bling כתב:אה אם כולם יכולים לפתח רק צריכים לשלם במידה ומדובר בהוצאה מאוחרת למכשיר זה לגמרי סביר.
קאז אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אתה חייב להפסיק לצעוק זאב כל הזמן.
Kazz כתב:כנראה שלא הבנתם את הכתוב. אם אתה רוצה להוציא את המשחק שלך באופן עצמאי על הXB1 אז אתה חייב להוציא אותו ביחד עם גרסאות המשחק לקונסולות אחרות. אם אתה מפתח אינדי כמו רוב המפתחים האלה אז אתה לא יכול לעבוד על כמה גרסאות במקביל. לכן במידה ואתה מסיים את גרסת הפס4 ואחר כך עובר לXB1, אתה לא יכול לשחרר את גרסת הפס4 ולהכניס כסף בזמן פיתוח גרסת הXB1, כי אז לא תוכל לשחרר את המשחק בהפצה עצמית על הקונסולה של מיקרוסופט. אז אתה מחוייב לדחות גרסאות קונסולה אחרות של המשחק שלך למורת השחקנים ולמורת המפתחים כדי שתוכל להפיץ עצמית את המשחק שלך על ה XB1. אם אתה רוצה להוציא כל גרסא של המשחק כשהיא מוכנה אז אתה חייב לבטל את גרסת ה XB1 או ללכת למפיצה מחוסר ברירה למרות שרצית להפיץ עצמאית.
הסיבה שולאמביר יכולים להוציא את המשחק ל2 הקונסולות הוא בדיוק אותה 'פירצה' שהמאמר מדבר עליה. לפני שתוכנית ID@XBOX הוכרזה ונחשפה, ולאמביר שמעו על הסעיף הזה ומייד רצו לסוני לחתום על הסכם בלעדי של חודש מכיוון שהסעיף הזה לא חל על הסכמים שנחתמו לפני שהתוכנית של מיקרוסופט עלתה לאוויר. מעכשיו, כל מישהו שרוצה להפיץ בצורה עצמאית את המשחק שלו על ה XB1 חייב לשחרר את גרסת ה XB1 ביחד עם הגרסאות האחרות לקונסולות אחרות - דבר שמרע עם המפתחים ועם השחקנים.
swiss-the-engine כתב:מכיוון שהשתמשת ממש קצת בווינדוס 8 אני חושב שהדעה שלך לא רלוונטית באמת. אבל באמת שחפיף להחיות את הויכוח הזה![]()
ואיזה 2100? הלוואי! אני חושב שהקונסולה היא כמעט 2200 ותוסיף על זה מע"מ. סך הכל רק התחמקתי מהמכס
Walle כתב:מייקרוסופט סגרו סטודיו שלהם בשם Victoria game studios.
החברה הזאת נפתחה בתחילת 2012 בקנדה וכתוצאה מכך כ-30 מפתחים ימצאו את עצמם מפוטרים.
מייקרוסופט גם תכננה להגדיל את מספר המפתחים בסטודיו ל-150 בשנים הקרובות.
בנוסף החברה לא הספיקה להוציא אפילו משחק אחד לפני שנסגרה.
http://www.timescolonist.com/microsoft- ... s-1.723993
DrKeo כתב:אני נאבק ונלחם בIIS8 כל יום בעבודה, רק על זה צריך לזרוק את חלונות 8 לזבל גם אם נעזוב את כישלונות הUI בצד. בו נחכה שנה וחצי נראה אם חלונות 9 ישמור UI כפול שחצי ממנו בנוי למסכי מגע וחצי ממנו בנוי לעכבר ומקלדת, סוג של ילד מפגר שלא הולך לכאן או לכן או שהם יחזרו לדסקטופ.
swiss-the-engine כתב:מה אני יגיד לך... באמת שאני לא מבין מה יש לך להיאבק בחלונות 8 אבל בסדר.
אגב שי בקשר לרצון שלך להפעיל פלייליסט דרך קינקט... אז זה אפשרי, פשוט שמתי פלייליסט כלשהו כpin ואתה יכול להפעיל אותו ישירות מהhome screen.
Fanta כתב:לא בא לי להפעיל אותו בעצמי
בא לי להגיד לאקסבוקס להידלק
ואז להגיד לו להפעיל פליי ליסט
וכל זאת בזמן שאני לא יודע, מסדר את הסלון חחח
קיצר לא לגעת בכלל בשלט
אולי זה יגיע בהמשך, הם מפתחים כל הזמן עוד פקודות לקינקט
Fanta כתב:ואי אפשר להטעין שירים על הכונן או משהו כזה?
להעביר עם USB?
bozeman כתב:לפני כמה ימים פרס ביקר במיקרוסופט והם הראו לו כל מי דברים גם את הONE ואם את האילומינרום. נראה לא רע בכלל, להקרין תמונה ממש על הקיר (ורואים אותה) בהחלט מגדיל את החוויה ונותן תחושה של הכיוון לעתיד "להיכנס לתוך עולם המשחק"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים