Fanta כתב:וואי נדב אני כלכך מקנא בכם שיש לכם את הONE
כלכך בא לי לשחק כבר KI אני פשוט צופה בכלכך הרבה תוכן של מקסימלין
וזה פשוט נראה מכניקה כלכך מגניבה ופשוט משחק הייפ בטירוף
Death_119 כתב:אתמול התחלתי לשחק פיפא 2014 ואני בדיוק מרגיש הפוך. המשחק נראה מדהים בין אם זה הדשא החדש, הקהל או אפילו הבגדים המתנפנפים.
swiss-the-engine כתב:הגיע! ביקורת מקיפה בימים הקרובים...
Yahel12 כתב:
אתה ממש אוהב KI אהה? את האמת שהשתפרתי קצת, ונהיה לי כיף.
Swiss ממה אתה מאוכזב אם אפשר לדעת.
swiss-the-engine כתב:אולי מישהו(בטח קאז החפרן הבלתי נלאה) כבר הביא את זה (זכור לי שמישהו דיבר על ת'רד כזה בגאף) אבל אם לא אז הנה....
http://xboxfeedback.com/
אתר מעריצים שמאגד כל מיני פיצ'רים שצריך להיות בקונסולה.
שוב... בינתיים רק שיחקתי קצת (4 שעות שהם כוללים התקנה של העדכון הגדול וכל מיני אפליקציות ומשחק בפיפא) עם המערכת אבל מרפרוף קל באתר אני יכול לומר בביטחון מלא שבושה שמיק' הוציאו את המערכת הזאת.
swiss-the-engine כתב:לענות לך על כך תהיה השקעה גדולה מידי וחוץ מזה כמו שאמרתי הניסיון שלי מועט. כנס ללינק ותראה.
Kazz כתב:לא קראתם את הכתבה של אדג' לגבי הממשק? עוד סימן שהקונסולה הזו זורזה. מצד שני, המוצר האחרון של מיקרוסופט לפני הONE היה ווינדוס 8. אז אני לא בטוח אם הממשק לא מוכן או שבאמת ככה הם חשבו עדיף.
swiss-the-engine כתב:אויש סורי.... רב תודות לך נדב!
לא שילמתי מכס. שילמתי מע"מ. גם משהו.
Kazz כתב:אגב, מסתבר שיש סעיף בתוכנית ההפצה העצמית בXB1 שמחייב שתוציא את המשחק שלך באותו התאריך עם קונסולות אחרות. במידה והוצאת את המשחק לקונסולה אחרת ואז אתה רוצה להוציא לONE, מיקרוסופט תסרב. הסעיף פוגע במפתחי אינדי שכן לרובם אין את המאשבים לפתח ולשחרר יותר מגרסה אחת במקביל. זה אומר שבמידה ואתה רוצה לשחרר את המשחק שלך ל XB1, אתה נאלץ לחכות עם גרסאות לקונסולות אחרות גם אם הם מוכנות, מה שמונע ממך להכניס כסף ממכירות גרסה אחת בעוד שאתה מסיים את פיתוח האחרת.
http://www.joystiq.com/2013/12/04/xbox- ... re_twitter
עוד סמטוחה מבית מיקרוסופט.
DrKeo כתב:פאק, אז יצא לך בטח איך 2100 שקל או משהו כזה אם לא פחות, כבוד.
בנושא חלונות 8, היא עדיפה מבחינה טכנית בכל מובן על חלונות 7, כל השאר לעומת זאת...
Laskin כתב:בסוף זה ייפגע הרי רק בהם.
מפתח שאין לו את האמצעים - יכול לרכוש את הרשיון לUNITY בעבור 75 דולר לחודש, להוציא ל-PC למשל, כי נגיד שיותר קל להוציא למחשב משחק או שהוא מכיר את הסביבה והפיתוח אליו טוב יותר או פשוט כי קהל היעד הכי מתאים לו, ואחר כך כשירצה לעשות פורט - מיקרוסופט יגידו לו "לא תודה" בעוד שסוני יקבלו בזרועות פתוחות.
בנוסף, זה אומר שכל בלעדי-זמני של סוני הוא בלעדי-קבוע, לפחות בקונסולות.
אני לא מבין את ההגיון מאחורי ההחלטה, אם הבנתי את עיקריה כראוי.
"This move wasn't out of spite for Microsoft, Ismail says, and Nuclear Throne is slated for both PS4 and Xbox One"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים