PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 21:54

swiss-the-engine כתב:הורה קאזואל אומר לילד שלו שיסתפק במשחקים חינמיים בדפדפן או באייפאד שלו. שחקן קאזואל לא מעניין אותו משחקים "אמיתיים" ובטח לא כאלה מלפני עשר שנים. ילד קאזואל לא מענין אותו משחקי PS2 או PS1 ולהשיג PS3 זה גרושים וגם המשחקים שלו כיום הם במחיר די זעום.

מי שאיכפת לו מממשחקים תמיד יעדיף את החוויה הלוקאלית. המחירים לעולם לא יקרצו לו (אולי אתבדה בנושא של המחיר אבל מבחינתי אני מאה אחוז בטוח לגבי זה) כשמשחקים יורדים במחיר אולי הכי חד שיש ולא משנה לאיזה תעשיה תשווה את הירידה שלהם.

הורים קז'ואלים קנו מאה מליון מכשירי WII לילד הקז'ואלי שלהם :) אני משוכנע שיעדיפו פשוט לעשות מנוי בטלויזיה או בטאבלט שכבר רכשו, מבלי חוטים וחיבורים ומקום בשידה, ובהרבה, הרבה פחות כסף.
עכשיו לגבי המחיר - אני חושב שעל זה הכל יקום ויפול. אם יקחו 5-10 דולר בחודש למשחקי PS1/2 ללא הגבלה, או עוד 5-10 שיהיה כולל PS3 - תהיה הצלחה אדירה. אם יקחו 10 דולר למשחק PS1, כמו שהיום לוקחים בPSN - זה לא יקרה.
לסוני יש קטלוג אדיר ומרשים במיוחד של משחקים ישנים וחדשים, אבל הם לא יכולים להיות אפ-סטור מצליח בגלל המחיר. אני חושב שבגלל שמדובר בשירות סטרימינג ולא משהו שקיים אצלך - לא תהיה מניעה סוף סוף לרדת למחירי אפליקציות פשוטות בעבור משחקים טובים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 14:06

אתה באמת משווה את ההתלהבות מנינופי חרבות של הווי לסטרימינג של משחקים בני עשור?

וברור שהכל יפול או יקום על פי המחיר.... לא כך הדבר בכל מוצר? ;)

בכל אופן גם בעשרה דולר בחודש (שאולי יש הורים שמוכנים להשקיע את זה) אני לא רואה ילד מתלהב מזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 14:17

Laskin כתב:
כמה גיימרים כאלה כבר יש, שרגילים לשחק ב1080P ב-60FPS ואכפת לו ממשחקים ישנים על קונסולות? ;)
כל גיימר שלא שמר את הPS1/2 שלו גם כן ישמח לשירות הזה.
אני אשמח לשחק בFF9 היום, כמו גם בCHRONO CROSS שמעולם לא שיחקתי... לא חסרים.
אגב, מאיפה הנתון של חצי שנייה?

ו-SWISS - למה שזה יהיה "סכום נכבד"? הם אמרו בפירוש שיהיו מסלולים שונים של מנוי ותהיה דרך לשכור משחק.
אני מניח שלשכור את רוב משחקי ה- PS1/2 לא תעלה על דולר-שניים, לקנות אולי באיזור ה-5, תלוי במשחק.
לגבי שחקנים רציניים - עוד אפשר להתווכח, אבל לשחקן המזדמן?! כרגע - הוא צריך לקנות קונסולה, לעשות מנוי לשירות שלה ואז לקנות משחקים. פה אתה מבטל את רכישת הקונסולה, ויכול להשכיר (ככל הנראה) משחק בלי שום מנוי, או לעשות מנוי השכרות בלתי מוגבל או מוגבל ל-X משחקים בחודש וכו'. זה יכול להכשל רק אם הלאג יהיה בלתי אפשרי או אם יהיו נפילות וכד'. אני חושב שזה חושף את המשחקים שלהם מהPS1-3 לקהל היעד של הפלאפונים, הטלויזיות, הטאבלטים... זה עשרות מליוני אנשים.
אני צופה לזה הצלחה אדירה, אבל אחד מאיתנו הולך לאכול את הכובע :)

הנתון של חצי שניה הוא המציאות של הדברים האלה, אפילו בCES הכתבים אמרו שהיה לאג מורגש ומה שהיה לך שם כנראה זה שרת מוקדש אך ורק לתערוכה הזאת שישב כנראה בקליפורניה, 300 קילומטר מCES. עכשיו לך תכנס לשירות הזה מישראל, 4000 קילומטר מהשרת הקרוב בגרמניה עם עומס ו-30 תחנות בדרך ונראה איזו חווית משחק תהיה לך.

איזה שחקן לא קור ירצה משחקים בני 10 שנים? דווקא נשמע שהשירות הזה פונה לקור של הקור, משחקים קלאסים והשלמות של משחקים שהם פספסו בדורות הקודמים ולא שחקן שמחפש לשחק בCOD החדש.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 22:21

אני חושב שהמון גיימרים יהנו מזה.
ושוב - האידאל הוא שגם מכירות החומרה יקפצו כתוצאה מזה, כך שאם למשל הם כוללים מנוי שכזה במחיר הPLUS - אז גם מי שיש לו PS4 ישקול לקנות מכשיר של סוני כפלאפון/טאבלט... ואם המחירים של הטלויזיות שלהם יתחילו להיות תחרותיים יותר - אז גם טלויזיה :)
אבל יותר מכל - זה יכול לעזור דווקא לPS VITA שנמצאת במצב הכי בעייתי... זה הופך אותה בשנייה לניידת עם הכי הרבה משחקים טובים, לדעתי.

נדב, לאג מורגש יכול להיות גם 200MS. בינתיים כל הרשמים חיוביים מאוד והשירות עדיין רחוק מלהיות גמור, אנחנו נראה בסוף החודש הזה הדגמות של אנשים שיש להם את זה בבית ואז נהיה חכמים יותר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 14:31

בהודעת PR רשום שבעתיד זה יגיע גם למכשירים שהם לא של סוני. אז אחכה לזה. בהתחלה זה רק הרזמה לפס3\פס4. לאירופה השירות יגיע כנראה רק ב 2015. המפתיע זה שהם מאפשרים גם משחק אונליין וגם טרופיס. הם יכלו לתת תשובה יותר טובה למי שישאל למה שאקנה פס3 במקום להזרים את המשחק הזה למחשב שלי - כי בהזרמה לא תהיה לך גישה למצבי אונליין וטרופיס. וגם הלאג לא ממש יקרוץ למשחקי אונליין. בכל אופן, שהשירות יגיע למחשבים אולי אשתמש בו למספר בלעדיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 22:39

אגב, נדב - ENGADGET עכשיו:

We got our hands on PlayStation Now today at a CES 2014 PlayStation event, where we tried God of War: Ascension on a Bravia TV (without a PS3) and The Last of Us on a Vita. Both games played like there was a local PlayStation 3 (including the incredibly long initial load for The Last of Us) and ran without a hitch. There was zero perceptible lag in our (admittedly brief) playtime, and we suspect that the internet Sony's using is of the very strong variety.

ברור שזה גם לא מדד כי זו תערוכה, אבל זה כן אומר שהכל כנראה יהיה שחיק לחלוטין עד שיהיה מוכן.
אגב, אושר היום שגם אפשר יהיה להשתמש בקבצי SAVE של המשחקים אם קיימים בחשבון הPSN, וגם, והרבה יותר חשוב - יהיה אפשר לשחק באונליין של המשחקים התומכים בזה.

אגב, מישהו דיבר בכלל על משחק הALIEN החדש של סגה?
לא סומך עליהם בשיט, אבל לפחות עשו אותו סוג-של-אימה ולא אקשן גנרי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 14:39

DrKeo כתב:הנתון של חצי שניה הוא המציאות של הדברים האלה, אפילו בCES הכתבים אמרו שהיה לאג מורגש ומה שהיה לך שם כנראה זה שרת מוקדש אך ורק לתערוכה הזאת שישב כנראה בקליפורניה, 300 קילומטר מCES. עכשיו לך תכנס לשירות הזה מישראל, 4000 קילומטר מהשרת הקרוב בגרמניה עם עומס ו-30 תחנות בדרך ונראה איזו חווית משחק תהיה לך.

איזה שחקן לא קור ירצה משחקים בני 10 שנים? דווקא נשמע שהשירות הזה פונה לקור של הקור, משחקים קלאסים והשלמות של משחקים שהם פספסו בדורות הקודמים ולא שחקן שמחפש לשחק בCOD החדש.

על מה אתה מדבר? לא חסרים כתבות עוד מהתקופה של ONLIVE שבבירור מוכיחות שאתה טועה לחלוטין. נתון של חצי שניה ממש אבל ממש רחוק מהמציאות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 15:56

kririn כתב:
העניין שאז אתה מפסיד את כל המשחקים שהגרתה בשרות עד עכשיו
מה גם שאין בתאימות בין הקונסולות של סוני ,ככה שמשחק שנתנו לך בPS3 לא יתאים לPS4 ,שתריצה ליתקדם

זה מאלץ אותך להחזיק בPS3 וPS4 וויטה ,להמשיך להנות מהמישחקים שקיבלתה עד עכשיו
אתה יכול להשוות לשרותים כמו סטים \GOG וכו ,אבל שם אתה יכול לשדרג מחשבים ולהמשיך להנות מאותם משחקים
ובלי צורך לשלם מנוי ,וכמובן חופש בחירה

החלק הראשון של הטיעון שלך לא נכון, כי אתה לא מפסיד את המשחקים: כשתרצה לחזור לשחק בכל הקטלוג שלך בעוד שלוש שנים פשוט תקנה מנוי זמני חדש ותקבל את כולו בחזרה - יחד כמובן עם שלל משחקים חדשים.
החלק השני של הטיעון שלך לא רלוונטי, כי זה נכון גם לגבי משחקים שאתה רוכש: נניח שקנית 300 משחקי PS3 ולא השכרת אותם, עדיין זה יאלץ אותך להחזיק PS3 בשביל להמשיך ולהנות מהמשחקים האלו.

Laskin כתב:
שירות משחקים בענן? כן, ידענו.
שסוני כבר השנה תשחרר טלויזיות וטאבלטים שתוכל לשחק את TLOU עליהם בלי קונסולה בכלל? פחות.

בGaikai כבר איפשרו לשחק משחקי קונסולה בלי קונסולה עוד לפני הרכישה של סוני, ככה שלא היה פה שום חסם מלאפשר את זה חוץ מהמיתוג מחדש שסוני עשתה עכשיו לשירות.

swiss-the-engine כתב:אני לא רואה אף קזואל משלם בחודש סכום נכבד בשביל לשחק במשחקים כאילו זה היה שווה ערך מבחינתו לכבלים.

בכלל אני לא רואה שירות הזרמה כמשהו שיכול להתחרות בשוק של משחקי וידאו. לא רואה אף חברה מצליחה לייצר שירות עם משחקים שאתה אשכרה רוצה לשחק בהם בתשלום של פחות מעשרה דולר בחודש. זה פשוט לא יקרוץ לאף שחקן מזדמן ובטח שלא לאף שחקן "רציני". כל הסיפור הזה נידון לכשלון

אתה יכול בקלות להשתמש בשירות הזה בשביל לסבסד את מחיר הקונסולה: קנה PS4 ב-99$, ושלם עוד 14.90$ לחודש בלבד* בשביל קטלוג משחקים חופשי שכולל בתוכו גם מנוי PS+.
מבחינת סוני זה אומר הכנסות של 640 דולר על PS4 ושלוש שנות מנוי (והי, אפשר לתמחר PS3 במחיר אפילו יותר זול ועדיין להרוויח יותר). מבחינת הצרכן זה אומר קונסולה חדשה במחיר רצפה והבטחה לגישה מקוונת לקטלוג משחקים. מה שעובד לחברות הסלולר עם סבסוד מחיר המכשיר לקהל הרחב יכול לעבוד מצויין גם כאן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 18:29

swiss-the-engine כתב:על מה אתה מדבר? לא חסרים כתבות עוד מהתקופה של ONLIVE שבבירור מוכיחות שאתה טועה לחלוטין. נתון של חצי שניה ממש אבל ממש רחוק מהמציאות.

כן, כשאתה 100 קילומטר משרת עם אינטרנט טוב, זה לא בדיוק המצב הממוצע ובטוח לא המצב פה בארץ.

לאסקין, זה מה שCNET אמרו:
"Gameplay for the most part felt responsive, with only a few occasions where I noticed some slight lag.
Image quality takes a bigger hit, and sharp-eyed gamers will notice the softer image quality and compression artifacts right away. Still, after playing for a few minutes, the latency and image quality issues faded pretty quickly, with both hitting the "good enough" threshold for me to get engrossed in the game.

וזה בתנאים אידאלים (שרתים מוקדשים רק לתערוכה וקרובים אליה), זאת אומרת שהיוזר הממוצע יקבל חוויה פחות טובה מזה שזה אומר איכות תמונה ירודה יותר ולאג גבוהה יותר. בישראל לדעתי זה בכלל יהיה קטסטרופה אלה אם סוני יחליטו לשים פה את השרת מזרח תיכון שלהם או משהו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 ינואר 2014, 19:52

איזה שחקן לא קור ירצה משחקים בני 10 שנים? דווקא נשמע שהשירות הזה פונה לקור של הקור, משחקים קלאסים והשלמות של משחקים שהם פספסו בדורות הקודמים ולא שחקן שמחפש לשחק בCOD החדש

בדיוק -אחד כמוני ,כן ירצה שרות כזה
במיוחד עם אני יוכל לדוגמה לרכוש איזה PS ויטה משומשת בזול ,ולהנות מכל הבילעדים של סוני עד הPS4

למעשה היתי רוצה שרות כזה גם מMS ונינטנדו ,העניין שאנשים כמוני רחוקים מאוד מרוב השוק ,כולל רוב השוק של שחקני הקור
רוב המכירות היום בקור ,דיגיטלי וריטל ,זה מישחקים עד בני כמה חודשים
זה מה שרוב הלקוחות רוצים
אנשים שקונים COD\ובאטלפילד\ופוקימון\וFIFA \והילו\וGOW \וכו וכו וכו ,שרוב העותקים נימכרים ברוב המקרים בחודשים הראשונים
אתרים כאלו רחוקים מלשקף את רוב השוק

אנשים רצו עכשיו לקנות PS4 וXBO ,כי זה דבר חדש ונוצץ ,הם לא הלכו לקנות קונסולות ראטרו ,ויש מספיק כאלו בשוק
הם לא הלכו להוריד אמולטורים ,שהרבה מהם רצים גם על אנדרואיד היום
הם הלכו על קונסולות חדשות בצפיה למשחקים חדשים

כמה אנשים ישחקו היום בRE 1-3 ? \GTA3
FF7 \גראנד טוריזמו 2 ?\טאקן טאג טורנמנט \ווירטוא פיטר 3 ? -וכו וכו וכו ,הרוב לא כל עוד לא עושים איזה חידוש HD
מה שכן עם יכללו בשרות הזה משחקי ויטה וPS4 -אז לדעתי זה יכול להיות מצוין ,בלי זה ,זה יהיה שרות בעיקר לראטרו וזה יהיה טיפשי מאוד לדעתי

ובעניין הראטרו ,גם סוני וגם MS עם היו מתכננות את זה מהתחלה ,היו יכולים ליצור תוסף לתאימות אחורנית ,היום זה כבר מאוחר מידי וחבל
היו יכולים לתכנן את העיצוב עם פתח לתוסף ,שכולל רכיבי חומרה שיספיקו לתאימות לאחור ,ואת התוסף למכור בנפרד ,למי שרוצה ,נו טוב אין מה לעשות

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 22:28

kririn כתב:אנשים רצו עכשיו לקנות PS4 וXBO ,כי זה דבר חדש ונוצץ ,הם לא הלכו לקנות קונסולות ראטרו ,ויש מספיק כאלו בשוק
הם לא הלכו להוריד אמולטורים ,שהרבה מהם רצים גם על אנדרואיד היום
הם הלכו על קונסולות חדשות בצפיה למשחקים חדשים

כמה אנשים ישחקו היום בRE 1-3 ? \GTA3
FF7 \גראנד טוריזמו 2 ?\טאקן טאג טורנמנט \ווירטוא פיטר 3 ? -וכו וכו וכו ,הרוב לא כל עוד לא עושים איזה חידוש HD
מה שכן עם יכללו בשרות הזה משחקי ויטה וPS4 -אז לדעתי זה יכול להיות מצוין ,בלי זה ,זה יהיה שרות בעיקר לראטרו וזה יהיה טיפשי מאוד לדעתי

ובעניין הראטרו ,גם סוני וגם MS עם היו מתכננות את זה מהתחלה ,היו יכולים ליצור תוסף לתאימות אחורנית ,היום זה כבר מאוחר מידי וחבל
היו יכולים לתכנן את העיצוב עם פתח לתוסף ,שכולל רכיבי חומרה שיספיקו לתאימות לאחור ,ואת התוסף למכור בנפרד ,למי שרוצה ,נו טוב אין מה לעשות

אני לא מאמין שאני עונה על השאלה המגוכחת שלך קרירין... אבל:
1) משחקים ישנים מסדרת GTA ו-Final Fantasy מככבים ברשימת המשחקים הכי נמכרים באופן עקבי בגוגל פליי יחד עם עוד משחקים נוסטלגיים כמו סוניק, למרות תג מחיר גבוה יחסית למשחקים אחרים.
https://play.google.com/store/apps/cate ... paid?hl=en
2) החנות הדיגיטלית השניה הכי פופולארית על הPC אחרי Steam היא Good Old Games שהפוקוס שלה הוא על משחקים עתיקים במיוחד מאזור שנות ה-90 בעיקר.
3) מיקרוסופט לפני קצת פחות מעשור הקימה את הXbox live arcade לא רק כקריצה למכונות הארקייד אלא במטרה של פוקוס מרכזי על משחקי רטרו לצד משחקי אינדי חדשים. כמה מהמשחקים הישנים שחלקם בני יותר מ-30 שנה שקיבלו גירסה מחודשת לשירות הפכו גם למשחקים הכי נמכרים עליו.

אין סתירה בין לרצות לשחק במשחקים הכי חדשים לבין לחזור לשחק בקלאסיקות שאהבת פעם ככה שכל פלטורמה שרוצה לפנות לקהל הכי רחב תנסה להביא גם מאלו וגם מאלו. שלא נדבר על זה שלפחות במקרה של סוני כבר מובטח לך עכשיו שירות של תאימות לאחור דרך הענן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 08:51

swym כתב:אני לא מאמין שאני עונה על השאלה המגוכחת שלך קרירין... אבל:
1) משחקים ישנים מסדרת GTA ו-Final Fantasy מככבים ברשימת המשחקים הכי נמכרים באופן עקבי בגוגל פליי יחד עם עוד משחקים נוסטלגיים כמו סוניק, למרות תג מחיר גבוה יחסית למשחקים אחרים.
https://play.google.com/store/apps/cate ... paid?hl=en
2) החנות הדיגיטלית השניה הכי פופולארית על הPC אחרי Steam היא Good Old Games שהפוקוס שלה הוא על משחקים עתיקים במיוחד מאזור שנות ה-90 בעיקר.
3) מיקרוסופט לפני קצת פחות מעשור הקימה את הXbox live arcade לא רק כקריצה למכונות הארקייד אלא במטרה של פוקוס מרכזי על משחקי רטרו לצד משחקי אינדי חדשים. כמה מהמשחקים הישנים שחלקם בני יותר מ-30 שנה שקיבלו גירסה מחודשת לשירות הפכו גם למשחקים הכי נמכרים עליו.

אין סתירה בין לרצות לשחק במשחקים הכי חדשים לבין לחזור לשחק בקלאסיקות שאהבת פעם ככה שכל פלטורמה שרוצה לפנות לקהל הכי רחב תנסה להביא גם מאלו וגם מאלו. שלא נדבר על זה שלפחות במקרה של סוני כבר מובטח לך עכשיו שירות של תאימות לאחור דרך הענן.

אני חושב שרוב המקורות שכתבת הם דווקא מקומות של אנשים הרבה יותר CORE. אתה באמת חושב שהקז'ואלים נמצאים בGOG או שחקני CORE של PC שאוהבים להתרפק על העבר? אתה חושב שיש שחקן FF או GTA מחודשים שלא גמר אותם כבר בעבר ופשוט רוצה להתרפק על הנוסטלגיה? לך קז'ואל גיימינג בן ה20 הממוצע, הוא ידבר איתך על שני הCOD האחרונים או שני AC האחרונים, לא על באלדורס גייט 2. אני אפילו לא חושב שאותם שחקנים קז'ואלים יתעניינו בCOD של לפני 5 שנים למרות שזה לגמרי הסגנון שלהם.

אני לא חושב ששירות שמציע משחקים ישנים פונה לקהל קז'ואלי, אף קז'ואל לא יגיד "וואללה, אני אשלם 10$ בחודש בשביל לשחק משחקים שיצאו בשנת 2001", הם מחכים לCOD הבא. וכאן נמצאת הסתירה של השירות הזה, במקום לתת חוויה עליונה לשחקני הקור שמעוניינים בלשחק משחקי נוסטלגיה ורק מפנטזים על לשחק בכל סדרת MGS לפני שיוצא 5, הם מספקים חוויה נחותה (איכות תמונה ירודה, לאג). אם היה לי שירות כזה הייתי משכיר בו פעמיים או שלוש משחקים מאוד ספציפים שהרגשתי שפספסתי בדור האחרון (למשל גירס 3 או היילו 4), בחיים לא הייתי משתמש בו ממש בצורה רציפה ועמוקה כי צריך להיות באמת הארד קור בשביל לשחק כל כך הרבה במשחקי עבר בשביל להיות מוכן לשלם על זה מנוי חודשי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2014, 08:40

המשחקים הנמכרים ביותר שם הם משחקים בחינם או בדולר אחד
שנית נדיר שיוצא שם משחק קור מינסטרים חדש ,לפחות בינתים

ככה שה"עובדות" ,שלך בכלל לא נכונות

החנות הדיגיטלית השניה הכי פופולארית על הPC אחרי Steam היא Good Old Games שהפוקוס שלה הוא על משחקים עתיקים במיוחד מאזור שנות ה-90 בעיקר

תראה לי נתוני הכנסות ממשחקים,זה מה שבאמת רלוונטי
אני לא רואה "בלוקבסטרים" ישנים
משחקים ב5$ ,שאפשר להריץ על מחשב ישן ,לא ימשכו אנשים לשרות הזה

מיקרוסופט לפני קצת פחות מעשור הקימה את הXbox live arcade לא רק כקריצה למכונות הארקייד אלא במטרה של פוקוס מרכזי על משחקי רטרו לצד משחקי אינדי חדשים. כמה מהמשחקים הישנים שחלקם בני יותר מ-30 שנה שקיבלו גירסה מחודשת לשירות הפכו גם למשחקים הכי נמכרים עליו.

דיברתי על עניין המחודשים -וכבר הסברתי שחידושים שיעשו לPS4 ,כניראה לפחות בינתים לא מסתמן שירוצו בשרות
כמו משחקי PS4 אחרים
סוני לא אמרה שהשרות יריץ משחקי PS4 או ויטה -זאת הבעיה הגדולה שלי עם השרות
דבר נוסף אתה מבלבל בין אינדי לרטרו ,בLIVE ARCADE ,רוב הגדולים היו אינדי ,וזכיונות קטנים של מפתחות אחרות
ובכלל כבר יש לך אמולטור מצוין לPS1 ,אחד נחמד לPS2 שמתפתח כל הזמן ועוד אחד נחמד לPSP שגם מתפתח
ככה מה כבר נישאר לאותם מבינים ? ,PS3 שאפשר לקנות מאוד בזול היום ? בארצות הברית יש לך גם שוק למשחקים למשומשים

בקיצור בלי תמיכה במשחקי PS4 וויטה -השרות הזה ניראה לי יכשל בגדול
שרות הONE LIVE ניסה לפחות ללכת על משחקים חדשים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 09:19

להפך מGOG שבאמת מביאים משחקים ישנים, אבל כאלו שהיה ניתן גם להשיג בדר"כ בדרכים אחרות לאורך השנים, לסוני יש המון, המון משחקים נוסטלגיים שאי אפשר היה לשחק עד כה ללא הקונסולה של סוני עליה הם יצאו מזמן, ויש לזה שוק לא מבוטל, בדיוק כפי שאם נינטנדו הייתה מוציאה אפליקציה כזו לטאבלטים וטלויזיות - זה גם כן היה נהדר, ואני - שפספסתי המון משחקים שלהם בדורות האחרונים - הייתי מצטרף לזה ברגע, גם בעשרים דולר לחודש, למשך תקופה די ארוכה, עד שאסיים את כל המריו'ז, המטרויד והזלדות שלא שיחקתי בגיימקיוב והווי, וגם כמה מה-64 אולי.

זה די ברור שלא תהיה לשירות תמיכה במשחקי הדור הנוכחי, אחרת זה די מבטל את הצורך בלקנות אחת, והמשחקים לא יוכלו להמכר במחיר ממש ממש נמוך, וזה כמו שאמרתי - הדבר הכי חשוב שיהיה בשירות הזה, או אם לא יהיה כך - הדבר שבאמת יוביל לכשלון שאתה צופה לו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 ינואר 2014, 11:35

אתה יכול בקלות להשתמש בשירות הזה בשביל לסבסד את מחיר הקונסולה: קנה PS4 ב-99$, ושלם עוד 14.90$ לחודש בלבד* בשביל קטלוג משחקים חופשי שכולל בתוכו גם מנוי PS+.
מבחינת סוני זה אומר הכנסות של 640 דולר על PS4 ושלוש שנות מנוי (והי, אפשר לתמחר PS3 במחיר אפילו יותר זול ועדיין להרוויח יותר). מבחינת הצרכן זה אומר קונסולה חדשה במחיר רצפה והבטחה לגישה מקוונת לקטלוג משחקים. מה שעובד לחברות הסלולר עם סבסוד מחיר המכשיר לקהל הרחב יכול לעבוד מצויין גם כאן.

ברור שזאת אפשרות אבל זאת גם אפשרות היום... פשוט במקום הזרמה תן לי להוריד את המשחק לכונן הקשיח.הרי כבר זמן מה שיש ציפיה של מיק' תצא עם באנדל מסובסד כזה ובינתיים שום דבר. אין כאן שום דבר מיוחד עם השירות הזה זה הכל.
אם הם יאפשרו לשחק במשחקים האקסקלוסיביים שלהם על כל מכשיר אחר בעזרת המנוי זה כבר משהו אחר וזה ממש מעולה לדעתי וכיוון טוב מאוד אבל אני בספק שזה יקרה או לפחות בספק שזה יקרה במחיר שהייתי מוכן לשלם.

נדב אתה טועה, לא מאה קילומטר. אתה רוצה תחזור ותקרה את הכתבות כי לי אין סבלנות. בנוסף אפילו יש פה את קליימן שהתנסה לפני שזה נחסם ואמר שזה היה אחלה (מבחינת תגובה).
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 13:27

swiss-the-engine כתב:ברור שזאת אפשרות אבל זאת גם אפשרות היום... פשוט במקום הזרמה תן לי להוריד את המשחק לכונן הקשיח.הרי כבר זמן מה שיש ציפיה של מיק' תצא עם באנדל מסובסד כזה ובינתיים שום דבר. אין כאן שום דבר מיוחד עם השירות הזה זה הכל.
אם הם יאפשרו לשחק במשחקים האקסקלוסיביים שלהם על כל מכשיר אחר בעזרת המנוי זה כבר משהו אחר וזה ממש מעולה לדעתי וכיוון טוב מאוד אבל אני בספק שזה יקרה או לפחות בספק שזה יקרה במחיר שהייתי מוכן לשלם.

נדב אתה טועה, לא מאה קילומטר. אתה רוצה תחזור ותקרה את הכתבות כי לי אין סבלנות. בנוסף אפילו יש פה את קליימן שהתנסה לפני שזה נחסם ואמר שזה היה אחלה (מבחינת תגובה).

טכנית המינימום שאתה יכול לקבל מאירופה זה לאג של מעל ל100MS וזה האידיאל של האידיאל של האידיאל, זה לא עולם אמיתי. יוזר ישראלי נורמאלי יגיד תודה לאלוהים אם הוא יקבל מתחת ל300MS לאג. אז אולי בKZ2 זה יזרום לגמרי למי שיוכל להתעלם אבל בג'אומטרי וורס זאת קטסטרופה. כבר בCES יש לאג מורגש ומדובר בתנאים הכי אידיאלים בעולם, אז ליוזר אמריקאי יהיה יותר לאג מזה וליוזר ישראלי יהיה פי כמה וכמה וכמה מזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 23:02

ברור שזה לא יהיה אידאלי כבר מההתחלה, אבל בעוד שנה ושנתיים מהיום אני חושב שאפילו מישראל תשחק בלאג בלתי מורגש, ואני לא צופה שזה גם ככה יושק כאן או בכלל באירופה לפני 2015.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 23:35

Laskin כתב:ברור שזה לא יהיה אידאלי כבר מההתחלה, אבל בעוד שנה ושנתיים מהיום אני חושב שאפילו מישראל תשחק בלאג בלתי מורגש, ואני לא צופה שזה גם ככה יושק כאן או בכלל באירופה לפני 2015.

תמיד זה יהיה מוגבל במרחק השרתים ממך, אם יש שרת שהוא אלפי קילומטרים ממך אז לא יעזור כלום, יהיה לך לפחות לאג של 100MS+. אם יחליטו לפתוח שרת יווני אז זכינו, רוב הסיכויים שהוא יהיה קרוב יותר לאנגליה וזה יעזור לנו פחות.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 10 ינואר 2014, 01:59

זה יהיה סביר רק אם השרתים לארץ ישבו פה בארץ וגם אז יש סימן שאלה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2014, 18:49

ויש לזה שוק לא מבוטל

שוק לא מבוטל ? -בהחלט שוק הראטרו קים ובועט בארצות הברית
אבל "לא מבוטל" ,לא אומר מיתקרב למינסטרים ,והוא לא מיתקרב לזה

COD3 לא ימכור קרוב לCOD2014 -ב2014
הילו 3 לא ימכור קרוב להילו הבא בשנת ההשקה של הילו הבא ,וכו וכו וכו
תבדוק מה המובילים כרגע במכירות בסטים ,אתמול שבדקתי ,לא היה משחק אחד אפילו שיצא לפני 2012 -והרוב יצאו ב2013
במילים אחרות אף מישחק ראטרו

טוב כרגע בדקתי האחרון ברשימה מ2009 ,אבל זה האחרון ברשימה ואולי היה מבצע לפני או משהו ,כרגע המחיר שלו 20$
וזה בתקופה יבשה מבלוקבסטרים חדשים

ככה שעם כל הכבוד ,ויש לי המון חיבה לראטרו ,אין מה להשוות בכלל לשוק המינסטרים
בלי תמיכה במשחקי PS4 \ויטה ,זה ניראה לי סוג של ווירטואל סטור בענן ,לא משהו מרגש במיוחד
ולא משהו שאנשים ירגישו צורך אז לעשות מנוי אליו
בכלל בנידים הרשתות הסלולריות בארצות הברית מאוד יקרות לגלישה בכמות כזאת ,ככה שגם העניין בויטה ניראה לי טיפשי מחוץ לבית
מה גם שרוב הויטה היום בלי אפשרות גלישה סלולרית

בגדול כמו הONE LIVE -זה פשוט ניראה לי מוקדם מידי ,ואולי יהיה הדבר שידפוק את סוני סופית ,וחבל כי בינתים הPS4 מאוד מצליח

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 20:16

זה בדיוק מה שזה - וירטואל סטור בענן... רק בלי הצורך במכשיר ייעודי.
מן הסתם - כשייצא הPS5 בעוד 5 וחצי שנים בערך, אז ספריית הPS4 תצטרף לענן, אבל הם ממש לא יירו לעצמם ברגל עכשיו ויבטלו את הצורך בקונסולה שעבדו עליה קשה במשך שנים ורוצים להרוויח עליה בשנים הקרובות עוד הרבה מאוד כסף.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 ינואר 2014, 05:43

הPS3 היתה זמינה כבר איזה 7-8 שנים בשוק ,ועדין זמינה ,ותמשיך להיות זמינה בכל 2014 ואולי גם כל 2015 ,תלוי מה סוני תחליט לעשות
הPS2 היתה זמינה בשוק המון המון זמן ,וכל PS2 תומכת אחורנית במשחקי PS1 ,ככה שזה היה זמין המון זמן
בנוסף הPSP והPS3 תמכו במשחקי PS1

(PSP תמכה בדיגיטלים )

הPSP היתה זמינה הרבה זמן בשוק ,והויטה תומכת במשחקי PSP דיגיטלים

תוסיף לזה שהרבה משחקי ראטרו ,קיבלו גירסאות HD וחלקם קיבלו אוספים ,אז כמה אנשים ירצו את השרות הזה בכלל ?
ותבינו ,אני בעד השרות באופן כללי ,רק חושב שבלי תמיכה במשחקי PS4 ,לדעתי זה מיותר ,ובזבוז כסף

מה הבעיה לשחקן ראטרו בארצות הברית למצוא PS2 משומש ב50$ ,ומשחקי PS1 וPS2 משומשים ב5$ למשחק ?
בPS3 יש השכרות משחקים כבר היום

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 10 ינואר 2014, 15:15

יש לי שאלה לבעלי הפס4. אני ניסיתי ככה להשתמש בפונקציית הUPLOAD ויש משהו שעיצבן אותי, כעיקרון הכפתור אמור בלחיצת כפתור לעבור לתפריט, לחיצה ארוכה זה לצלם תמונה ולחיצה פעמיים זה להקליט, למה רק כשאני לוחץ על הכפתור פעם אחת וזה מעביר אותי לתפריט הUPLOAD זה על הדרך אוטומטית מצלם תמונה, זה מצלם כל פעם כשאני רק לוחץ על הכפתור לעבור לתפריט בלי הלחיצה הארוכה, זה ממש מרגיז ולא מוסבר
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2014, 17:05

omerkot כתב:זה יהיה סביר רק אם השרתים לארץ ישבו פה בארץ וגם אז יש סימן שאלה.

מעבר לזה, אנשים בכו בצורה קשה על KZ2 בגלל הלאג שליטה שלו. במשחק וידאו ממוצע יש לאג של 66 עד 100 MS בשליטה, בKZ2 היה 150MS. זה אומר שה50MS הנוספים גרמו לאנשים להתלונן. אז עכשיו מוסיפים לפחות 100MS במקרה הכי אידיאלי שיכול או 300-400 במקרה היותר הגיוני לשראלי שמנסה לשחק על שרת באירופה וזה אמור להיות סבבה? לא לגיימר הקורי זה בטוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2014, 19:51

אני אישית לא חושב שהשירות יהיה רלוונטי עבורנו בישראל, אני מסכים עם KEO בעניין, בנוגע לחו"ל, אני משער שבחלק מהאיזורים יעבוד מדהים ובחלק פחות, אני לא בטוח עד כמה השירות הזה יהיה פקטור בסכ"ה אבל הלוואי ונתבדה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים