במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2013, 21:36

Death_119 כתב:איפה היית כששיחקנו jedi outcast או KOTOR 1 ו-2? כל אילו לא קרו בשנות ה-90.

רוג סקוואדרון? רפאבליק קומנדו? באטלפרונט? לגו סטארוורס? הרשימה אפילו יותר ארוכה מזה. בשנות ה90 היו בדיוק שלושה משחקי SW טובים, רוג סקוואדרון המקורי, X-Wing וג'דיי נייט.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 דצמבר 2013, 22:44

דרקו אתה שוכח את ה3 משחקי סופר סטאר אורס ,שהיו מאוד טובים
וגם המשחק לNES וגימבוי ,שלטעמי לפחות היה מאוד טוב
היה גם משחק פוד ריס ,שעם אני לא טועה יצא לפני שנת 2000 ,וקיבל ביקורות מאוד טובות
והיה משחק רכבי מלחמה כזה
והיה גם משחק מאוד טוב לN64 ,לפני רוג הראשון

KOTOR ורוג 2 אומנם היו מעולים ,אבל היו הרבה משחקים בינונים
רוג 3 וKOTOR 2 לדוגמה ,ועוד הרבה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2013, 10:08

טוב פנדורה טומרו ,היה מאוד טוב ,עברתי אותו בלי לרמות -מזל שאפשר לשמור מתי שרוצים ... ,מי שרוצה משחק מאתגר ,מאוד מומלץ
המשחק מאתגר גם ברמה הרגילה

עובר לסיריוס סם HD ,ליתאוורר קצת

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 13 דצמבר 2013, 15:15

אחת המשימות שאני זוכר היא בירושלים, וכשאתה עובר דרך האנשים הדתיים הם מתחילים לדבר עברית, ההרגשה הטובה הזו שישראל נוכחת במשחקים :D .

התחלתי לשחק בביושוק הראשון, זה הולך להיות חופר וכיפי באותו הזמן.
תמונה
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2013, 17:15

ראיתי רחובות בעברית ,אבל לא יצא לי לשמוע דיבורים בעברית
בכל מקרה עברתי את סיריוס סם HD -גי משעמם למען האמת

התחלתי את YS 5 ,כי סוף סוף יצא לו תרגום לאנגלית בגרסת הSNES ,תרגום לא רישמי אבל בכל זאת
זה המשחק YS היחיד שלא קיבל תרגום לאנגלית עד לא מזמן

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 15 דצמבר 2013, 12:34

מי שכאן חשב על/התעניין ב-Age of Empires II: HD Edition, המשחק כיף מאוד במיוחד למי שבעבר אהב מאוד את המשחק Age of Empires 2 (המשחק כולל כמובן את התוספות The Conquerors ביחד), החסרונות הן שאין ממש דברים חדשים חוץ מכמה שינויים במשחק עצמו, יש לא מעט נפילות פריימים, לאגים ובאגים חדשים שהם לא בדיוק עידכנו את כולם במשחק.
אפשר גם לקנות את ההרחבה The Forgotten שיצאה לפני חודש, כן זה נשמע מוזר שהם יעשו הרחבה למשחק כזה ישן אבל הם עשו בכל זאת.
תמונה
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 17 דצמבר 2013, 13:42

טוב, אחרי איחור מאוד לא אפנתי ואחרי בגלל הפסקה שלקחתי ממשחקי וידאו קניתי היום את טומב ריידר החדש. (קוד ל-360) אני מת על אנצ'רטד ופלטפורמה ומאוד מצפה לשחק במשחק.
מקווה לא להתאכזב בייחוד אחרי הביקורות המאוד אוהדות.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 17 דצמבר 2013, 23:36

Assassin's Creed Pirates באנדרואיד.
משחק לא רע, הגרפיקה נחמדה בשביל סמארטפון\טאבלט, הגיימפליי נחמד אבל הקרבות בין האוניות די משעממות מהר... זה תמיד אותו דבר וזה לא משתנה, כמובן לא ציפיתי שזה יהיה קשה ומתוחכם כמו ב- Black Flag, אבל לפחות משהו מינימלי שיביא אתגר.
אבל אפשר להיות עליו שעות, יש בו מלא משימות צד וכל מיני בונוסים שצריך למצוא במפה בשביל לקבל עוד כסף ולשדרג את האוניה ואת הנשקים... אני בינתיים נהנה ממנו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 דצמבר 2013, 12:31

התחלתי לשחק בpath of exile, משחק חינמי (שממש לא מרגיש ככה) שאפשר להוריד מסטים.
בגדול זה דיאבלו, רק הרבה יותר מוצלח מהשלישי וחדיש מהשני.
ממליץ בחום למי שאוהב את הז'אנר

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 דצמבר 2013, 18:47

סיימתי סוף סוף את ביושוק 1, עכשיו זמן למשחק השני ולאינפינט.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 דצמבר 2013, 22:27

עשיתי 100% בטרופיז של פאר קרי 3. עכשיו אני צריך הפסקה ארוכה מהמשחק הזה :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 20 דצמבר 2013, 20:43

Mandellla כתב:סיימתי סוף סוף את ביושוק 1, עכשיו זמן למשחק השני ולאינפינט.

זה וואחד מזל טוב.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2013, 03:24

התחלתי לשחק בbrothers ואתם חייבים, חייבים, אבל פשוט חייבים לקנות את המשחק הזה. הוא לגמרי בליגה של ברייד/לימבו ושות׳. משחק נהדר. זה משחק co op אבל לבד, זה נשמע מוזר אבל זה ממש לא. מדובר במשחק שמאוד מזכיר את ico עם אומנות יפיפיה, גרפיקה נהדרת וגיימפליי מצויין. משחקים שני אחים שיוצאים למסע למצא תרופה לאבא שלהם שחולה כשכל דבר במשחק בנוי לשיתוף פעולה בין האחים, סוג של גיימפליי co op מהסוג הכי טוב שראיתי. אז איך משחקים משחק co op מבוסס פאזלים לבד? פשוט מאוד, על אח אחד שולטים עם הסטיק הימני והטריגר הימני ועל השני עם הסטיק השמאלי והטריגר השמאלי. זה אולי נשמע טיפה מוזר אבל מתרגלים מאוד מהר והעיצוב של החידות פשוט נהדר. Co op זה כל כך פשוט כששני האנשים שמשחקים זה אגודל ימין ואגודל שמאל שלך :)

בקיצור, לרוץ ולקנות עכשיו. יש אותו ב6$ בgmg.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 דצמבר 2013, 11:07

זה אחד המשחקים הכי UnderRated של השנה האחרונה!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 דצמבר 2013, 20:34

Batman Origin במקביל לBaldur's Gate 1. אמרתי לעצמי שהפעם אני אשחק עם קלאס שאף פעם לא שיחקתי, ושוב לא יכלתי שלא לבחור Mage :D. רק שהפעם אני גם אצרף את Edwin.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 דצמבר 2013, 13:27

Papers, Plesae. מדהים כמה שזה ממכר, ביזארי ומעניין. :)אהבתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 דצמבר 2013, 13:32

DrKeo כתב:התחלתי לשחק בbrothers ואתם חייבים, חייבים, אבל פשוט חייבים לקנות את המשחק הזה. הוא לגמרי בליגה של ברייד/לימבו ושות׳. משחק נהדר. זה משחק co op אבל לבד, זה נשמע מוזר אבל זה ממש לא. מדובר במשחק שמאוד מזכיר את ico עם אומנות יפיפיה, גרפיקה נהדרת וגיימפליי מצויין. משחקים שני אחים שיוצאים למסע למצא תרופה לאבא שלהם שחולה כשכל דבר במשחק בנוי לשיתוף פעולה בין האחים, סוג של גיימפליי co op מהסוג הכי טוב שראיתי. אז איך משחקים משחק co op מבוסס פאזלים לבד? פשוט מאוד, על אח אחד שולטים עם הסטיק הימני והטריגר הימני ועל השני עם הסטיק השמאלי והטריגר השמאלי. זה אולי נשמע טיפה מוזר אבל מתרגלים מאוד מהר והעיצוב של החידות פשוט נהדר. Co op זה כל כך פשוט כששני האנשים שמשחקים זה אגודל ימין ואגודל שמאל שלך :)

בקיצור, לרוץ ולקנות עכשיו. יש אותו ב6$ בgmg.

חיפשתי איזה מבצע שלו, אבל עכשיו אני לא צריך. התקנתי אותו ממך :)

VALVE צריכים להפעיל איזו נוטיפיקציה בכל פעם שאחד המשתפים איתך מפעיל משחק חדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 דצמבר 2013, 22:05

אני משחק ב remember me. משחק ממש נחמד. אני חושב שמגיע לו את ה70-75.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 דצמבר 2013, 00:37

סיימתי את ריממבר מי. משחק ממש נחמד ולא קשה גם על הרמה הכי קשה. די אהבתי את הסיפור ואת המשחקיות אבל היו קטעים שהרגשתי שמתתי סתם וזה עיצבן אותי. ממליץ למי שאין לו ממש מה לשחק,וגם רוצה משחק חדש במחיר זול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 דצמבר 2013, 04:24

Wild mage מטיל קסם, בהסתברות של 1% Wild surge אמור להתרחש, בום - הדמות שלי הופכת לאישה. Bioware הייתם גאונים!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 דצמבר 2013, 21:07

Death_119 כתב:Wild mage מטיל קסם, בהסתברות של 1% Wild surge אמור להתרחש, בום - הדמות שלי הופכת לאישה. Bioware הייתם גאונים!

Wild mage זה קלאס שהוסיפו ב-enhanced edition. הוא לא היה במשחקים המקוריים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 דצמבר 2013, 22:17

InterAl כתב:Wild mage זה קלאס שהוסיפו ב-enhanced edition. הוא לא היה במשחקים המקוריים.

הוא היה בThrone of bhaal. הם הוסיפו אותו גם ב-1. בכלל הגרסה החדשה מגניבה, כבר פגשתי שתי דמויות שלא היו קודם ב-1. הם אפילו דיבבו את המפגש איתן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 דצמבר 2013, 08:42

Death_119 כתב:הוא היה בThrone of bhaal. הם הוסיפו אותו גם ב-1. בכלל הגרסה החדשה מגניבה, כבר פגשתי שתי דמויות שלא היו קודם ב-1. הם אפילו דיבבו את המפגש איתן.

צודק, שכחתי שהוא היה ב-TOB. עדיין לא יצא לי לשחק בגרסה החדשה של השני, אבל שמעתי שהוסיפו למשחק לא מעט קווסטים חדשים. מקווה להגיע לזה מתישהו.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 17:15

bling כתב:עם זאת, ואפילו בהתחשב "במדיניות" אין מצב שלבאטמן מגיע פאקינג 73 על ה 360 (או 76 על הפס3 שזה טיפה מוזר שקיבל יותר כי מספר הביקורות זהה), פשוט אין, וזה גם ביחס לנפילות של כל הכותרים האחרים ברשימה, זה נראה שהוא קיבל הכי הרבה קטילות גם ביחס למשחקים אחרים שלא חידשו וסבלו מירידה בציונים וזה לא ברור לי בכלל.

אני חושב שבאטמן פשוט "נענש" יותר כי הfall from grace שלו היה יותר משמעותי. המשחק הקודם בסדרה הראה איך משחק המשך יכול לחדש, לקח תארי משחק השנה, זכה בסופרלטיבים על ימין ועל שמאל ועמד על ממוצע מאד גבוה - ככה שיכול להיות שזה יצר אצל המבקרים ציפיות גבוהות יותר ובהתאמה גם אכזבה גבוהה יותר. סדרת Saints Row לעומת זאת שהשווית אליה תמיד נחשה לסדרה טובה-סולידית אבל אף פעם לא ריחפה במרומי שנות ה-90 ולכן גם היה לה יותר קל למשחק האחרון בסדרה להתעלות על הציפיות. מה גם שהטון הלא רציני של סדרת SR אוטומטית הופך את הדיון וניטפוקים על בעיות עלילתיות ללא רלוונטיות (בדיוק כמו שבמשחק מריו אף אחד בכלל לא מצפה לעלילה), בעוד בבאטמן שמבוסס על פרנצייז קיים ועתיר זכיונות מבקר יכול בהחלט להתעצבן על זה שדמות מסוימת לא היתה מה שהוא ציפה שהיא תהיה על סמך היכרות מוקדמת שלו איתה.

בכל מקרה, סיימתי סוף סוף את Gay Tony - ואני חייב לציין שאני לא בטוח אם זה היה משחק יותר מהנה או יותר מתסכל.
בצד של היתרונות אפשר לציין כמובן את האווירה הכי טובה בסדרה מאז Vice City: כל הקטע של עולם המסיבות הניו יורקי הופך את המשחק ואת העיר להרבה יותר שמחים ומעניינים, שלא נדבר על הסטייל של תחנות הרדיו. חוץ מזה, השילוב של הסיפור שרץ במקביל לGTA IV המקורי ולהרחבה של TLOD עשוי מצויין (לא זוכר סדרת משחקים אחרת שעשתה את זה קודם) ונותן הרגשה של closure בסוף. ואיך אפשר בלי להזכיר לטובה את השיפור לcheckpoints מאז המשחקים הקודמים, ואת זמני הטעינה הלא קיימים כשמשחקים על הPC.

אבל החסרונות... לא יודע מאיפה להתחיל: קודם כל המחשב. את החלקים הקודמים שיחקתי על הקונסולה ולכן זה אולי מסביר את ההבדלים, אבל הפורט הזה לPC הוא אחד המסריחים שיצא לי לשחק בהם, ואחרי שויתרתי בזמנו על לשחק במשחק על המחשב הישן שלי בגלל ביצועים, נוכחתי לגלות את האבסורד בכך שהמשחק לא רץ על המחשב החדש כי יש לי יותר מידי זיכרון בכרטיס המסך. המשחק לא יודע להתמודד עם 3GB זיכרון, מה שהצריך כמובן שיטוטים באינטרנט, שינוי קבצי ini והגדרות ועוד שטויות של משחקי PC. וזה עוד לפני הזוועה של לשחק במשחק שמצריך ממך לעשות לוגין גם לחשבון סטים, גם לחשבון רוקסטאר וגם לGFWL (שכמובן לא מתפקד יותר). ואחר כך אתה מגלה שבגלל חוסר תאימות כל התאורה והטקסטורות במשחק נדפקו וצריך להוריד מוד של enbseries ולשנות תמידית את ההגדרות שלו רק כדי שיהיה ניתן לראות במשחק שני מטר קדימה כשעוברים לשעות הלילה.
ומפה לשם מגיעים לשליטה... התעצלתי בהתחלה לחבר את הגיימפאד למחשב הזה, אבל השליטה הזוועתית במסוק עם המקלדת פשוט שברה אותי, שלא נדבר על כך שהstickyaim משום מה לא ניתן לביטול עם העכבר אלא רק עם הגיימפאד (תדמיינו לעצמכם משחק שבו בזמן תזוזת עכבר שלכם פתאום הוא נזרק לכיוון לא קשור לחלוטין ונצמד אליו). זה משחק שצריך לבוא עם אזהרה של "לא מומלץ למקלדת ועכבר".

אבל אם נעזוב את הgripes שיותר קשורות ללשחק על PC ונתמקד במשחק עצמו, אז כשהמשחק עובד הוא בהחלט כיפי - במיוחד המשימות של יוסוף אמיר. אבל בניגוד לGTA IV שמתחיל לאט אבל הופך להיסטרי בשליש האחרון שלו, כאן המשחק פותח מבערים די בהתחלה ומשם אין לו כל כך לאן להתרומם יותר. זה תלוי גם בקצת חופש פעולה שנותנים לשחקן להתקדם בכמה משימות במקביל, איכשהו יצא שהמשימות המתקדמות יותר היו בנאליות ומשעממות יותר מהמוקדמות יותר.
גם לא היו במשחק משימות שהרגישו לי memorable במיוחד כמו הthree leaf clover עם שוד הבנק של GTA IV - דברים שמשלבים גם קטעי יריות וגם קטעי מרדפים ברכב לאורך חצי עיר. נראה לי שהכל כאן היה יותר ממוקד ומתוחם במשימות "קטנות" שכל אחת מהן אמורה להיות יותר סוג של פאן עם כל מיני כלים חדשים והאלמנט המפורסם של המרדפים של GTA היה מאד חסר לי. חוץ מזה, אחרי שמשחקים בJC2 ובSR4 זה כבר לא כל כך מרשים אותך כשנותנים לך לשחק עם מסוק ומצנח בGTA, בזמן שכלי הנשק החדשים לא באו עם עליה באתגר מצד הAI ולכן היו Overpowered לחלוטין (במיוחד השוטגאן האוטומטי עם התחמושת הנפיצה שהופך את רוב זירות הקרב להליכה בפארק).

ואם לסיים בכמה מילים על העלילה - היא לא מתקרבת לאימפקט של GTA IV המקורי וגם אין לה את הפייסינג האיטי של TLOD. מה שכן יש לTBOGT זה המון המון סטייל - בזכות הדמות של גיי טוני כמובן. הוא לא השחקן הראשי, אבל כשנכנסים למשחק די מבינים למה הוא בכל זאת קרוי על שמו - הרבה דמויות אחרות הן לא יותר מעל תקן של comic relief אבל טוני לבדו הוא דמות מספיק מוצלחת בשביל להחזיק אותך מתעניין בסיפור לאורך כל המשחק. העלילה של המשחק מעבירה מצויין את הכימיה בינו לבין הדמות שלך, אבל קצת מתפרקת לקראת הסוף כשכל מה שאתה כשחקן עושה הופך ללא הגיוני אפילו בהשוואה לרמות שהתרגלנו אליהן מניקו ב-GTA IV.

אבל זהו - הטרילוגיה נגמרה. נפרדים באיחור מLiberty City ועוברים לLos Santos עם GTA V שכבר מחכה בכונן. בהתחשב בפורט הנוכחי, אני מאד שמח שבסופו של דבר לא חיכיתי לגרסת הPC המובטחת שעדיין לא שמענו עליה כלום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2013, 17:36

לדעתי GTA4 נהדר על הPC, פשוט נתקלת משום מה בהמון בעיות טכניות. אני שחקתי בפרקים על הPC עם שלט והחוויה הייתה מעולה, הוא דורש יותר משאבים ממה שאני חושב שהוא צריך לדרוש אבל למזלי המחשב שלי היה מספיק חזק בשבילו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים