במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swym » 25 דצמבר 2013, 19:43

DrKeo כתב:לדעתי GTA4 נהדר על הPC, פשוט נתקלת משום מה בהמון בעיות טכניות. אני שחקתי בפרקים על הPC עם שלט והחוויה הייתה מעולה, הוא דורש יותר משאבים ממה שאני חושב שהוא צריך לדרוש אבל למזלי המחשב שלי היה מספיק חזק בשבילו.

הבעיות הטכניות שנתקלתי בהן הן רבות ידועות ומתועדות, ותקפות בעיקר למחשבים חדשים יותר (בנוסף כמובן לבעיית הGFWL שמת):
http://pcgamingwiki.com/wiki/Grand_Thef ... sues_fixed
דווקא למחשבים ישנים יותר הוא הותאם כי זה בכל זאת משחק מ-2008 שנבנה לחומרה של אז, אבל אז הוא פשוט היה כבד מידי על המחשב הממוצע שהיה זמין בשוק (וגם על מחשב שנמצא הרבה מעל הממוצע). ללא ספק הפורט הגרוע ביותר שיצא לי להיתקל בו ובכל זאת הצדיק להמשיך לשחק בו עד הסוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2013, 20:42

swym כתב:הבעיות הטכניות שנתקלתי בהן הן רבות ידועות ומתועדות, ותקפות בעיקר למחשבים חדשים יותר (בנוסף כמובן לבעיית הGFWL שמת):
http://pcgamingwiki.com/wiki/Grand_Thef ... sues_fixed
דווקא למחשבים ישנים יותר הוא הותאם כי זה בכל זאת משחק מ-2008 שנבנה לחומרה של אז, אבל אז הוא פשוט היה כבד מידי על המחשב הממוצע שהיה זמין בשוק (וגם על מחשב שנמצא הרבה מעל הממוצע). ללא ספק הפורט הגרוע ביותר שיצא לי להיתקל בו ובכל זאת הצדיק להמשיך לשחק בו עד הסוף.

יכול להיות שזה נפוץ, אין לי מושג. אני רק יודע שהרצתי את המשחק על 5 מחשבים שונים (כשאחד מהם זה הI5 סדרה 3 עם 660TI שלי, לא בדיוק "ישן") וזה עבד נהדר. בכל מקרה גרסאות הקונסולות לא מצליחות להגיע ל30FPS, לא מצליחות להציג את כמות המכוניות/הולכי רגל, לא מצליחות לתת בכלל DRAW DISTANCE ובטוח שלא מצליחות לתת 1080P כך שהייתי מוכן לעבור כל בעיה טכנית בדרך ללשחק את זה על הPC. זה פשוט לשחק משחק נחות משמעותית.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 דצמבר 2013, 23:19

GTA4 קיבל עדכונים על הPC ,אולי הוא שיחק בלי העדכונים
בכל מקרה סימתי את "סם הרציני 2 " ,התחיל חלש מאוד ,אבל ישתפר מאוד בהמשך

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 דצמבר 2013, 23:29

מי שאוהב משחקי מכות,שיעשה לעצמו טובה וישיג את בלייזבלו. אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 דצמבר 2013, 08:35

darksiders 2, אחרי שהיה במבצע של סטים.
משחק מהנה, למי שאהב את הראשון. דוגמה מצוינת לאיך לעשות משחק משחק המשך ששומר על המקור אבל מחדש ומשנה ולמעשה מצדיק את קיומו כהמשך.
מצד שני, גם הראשון לא היה מדהים וכמוהו גם ההמשך, שבנתיים קצת פחות טוב ממנו אבל עדיין מהנה למדי אם אין מה לשחק.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 דצמבר 2013, 01:04

DrKeo כתב:יכול להיות שזה נפוץ, אין לי מושג. אני רק יודע שהרצתי את המשחק על 5 מחשבים שונים (כשאחד מהם זה הI5 סדרה 3 עם 660TI שלי, לא בדיוק "ישן") וזה עבד נהדר. בכל מקרה גרסאות הקונסולות לא מצליחות להגיע ל30FPS, לא מצליחות להציג את כמות המכוניות/הולכי רגל, לא מצליחות לתת בכלל DRAW DISTANCE ובטוח שלא מצליחות לתת 1080P כך שהייתי מוכן לעבור כל בעיה טכנית בדרך ללשחק את זה על הPC. זה פשוט לשחק משחק נחות משמעותית.

אבל זו בדיוק הבעיה: המשחק על הPC נחות משמעותית גם אחרי כל התיקונים. השליטה הלקויה, הבאגים בשיידרים, ודרישות החומרה המעוותות. אני לא אקנה עכשיו עוד כרטיס שנמצא בין ה-8800GTS שיש לי עלה בזמנו יותר מקונסולה ולא הצליח להריץ את המשחק ברזולוציות של קונסולה, לבין ה7970 שקניתי לא מזמן במחיר של קונסולה דור חדש והמשחק פשוט לא יודע לעבוד איתו (גם אם נעזוב את הכיעור של הבאגים שיידרים בצד, איכשהו המשחק עדיין רץ על קצב פריימים שמזגזג לחלוטין בין 80 ל-40). בשורה התחתונה היו לי שני מחשבי מפלצת מ-2006 ומ-2012 ושניהם לא יכלו להתמודד עם משחק כמו קונסולה מסכנה מ-2005, וכשהמשחק עצמו די נמצא בצל של הקודמים אז זה גם ככה לא כל כך משנה.
גם אני הייתי מוכן לצלוח עוד בעיות טכניות בשביל לשחק את המשחק ברזולוציה וקצב פריימים טובים יותר - וזה גם מה שניסיתי לעשות (בטח אחרי שאתה רואה את הסרטונים של enbseries וicehancer שגם אותם ניסיתי), אבל אני לא לקנות עכשיו עוד חתיכת חומרת ביניים רק בשביל השטות הזו. סימנתי על המשחק וי ולמדתי להיזהר בעתיד עם פורטים לPC של רוקסטאר.

kririn כתב:GTA4 קיבל עדכונים על הPC ,אולי הוא שיחק בלי העדכונים

קרירין - אל תהיה דביל. פשוט קרא את הקישור שהפנתי אליו ומכיל את כל העדכונים וכל תיקוני הבאגים המוכרים במקום להניח הנחות הזויות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2013, 15:58

swym כתב:אבל זו בדיוק הבעיה: המשחק על הPC נחות משמעותית גם אחרי כל התיקונים. השליטה הלקויה, הבאגים בשיידרים, ודרישות החומרה המעוותות. אני לא אקנה עכשיו עוד כרטיס שנמצא בין ה-8800GTS שיש לי עלה בזמנו יותר מקונסולה ולא הצליח להריץ את המשחק ברזולוציות של קונסולה, לבין ה7970 שקניתי לא מזמן במחיר של קונסולה דור חדש והמשחק פשוט לא יודע לעבוד איתו (גם אם נעזוב את הכיעור של הבאגים שיידרים בצד, איכשהו המשחק עדיין רץ על קצב פריימים שמזגזג לחלוטין בין 80 ל-40). בשורה התחתונה היו לי שני מחשבי מפלצת מ-2006 ומ-2012 ושניהם לא יכלו להתמודד עם משחק כמו קונסולה מסכנה מ-2005, וכשהמשחק עצמו די נמצא בצל של הקודמים אז זה גם ככה לא כל כך משנה.
גם אני הייתי מוכן לצלוח עוד בעיות טכניות בשביל לשחק את המשחק ברזולוציה וקצב פריימים טובים יותר - וזה גם מה שניסיתי לעשות (בטח אחרי שאתה רואה את הסרטונים של enbseries וicehancer שגם אותם ניסיתי), אבל אני לא לקנות עכשיו עוד חתיכת חומרת ביניים רק בשביל השטות הזו. סימנתי על המשחק וי ולמדתי להיזהר בעתיד עם פורטים לPC של רוקסטאר.

קרירין - אל תהיה דביל. פשוט קרא את הקישור שהפנתי אליו ומכיל את כל העדכונים וכל תיקוני הבאגים המוכרים במקום להניח הנחות הזויות.

אבל לי יש מחשב מפלצת מאמצע 2012 והוא מתמודד יופי עם GTA4, מתמודד מעולה וללא אף באג ועם גרפיקה עדיפה וחלקה מהקונסולות ב1080P. אז לך ספציפית יש באג, באסה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2013, 01:23

שלי מ-2010 והוא גם רץ בלי בעיות...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2013, 18:02

Laskin כתב:שלי מ-2010 והוא גם רץ בלי בעיות...

כי משחק שלא עובד זה חריג לא הכלל. גיא נתקל בבאג, יכול להיות שהוא גם מאוד מוכר וקרה למאות אנשים בכל העולם, אבל זה החריג לא הכלל. כשזה הופך לכלל האינטרנט בוער...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 דצמבר 2013, 23:41

אז... Gucamelee! Gold Edition.. ואוו! פשוט כיף טיפשי ומשמח :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 דצמבר 2013, 17:54

DrKeo כתב:כי משחק שלא עובד זה חריג לא הכלל. גיא נתקל בבאג, יכול להיות שהוא גם מאוד מוכר וקרה למאות אנשים בכל העולם, אבל זה החריג לא הכלל. כשזה הופך לכלל האינטרנט בוער...

גם אצלי הוא רץ פי כמה הרבה יותר טוב על פיסי לאין שיעור מגרסאת הקונסולות. מה שכן הוא תובעני בטירוף. עם מחשב שהיה בערך הטופ של 2011 אני מצליח להריץ אותו על1080p, draw distance מקסימלי באיזה 40 פריימים פלוס לפעמים גם פחות מזה. אבל אף פעם לא מתחת ל35. מה שכן השליטה נוראית על הפיסי בדיוק כמו שהיתה נוראית על הקונסולות. זה בערך המשחק עם השליטה הגרועה ביותר שיצא לי לשחק מלבד קילזון 2. לא נתקלתי בשום באג במשחק מלבד הוירוס שנקרא games for windows.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2013, 21:44

Death_119 כתב:גם אצלי הוא רץ פי כמה הרבה יותר טוב על פיסי לאין שיעור מגרסאת הקונסולות. מה שכן הוא תובעני בטירוף. עם מחשב שהיה בערך הטופ של 2011 אני מצליח להריץ אותו על1080p, draw distance מקסימלי באיזה 40 פריימים פלוס לפעמים גם פחות מזה. אבל אף פעם לא מתחת ל35. מה שכן השליטה נוראית על הפיסי בדיוק כמו שהיתה נוראית על הקונסולות. זה בערך המשחק עם השליטה הגרועה ביותר שיצא לי לשחק מלבד קילזון 2. לא נתקלתי בשום באג במשחק מלבד הוירוס שנקרא games for windows.

שליטה נוראית? אתה בקר-לס?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2013, 10:11

Laskin כתב:
שליטה נוראית? אתה בקר-לס?

כמובן שעם בקר. אני מרגיש שאני נוהג בטנק כשאני שולט בניקו. ומנווט את הטיטניק כשאני שולט ברכב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 דצמבר 2013, 10:26

עשיתי פלאטינום ו100% בremember me. משחק ממש נחמד. אבל דיי מאוס אחרי הפעם הראשונה. עכשיו אני מתלבט בין DMC לבורדרלנדס2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2013, 18:34

Death_119 כתב:גם אצלי הוא רץ פי כמה הרבה יותר טוב על פיסי לאין שיעור מגרסאת הקונסולות. מה שכן הוא תובעני בטירוף. עם מחשב שהיה בערך הטופ של 2011 אני מצליח להריץ אותו על1080p, draw distance מקסימלי באיזה 40 פריימים פלוס לפעמים גם פחות מזה. אבל אף פעם לא מתחת ל35. מה שכן השליטה נוראית על הפיסי בדיוק כמו שהיתה נוראית על הקונסולות. זה בערך המשחק עם השליטה הגרועה ביותר שיצא לי לשחק מלבד קילזון 2. לא נתקלתי בשום באג במשחק מלבד הוירוס שנקרא games for windows.

ברור אבל הכל יחסי. תוריד את הטקטסטורות,DRAW DISTANCE, כמות הולכי רגל, כמות המכוניות, תוריד רמת AA, תוריד את הרזולוציה ל720P ותהיה בטוח שהמשחק ירוץ אצלך ב200FPS. אם משהו רוצה לוק של קונסולה שישחק בהגדרות של קונסולה. אם אתה רוצה DRAW DISTANCE גדול פי 3 מזה של הקונסולה, פי 2 יותר מכוניות והולכי רגל, רזולוצית 1080P במקום 720P, סוג AA איכותי בהרבה (ביחוד יחסית לפס3 ששם כל מה שיש זה טשטוש), צללים ברזולוציה הרבה יותר גבוהה, השתקפויות הרבה יותר מרשימות גם במים וגם בגשם אז תשלם את מחיר הFPS. תוסף לזה את העובדה שהמשחק רץ נדיר בקונסולה ב30FPS ולרוב הוא משחק בין 20 ל30 אז אתה צריך לשלם את המחיר של לשחק אותו "רק" ב40FPS על כרטיס מסך בן יותר משלוש שנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 דצמבר 2013, 19:59

סימתי את "סם הרציני XXL " ,מעין משחק הורדה 2D ,די נחמד וברוח הסדרה המקורית
נישאר לי רק את סם הרציני 3 לסים ,יצא גם משחק קונסולות בסדרה ,אבל אין לי כוח לאמולטורים של PS2 וקיוב כרגע

בכל מקרה הולך לנסות את Giana Sisters Twisted Dreams בינתים

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 דצמבר 2013, 20:29

אני כבר כ-8 שעות בתוך Batman Arkham Asylum. הוא פשוט מצוין.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2013, 22:19

matangt8 כתב:עשיתי פלאטינום ו100% בremember me. משחק ממש נחמד. אבל דיי מאוס אחרי הפעם הראשונה. עכשיו אני מתלבט בין DMC לבורדרלנדס2.

אם אתה בקטע של אונליין - בורדרלנדס 2 משחק מושלם בעיניי.
וDMC אקשן ממש ממש כיף ועיצוב שלבים מעולה... בחירה קשה :) אני ממש נהנתי משניהם, פשוט B2 סיפק לי בערך 100 שעות יותר, ועוד לא שיחקתי בכל הDLC, הוא יכול להיות בכיף משחק של 400 שעות אם אתה בעניין של להכנס לזה חזק. יש כל הזמן נשקים וציוד טובים יותר...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 דצמבר 2013, 07:31

matangt8 כתב:עשיתי פלאטינום ו100% בremember me. משחק ממש נחמד. אבל דיי מאוס אחרי הפעם הראשונה. עכשיו אני מתלבט בין DMC לבורדרלנדס2.

לבד הצלחתי להחזיק בבורדלנדס 24 שעות לערך. הוא משחק מצויין אבל מתחיל לשעמם מתי שהוא לבד (פשוט תואם דיאבלו). עם חבר זה סיפור אחר (פלטפורמה לקשקושים מאחר והמשחק לא מצריך קשב). השאלה אם הסגנון של דיאבלו קוסם לך או לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
mestido
Padawan

הודעהעל ידי mestido » 30 דצמבר 2013, 02:45

Arma 3, DayZ, CS:GO
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 04 ינואר 2014, 10:00

סיימתי את ה-DLC הראשון של ביושוק אינפיניט. שיחקתי אותו בישיבה אחת וחקרתי כל פרט ופרט לעומק (אין מצב שפספסתי משהו) ולקח לי 2:55 שעות.
מה שהלך שם פשוט מטורף. אין ספק ששווה את ה-5$ שקניתי את הסיזן פאס ואפילו גם הייתי משלם מחיר רגיל בהנחה שגם ה-DLC הבא יהיה כל-כך טוב.
בעוד יומיים אני מקווה אנסה את מצב ההורד.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 ינואר 2014, 02:20

אחרי שסיימתי את הסינגל הלא רע בכלל של באטמן האחרון, עברתי לטומב ריידר... הופתעתי כמה טוב המשחק (למרות הציונים המשכנעים, הייתי דיי ספקן).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 ינואר 2014, 09:20

BloodDragon שעד כה מתברר כמשחק הרבה יותר טוב מFarcry 3 המשמים. לפחות לחזרתיות המטורפת יש עכשיו Style והומר לא רע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2014, 12:05

ShiTDemoN כתב:סיימתי את ה-DLC הראשון של ביושוק אינפיניט. שיחקתי אותו בישיבה אחת וחקרתי כל פרט ופרט לעומק (אין מצב שפספסתי משהו) ולקח לי 2:55 שעות.
מה שהלך שם פשוט מטורף. אין ספק ששווה את ה-5$ שקניתי את הסיזן פאס ואפילו גם הייתי משלם מחיר רגיל בהנחה שגם ה-DLC הבא יהיה כל-כך טוב.
בעוד יומיים אני מקווה אנסה את מצב ההורד.

אני *עדיין* מחכה לחלק השני, כדי שאוכל לשחק את שניהם ברצף, באיזו שבת :)
בינתיים, חברה שלי ממש עוד שנייה מסיימת את המשחק עצמו, או לפחות מתקרבת לסוף.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 ינואר 2014, 13:44

DrKeo כתב:אבל לי יש מחשב מפלצת מאמצע 2012 והוא מתמודד יופי עם GTA4, מתמודד מעולה וללא אף באג ועם גרפיקה עדיפה וחלקה מהקונסולות ב1080P. אז לך ספציפית יש באג, באסה.

זה בדרך כלל המצב, אבל המקרה הנפוץ בGTA IV הוא דווקא הבאגים (או יותר נכון הביצועים הבעייתיים). יש סיבה שכל האתרים הורידו אותו ממבחני ביצועים למרות שהוא ממשיך להיות תובעני - הוא פשוט נחשב למשחק מבוגבג שלא מייצג כראוי את היכולות של הכרטיסים הגרפיים. ובגלל שהוא מבוגבג גם הורדה של רמת הפירוט לפעמים לא עוזרת והמשחק ממשיך לקרטע על הגדרות נמוכות יותר.
אגב, אפילו במקרה של ה-660 שלך, אני מציע לך פשוט לגגל "GTA IV 660" ולעבור על העמוד הראשון בגוגל. אתה לא תמצא שם כמעט מבחני ביצועים אלא בעיקר פורומים עם אנשים ששואלים אם הכרטיס שלהם מקולקל אחרי שהם הריצו את המשחק, ואחרים שמגיבים להם ואומרים להם לא לדאוג כי פשוט מדובר במשחק שבור. ממליץ לך ולכל אחד אחר שבטוח שהביצועים שלו טובים להריץ את הbenchmark של ליברטי סיטי ולראות מה התוצאות בפועל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 2 אורחים