ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 ינואר 2014, 12:29

Nucleus_Dawn כתב:
לא להסתכל על השלט, אומר להשתמש אך ורק ביכולות המגע של המסך.
המשמעות היא שאפשר להשתמש במשטח מגע ולהשיג בדיוק את אותה התוצאה.

אפשר לתכנן את זה ככה שעם סוייפ שונה, השינויים שאתה בוחר שונים. אם רצית לעשות את זה עם כפתורים וירטואליים במסך, אז אפשר בקלילות לקבוע אזורים במשטח המגע, שיהיו בדיוק באותו המקום שהם היו במסך המגע, שעושים את אותם שינויים.
אתה מרוויח גם את השימושיות וגם נמנע מלשלם פי שלושה עבור שלט נוסף.

אני אכן דיברתי באופן כללי על צג מגע כלשהו ולא ספציפית לגבי הקונפיגורציה של השלט WIIU.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 14:16

עדכון הסטים האחרון ביטל את הפירצה שאפשרה לשחק במשחק פאמילי-שיירינג במצב אופליין ובכך לעקוף את המגבלה שהשואל והמשאיל יכולים לשחק באותו משחק בו-זמנית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 פברואר 2014, 14:22

Kazz כתב:עדכון הסטים האחרון ביטל את הפירצה שאפשרה לשחק במשחק פאמילי-שיירינג במצב אופליין ובכך לעקוף את המגבלה שהשואל והמשאיל יכולים לשחק באותו משחק בו-זמנית.

פירצה? חשבתי שזה פיצ'ר..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 22:51

מההתחלה זה היה מוזר שזה היה אפשרי. הפאמילי שיירינג מוגדר כך שאי אפשר לשחק במקביל אז תמוה שהיה בכל זאת ניתן לשחק במקביל במידה ואחד הצדדים היה נכנס למצב אופליין. לדעתי ההגבלה הזו משמעותית להסכמת המפיצות השונות לאפשר שיירינג של המשחקים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 פברואר 2014, 23:29

Kazz כתב:מההתחלה זה היה מוזר שזה היה אפשרי. הפאמילי שיירינג מוגדר כך שאי אפשר לשחק במקביל אז תמוה שהיה בכל זאת ניתן לשחק במקביל במידה ואחד הצדדים היה נכנס למצב אופליין. לדעתי ההגבלה הזו משמעותית להסכמת המפיצות השונות לאפשר שיירינג של המשחקים שלהם.

אז.... זה לא בעצם מה שמיקרוסופט דיברו עליו? הרי אנחנו יודעים שיש Timeout לאופליין מוד, מה שאומר DRM שמחייב חיבור לשרתי סטים, אנחנו יודעים שאי אפשר לשחק במקביל... הממ.. נשמע לי מאוד דומה..

ותכלס, הייתי בטוח שמדובר בפיצ'ר, מאחר והתפארת בו ואמרת ''הנה! של ואלב יותר טוב ממה שמיקרוסופט הציעה!''.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 16:33

הטיימאואט אם קיים הוא תוצאה של באג ולא מתוך כוונה. וגם אם זה באמת היה מחייב חיבור כל שבועיים זה עדיין סיפור אחר לגמרי מהקונספט של מיקרוסופט. הפאמילי שיירינג של ואלב יותר טוב מזה של מיקרוסופט כי אחד מהם אשקרה קיים, מתפקד ולא מציב מגבלות חדשות על שימוש בפיצ'רים קיימים; השני הוא דיבור באוויר שנעלם באותה מהירות שהופיע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 פברואר 2014, 16:58

כן כן... האונליין צ'ק הוא באג שואלב פשוט לא מצליחה לתקן... וכן, השיירינג של מיקרוסופט נעלם, כי לאנשים לא נוח כשמזיזים להם את הגבינה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 פברואר 2014, 19:36

תירוצים תירוצים. אם ואלב הצליחו להכניס פיצ'ר כזה לבטח גם מיקרוסופט יכולים, ובלי צורך להפוך עולמות. וראינו איפה הפמילי שיירינג למשחקים דיגיטליים בלבד כמו מקס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 פברואר 2014, 19:57

Kazz כתב:תירוצים תירוצים. אם ואלב הצליחו להכניס פיצ'ר כזה לבטח גם מיקרוסופט יכולים, ובלי צורך להפוך עולמות. וראינו איפה הפמילי שיירינג למשחקים דיגיטליים בלבד כמו מקס.

קודם כל זה פיצ'ר בטא - כלומר עדיין לא רשמי (גם אם עובד).. בכל מקרה, אתה פתאום מתעלם מכך שכל שהיללת את ואלב על כך שאפשר לשחק אופליין ו''הא לך מיקרוסופט! לא צריך להתחבר בכלל!''... כרגע, גם לואלב יש DRM של אונליין צ'ק. אני לא חושב שזה באג, כי עובדה שיש הודעת שגיאה רלוונטית בדיוק למקרה.. ואם זה באג, לבטח חברה כמו ואלב כבר הייתה מתקנת אותו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2014, 20:18

אני בבטא של הסטרימינג של סטים. ניסיתי רק את דיסהונורד לכמה דקות והחוויה לא הייתה מספיק שחיקה, אין לי מושג אם זה תלוי משחק או לא. שגרתי את סטים על הלפטופ, התוכנה הייתה פתוחה גם על הPC הנייח שלי (אגב זה חדש, לפני הבטא לא יכלתי להיות LOGGED IN בשני מחשבים בו זמנית) ובלפטופ ראיתי שכל משחק שמותקן על הPC הנייח שלי צבועים בלבן ולא אפור, כלומר שחיקים (כמובן שיכלתי להקליק עם הכפתור הימני של העכבר והופיעה לי האופציה להתקין את המשחק כמו תמיד). שגרתי את דיסהונורד וראיתי שבמקביל המשחק התחיל לפעול על המחשב הנייח. איכות התמונה מצויינת, לא רואים שמדובר בהזרמה אבל הלפטופ שלי עם מסך 720P כך שאני לא בטוח שבמסך 1080P לא יראו שכן מדובר בהזרמה.

הבעיה העיקרית הייתה הקצב פריימים, בזמן שדיסהונורד רץ ב60FPS נעול על הPC שלי, בלפטופ ראיתי אותו משחק בין 15 ל30 FPS כשהוא יכול למשך דקה שלמה לעבוד פרפקט נעול ל30FPS עם תגובה מושלמת לשלט 360 שלי ופתאום לפול ל15FPS ולהגיב רק אחרי 3-4 שניות לפעולות על השלט. כלומר נראה שזה עובד נהדר בתאוריה אבל עם בעיות יציבות מאוד קשות. אם יוכלו לגרום לכל החוויה להרגיש כמו הדקות שבהן אין בעיות אז זה ממש מרגיש כמו לשחק נייטיבית על הלפטופ במשחק שבחיים לא היה רץ על הלפטופ שלי.

(התמונה נראת מאוד שונה בגלל ההפרשי בהירות וצבעים בין הלפטופ למחשב שלי, קשה קצת להעביר את זה בתמונה):
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 04:46

אפרופו פמילי שרינג - איך אני נכנס לבטא? אם אני לא חלק מהבטא, אני יכול להיות מוזמן? מישהו מהבטא יכול לחוק איתי ספריה? איך זה עובד באמת?
?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 07 פברואר 2014, 21:04

Klayman כתב:אפרופו פמילי שרינג - איך אני נכנס לבטא? אם אני לא חלק מהבטא, אני יכול להיות מוזמן? מישהו מהבטא יכול לחוק איתי ספריה? איך זה עובד באמת?

אני חושב שכולנו כבר יכולים לעשות פמילי שרינג ללא הזמנה לבטא, זה באפשרוית במשפחה נמצא, תחת Family Library Sharing עד 10 מחשבים/משתמשים.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 פברואר 2014, 21:20

Klayman כתב:אפרופו פמילי שרינג - איך אני נכנס לבטא? אם אני לא חלק מהבטא, אני יכול להיות מוזמן? מישהו מהבטא יכול לחוק איתי ספריה? איך זה עובד באמת?

כמו שאמרו, תכנס להגדרות ושם יש לך Family. אני לא יודע אם זה כבר פתוח לכולם, או לא, אז פשוט תבדוק אם זה קיים אצלך.

גם אם אתה לא בבטא, כל מי שכן בבטא יכול לשתף איתך את המשחקים שלו. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בסטים ואשמח לשתף איתך את הספרייה שלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 פברואר 2014, 07:37

כל המחירים בסטים עברו מדולר לאירו.
אני מניח שזה אומר שהם גם עלו. איזה באסה :(

זה רק אצלי, או אצל מישהו אחר גם?

עריכה:
הולי שיט... בורדרלנדס 2 עלה מ10 דולר ל15 אירו.

טוב... כנראה שאחוז הרכישות שלי מאמזון וGMG יגדל קצת.

עריכה 2:
הדלקה מחדש החזירה את המחירים לדולרים.
אני חושב שזה קרה בגלל שאישרתי לידידה שלי מהונגריה שיתוף משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 08 פברואר 2014, 10:29

Nucleus_Dawn כתב:כל המחירים בסטים עברו מדולר לאירו.
אני מניח שזה אומר שהם גם עלו. איזה באסה :(

זה רק אצלי, או אצל מישהו אחר גם?

עריכה:
הולי שיט... בורדרלנדס 2 עלה מ10 דולר ל15 אירו.

טוב... כנראה שאחוז הרכישות שלי מאמזון וGMG יגדל קצת.

עריכה 2:
הדלקה מחדש החזירה את המחירים לדולרים.
אני חושב שזה קרה בגלל שאישרתי לידידה שלי מהונגריה שיתוף משחקים.

ההודעה שלך באה בדיוק בזמן הנכון כדי להלחיץ אותי, כי GMG אמרו שהמחירים של כל מי שלא נמצא בארצות הברית יהפכו להיות ביורו. דולר=יורו מה שאומר שמשחק שעלה 10 דולר עכשיו יעלה 10 יורו.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 12:07

זה לא בדיוק מה שהם אמרו - נראה שהם הפכו את התשלום לכלמיני מדינות באירופה, שגם ככה היו צריכות לשלם ביורו בסטים. השינוי כבר קרה, ולפחות לפי מה שאני רואה בGMG כרגע, המחירים הם בדולרים. מאוד מקווה שזה לא ישתנה בקרוב.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2014, 13:27

לי המחירים נשארו בדולר, גם בGMG וגם בסטים. בטוח שזאת לא תקלה זמנית שחר?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 13:47

DrKeo כתב:לי המחירים נשארו בדולר, גם בGMG וגם בסטים. בטוח שזאת לא תקלה זמנית שחר?

שחר כבר כתב שזאת הייתה לו תקלה זמנית :). קרא עד הסוף :P
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 פברואר 2014, 14:21

Klayman כתב:

שחר כבר כתב שזאת הייתה לו תקלה זמנית :). קרא עד הסוף :P

ערך אחרי שכבר קראתי את ההודעה :|

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 23:10

אתמול בלילה?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2014, 01:55

Klayman כתב:אתמול בלילה?

אכן. עונשו של פותח הטאבים במחשב השולחני ונותן להם להתיבש שעות :/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 פברואר 2014, 06:56

גם אני ניסיתי את ה In home streaming של סטים הסופ"ש.. זה עובד סביר, אבל לגמרי רואים שזה לא מוכן.. Alan Wake עבד לא רע בכלל, אבל בורדרלנדס 2 פשוט קירטע. החוויה שלי די דומה לזאת של נדב.. לא רע, אבל לא עקבי בשיט, וכרגע זה בעיקר דמו טכנולוגי. לא הייתי רוצה לשחק סשן ארוך בזה, כרגע.
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 14:35

Nucleus_Dawn כתב:

לא, זה אתה שפשוט לא מסוגל להבין את ההבדל בין חומרה לתוכנה למותג:
כשאתה מתקין SOS במחשב שלך אין לך Steam Machine ואין לך מכשיר של ואלב.
כשאתה מתקין חלונות בטאבלט שלך, אין לך Surface ואין לך מכשיר של מיקרוסופט.
כשאתה מתקין אנדרואיד בטלפון שלך, אין לך nexus ואין לך מכשיר של גוגל.
ואפילו אפילו אפילו כשאתה מתקין האקינטוש על הלפטופ שלך, אין לך imac ואין לך מכשיר של אפל. ככה שהמשוואה הזו אמורה להיות מספיק ברורה אפילו לקלולסים מוחלטים לטכנולוגיה שחיים בבועה של אפל. צריך להיות ממש דביל או ממש ממש להתחפר בהתבטאות מיותרת קודמת בשביל לא לקלוט את ההבדלים בין מערכת הפעלה לחומרה ממותגת.
באותה מידה גם אם תיקח כמה חתיכות פח, תדחוף לתוכן לוח אם ותתקין עליהם SOS אתה עדיין לא תוכל למתג את זה בתור סטים משין, ואם תקנה יחידה כזו עדיין לא תוכל להגיד שיש לך בבית סטים משין. סטים משין הוא קו של מחשבי מותג pre-built שקיבלו חותמת של ואלב עצמה.

כזכור לך (או שלא...) אתה כתבת קודם "העובדה שאפשר להתקין ווינדוס, היא עוד סיבה לקנות סטים מאשין", אבל הנקודה היא שעל כל מחשב אפשר להתקין גם ווינדוס וגם SOS . לכן העובדה שאפשר להתקין על מכשירי סטים משין חלונות היא לא סיבה לקנות מכשיר סטים משין על פני כל מכשיר אחר. אפילו אם נסתכל על העולם דרך ההיגיון השבור שלך לפיו התקנת SOS משמעותה SM, עדיין לקניה של מחשב ממותג סטים משין אין שום יתרון בנקודה הזו על פני קנייה של סתם מחשב מאייבורי - כי על כל מחשב אפשר להתקין גם חלונות וגם SOS. אם לא' אין יתרון על ב' - זו לא סיבה לקנות את א'.

לא. להסתכל על מסך הטלווויזיה זה הרבה פחות נוח כי זה מצריך ממסך הטלוויזיה לטעון מסך נפרד שמסתיר לך את מה שקורה בפועל: הזמן שלוקח לך להסתכל על מסך משני הוא פרומיל מהזמן שלוקח למסך inventory לעלות על המסך הראשי, ואחר כך הזמן שלוקח לאותו מסך לרדת (אפילו במשחק בלי שום טעינה שרץ על 30fps מדובר בהפסד של שני פריימים, שמתורגמים לדיליי של 66ms לפחות רק לצורך רענון המסך - במשחקי אונליין זה קריטי). אבל רענון המסך הוא רק הכסף הקטן, כי הזמן האמיתי הוא זה שמצריך ממך לנווט במסך הinventory לבחירת הנשק הנכון, מה שמסך טאצ שהתצוגה מוקרנת עליו ישירות מאפשר לך לעשות באופן הכי מיידי שיש. במשחק אונליין מי שמשחק על מסך עם pop-up מאבד זמן קריטי בהשוואה למסך משני, ובמשחק שבו המשחק קופא הimmersion נפגע וזה אף פעם לא טוב (ועבור מי שזה כן טוב - בכל מקרה אין מניעה להקפיא את המשחק במקביל לכך שעוד מידע יוצג על המסך המשני).

ואגב, החזקה אידיאלית של שלט היא עם מרפקים כפופים בגובה שממש מתחת לגובה המסך - בין אם אתה רכון קדימה ובין אם נשען אחורה. אני לא מכיר אף אחד שמחזיק את השלט שלו על המפשעה וזו נראית לי אחת הצורות הכי לא נוחות לשחק, ככה שאולי מדובר פה בסטייה פרטית שלך?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 14:42

מה הקשר בין אנדרואיד וקניית נקסוס? אתה לא חייב לקנות נקסוס, בשביל שיהיה לך מכשיר אנדרואיד ,בדיוק כמו שאתה לא חייב לקנות SM של DELL בשביל שיהיה לך SM.
ברגע שיש לך אנדרואיד על הטלפון שלך, יש לך מכשיר אנדרואיד.
ברגע שיש לך SOS במחשב שלך, יש לך מכשיר של סטים. זה מאוד פשוט. אני מניח שאתה מבין את זה, אבל ממשיך להתווכח, כי כרית לעצמך בור עם הוויכוחים הקטנוניים והמגוחכים שלך ולא נעים לך להודות בכך.
מישהו אמר שזה טוב ליצרני החומרה? אמרתי שזה טוב לצרכן ולפטפורמה כולה. בדיוק כמו שטוב למייקרוסופט שאתה מתקין את ווינדוס, למרות שלא קנית מהם את המחשב, כך טוב לVALVE שאתה מתקין את מערכת ההפעלה שלהם, למרות שלא קנית את המחשב מהם, או מאחד השותפים שלהם.
הרעיון עובד מחורבן בWIIU. מה הטעם בכך שהמשחק ממשיך לעבוד, כאשר אתה בכל מקרה לא יכול לראות מה קורה בו, כי אתה מסתכל על המפשעה שלך? דווקא במקרים האלו בהחלט עדיף שהמשחק ישהה את עצמו, כדי שתוכל לעשות מה שאתה רוצה בתפריטים.
אם מדובר במשחק מולטיפלייר, או משהו בסגנון של Dark Souls אז חלק מהעיצוב שלו הוא שהוא לא עוצר, לא משנה מה אתה עושה.
להסתכל על תפריט שעוצר/לא עוצר את המשחק זה הינו הך ללסתכל לעצמך על המפשעה ולא על מסך טלויזיה שלך. ההבדל היחיד בינהם זה שלהסתכל על מסך הטלויזיה זה הרבה יותר נוח.

ואפילו אפילו אפילו כשאתה מתקין האקינטוש על הלפטופ שלך, אין לך imac ואין לך מכשיר של אפל. ככה שהמשוואה הזו אמורה להיות מספיק ברורה אפילו לקלולסים מוחלטים לטכנולוגיה שחיים בבועה של אפל. צריך להיות ממש דביל או ממש ממש להתחפר בהתבטאות מיותרת קודמת בשביל לא לקלוט את ההבדלים בין מערכת הפעלה לחומרה ממותגת.
באותה מידה גם אם תיקח כמה חתיכות פח, תדחוף לתוכן לוח אם ותתקין עליהם SOS אתה עדיין לא תוכל למתג את זה בתור סטים משין, ואם תקנה יחידה כזו עדיין לא תוכל להגיד שיש לך בבית סטים משין. סטים משין הוא קו של מחשבי מותג pre-built שקיבלו חותמת של ואלב עצמה.

כזכור לך (או שלא...) אתה כתבת קודם "העובדה שאפשר להתקין ווינדוס, היא עוד סיבה לקנות סטים מאשין", אבל הנקודה היא שעל כל מחשב אפשר להתקין גם ווינדוס וגם SOS . לכן העובדה שאפשר להתקין על מכשירי סטים משין חלונות היא לא סיבה לקנות מכשיר סטים משין על פני כל מכשיר אחר. אפילו אם נסתכל על העולם דרך ההיגיון השבור שלך לפיו התקנת SOS משמעותה SM, עדיין לקניה של מחשב ממותג סטים משין אין שום יתרון בנקודה הזו על פני קנייה של סתם מחשב מאייבורי - כי על כל מחשב אפשר להתקין גם חלונות וגם SOS. אם לא' אין יתרון על ב' - זו לא סיבה לקנות את א'.

ולגבי השלט (אני מבין שאין לך שום רפרנס לטענות ההיסטוריות שלך): הסתכל על מסך הטלווויזיה זה הרבה פחות נוח כי זה מצריך ממסך הטלוויזיה לטעון מסך נפרד שמסתיר לך את מה שקורה בפועל: הזמן שלוקח לך להסתכל על מסך משני הוא פרומיל מהזמן שלוקח למסך inventory לעלות על המסך הראשי, ואחר כך הזמן שלוקח לאותו מסך לרדת (אפילו במשחק בלי שום טעינה שרץ על 30fps מדובר בהפסד של שני פריימים, שמתורגמים לדיליי של 66ms לפחות רק לצורך רענון המסך - במשחקי אונליין זה קריטי). אבל רענון המסך הוא רק הכסף הקטן, כי הזמן האמיתי הוא זה שמצריך ממך לנווט במסך הinventory לבחירת הנשק הנכון, מה שמסך טאצ שהתצוגה מוקרנת עליו ישירות מאפשר לך לעשות באופן הכי מיידי שיש. במשחק אונליין מי שמשחק על מסך עם pop-up מאבד זמן קריטי בהשוואה למסך משני, ובמשחק שבו המשחק קופא הimmersion נפגע וזה אף פעם לא טוב (ועבור מי שזה כן טוב - בכל מקרה אין מניעה להקפיא את המשחק במקביל לכך שעוד מידע יוצג על המסך המשני).

ואגב, החזקה אידיאלית של שלט היא עם מרפקים כפופים בגובה שממש מתחת לגובה המסך - בין אם אתה רכון קדימה ובין אם נשען אחורה. אני לא מכיר אף אחד שמחזיק את השלט שלו על המפשעה וזו נראית לי אחת הצורות הכי לא נוחות לשחק, ככה שאולי מדובר פה בסטייה פרטית שלך?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2014, 15:42

swym כתב:

ולגבי השלט (אני מבין שאין לך שום רפרנס לטענות ההיסטוריות שלך): הסתכל על מסך הטלווויזיה זה הרבה פחות נוח כי זה מצריך ממסך הטלוויזיה לטעון מסך נפרד שמסתיר לך את מה שקורה בפועל: הזמן שלוקח לך להסתכל על מסך משני הוא פרומיל מהזמן שלוקח למסך inventory לעלות על המסך הראשי, ואחר כך הזמן שלוקח לאותו מסך לרדת (אפילו במשחק בלי שום טעינה שרץ על 30fps מדובר בהפסד של שני פריימים, שמתורגמים לדיליי של 66ms לפחות רק לצורך רענון המסך - במשחקי אונליין זה קריטי). אבל רענון המסך הוא רק הכסף הקטן, כי הזמן האמיתי הוא זה שמצריך ממך לנווט במסך הinventory לבחירת הנשק הנכון, מה שמסך טאצ שהתצוגה מוקרנת עליו ישירות מאפשר לך לעשות באופן הכי מיידי שיש. במשחק אונליין מי שמשחק על מסך עם pop-up מאבד זמן קריטי בהשוואה למסך משני, ובמשחק שבו המשחק קופא הimmersion נפגע וזה אף פעם לא טוב (ועבור מי שזה כן טוב - בכל מקרה אין מניעה להקפיא את המשחק במקביל לכך שעוד מידע יוצג על המסך המשני).

בנוגע לפסקה הראשונה:
אתה טועה ומטעה. אתה סתם מנסה להגדיר מחדש את כל הנושא, כי טעית קודם ועכשיו אתה לא מסוגל להודות בזה. אתה מוזמן להמשיך לנסות. בהצלחה.
אתה חושב שלנסות לזלזל בי במשפטים מביכים כמו "חי בבועה של אפל", או "קלולס מוחלט לטכנולוגיה", עוזר לטיעונים שלך? אם כן, אז גם בזה אתה טועה.

אין יתרון לקניית SM מוכנה, מעבר ליתרון של קניית כל PC מוכן. כלומר, האחריות והעובדה שאתה לא צריך להתעסק בבניית המחשב.
אם מישהו רוצה PC והוא מעדיף אחד מוכן, אז זה אחלה לו.
אם מישהו רוצה SM והוא מעדיף אחד מוכן, אז זה אחלה לו.
אין שמץ של ספק שהעובדה שSM יודע לעבוד במקביל לווינדוס זה יתרון, בדיוק כמו שהעובדה שאפשר להתקין ווינדוס על מכשיר של אפל זה יתרון, שבלעדיו לא הייתי שוקל בכלל לקנות מכשיר כזה ללימודים.
אתה מוזמן להמשיך לנסות לעוות את משמעות המילה יתרון, או כל טכניקת דיון דקדוקי אחר שאתה רוצה להדרדר אליה. זה לא מעניין במיוחד וזה לא משנה את זה שאני לא מסכים איתך וחושב שאתה טועה.
אתה לא צריך לקנות SURFACE בשביל שיהיה לך טאבלט ווינדוס ומייקרוסופט יהנו מכך שאתה מגדיל את בסיס המשתמשים שלהם ואתה לא צריך לקנות מכשיר מוכן מאחת מהשותפות של VALVE בשביל שיהיה לך SM וVALVE יהנו מכך שאתה מגדיל את בסיס המשתמשים שלהם.
ההגדרה הלא נכונה שלך למה זה SM, לא משנה את העובדות.

לגבי השלט, אתה עדין טועה. להסתכל על המסך הראשי זה גם מהיר יותר, גם נוח יותר וגם פרקטי יותר. טענות מופרכות על כמה זמן צריך כדי להסיט את המבט, לעומת להעלות תפריט Inventory לא יעזרו לך כאן והמוטיב החוזר של זלזול ממשיך להיות מביך ונלעג.

אתה באמת מנסה לטעון מהי הדרך האידאלית להחזיק שלט? רד מהר מהעץ הפתטי שלך. הדרך האידאלית להחזיק שלט, זה איך שנוח. אם אני שוכב על הספה שלי ונוח לי שהשלט בידיים שלי, שנחים על הספה, זו הדרך האידאלית. אם אני יושב uנוח לי שהשלט בין הברכיים שלי, אז זו הדרך האידאלית.
אתה לא מסוגל להגיב לשום נקודה בלי הד הומינום מגוחך וזלזול מתמשך במי שאיתו אתה מדיין? מה נסגר איתך? תרגע.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים