Klayman כתב:
קודם כל - תעשה חיים!דבר שני, מה הדרמה בהתחלה?
.
אני תסריטאי. דרמה היא חומר הגלם בו אני משתמש בשביל לחיות.
Klayman כתב:
קודם כל - תעשה חיים!דבר שני, מה הדרמה בהתחלה?
.
Klayman כתב:ברצלונה. חורף. גשם בכל מקום. אדם שלא זה מכבר רכש קונסולת פלייסטיישן 4 נכנס לחנות מקומית ורוכש Xbone. הבושה..
סתם.. אין לי מושג בכללי כתיבת תסריט וזה.
bozeman כתב:מצויין! כי אני טס לארה"ב בסוף מרץ (כזכור...) ואני עדיין מתבלט מה לקנות (אם בכלל) אז תוכל לפחות לייעץ עד אז...
Klayman כתב:ברצלונה. חורף. גשם בכל מקום. אדם שלא זה מכבר רכש קונסולת פלייסטיישן 4 נכנס לחנות מקומית ורוכש Xbone. הבושה..
סתם.. אין לי מושג בכללי כתיבת תסריט וזה.
swiss-the-engine כתב:יצא טוב!![]()
ארז אם אני מבין נכון זה רק בגלל שאתה כתב משחקים כן? אם כך קנה ותהנה מהחזרי מסאם לא בגלל זה אתה קונה אז תוותר
bling כתב:אתה חושב שקאוטיק חשב שרזיסטנס מכוער כשראה את המשחק ב TOYS R US רק בגלל שהיה קיים גירס שהוא ראה באיזה סרטון יוטיוב?
משחק יכול להרשים או לפחות להראות טוב גם אם קיים משהו מעליו, והוא ממש לא היחיד שהגיב כלפיו ככה.
ומה זה השטויות שלא זכרתי את COD בגלל הדומיננטיות של רזיסטנס? אולי לא זכרתי אותו כי היה ממש מעפן ולא משמעותי?
אולי הסיבה שאני זוכר את BF4 עכשיו זה שמדובר במשחק NEXT GEN מאוד מרשים לצד קילזון ולכן השיגור טוב יותר כי יש פה עוד "שם דומיננטי" ולא רק קילזון?
קצת מצחיק לנסות לרמוז שמישהו ישכח בכלל את קילזון בהקשר להשקה של הפס4, הוא מכר מצויין והוא השם הראשון בערך שגיימר ממוצע יאמר לך כשתשאל אותו מה יש על הפס4 לשחק.
ואתה מזכיר כל מני משחקי CROSS GEN שלא שווים את המעבר לדור הבא אבל אתה מתעלם בנוחות מ BF4 שהוא קפיצת דור אמיתית ומרשימה מאוד ביחס לגרסת הפס3 והוא בהחלט שווה הרבה יותר את המעבר לדור הבא לחובבי השוטר ממה שהיה רזיסטנס בזמנו.
הוא אשכרה מציע גיימפליי שלא היה אפשרי על הדור הקודם בנוסף לקפיצה גראפית מרשימה לא פחות משל רזיסטנס, איך אפשר להשוות בכלל בין שני המשחקים הללו?
לנסות לאמר שרזיסטנס שווה את המעבר לדור הבא והוא מהווה סיבה טובה בעוד ש BF4 לא זה לא רציני ומראה שאתה מנסה בכח להקטין את ההשקה של הפס4, עזוב היא באמת לא להיט אבל למרות האתגר המעניין שלקחת על עצמך אתה לא תוכל לגרום להשקה של הפס3 להראות טוב יותר ממנה.
Stick כתב:רסיסטנס הראשון הוא משחק ממש לא מרשים גראפית, וגם לא חשבתי שהוא מרשים כששיחקתי בו לראשונה על PS3 (ולא כל כך יצא לי לראות סרטונים של משחקים אחרים מקונסולות אחרות), למעשה אין הבדל כל כך גדול בין הגרפיקה שלו לבין GOW2 על הPS2 ששיחקתי קצת לפניו.
DrKeo כתב:רציתי להוכיח שאתה טועה גיא, נכנסתי לגוגל וחפשתי תמונות של GOW2. מה אני אגיד לך, לא זכרתי שהוא כל כך מכוער. אני חושב שזה לא כל כך פייר לשפוט אותו על תמונות קלוזאפ כי GOW זה משחק של SCALE אבל עדין, גם בתמונות שמראות SCALE הוא כבר די מכוער.
swym כתב:אני לא שופט מי חשב מה נראה מכוער בלי השוואה ובלי קונטקסט: אני לא יודע מה אותו בנאדם ראה קודם, אני לא יודע אם אותו בנאדם ראה את המשחק ברזולוציה האמיתית שלו (אל תשכח שבזמנו מסכי SD היו נפוצים), ואני לא יודע מה באמת קרה בפועל. השאלה היחידה היא כזו: האם יש אנשים שרזיסטנס היה משחק הnext-gen הראשון שלהם וטוענים שהוא לא היה קפיצת דרך לעומת הדור הקודם? אם אותם אנשים באמת נחשפו לרזיסטנס בתנאים המתאימים (קרי, מפרט שמנצל את החומרה) אז הדעה שלהם בהחלט רלוונטית לנושא.
COD3 בזמנו לא היה משחק מעפן ולא היה משחק לא משמעותי. הוא היה משחק פופולארי שזכה לציונים טובים (בטח יותר טובים מקילזון 4 שאותו אתה כן זוכר כרגע). הוא פשוט לא יחדש לעומת המשחק הקודם בסדרה שבזמנו נחשב לחוויית הnext-gen הראויה הראשונה - והיה זה שהוציא את שריקות ההתפעלות הראשונות מהדור ההוא. אם COD3 היה המשחק הראשון שיוצא מהשער של הדור הקודם אז כנראה שהיית שומע לא פחות קריאות התפעלות.
אז כל מה שאתה אומר על באטלפילד 4 וקפיצת הדור הגרפית שהוא מציג בהשוואה לדור הקודם נכון לא פחות לCOD3 (חבל שאין בmobygames תמונות שיתזכרו אותך איך גרסת הPS2 נראית לעומת גרסת הPS3). שלא נדבר על רזיסטנס שבהחלט היה שווה את מעבר הדורות כי פה כבר מדובר במשחק אקסלוסיבי שנחשב למצויין בזמנו ופשוט לא היה קיים על הדור הקודם, בעוד במקרה של באטלפילד פשוט קיבלת גירסה משודרגת גרפית וטכנולוגית (מה שנכון גם לCOD3). בשום מצב אי אפשר להגיד שבאטלפילד 4 וקילזון 4 כן מצדיקים שדרוג חומרה, בעוד רזיסטנס וCOD3 לא.
bling כתב:אני עדיין חושב שלחובבי השוטר BF4 הרבה יותר מדבר מאשר רזיסטנס של אז ומהווה סיבה טובה יותר לקפוץ דור, אקסלוסיבי או לא, והוא גם מציג קפיצה מרשימה יותר.
ולפחות למי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר, גם משחק שמדבר להמון אנשים שלפס3 אין מענה מקביל אליו, על הפס3 אשכרה לא היה לי שום דבר לקנות ועל הפס4 אם היתה לי אפשרות לקנות בהשקה לפחות יכלתי להביא את AC4 בתור התחלה, יש לי לפחות "תירוץ" מינימלי בניגוד לפס3 שאם אני לא רוצה שוטר די בינוני שרחוק גם מלהרשים אז אכלתי אותה.
ואת COD3 אני לא זוכר כמו שאת COD GHOST אני לא אזכור, קילזון לעומתו לפחות משחק NEXT GEN מאוד מרשים עם מולטי לא רע, הוא בינוני זה נכון, אבל עדיין יש בו יותר תועלת מ COD3 והוא יהיה זכיר יותר ממנו.
ואני חושב שהתמונות שהבאת רק ממחישות עד כמה רזיסטנס גם לא מרשים, בקטן הן נראות כמו גלויות יפות וחלקות, אבל איך שמגדילים אותן מתגלה הזוועה, זה חתיכת משחק מכוער.
הבאת תמונות נוראיות מ GOW הראשון, אני אמרתי במקור שחוץ מרזולוציה אני לא רואה קפיצה גדולה בין רזיסטנס ל GOW2 וזה נכון, תשווה בין גרסת ה HD של GOW2 שלא עברה שום שיפוץ חוץ מלהשוות רזולוציה עם רזיסטנס ותראה עד כמה ההשוואה מביכה עבור רזיסטנס, יש מצב שלא מעט אנשים יאמרו ש GOW2 נראה להם יותר טוב.
אם אתה אומר שהקפיצה העצומה של רזיסטנס מתבטאת רק ברזולוציה למרות שהנכסים נראים כמו תחת וברמה של משחק פס2, אז מה נאמר לך, אחלה "קפיצה".
bling כתב:אני עדיין חושב שלחובבי השוטר BF4 הרבה יותר מדבר מאשר רזיסטנס של אז ומהווה סיבה טובה יותר לקפוץ דור, אקסלוסיבי או לא, והוא גם מציג קפיצה מרשימה יותר.
ולפחות למי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר, גם משחק שמדבר להמון אנשים שלפס3 אין מענה מקביל אליו, על הפס3 אשכרה לא היה לי שום דבר לקנות ועל הפס4 אם היתה לי אפשרות לקנות בהשקה לפחות יכלתי להביא את AC4 בתור התחלה, יש לי לפחות "תירוץ" מינימלי בניגוד לפס3 שאם אני לא רוצה שוטר די בינוני שרחוק גם מלהרשים אז אכלתי אותה.
ואת COD3 אני לא זוכר כמו שאת COD GHOST אני לא אזכור, קילזון לעומתו לפחות משחק NEXT GEN מאוד מרשים עם מולטי לא רע, הוא בינוני זה נכון, אבל עדיין יש בו יותר תועלת מ COD3 והוא יהיה זכיר יותר ממנו.
ואני חושב שהתמונות שהבאת רק ממחישות עד כמה רזיסטנס גם לא מרשים, בקטן הן נראות כמו גלויות יפות וחלקות, אבל איך שמגדילים אותן מתגלה הזוועה, זה חתיכת משחק מכוער.
הבאת תמונות נוראיות מ GOW הראשון, אני אמרתי במקור שחוץ מרזולוציה אני לא רואה קפיצה גדולה בין רזיסטנס ל GOW2 וזה נכון, תשווה בין גרסת ה HD של GOW2 שלא עברה שום שיפוץ חוץ מלהשוות רזולוציה עם רזיסטנס ותראה עד כמה ההשוואה מביכה עבור רזיסטנס, יש מצב שלא מעט אנשים יאמרו ש GOW2 נראה להם יותר טוב.
אם אתה אומר שהקפיצה העצומה של רזיסטנס מתבטאת רק ברזולוציה למרות שהנכסים נראים כמו תחת וברמה של משחק פס2, אז מה נאמר לך, אחלה "קפיצה".
DrKeo כתב:רציתי להוכיח שאתה טועה גיא, נכנסתי לגוגל וחפשתי תמונות של GOW2. מה אני אגיד לך, לא זכרתי שהוא כל כך מכוער. אני חושב שזה לא כל כך פייר לשפוט אותו על תמונות קלוזאפ כי GOW זה משחק של SCALE אבל עדין, גם בתמונות שמראות SCALE הוא כבר די מכוער.
swym כתב:הבעיה היא שמה שאתה מתאר פה הוא תחושות והתרשמויות אינדיווידואליות: אתה חושב שBF4 מהווה קפיצה יותר טובה של דור מרזיסטנס? סבבה, אבל הביקורות והנתונים לא מגבים אותך - להיפך. אתה חושב שאת COD3 לא יזכרו אבל את קילזון 4 כן? גם סבבה אבל אין שום נתון שמגבה את זה - בטח שלא הביקורות שמסמנות את קילזון 4 בסופו של דבר כמשחק בינוני וחסר תועלת יותר מCOD3. עבור מי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר? אחלה, אבל בזמנו למי שלא חובב שוטרים היה על הPS3 את Marvel Ultimate Alliance בגרסה עליונה יותר.
לגבי רזיסטנס: בטח שזה משחק מכוער, כי אתה שופט אותו בסטנדרטים של היום. באותה מידה גם קילזון 4 יראה לך כמו משחק מכוער כשתמדוד אותו בסטנדרטים של 2020, ועם assets שנראים כמו סתם משחקי דור קודם אחרים.
אבל כשמשווים את אנצרטד לGOW אז רואים כמה הפער מטורף לא רק במדד הרזולוציה אלא בכל פרמטר אחר מהמודלים ועד לטקסטורות. למעשה אתה מוזמן לעשות את הניסוי בעצמך (חסכתי אותו כדי שההודעה לא תפוצץ יותר מידי בתמונות) - אם תיקח את GOW2 בגירסת הHD שלו אתה תיווכח לראות מתמונות הסטילס שלמרות הטיפול הקוסמטי המשחק עדיין נראה מכוער בהשוואה למשחק דור נוכחי ברמה של תחילת הדור.
אגב, ככה נראה black על הPS2:
http://www.mobygames.com/game/ps2/black/screenshots
כשאתה רוצה לבצע השוואה אמיתית תשתדל להביא screengrabs ולא בולשוטס (ולא סרטונים של רזיסטנס ב-360p)![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים