bling כתב: אני לא מצליח להבין למה לעזאזל יצרו את הגרסה הזו מלחתכילה.
Stick כתב:כסף? אני בטוח שביחס של עלות והכנסה, בטח למשחקים שכבר יצאו בגרסאות PC עדיפות מהPS3/360, מדובר ברווח ודאי גם אם המשחק יהיה כישלון.
bling כתב:מה זאת אומרת רווח וודאי?
השקיעו בפורט הזה שנה שלמה אנשים שונים ממספר צוותים שונים, אז נכון שהשנה הזו לא תלך לפח בכל מקרה כי ידוע כבר שאילו טכנולוגיות שהולכות לשמש אותם לטומב ריידר הבא ומשחקים נוספים במנוע הזה (כמו טכנולוגיית השיער שהעבירו לקונסולות, המודל של לארה שהוא הולך להיות הבסיס לדור הבא, הפיזיקה והתאורה ואפקטים שונים וכו') אבל זה ברור שיש פה כוונה לעשות רווח נוסף על המשחק ושהושקעו משאבים שאולי היו מתנהלים בדרך אחרת אם היו עובדים על המשחק הבא באופן ישיר ללא "העיקוף" הזה.
אני לא יודע עד כמה הם יכולים להפסיד אבל זה שהמשחק נמכר בפאקינג 60 דולר רק מראה עד כמה יש כוונה לעשות רווח גדול ושמדובר בהשקעה רצינית מבחינתם, הם עשו דבר חכם כמו לשחרר את הגרסה בסוף ינואר כשיש יובש אבל צריך להיות פראייר לא קטן כדי לרכוש את הגרסה הזו בסכום שהם מבקשים, אני חושב שאין מטרת קיום לגרסה הזו- מי ששיחק על הדור הקודם מרוצה מאוד ולא חש צורך עז לשחק שוב עם גראפיקה משודרגת במחיר שערורייתי, ואלו שלא שיחקו בעבר כנראה לא היה דחוף להם לשחק במשחק והם בטח לא הולכים להוציא עליו 60 דולר, הם גם בטח לא השתוקקו מלחתכילה לגרסת דור הבא, אלו לא מעריצים כבדים במיוחד, היחידים שיהנו זה באמת מיעוט של הארדקורים שחולים על המותג ומוכנים לשלם מחיר מלא בשביל השדרוג הגראפי אבל למרבה האירוניה הרבה מהם לא כל כך אוהבים את הכיוון השונה למדי שהריבוט תפס מהסדרה הקלאסית (למרות שהוא הרבה יותר עדיף מכמעט כל המשחקים בסדרה אבל לא משנה) ודי מתעבים את המשחק מלחתכילה, אז למה בכלל עשו את הדבר הזה!?
Stick כתב:רווח ודאי זאת אומרת שאני חושב (כמובן שאני לא יודע, אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא נכון) שההשקעה הכלכלית בפורט הזה בהתחשב בעובדה שהוא ישמש אותם למשחק TR עתידי, ושחצי ממנו כבר קיים בגרסאת הPC היא אפסית, ושאין ממש סרט שהמשחק לא מוכר מספיק בשביל להחזיר את ההשקעה.
זה שהמשחק נמכר ב60$ זה לא סימן להשקעה, זה סימן לביזיון ואפילו סוני לא דרשו 60$ על גרסאות הHD שלהם שכללו בדרך כלל סדרת משחקים שלמה. זה ביזיון בדיוק כמו (ואולי אפילו יותר) שכל פיפא חדש עולה 60$ למרות שאפשר לספור על יד אחת את כל השינויים שנעשים בין כל משחק בדרך כלל. 60$ לא חייב להיות סימן לכך שהמשחק מושקע, הוא יכול פשוט להיות סימן לכך שהמפיצה חושבת שהקהל מטומטם והמשחק ימכור בכל מקרה.
אתה אומר עכשיו שאין מטרת קיום לגרסה הזאת ואתה צודק לגמרי, אבל אתה אומר את זה כרגע כצרכן. קודם שאלת למה מלכתחילה מיצרים את הגרסה הזאת וכיצרן התשובה היא שוב מאוד ברורה.
Stick כתב:רווח ודאי זאת אומרת שאני חושב (כמובן שאני לא יודע, אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא נכון) שההשקעה הכלכלית בפורט הזה בהתחשב בעובדה שהוא ישמש אותם למשחק TR עתידי, ושחצי ממנו כבר קיים בגרסאת הPC היא אפסית, ושאין ממש סרט שהמשחק לא מוכר מספיק בשביל להחזיר את ההשקעה.
זה שהמשחק נמכר ב60$ זה לא סימן להשקעה, זה סימן לביזיון ואפילו סוני לא דרשו 60$ על גרסאות הHD שלהם שכללו בדרך כלל סדרת משחקים שלמה. זה ביזיון בדיוק כמו (ואולי אפילו יותר) שכל פיפא חדש עולה 60$ למרות שאפשר לספור על יד אחת את כל השינויים שנעשים בין כל משחק בדרך כלל. 60$ לא חייב להיות סימן לכך שהמשחק מושקע, הוא יכול פשוט להיות סימן לכך שהמפיצה חושבת שהקהל מטומטם והמשחק ימכור בכל מקרה.
אתה אומר עכשיו שאין מטרת קיום לגרסה הזאת ואתה צודק לגמרי, אבל אתה אומר את זה כרגע כצרכן. קודם שאלת למה מלכתחילה מיצרים את הגרסה הזאת וכיצרן התשובה היא שוב מאוד ברורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 27 אורחים