אילו משחקים לדעתכם צריכים לקבל את "הגרסה האולטימטיבית"?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

אילו משחקים לדעתכם צריכים לקבל את "הגרסה האולטימטיבית"?

הודעהעל ידי matangt8 » 10 ינואר 2014, 22:47

אז ככה,כמו שאתם יודעים טומב ריידר (המעולה) מקבל את "הגרסה העדיפה" לPS4 ולONE. אילו עוד משחקים לדעתכם צריכים לקבל שידורג כזה או אחר וכן להופיע על הPS4 וONE למרות שהם כבר קיימים לדור הקודם בPS360 או אפילו לפני?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: אילו משחקים לדעתכם צריכים לקבל את "הגרסה האולטימטיבית"?

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2014, 20:26

TLOU כמובן, ב 60 פריימים ו AAA טוב הוא יכול להיות בין המשחקים היפים שיש, כולל על הדור הבא.

אבל יותר מכל הכי זועק זה כמובן GTA5, הוא נזקק בדחיפות לגרסת דור הבא נורמלית, נעשה לו עוול לא קטן על הקונסולות הנוכחיות.

הכי פחות זה דווקא טומב ריידר שקיבל את הגרסה הראשונה...הוא עדיין אחד היפיהיפיים על הדור הקודם והוא רץ בצורה מצוינת (במיוחד שגם על הדור הבא נראה שיהיה 30 פריימים), הוא סכ"ה היה מאוד מלוטש ולמרות שעכשיו הוא יראה חצי דור מעל עם כל השיפוצים שהוסיפו לו (נראה גם הרבה יותר טוב מגרסת המחשב לפי IGN והמפתחים עצמם), זה לא משחק שזעק לגרסת דור הבא, הוא באמת היה מעולה אבל זו לא איזו קלאסיקה מודרנית שכל המעריצים רק בכו לשחק בגרסה אולטימטיבית שלה (למשל אני מוצא יותר היגיון בלשפץ את אנצ'רטד 2 או אפילו ביושוק הראשון לדוגמא כי הם נחשבים למשחקי דור שכאלו), אני לא מצליח להבין למה לעזאזל יצרו את הגרסה הזו מלחתכילה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ינואר 2014, 14:54

bling כתב: אני לא מצליח להבין למה לעזאזל יצרו את הגרסה הזו מלחתכילה.

כסף? אני בטוח שביחס של עלות והכנסה, בטח למשחקים שכבר יצאו בגרסאות PC עדיפות מהPS3/360, מדובר ברווח ודאי גם אם המשחק יהיה כישלון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ינואר 2014, 15:29

לגמרי TLOU. הוא סבל המון מכך שהוא פותח לPS3 והוא יכול להראות ממש מדהים בדור הבא.
גם GTA 5 הוא מועמד ברור ואשמח לראות גירסא משופצת של RDR.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2014, 18:22

Stick כתב:כסף? אני בטוח שביחס של עלות והכנסה, בטח למשחקים שכבר יצאו בגרסאות PC עדיפות מהPS3/360, מדובר ברווח ודאי גם אם המשחק יהיה כישלון.

מה זאת אומרת רווח וודאי?
השקיעו בפורט הזה שנה שלמה אנשים שונים ממספר צוותים שונים, אז נכון שהשנה הזו לא תלך לפח בכל מקרה כי ידוע כבר שאילו טכנולוגיות שהולכות לשמש אותם לטומב ריידר הבא ומשחקים נוספים במנוע הזה (כמו טכנולוגיית השיער שהעבירו לקונסולות, המודל של לארה שהוא הולך להיות הבסיס לדור הבא, הפיזיקה והתאורה ואפקטים שונים וכו') אבל זה ברור שיש פה כוונה לעשות רווח נוסף על המשחק ושהושקעו משאבים שאולי היו מתנהלים בדרך אחרת אם היו עובדים על המשחק הבא באופן ישיר ללא "העיקוף" הזה.

אני לא יודע עד כמה הם יכולים להפסיד אבל זה שהמשחק נמכר בפאקינג 60 דולר רק מראה עד כמה יש כוונה לעשות רווח גדול ושמדובר בהשקעה רצינית מבחינתם, הם עשו דבר חכם כמו לשחרר את הגרסה בסוף ינואר כשיש יובש אבל צריך להיות פראייר לא קטן כדי לרכוש את הגרסה הזו בסכום שהם מבקשים, אני חושב שאין מטרת קיום לגרסה הזו- מי ששיחק על הדור הקודם מרוצה מאוד ולא חש צורך עז לשחק שוב עם גראפיקה משודרגת במחיר שערורייתי, ואלו שלא שיחקו בעבר כנראה לא היה דחוף להם לשחק במשחק והם בטח לא הולכים להוציא עליו 60 דולר, הם גם בטח לא השתוקקו מלחתכילה לגרסת דור הבא, אלו לא מעריצים כבדים במיוחד, היחידים שיהנו זה באמת מיעוט של הארדקורים שחולים על המותג ומוכנים לשלם מחיר מלא בשביל השדרוג הגראפי אבל למרבה האירוניה הרבה מהם לא כל כך אוהבים את הכיוון השונה למדי שהריבוט תפס מהסדרה הקלאסית (למרות שהוא הרבה יותר עדיף מכמעט כל המשחקים בסדרה אבל לא משנה) ודי מתעבים את המשחק מלחתכילה, אז למה בכלל עשו את הדבר הזה!?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 ינואר 2014, 19:36

כמו שאמרו GTA5 ,אבל היתי מוסיף RDR והרבה משחקי עולם פתוח
בנוסף היתי עושה שיפוץ גרפי למשחקים שיצאו שמפתחות עוד לא יתרגלו לדור הקודם ,אבל משחקים שיכולים למכור טוב

הילו 3 לדוגמה ,כמשחק משופץ מוזל ,נגיד 25$ ,יכול למכור טוב ,ולא צריך להיות קשה מידי לשפץ את הגרפיקה שלו לXBO

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 ינואר 2014, 19:39

אף משחק לא צריך לקבל טיפול כזה. משחק צריך להשאר כמו שהוא לטובה או לרעה, המקסימום שאני מוכן להסכים לו הוא אפסקייל לרזולוציה גבוהה יותר (כמו אוספי ה-HD של משחקי ה-PS2).

כמו שג'ורג' לוקאס הוסיף אפקטים ממוחשבים לטרילוגיית מלחמת הכוכבים המקורית, זה אולי נראה טוב יותר, אבל אם זה לא שבור אל תתקן את זה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 12 ינואר 2014, 01:04

לדעתי כל משחק של רוקסטאר חוץ מgta iv יכול להופיע כאן. אני מאוד אשמח למקס פיין 3 שיהיה על 60 fps ו 1080P. מאוד אהבתי את המשחק הזה. עוד משחק כזה לדעתי זאת בעצם כל סדרת מאס אפקט כי על הפס3 כל השלושה רצים חרא (כמו כל משחק שביוור עשתה לפס3).
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 ינואר 2014, 03:17

bling כתב:מה זאת אומרת רווח וודאי?
השקיעו בפורט הזה שנה שלמה אנשים שונים ממספר צוותים שונים, אז נכון שהשנה הזו לא תלך לפח בכל מקרה כי ידוע כבר שאילו טכנולוגיות שהולכות לשמש אותם לטומב ריידר הבא ומשחקים נוספים במנוע הזה (כמו טכנולוגיית השיער שהעבירו לקונסולות, המודל של לארה שהוא הולך להיות הבסיס לדור הבא, הפיזיקה והתאורה ואפקטים שונים וכו') אבל זה ברור שיש פה כוונה לעשות רווח נוסף על המשחק ושהושקעו משאבים שאולי היו מתנהלים בדרך אחרת אם היו עובדים על המשחק הבא באופן ישיר ללא "העיקוף" הזה.

אני לא יודע עד כמה הם יכולים להפסיד אבל זה שהמשחק נמכר בפאקינג 60 דולר רק מראה עד כמה יש כוונה לעשות רווח גדול ושמדובר בהשקעה רצינית מבחינתם, הם עשו דבר חכם כמו לשחרר את הגרסה בסוף ינואר כשיש יובש אבל צריך להיות פראייר לא קטן כדי לרכוש את הגרסה הזו בסכום שהם מבקשים, אני חושב שאין מטרת קיום לגרסה הזו- מי ששיחק על הדור הקודם מרוצה מאוד ולא חש צורך עז לשחק שוב עם גראפיקה משודרגת במחיר שערורייתי, ואלו שלא שיחקו בעבר כנראה לא היה דחוף להם לשחק במשחק והם בטח לא הולכים להוציא עליו 60 דולר, הם גם בטח לא השתוקקו מלחתכילה לגרסת דור הבא, אלו לא מעריצים כבדים במיוחד, היחידים שיהנו זה באמת מיעוט של הארדקורים שחולים על המותג ומוכנים לשלם מחיר מלא בשביל השדרוג הגראפי אבל למרבה האירוניה הרבה מהם לא כל כך אוהבים את הכיוון השונה למדי שהריבוט תפס מהסדרה הקלאסית (למרות שהוא הרבה יותר עדיף מכמעט כל המשחקים בסדרה אבל לא משנה) ודי מתעבים את המשחק מלחתכילה, אז למה בכלל עשו את הדבר הזה!?

רווח ודאי זאת אומרת שאני חושב (כמובן שאני לא יודע, אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא נכון) שההשקעה הכלכלית בפורט הזה בהתחשב בעובדה שהוא ישמש אותם למשחק TR עתידי, ושחצי ממנו כבר קיים בגרסאת הPC היא אפסית, ושאין ממש סרט שהמשחק לא מוכר מספיק בשביל להחזיר את ההשקעה.
זה שהמשחק נמכר ב60$ זה לא סימן להשקעה, זה סימן לביזיון ואפילו סוני לא דרשו 60$ על גרסאות הHD שלהם שכללו בדרך כלל סדרת משחקים שלמה. זה ביזיון בדיוק כמו (ואולי אפילו יותר) שכל פיפא חדש עולה 60$ למרות שאפשר לספור על יד אחת את כל השינויים שנעשים בין כל משחק בדרך כלל. 60$ לא חייב להיות סימן לכך שהמשחק מושקע, הוא יכול פשוט להיות סימן לכך שהמפיצה חושבת שהקהל מטומטם והמשחק ימכור בכל מקרה.
אתה אומר עכשיו שאין מטרת קיום לגרסה הזאת ואתה צודק לגמרי, אבל אתה אומר את זה כרגע כצרכן. קודם שאלת למה מלכתחילה מיצרים את הגרסה הזאת וכיצרן התשובה היא שוב מאוד ברורה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 ינואר 2014, 06:48

רק gta v וגם במקרה שלו, מקווה שזה לא יקרה.. מעדיף שיתמקדו במשחקים חדשים, ולא בשיפוצים של ישנים כאלה. RDR, ספציפית, לא ממש צריך פורט כזה.. הוא אחלה משחק בפני עצמו.. ומקס פיין 3 רץ ב1080p על 60fps במחשב עם טקסטורות ברמה מאוד גבוהה, אז לא ממש צריך עוד גרסא.. גם זאת של טומב ריידר, מן הסתם לא נראית leaps and bounds מעבר לזאת של המחשב על מקס'.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 ינואר 2014, 20:08

Stick כתב:רווח ודאי זאת אומרת שאני חושב (כמובן שאני לא יודע, אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא נכון) שההשקעה הכלכלית בפורט הזה בהתחשב בעובדה שהוא ישמש אותם למשחק TR עתידי, ושחצי ממנו כבר קיים בגרסאת הPC היא אפסית, ושאין ממש סרט שהמשחק לא מוכר מספיק בשביל להחזיר את ההשקעה.
זה שהמשחק נמכר ב60$ זה לא סימן להשקעה, זה סימן לביזיון ואפילו סוני לא דרשו 60$ על גרסאות הHD שלהם שכללו בדרך כלל סדרת משחקים שלמה. זה ביזיון בדיוק כמו (ואולי אפילו יותר) שכל פיפא חדש עולה 60$ למרות שאפשר לספור על יד אחת את כל השינויים שנעשים בין כל משחק בדרך כלל. 60$ לא חייב להיות סימן לכך שהמשחק מושקע, הוא יכול פשוט להיות סימן לכך שהמפיצה חושבת שהקהל מטומטם והמשחק ימכור בכל מקרה.
אתה אומר עכשיו שאין מטרת קיום לגרסה הזאת ואתה צודק לגמרי, אבל אתה אומר את זה כרגע כצרכן. קודם שאלת למה מלכתחילה מיצרים את הגרסה הזאת וכיצרן התשובה היא שוב מאוד ברורה.

בעניין FIFA
EA כניראה שילמה המון על הזיכיון הבילעדי כל שנה ,יש גם סירטוני CG ואיזה שיר מסחרי אחד או יותר
וגם משלמים הרבה על פרסום והחזקת שרתים
ככה שאתה צודק חלקית ,מה שכן ,היתי מעדיף שיאפשרו קנית שדרוגים ,שימשכו כמה שנים ,למי שכבר קנה עותק מלא של המשחק
זה אחת הסיבות שאני מתרחק ממשחקי ספורט כאלו ,כל שנה צריך לזרוק 60$ מחדש ,למי שרוצה ליכנס לזה

עם זה היה 60$ שנה אחת ואיזה 3 שנים אחרי היה אפשר לקנות שדרוג ב20$ כל שנה ,היתי כניראה קונה FIFA או PES

דרך אגב אססין קריד שהיה בילעדי לויטה ,יצא בגרסה משודרגת לניחות ,ובPC לפחות עולה רק 20$

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 ינואר 2014, 19:08

Stick כתב:רווח ודאי זאת אומרת שאני חושב (כמובן שאני לא יודע, אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא נכון) שההשקעה הכלכלית בפורט הזה בהתחשב בעובדה שהוא ישמש אותם למשחק TR עתידי, ושחצי ממנו כבר קיים בגרסאת הPC היא אפסית, ושאין ממש סרט שהמשחק לא מוכר מספיק בשביל להחזיר את ההשקעה.

תכל'ס שנינו לא יודעים מה הולך עם המשחק ועד כמה מדובר בהימור בטוח, אין לנו ידע בפיתוח משחקים כדי לדעת האם הפיתוח הזה הוציא משאבים מיותרים במקום למקד את הפיתוח ישירות בטומב ריידר 2 או שההפסד הוא שולי ובכל מקרה העבודה שנעשתה עליו תשמש אותם בעתיד.

אני בכל אופן חושב שהמשחק ימכור בצורה עלובה למדי, האם גם המכירות העלובות הללו היו שוות את זה עבורם כי זה כסף חינם? (כי בכל מקרה הפיתוח תורם למשחק ההמשך) אין לי מושג, אפשר רק לבדוק האם המשחק יכשל או יצליח וע"פ זה לקבוע עד כמה היתה לו זכות קיום, אז נחכה ונראה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים