DrKeo כתב:יכול להיות שזה נפוץ, אין לי מושג. אני רק יודע שהרצתי את המשחק על 5 מחשבים שונים (כשאחד מהם זה הI5 סדרה 3 עם 660TI שלי, לא בדיוק "ישן") וזה עבד נהדר. בכל מקרה גרסאות הקונסולות לא מצליחות להגיע ל30FPS, לא מצליחות להציג את כמות המכוניות/הולכי רגל, לא מצליחות לתת בכלל DRAW DISTANCE ובטוח שלא מצליחות לתת 1080P כך שהייתי מוכן לעבור כל בעיה טכנית בדרך ללשחק את זה על הPC. זה פשוט לשחק משחק נחות משמעותית.
אבל זו בדיוק הבעיה: המשחק על הPC נחות משמעותית גם אחרי כל התיקונים. השליטה הלקויה, הבאגים בשיידרים, ודרישות החומרה המעוותות. אני לא אקנה עכשיו עוד כרטיס שנמצא בין ה-8800GTS שיש לי עלה בזמנו יותר מקונסולה ולא הצליח להריץ את המשחק ברזולוציות של קונסולה, לבין ה7970 שקניתי לא מזמן במחיר של קונסולה דור חדש והמשחק פשוט לא יודע לעבוד איתו (גם אם נעזוב את הכיעור של הבאגים שיידרים בצד, איכשהו המשחק עדיין רץ על קצב פריימים שמזגזג לחלוטין בין 80 ל-40). בשורה התחתונה היו לי שני מחשבי מפלצת מ-2006 ומ-2012 ושניהם לא יכלו להתמודד עם משחק כמו קונסולה מסכנה מ-2005, וכשהמשחק עצמו די נמצא בצל של הקודמים אז זה גם ככה לא כל כך משנה.
גם אני הייתי מוכן לצלוח עוד בעיות טכניות בשביל לשחק את המשחק ברזולוציה וקצב פריימים טובים יותר - וזה גם מה שניסיתי לעשות (בטח אחרי שאתה רואה את הסרטונים של enbseries וicehancer שגם אותם ניסיתי), אבל אני לא לקנות עכשיו עוד חתיכת חומרת ביניים רק בשביל השטות הזו. סימנתי על המשחק וי ולמדתי להיזהר בעתיד עם פורטים לPC של רוקסטאר.
kririn כתב:GTA4 קיבל עדכונים על הPC ,אולי הוא שיחק בלי העדכונים
קרירין - אל תהיה דביל. פשוט קרא את הקישור שהפנתי אליו ומכיל את כל העדכונים וכל תיקוני הבאגים המוכרים במקום להניח הנחות הזויות.