נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 13 ינואר 2014, 15:59

מצב אופליין בדרך לסימסיטי. הללויה?

http://www.simcity.com/en_US/blog/artic ... -is-coming

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ינואר 2014, 18:41

זה רק מוכיח שEA הרבה, הרבה יותר אטומה ממיקרוסופט הישנה. אחרי כל ה"זה בלתי אפשרי לעשות את זה אופליין" ושאר התירוצים א-לה דון מטריק.
צפוי, מאכזב, מרגיז... ובעיקר חבל! בעבר אהבתי את המשחקים האלה ואפילו לא שקלתי לנסות אותו ברגע שהבנתי שהוא רק מולטי.

ומצד שני, אולי הם אפילו אטומים ממה שחשבתי, המשחק יישאר כך והכל שמועה. :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 ינואר 2014, 18:46

הבעיה היא שחיוב אונליין זו הבעיה האחרונה של המשחק הזה. גודל הערים והסימולציה הפשטנית עדיין יישארו. למי שרוצה משחק בניית וניהול עיר, Banished יוצא בחודש הבא ומסתמן כמבטיח.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 ינואר 2014, 18:48

Laskin כתב:זה רק מוכיח שEA הרבה, הרבה יותר אטומה ממיקרוסופט הישנה. אחרי כל ה"זה בלתי אפשרי לעשות את זה אופליין" ושאר התירוצים א-לה דון מטריק.
צפוי, מאכזב, מרגיז... ובעיקר חבל! בעבר אהבתי את המשחקים האלה ואפילו לא שקלתי לנסות אותו ברגע שהבנתי שהוא רק מולטי.

ומצד שני, אולי הם אפילו אטומים ממה שחשבתי, המשחק יישאר כך והכל שמועה. :)

אין סיכוי שזו שמועה. מדובר על בלוג באתר הרשמי של המשחק, שנכתב ע"י אחד העובדים.

בכל מקרה, הבעיה האקוטית של המשחק עם זה שהוא חייב אונליין (ובקושי עבד תקופה ארוכה מידי בהשקה) אפילו לא הבעיה העיקרית שלו לפי דעתי.
מאז שהוא יצא די הסתבר שהוא שבור מהרבה יותר מידי בחינות, ככה שגם אחרי הפאטצ' הזה, אין לי שום עניין בו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2014, 22:30

Kazz כתב:הבעיה היא שחיוב אונליין זו הבעיה האחרונה של המשחק הזה. גודל הערים והסימולציה הפשטנית עדיין יישארו. למי שרוצה משחק בניית וניהול עיר, Banished יוצא בחודש הבא ומסתמן כמבטיח.

הסימולציה לא פשטנית, היא הכי מתקדמת שראיתי אי פעם במשחק. הבעיה היא שהיא כל כך מתקדמת שזה מרגיש שהיוצרים של המשחק לא שולטים בה ושום דבר שם לא מאוזן. בשילוב עם הערים הקטנטנות (זה יותר "סים שכונה" מאשר "סים עיר") שנגמר מה לעשות בהן אחרי 4 שעות בערך ומשם זה רק איזון וכמובן הבעיות השונות שיש במשחק שהם בכלל באגים (עסקים שעוזבים כשהם לא אמורים לעזוב, מכוניות שנתקעות בתנועה במקומות שהן לא אמורות להתקע, פקקים איפה שלא אמורים להיות, בזבוז כסף מיותר על דברים שונים במקום לאפשר לך להזיז בניינים) וקבלת משחק שהוא שבור בכל מני מקומות מאוד אקוטים.

מה שכן, לא שחקתי במשחק מאז בערך מאי ויצאו כמה וכמה פאטצ'ים מאז כך שאולי תקנו את הרוב. אני אחזור אליו ביום שיתנו לבנות עיר גדולה יותר.

בנושא האונליין, תלונה מיותרת ומפגר. כלומר ברור, המשחק הזה לא צריך להיות אונליין בלבד, אבל למען השם למי אכפת? כי בשלושה הימים הראשונים היה קשיים להתחבר לשרתים? קבלתי עותק של DEAD SPACE 3 על זה והמשחק רק יצא כמה שבועות לפני. שחקתי בו כמעט חודש לסירוגין והייתה לי בעיית התחברות אחת בודדת מתוך כמה עשרות שעות בו. זה באמת כל כך שולי ולא אמור להיות שיקול בקניה של סים סיטי. הלו, אנחנו ב2014.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ינואר 2014, 20:46

DrKeo כתב:הסימולציה לא פשטנית, היא הכי מתקדמת שראיתי אי פעם במשחק. הבעיה היא שהיא כל כך מתקדמת שזה מרגיש שהיוצרים של המשחק לא שולטים בה ושום דבר שם לא מאוזן. בשילוב עם הערים הקטנטנות (זה יותר "סים שכונה" מאשר "סים עיר") שנגמר מה לעשות בהן אחרי 4 שעות בערך ומשם זה רק איזון וכמובן הבעיות השונות שיש במשחק שהם בכלל באגים (עסקים שעוזבים כשהם לא אמורים לעזוב, מכוניות שנתקעות בתנועה במקומות שהן לא אמורות להתקע, פקקים איפה שלא אמורים להיות, בזבוז כסף מיותר על דברים שונים במקום לאפשר לך להזיז בניינים) וקבלת משחק שהוא שבור בכל מני מקומות מאוד אקוטים.

מה שכן, לא שחקתי במשחק מאז בערך מאי ויצאו כמה וכמה פאטצ'ים מאז כך שאולי תקנו את הרוב. אני אחזור אליו ביום שיתנו לבנות עיר גדולה יותר.

בנושא האונליין, תלונה מיותרת ומפגר. כלומר ברור, המשחק הזה לא צריך להיות אונליין בלבד, אבל למען השם למי אכפת? כי בשלושה הימים הראשונים היה קשיים להתחבר לשרתים? קבלתי עותק של DEAD SPACE 3 על זה והמשחק רק יצא כמה שבועות לפני. שחקתי בו כמעט חודש לסירוגין והייתה לי בעיית התחברות אחת בודדת מתוך כמה עשרות שעות בו. זה באמת כל כך שולי ולא אמור להיות שיקול בקניה של סים סיטי. הלו, אנחנו ב2014.

הבעיה לא היתה בחיבור לשרתים אלא בתופעות מוזרות בשרתים שגרמו למחיקת ערים. כל ההערים שבניתי עד היום נמחקו על ידי EA בכך שכאשר חזרתי לעיר להמשך משחק המשחק טען שיש בעייה ודרש ממני ללחוץ על כפתור שגרם למחיקתה. אני נטשתי את המשחק מהסיבה הפשוטה שפעם ב-10 שעות נמחקה לי עיר.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 ינואר 2014, 21:18

ברוקן אייג' מוצע לקנייה בסטים. יוצא לקראת סוף החודש. באקרס מקבלים גישה כבר עכשיו. מהר נדב, תעשה CLAIM לקוד. אני רוצה לראות אם המשחק יופיע בשיירינג :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ינואר 2014, 23:30

Kazz כתב:ברוקן אייג' מוצע לקנייה בסטים. יוצא לקראת סוף החודש. באקרס מקבלים גישה כבר עכשיו. מהר נדב, תעשה CLAIM לקוד. אני רוצה לראות אם המשחק יופיע בשיירינג :D

האמת שגם קבלתי גרסה ללא DRM להורדה בביטורנט :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2014, 00:18

נקווה שיהיה טוב יותר מהמשחקים הקודמים שלהם, שהיו ברובם המוחלט בינוניים ומטה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 ינואר 2014, 10:34

לפי מה שאני מבין המשחק מתקבל בחיוב ובאהדה אבל האורך והקושי שמדווחים די מאכזבים אותי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2014, 11:21

של ברוקן אייג'? יש כבר אנשים שסיימו אותו? :)
לי הוא נראה נהדר, אבל אני באמת מחכה לקרוא קצת רשמים וביקורות לפני שאני קונה, THE CAVE היה חמוד אבל לא להיט ענק, ועם לא מעט בעיות לטעמי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 ינואר 2014, 12:04

זה בערך 4 שעות. צריך לזכור שזה רק האקט הראשון מבין שניים. את האקט השני מקבלים כעדכון חינמי שאמור לצאת בהמשך השנה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2014, 20:41

אה... אם כך אחכה שהמשחק יהיה גמור. חשבתי שהם דחו את המשחק כדי שייצא בשלמותו, כנראה התבלבלתי עם כל הפרסומים עליו

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 15 ינואר 2014, 14:28

Killzone Shadow Fall על ה-PS4.
אני בפרק השלישי, אחלה משחק.
יש דברים שהם לקחו משמעותית קדימה ויש דברים שהם לקחו אחורה.
הגרפיקה אדירה.. הסיפור מצויין... לפחות ביחס למשחקי FPS אחרים.
ה-AI לעומת זאת מאכזב, לעומת הקודמים שבהם היה AI גאוני, פה זה הרגיש לי צעד אחורה. לא שהאויבים טיפשים... הם פשוט לא מתוחכמים כמו בקודמים.
בגדול מאוד נהנה ממנו, עדיין לא בדקתי את המולטי.

חייב לאמר שהשלט של ה- PS4 מעולה, אולי אפילו יותר מהשלט של ה-360 שעד לרגע זה היה בעדיפות ראשונה.

עריכה: להעביר לנושא הרלוונטי :roll:

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 ינואר 2014, 16:37

Megalomaniac כתב:Killzone Shadow Fall על ה-PS4.
אני בפרק השלישי, אחלה משחק.
יש דברים שהם לקחו משמעותית קדימה ויש דברים שהם לקחו אחורה.
הגרפיקה אדירה.. הסיפור מצויין... לפחות ביחס למשחקי FPS אחרים.
ה-AI לעומת זאת מאכזב, לעומת הקודמים שבהם היה AI גאוני, פה זה הרגיש לי צעד אחורה. לא שהאויבים טיפשים... הם פשוט לא מתוחכמים כמו בקודמים.
בגדול מאוד נהנה ממנו, עדיין לא בדקתי את המולטי.

חייב לאמר שהשלט של ה- PS4 מעולה, אולי אפילו יותר מהשלט של ה-360 שעד לרגע זה היה בעדיפות ראשונה.

עריכה: להעביר לנושא הרלוונטי :roll:

1.תיתן את הרשמים של בדיון של PS4.
2.ממה שאתה ודודי אומרים,אני דיי מאוכזב ודיי ירד לי מהמשחק הזה :cry:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ינואר 2014, 08:16

matangt8 כתב:1.תיתן את הרשמים של בדיון של PS4.

בצדק. אם מחפשים שוטר בכיף אני יכל להמליץ על BF4 לפס4, נראה הרבה יותר טוב מקילזון (למרות ששניהם נראים נהדר), הסינגל הרבה יותר מוצלח (אם כי עדיין לא שווה באמת את זמננו) ועל המולטי אין צורך להרחיב.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 16 ינואר 2014, 08:26

Death_119 כתב:בצדק. אם מחפשים שוטר בכיף אני יכל להמליץ על BF4 לפס4, נראה הרבה יותר טוב מקילזון (למרות ששניהם נראים נהדר), הסינגל הרבה יותר מוצלח (אם כי עדיין לא שווה באמת את זמננו) ועל המולטי אין צורך להרחיב.

הסינגל הרבה יותר מוצלח מקילזון? BF4?! :roll:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ינואר 2014, 17:23

matangt8 כתב:1.תיתן את הרשמים של בדיון של PS4.

דת' אכן מציג את קילזון כמקביל למגפה השחורה פחות או יותר אבל הרשמים השניים דווקא חיוביים למדי.

דת' לא שיחקתי באף אחד מהם אבל ראיתי קצת מ BF4 ביוטיוב ואין מצב שהסינגל שלו עדיף משל קילזון, פשוט אין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 10:54

בואו פשוט נסכים שהסינגל של שניהם לא טוב :)
למרות שאני חייב לציין שצפיתי בשניהם ונהנתי יותר מהסיפור של קילזון, וגם באופן כללי הוא נראה טוב יותר.

המולטי של BF4 לעומת זאת - הוא של השוטר הכי טוב שלי יצא לראות. ככה נראית מלחמה :)
אני באמת חושב שTITANFALL, כיפי ככל שיהיה - היה צריך להיות לפחות 16 על 16. אני באמת לא חושב שאחרי BF4 אפשר לחזור ל"מלחמה" של כל כך מעט שחקנים, ומפות בגודל של המפות בCS1.6
ובמיוחד בגלל שיש רובוטים!

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ינואר 2014, 19:30

איכשהו אני סומך על מי שיצר את המולטי של COD4.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 12:30

גם אני, הגיימפליי בוודאות יהיה פשוט אדיר!
אבל אני חושב שהפוטנציאל קצת מפוספס בעקבות זאת, ולא הייתי אומר את זה אלמלא היה משחק שבאמת נראה כמו מלחמה אמיתית, בשם BF4.
ב-2012 זה היה יכול להיות משחק מושלם, ב-2014 יהיה לו קשה יותר.

ושוב, אין לי ספק לגבי הכשרון בחברה, רק שאני חושב שהמשחק הראשון ייפגע מכך מעט, בקרב מי שהתרגל למפות-ענק ו-64 שחקנים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ינואר 2014, 12:45

אני סבור שזה עניין של טעם. אני ממש לא נהנה במולטי של BF... זה מן הסתם לא בגלל כמות האנשים PER SE אלא גודל המפות שבתורם דורש הרבה שחקנים והרבה שחקנים דורש יותר מידי תקשורת בין יותר מידי אנשים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 13:13

אני לא חושב שצריך יותר תקשורת, הכי כיף זה לשחק עם חברים ולשמוע רק אותם, וגודל המפה באמת מצריך שכמות האנשים תהיה גדולה, אבל לא מלאה. מספיק גם 20 על 20 כדי להרגיש שבכל מקום קורה משהו. לא רואה את זה כחיסרון.
אני לא מת על משחקים בז'אנר באופן כללי, אבל באטלפילד האחרון פשוט אדיר בעיניי. למרות כל הבעיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 13:23

מעל שעתיים של סרטונים ל PROJECT CARS עלו:
http://www.dualshockers.com/2014/01/15/ ... ne-sounds/
יש שם לינקים לערוצים נוספים ביוטיוב, לעוד סרטונים.

נראה נהדר.

האמת שלא רואים הבדלים מטורפים על פניו בינו לבין סימולציות מתחרות, אבל בטוח שעל מחשב בהגדרות הכי גבוהות נשים כולנו לב להבדלים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 13:28

סליחה, בהודעה הקודמת היו גיימפליי חדשים שכוללים גם תאונות וכד' שעוד לא ראינו. הנה שעתיים של כל המכוניות נכון לעכשיו:

פחות אקשן, יותר SHOWCASE של רמת פירוט :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים