבה נמוכה במיוחד), אבל מפריע לי כל הFANBASE העצומים (והם עצומים!) שטוענים שהדברים האלו מייצגים את פסגת האיכות ושחובה לראות אותם.
רק להבהיר, אין לי שום דבר נגד ספרי נוער - אבל לדעתי, אי אפשר להשוות אותם לסרטים, סדרות וספרים שבאמת מציגים איכות ומשאירים אבק מאחוריהם.
זו סתם נקודה לדיון, באופן כללי ברור לי שכל אחד יאהב את מה שהוא אוהב ותו לא, אבל לדעתי עדיין יש מקום לאובייקטיביות.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 דצמבר 2013, 12:29

מיני פרק מקדים לספיישל 50 שנה:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 01:13

אם לא ראית תראה מהר את an adventure in space and time. אם תצפה ועד הסיום לא תתלהב מהרעיון של לחזר לד"ר זקן אז אתה איש קרח ללא לב. ללא לב אני אומר!
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2013, 15:17

Trouble כתב:האם אני היחיד שכבר לא יכול להמשיך להתחבר לכל ספרי הנוער (סטייל משחקי הרעב והארי פוטר) שמעובדים לסרטים?
אין לי איתם בעיה מיוחדת (חוץ מהחוסר בתוכן ממשי וברמת כתיבה נמוכה במיוחד), אבל מפריע לי כל הFANBASE העצומים (והם עצומים!) שטוענים שהדברים האלו מייצגים את פסגת האיכות ושחובה לראות אותם.
רק להבהיר, אין לי שום דבר נגד ספרי נוער - אבל לדעתי, אי אפשר להשוות אותם לסרטים, סדרות וספרים שבאמת מציגים איכות ומשאירים אבק מאחוריהם.
זו סתם נקודה לדיון, באופן כללי ברור לי שכל אחד יאהב את מה שהוא אוהב ותו לא, אבל לדעתי עדיין יש מקום לאובייקטיביות.

לא, משחקי הרעב/הארי פוטר בעיניי הם באותה קטגוריה של דמדומים וכד'. התחתית של הפנטזיה.
ואני לא מדבר רק על הסרטים, למרות שאת דמדומים לא ניסיתי לקרוא וראיתי רק 12 דקות מהסרט הראשון.
לדעתי מדובר בתת-רמה, אלא אם אתה בן נוער ומטה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 דצמבר 2013, 00:23

Laskin כתב:
לא, משחקי הרעב/הארי פוטר בעיניי הם באותה קטגוריה של דמדומים וכד'. התחתית של הפנטזיה.
ואני לא מדבר רק על הסרטים, למרות שאת דמדומים לא ניסיתי לקרוא וראיתי רק 12 דקות מהסרט הראשון.

יש כאן שאלת ביצה ותרנגולת:
האם הספרים הנ"ל הם תת רמה ומושכים פאנבייס בהתאם, או שהפאנבייס הוא תת רמה שמקרינים ממנה על הספרים ?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 16:32

Laskin כתב:

להשוות את דמדומים להארי פוטר ומשחקי הרעב זה מגוחך. הפער באיכות בין הסדרות הללו עצום.
דמדומים זה זבלון שוביניסטי, שכתוב בינוני. גם משחקי הרעב וגם הארי פוטר כתובים הרבה יותר טוב. בין אם אהבת את הסיפורים בהם, או טרחת להבין מה המסרים של אותם סיפורים, זה כבר משהו אחר, אבל אי אפשר להכיר את הספרים ולשים אותם באותו הסל של דימדומים.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 דצמבר 2013, 06:51

זה רשמי: גל גדות לוהקה בתור וונדר וומן בסרט באטמן\סופרמן המתקרב.
היא אולי מתאימה מבחינת מראה, אבל יש לה כישורי משחק של תרנגולת. אני בכל מקרה מהמר על הופעת אורח ולא תפקיד מרכזי.

מה אתם אומרים ?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 דצמבר 2013, 03:37

MGS FREAK כתב:זה רשמי: גל גדות לוהקה בתור וונדר וומן בסרט באטמן\סופרמן המתקרב.
היא אולי מתאימה מבחינת מראה, אבל יש לה כישורי משחק של תרנגולת. אני בכל מקרה מהמר על הופעת אורח ולא תפקיד מרכזי.

מה אתם אומרים ?

אני דיי מופתע שבחרו אותה בגלל שמבחינה פיזית היא לא ממש נראית האחת שכאשר שומעים את השם "וונדר וומן" אז חושבים אל אישה מבחינה גופנית כמו גל גדות. אבל היי אם היא עברה את האודישנים אז בטח היה שם משהו שהמפיק ממש אהב. ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 דצמבר 2013, 16:20

סופרמן יהודי, וודר וומן - זה רק הגיוני שגם...
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים