Laskin כתב:זה רק מוכיח שEA הרבה, הרבה יותר אטומה ממיקרוסופט הישנה. אחרי כל ה"זה בלתי אפשרי לעשות את זה אופליין" ושאר התירוצים א-לה דון מטריק.
צפוי, מאכזב, מרגיז... ובעיקר חבל! בעבר אהבתי את המשחקים האלה ואפילו לא שקלתי לנסות אותו ברגע שהבנתי שהוא רק מולטי.
ומצד שני, אולי הם אפילו אטומים ממה שחשבתי, המשחק יישאר כך והכל שמועה.
Kazz כתב:הבעיה היא שחיוב אונליין זו הבעיה האחרונה של המשחק הזה. גודל הערים והסימולציה הפשטנית עדיין יישארו. למי שרוצה משחק בניית וניהול עיר, Banished יוצא בחודש הבא ומסתמן כמבטיח.
DrKeo כתב:הסימולציה לא פשטנית, היא הכי מתקדמת שראיתי אי פעם במשחק. הבעיה היא שהיא כל כך מתקדמת שזה מרגיש שהיוצרים של המשחק לא שולטים בה ושום דבר שם לא מאוזן. בשילוב עם הערים הקטנטנות (זה יותר "סים שכונה" מאשר "סים עיר") שנגמר מה לעשות בהן אחרי 4 שעות בערך ומשם זה רק איזון וכמובן הבעיות השונות שיש במשחק שהם בכלל באגים (עסקים שעוזבים כשהם לא אמורים לעזוב, מכוניות שנתקעות בתנועה במקומות שהן לא אמורות להתקע, פקקים איפה שלא אמורים להיות, בזבוז כסף מיותר על דברים שונים במקום לאפשר לך להזיז בניינים) וקבלת משחק שהוא שבור בכל מני מקומות מאוד אקוטים.
מה שכן, לא שחקתי במשחק מאז בערך מאי ויצאו כמה וכמה פאטצ'ים מאז כך שאולי תקנו את הרוב. אני אחזור אליו ביום שיתנו לבנות עיר גדולה יותר.
בנושא האונליין, תלונה מיותרת ומפגר. כלומר ברור, המשחק הזה לא צריך להיות אונליין בלבד, אבל למען השם למי אכפת? כי בשלושה הימים הראשונים היה קשיים להתחבר לשרתים? קבלתי עותק של DEAD SPACE 3 על זה והמשחק רק יצא כמה שבועות לפני. שחקתי בו כמעט חודש לסירוגין והייתה לי בעיית התחברות אחת בודדת מתוך כמה עשרות שעות בו. זה באמת כל כך שולי ולא אמור להיות שיקול בקניה של סים סיטי. הלו, אנחנו ב2014.
Kazz כתב:ברוקן אייג' מוצע לקנייה בסטים. יוצא לקראת סוף החודש. באקרס מקבלים גישה כבר עכשיו. מהר נדב, תעשה CLAIM לקוד. אני רוצה לראות אם המשחק יופיע בשיירינג
Megalomaniac כתב:Killzone Shadow Fall על ה-PS4.
אני בפרק השלישי, אחלה משחק.
יש דברים שהם לקחו משמעותית קדימה ויש דברים שהם לקחו אחורה.
הגרפיקה אדירה.. הסיפור מצויין... לפחות ביחס למשחקי FPS אחרים.
ה-AI לעומת זאת מאכזב, לעומת הקודמים שבהם היה AI גאוני, פה זה הרגיש לי צעד אחורה. לא שהאויבים טיפשים... הם פשוט לא מתוחכמים כמו בקודמים.
בגדול מאוד נהנה ממנו, עדיין לא בדקתי את המולטי.
חייב לאמר שהשלט של ה- PS4 מעולה, אולי אפילו יותר מהשלט של ה-360 שעד לרגע זה היה בעדיפות ראשונה.
עריכה: להעביר לנושא הרלוונטי
matangt8 כתב:1.תיתן את הרשמים של בדיון של PS4.
2.ממה שאתה ודודי אומרים,אני דיי מאוכזב ודיי ירד לי מהמשחק הזה
Death_119 כתב:בצדק. אם מחפשים שוטר בכיף אני יכל להמליץ על BF4 לפס4, נראה הרבה יותר טוב מקילזון (למרות ששניהם נראים נהדר), הסינגל הרבה יותר מוצלח (אם כי עדיין לא שווה באמת את זמננו) ועל המולטי אין צורך להרחיב.
matangt8 כתב:1.תיתן את הרשמים של בדיון של PS4.
2.ממה שאתה ודודי אומרים,אני דיי מאוכזב ודיי ירד לי מהמשחק הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים