Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Wan7ed » 05 דצמבר 2013, 18:57

לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2013, 19:11

bling כתב:אה אם כולם יכולים לפתח רק צריכים לשלם במידה ומדובר בהוצאה מאוחרת למכשיר זה לגמרי סביר.

קאז אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אתה חייב להפסיק לצעוק זאב כל הזמן.

זה לא בדיוק שצריך לשלם, בשביל להוציא למכשיר יותר מאוחר. צריך להפיץ את המשחק לא דרך הID@XBOX, אלא בדרך אחרת.
מה שכן - אני לא בטוח אם אפשר להפיץ עצמאית בלי התוכנית הזאת. לא זכור לי אם תנאי ההפצה העצמית הם רק דרך התוכנית הזו, או גם דרכה.
אני לא מצליח לחשוב על אף סיבה שזה יהיה המצב, אבל עם כל הבירוקרטיה של מייקרוסופט, לכו תדעו.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 19:12

כנראה שלא הבנתם את הכתוב. אם אתה רוצה להוציא את המשחק שלך באופן עצמאי על הXB1 אז אתה חייב להוציא אותו ביחד עם גרסאות המשחק לקונסולות אחרות. אם אתה מפתח אינדי כמו רוב המפתחים האלה אז אתה לא יכול לעבוד על כמה גרסאות במקביל. לכן במידה ואתה מסיים את גרסת הפס4 ואחר כך עובר לXB1, אתה לא יכול לשחרר את גרסת הפס4 ולהכניס כסף בזמן פיתוח גרסת הXB1, כי אז לא תוכל לשחרר את המשחק בהפצה עצמית על הקונסולה של מיקרוסופט. אז אתה מחוייב לדחות גרסאות קונסולה אחרות של המשחק שלך למורת השחקנים ולמורת המפתחים כדי שתוכל להפיץ עצמית את המשחק שלך על ה XB1. אם אתה רוצה להוציא כל גרסא של המשחק כשהיא מוכנה אז אתה חייב לבטל את גרסת ה XB1 או ללכת למפיצה מחוסר ברירה למרות שרצית להפיץ עצמאית.

הסיבה שולאמביר יכולים להוציא את המשחק ל2 הקונסולות הוא בדיוק אותה 'פירצה' שהמאמר מדבר עליה. לפני שתוכנית ID@XBOX הוכרזה ונחשפה, ולאמביר שמעו על הסעיף הזה ומייד רצו לסוני לחתום על הסכם בלעדי של חודש מכיוון שהסעיף הזה לא חל על הסכמים שנחתמו לפני שהתוכנית של מיקרוסופט עלתה לאוויר. מעכשיו, כל מישהו שרוצה להפיץ בצורה עצמאית את המשחק שלו על ה XB1 חייב לשחרר את גרסת ה XB1 ביחד עם הגרסאות האחרות לקונסולות אחרות - דבר שמרע עם המפתחים ועם השחקנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2013, 02:44

אה, אז זו שוב החלטה אומללה בעיניי :)
אני מניח שגם כאן נראה 180 כלשהו

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 דצמבר 2013, 14:15

Super time force מתעכב ב360 ויצא לone בתחילת 2014.

אני מאושר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 06 דצמבר 2013, 19:41

מייקרוסופט סגרו סטודיו שלהם בשם Victoria game studios.
החברה הזאת נפתחה בתחילת 2012 בקנדה וכתוצאה מכך כ-30 מפתחים ימצאו את עצמם מפוטרים.
מייקרוסופט גם תכננה להגדיל את מספר המפתחים בסטודיו ל-150 בשנים הקרובות.
בנוסף החברה לא הספיקה להוציא אפילו משחק אחד לפני שנסגרה.

http://www.timescolonist.com/microsoft- ... s-1.723993

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 06 דצמבר 2013, 14:15

Kazz כתב:כנראה שלא הבנתם את הכתוב. אם אתה רוצה להוציא את המשחק שלך באופן עצמאי על הXB1 אז אתה חייב להוציא אותו ביחד עם גרסאות המשחק לקונסולות אחרות. אם אתה מפתח אינדי כמו רוב המפתחים האלה אז אתה לא יכול לעבוד על כמה גרסאות במקביל. לכן במידה ואתה מסיים את גרסת הפס4 ואחר כך עובר לXB1, אתה לא יכול לשחרר את גרסת הפס4 ולהכניס כסף בזמן פיתוח גרסת הXB1, כי אז לא תוכל לשחרר את המשחק בהפצה עצמית על הקונסולה של מיקרוסופט. אז אתה מחוייב לדחות גרסאות קונסולה אחרות של המשחק שלך למורת השחקנים ולמורת המפתחים כדי שתוכל להפיץ עצמית את המשחק שלך על ה XB1. אם אתה רוצה להוציא כל גרסא של המשחק כשהיא מוכנה אז אתה חייב לבטל את גרסת ה XB1 או ללכת למפיצה מחוסר ברירה למרות שרצית להפיץ עצמאית.

הסיבה שולאמביר יכולים להוציא את המשחק ל2 הקונסולות הוא בדיוק אותה 'פירצה' שהמאמר מדבר עליה. לפני שתוכנית ID@XBOX הוכרזה ונחשפה, ולאמביר שמעו על הסעיף הזה ומייד רצו לסוני לחתום על הסכם בלעדי של חודש מכיוון שהסעיף הזה לא חל על הסכמים שנחתמו לפני שהתוכנית של מיקרוסופט עלתה לאוויר. מעכשיו, כל מישהו שרוצה להפיץ בצורה עצמאית את המשחק שלו על ה XB1 חייב לשחרר את גרסת ה XB1 ביחד עם הגרסאות האחרות לקונסולות אחרות - דבר שמרע עם המפתחים ועם השחקנים.

חדשות טובות לבעלי XBO... :twisted:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2013, 20:17

swiss-the-engine כתב:מכיוון שהשתמשת ממש קצת בווינדוס 8 אני חושב שהדעה שלך לא רלוונטית באמת. אבל באמת שחפיף להחיות את הויכוח הזה :P

ואיזה 2100? הלוואי! אני חושב שהקונסולה היא כמעט 2200 ותוסיף על זה מע"מ. סך הכל רק התחמקתי מהמכס

אני נאבק ונלחם בIIS8 כל יום בעבודה, רק על זה צריך לזרוק את חלונות 8 לזבל גם אם נעזוב את כישלונות הUI בצד. בו נחכה שנה וחצי נראה אם חלונות 9 ישמור UI כפול שחצי ממנו בנוי למסכי מגע וחצי ממנו בנוי לעכבר ומקלדת, סוג של ילד מפגר שלא הולך לכאן או לכן או שהם יחזרו לדסקטופ.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 דצמבר 2013, 20:38

Walle כתב:מייקרוסופט סגרו סטודיו שלהם בשם Victoria game studios.
החברה הזאת נפתחה בתחילת 2012 בקנדה וכתוצאה מכך כ-30 מפתחים ימצאו את עצמם מפוטרים.
מייקרוסופט גם תכננה להגדיל את מספר המפתחים בסטודיו ל-150 בשנים הקרובות.
בנוסף החברה לא הספיקה להוציא אפילו משחק אחד לפני שנסגרה.

http://www.timescolonist.com/microsoft- ... s-1.723993

אני בכללי מאוכזב מאיך שMS יתנהגה להרבה מציוותי פיתוח המשחקים שלה
חלק מהם הם קנו ,רק שיהיה להם בילעדים צד ראשון,ואז פירקו אותם ,או הרסו אותם כמו ראר

קחו את הילו WARS לדוגמה -צוות די מוצלח ,אומנם המשחק יצא בינוני ,וחיסלו אותו
הילו WARS 2 ,עם היו מפתחים אותו ,היה יכול להיות מוצלח מאוד

ראר -אפכו אותה לחברה של קזואלים ,ולמרות משחק קזואלי מוצלח כמו "באנגו מכוניות" ,לא המשיכו עם זה

באנגי -קנו אותה להילו והילו והילו ,זה מה שהיא פיתחה כל הזמן ,משחקי הילו

יש חברה שמתרכזת בפרוזה -והסדרה הזאת מתחילה ליחלב

ובכלל בXBO -התחילו מגמה נוראית לטעמי מצד ראשון ,וזה המיקרו תשלומים ,למשחקים במחיר מלא
גם סוני התחילה עם זה

אני רגיל לEA ,אבל לא לחברות צד ראשון ,לטעמי זה נוראי ,וחבל שגימרים עם חלש שקונה את השטויות האלו

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 דצמבר 2013, 21:47

DrKeo כתב:אני נאבק ונלחם בIIS8 כל יום בעבודה, רק על זה צריך לזרוק את חלונות 8 לזבל גם אם נעזוב את כישלונות הUI בצד. בו נחכה שנה וחצי נראה אם חלונות 9 ישמור UI כפול שחצי ממנו בנוי למסכי מגע וחצי ממנו בנוי לעכבר ומקלדת, סוג של ילד מפגר שלא הולך לכאן או לכן או שהם יחזרו לדסקטופ.

מה אני יגיד לך... באמת שאני לא מבין מה יש לך להיאבק בחלונות 8 אבל בסדר.

אגב שי בקשר לרצון שלך להפעיל פלייליסט דרך קינקט... אז זה אפשרי, פשוט שמתי פלייליסט כלשהו כpin ואתה יכול להפעיל אותו ישירות מהhome screen.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 06 דצמבר 2013, 22:44

swiss-the-engine כתב:מה אני יגיד לך... באמת שאני לא מבין מה יש לך להיאבק בחלונות 8 אבל בסדר.

אגב שי בקשר לרצון שלך להפעיל פלייליסט דרך קינקט... אז זה אפשרי, פשוט שמתי פלייליסט כלשהו כpin ואתה יכול להפעיל אותו ישירות מהhome screen.

לא בא לי להפעיל אותו בעצמי
בא לי להגיד לאקסבוקס להידלק
ואז להגיד לו להפעיל פליי ליסט
וכל זאת בזמן שאני לא יודע, מסדר את הסלון חחח
קיצר לא לגעת בכלל בשלט
אולי זה יגיע בהמשך, הם מפתחים כל הזמן עוד פקודות לקינקט

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 דצמבר 2013, 07:59

Fanta כתב:לא בא לי להפעיל אותו בעצמי
בא לי להגיד לאקסבוקס להידלק
ואז להגיד לו להפעיל פליי ליסט
וכל זאת בזמן שאני לא יודע, מסדר את הסלון חחח
קיצר לא לגעת בכלל בשלט
אולי זה יגיע בהמשך, הם מפתחים כל הזמן עוד פקודות לקינקט

לא יודע איך הבנת משהו אחר אבל זה בדיוק מה שאמרתי... אתה מדליק אותו בפקודה קולית ואומר לו להפעיל פלייליסט X.ך את הפלייליסט PIN.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 דצמבר 2013, 00:24

הא זה לא היה כלכך ברור מימה שאמרתה
קול... עכשיו אני רק יצטרך ללמוד איך להזרים את כל המוזיקה שלי בצורה מסודרת למכשיר ואז אוכל להגשים לעצמי חלום קטן

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 דצמבר 2013, 11:27

כרגע לא יעבוד לך הזרמה ופקודות קוליות. למכשיר אין יכולת לראות את המדיה שיש לך על המחשב, מה שאמרתי יעבוד לך רק עם מנוי לשירות מוסיקה שלהם. אם אתה רוצה להזרים משהו מהמחשב אתה צריך במחשב לבחור קובץ וplay to ולבחור את האקס בוקס
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 דצמבר 2013, 21:40

ואי אפשר להטעין שירים על הכונן או משהו כזה?
להעביר עם USB?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 דצמבר 2013, 14:04

מקסמלין שחרר סרטון בנוגע לקוד הרשת המעולה של KI

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 דצמבר 2013, 14:47

Fanta כתב:ואי אפשר להטעין שירים על הכונן או משהו כזה?
להעביר עם USB?

לא...חוץ מזה הם בכלל לא תומכים בMP3
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 דצמבר 2013, 16:18

לא ראיתי אם הביאו כבר:

http://majornelson.com/2013/12/11/xbox- ... n-18-days/

Xbox One sells 2 Million Units in 18 Days

Some solid numbers coming out of the global Xbox One launch last month:

2 Million Consoles sold through in 13-markets in the first 18-days
Over 83 million hours in games, TV, and apps on Xbox One since the system launched
39 million Xbox One achievements unlocked
595 million total Gamerscore achieved on Xbox One
At peak demand, customers were ordering the Xbox One console at over 1000 units per minute on Amazon.com
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 12 דצמבר 2013, 23:54

תמיד מעניין אותי איך הם אוספים את הנתונים האלו.. בכול מקרה הרבה מספרים גדולים יש פה.. ( : תודה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2013, 16:38

לא זכרתי אותו בכלל... משונה, כי הוא נראה דווקא טוב:

יוצא עוד כמה שבועות.
קצת "ילדותי", מתאים יותר לשליטה עם טאץ' כלשהו ובמיוחד לווי-יו, וייצא יום אחד ל-360... אבל בכל זאת - נראה עם פוטנציאל ונחמד מאוד לספריה של הONE.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 13 דצמבר 2013, 16:43

היי.

היום שהכנסתי את הדיסק לBF4 הוא עשה מין התקנה שוב, הגיע ל-100% ונתקע, האקס בוקס לא עבד אז עשיתי לו Power cycle שזה בעצם רי- סטרט.

התקנתי את המשחק שוב מחדש כי הוא נמחק, אני חושב שההורדה הזו שהוא עשה הייתה עדכון למשחק.

בכול מקרה התקנתי את המשחק מחדש, ועכשיו הוא לא עובד. הוא נתקע במסך הגשם.. ההתחלה של המשחק ומשם לא זז

יש למישהו עצות?

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 22 דצמבר 2013, 20:01

האם ה CPU של ה PS4 חזק במעט מהזה של ה Xbone?
http://www.playstationing.com/ps4/ps4-c ... chmark/102
עשו השוואת ביצועים ולפיה ה PS4 חזקה במעט מXbone
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 דצמבר 2013, 16:46

לפני כמה ימים פרס ביקר במיקרוסופט והם הראו לו כל מי דברים גם את הONE ואם את האילומינרום. נראה לא רע בכלל, להקרין תמונה ממש על הקיר (ורואים אותה) בהחלט מגדיל את החוויה ונותן תחושה של הכיוון לעתיד "להיכנס לתוך עולם המשחק"
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2014, 20:54

בצורה עקיפה המנהל קהילה של אינסומניאק אישר בWeekend confirmed האחרון שsunset overdrive יוצא השנה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ינואר 2014, 11:11

bozeman כתב:לפני כמה ימים פרס ביקר במיקרוסופט והם הראו לו כל מי דברים גם את הONE ואם את האילומינרום. נראה לא רע בכלל, להקרין תמונה ממש על הקיר (ורואים אותה) בהחלט מגדיל את החוויה ונותן תחושה של הכיוון לעתיד "להיכנס לתוך עולם המשחק"

ראיתי את זה... הקטע עם השלג היה מעאפן. שם לב גם שה"מזנון" נראה בדיוק כמו המזנון שיש להם בסרטון שהם שיחררו. נראה שהדבר הזה לא יצא בשנים הקרובות.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים