PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 30 מרץ 2014, 03:20

זהות הכותב משנה מאוד - כי אז יש כתובת לטענות. במקרה הנוכחי, הוצאה דיבתם של אנשים, ואין ממש מה לעשות עם זה, חוץ מאשר להתחיל לנהל איזה קרב טחנות רוח ולנסות להוציא את כתובת הIP שלו מהפורום ואז איכשהו לנסות ולהגיע לאדם עצמו, שלך תדע באיזו מדינה יושב. בקיצור, הרבה יותר כאב ראש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מרץ 2014, 20:00

תמיד אפשר לבקר את האתר שהעסיק כתב שמתברר כרשלני ואין לך שום בטחון שבעתיד לא תתפרסם שמועה שגויה אחרת באתר. ובכל אופן, במקרה של מוריטמר ידוע מי הוא. Pete Dodd, ויש לו טוויטר ויש לו בלוג ונמתחה עליו ביקורת רבה במקרה האחרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2014, 20:12

Nigga כתב:אחרי כל הקיצוצים אצל סוני, אני לא בטוח ש TLG קיים עדיין. זה יהיה אחד הדברים המבאסים ביותר שיכולים לקרות.

אבל לא היו פיטורים אצלם כך שלפחות אני מקווה שהוא לא הושפע. הוא דווקא הושפע לפני כמה שנים כשהבמאי שלו עזב, הבלגן בצוות הזה התרחש לפני שנתיים+ ודווקא היום לא שומעים על יותר מדי בלגן שם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מרץ 2014, 04:45

DrKeo כתב:אבל לא היו פיטורים אצלם כך שלפחות אני מקווה שהוא לא הושפע. הוא דווקא הושפע לפני כמה שנים כשהבמאי שלו עזב, הבלגן בצוות הזה התרחש לפני שנתיים+ ודווקא היום לא שומעים על יותר מדי בלגן שם.

לא שומעים על יותר מידי כל דבר שם.
זה או מדאיג, כי הוא בוטל/התחילו לעבוד עליו מחדש, או משמח, כי די סיימו איתו ועכשיו רק מעבירים אותו לPS4 ועושים מחדש את כל הASSETS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2014, 22:43

Nucleus_Dawn כתב:
לא שומעים על יותר מידי כל דבר שם.
זה או מדאיג, כי הוא בוטל/התחילו לעבוד עליו מחדש, או משמח, כי די סיימו איתו ועכשיו רק מעבירים אותו לPS4 ועושים מחדש את כל הASSETS.

הם עובדים עליו כבר 9 שנים (SOTC יצא ב2005), אני מקווה שלפחות מה שעושים עכשיו זה פוליש לפס4 עם שדרוגים קלים ואיזה 1080P ב60FPS. אולי אם באמת זכינו אז הוא מקבל שדרוג גרפי רציני שיראה ממש כמו משחק פס4. אבל העיקר הוא לקוות שבאמת עובדים עליו ומסיימים אותו כי עם כל הפרוייקטים שאפשר לצחוק עליהם שהם נגררים, זה מקום שני לרק דיוק נוקם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 מרץ 2014, 22:39

לכל מי שדאג לגבי קיום אנשים ומכוניות ברחובות אינפיימוס, לטעמי לא נופל ממה שמוצג בGTA4 בגרסאת הקונסולות:
תמונה

התקינו לי בסופ"ש את הערכת קולנוע ביתית, וזה פשוט מדהים לשחק את אינפיימוס בצורה הזאת. כל כך כיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 31 מרץ 2014, 07:42

Death_119 כתב: את הערכת קולנוע ביתית, וזה פשוט מדהים לשחק את אינפיימוס בצורה הזאת. כל כך כיף.

השכנים גם חושבים ככה?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 31 מרץ 2014, 05:26

יש לציין שהוא נראה ממש טוב בפרסומות פה.... וגם פה יש פרסומות למשחקים....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 08:26

omerkot כתב:השכנים גם חושבים ככה?

לא יודע, לא התלוננו. אבל יש קירות בטון בין הדירות ועוד קיר גבס שמפריד. אני מאמין שהם לא נחשפים ליותר מידי מפגעי רעש מצידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מרץ 2014, 13:23

bozeman כתב:יש לציין שהוא נראה ממש טוב בפרסומות פה.... וגם פה יש פרסומות למשחקים....

מספיק טוב בשביל שתחזור לחופי ישראל עם PS4 חבוי באחת המזוודות?

---

אני לא כל כך מצליח להבין איך זה שאין לבסט ביי, אמזון וגיימסטופ (ובאג...) את הקונסולה במלאי זמין, אבל לאופיס דיפו ישראל, טויס אר אס ישראל וביג בוקס ישראל, ככל הנראה יש כל הזמן (היו לי כבר כמה וכמה מקרים של לקוחות שביטלו הזמנה ופשוט הלכו מעבר לכביש וקנו PS4 מהמדף באחת החנויות האלו).

אני מניח שלכל הרשתות האלו אין קונסולות עם אחריות של ישפאר, אבל זה די כשלון של ישפאר שהם מצליחים לספק את הביקוש פחות מהיבואנים המקבילים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מרץ 2014, 14:00

Nucleus_Dawn כתב:
מספיק טוב בשביל שתחזור לחופי ישראל עם PS4 חבוי באחת המזוודות?

---

אני לא כל כך מצליח להבין איך זה שאין לבסט ביי, אמזון וגיימסטופ (ובאג...) את הקונסולה במלאי זמין, אבל לאופיס דיפו ישראל, טויס אר אס ישראל וביג בוקס ישראל, ככל הנראה יש כל הזמן (היו לי כבר כמה וכמה מקרים של לקוחות שביטלו הזמנה ופשוט הלכו מעבר לכביש וקנו PS4 מהמדף באחת החנויות האלו).

אני מניח שלכל הרשתות האלו אין קונסולות עם אחריות של ישפאר, אבל זה די כשלון של ישפאר שהם מצליחים לספק את הביקוש פחות מהיבואנים המקבילים.

כמובן שבכל המקומות הללו אין אחראיות של ישפאר, אני חושב שבכל זאת ישפאר יותר מחויבת לבאג שהיא רשת המחשבים הכי גדולה בארץ מאשר לאופיס דיפו, אבל יותר מזה, לא רק שכולם עם יבוא מקביל כנראה שהרוב מייבאים גם קונסולות אמריקאיות ולא אירופאיות כמו שישפאר מביאה (אני משער שהרווח עליהן הרבה יותר גדול), ובאמאזון האמריקאי לפחות יש כבר אספקה די סדירה בזמן האחרון.

Death, אני שמח שאתה נהנה מאינפימוס, אני חושב שדווקא מבחינת מכניקות הוא שיפור יפה מקודמיו ולראשונה עם הסדרה אפשר לאמר שאני נהנה מאוד מהקמפיין עד עכשיו, אבל אני מחכה לשמוע את דעתך, בתור מישהו שביקר פה את יובי (בצדק) על מחזור, מה אתה חושב על ״התוכן״ הצדדי של המשחק הזה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 31 מרץ 2014, 14:03

אני לא חושב שנכון שתכניס את GAMESTOP או אמזון ביחד עם באג. אם נ דבר רק על הארץ ותאמר לי שלבאג אין מלאי אבל טויס'ר'אס כן אז אומר שיש סיכוי לא רע שפשוט רוב האנשים חושבים על באג כמקום טבעי ללכת לרכוש בתוכו ענייני מיחשוב וביניהם קונסולת משחק וזאת לעומת קניית ברבי או פאזל לילדים בטויס'ר'אס.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 14:31

bling כתב:Death, אני שמח שאתה נהנה מאינפימוס, אני חושב שדווקא מבחינת מכניקות הוא שיפור יפה מקודמיו ולראשונה עם הסדרה אפשר לאמר שאני נהנה מאוד מהקמפיין עד עכשיו, אבל אני מחכה לשמוע את דעתך, בתור מישהו שביקר פה את יובי (בצדק) על מחזור, מה אתה חושב על ״התוכן״ הצדדי של המשחק הזה :)

שיפור? במה? הגיימפליי זהה אחד לאחד לקודמיו לפחות בנקודה הראשונית בה אני נמצא במשחק (יש לי בערך שעה בסיאטל). המכניקה החדשה ששמתי לב שהכניסו עד כה זה רק לרסס עם התרסיס שזה חביב מאוד. גם בביקורות לא ראיתי שום דבר חדש במשחק, הוא פשוט העתק אחד לאחד לקודמיו באותה מידה ש-2 היה העתק של 1. הסדרה הזאת לא מתקדמת מעומה, אבל כמו שטענתי תמיד, הגיימפליי שלה הוא המפותח ביותר לכל משחק עולם פתוח איי פעם, זה פשוט כיף לא נורמאלי לשחק כל אחת מהדמויות בסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מרץ 2014, 14:39

Death_119 כתב:שיפור? במה? הגיימפליי זהה אחד לאחד לקודמיו לפחות בנקודה הראשונית בה אני נמצא במשחק (יש לי בערך שעה בסיאטל). המכניקה החדשה ששמתי לב שהכניסו עד כה זה רק לרסס עם התרסיס שזה חביב מאוד.

הרבה יותר מלוטש וה Traversal הרבה יותר טוב, אין זכר לפלטפורמה הדביקה של הקודמים, חכה שתקבל את הניאון.
התוכן הצדדי זבל שדרקון הדם היה גאה בו, אני מרגיש שאני צריך לעבוד כל פעם שאני ניגש לעשות את אחת מהפעילויות שלו, לנקות מחוז ב 100 אחוז זה כל כך מעייף שאין כח לעשות משימה נורמלית מהקמפיין, אני צריך לקחת הפסקה כאילו עבדתי במקום לשחק, ביזיון של סאקר פאנץ׳, התדרדרות רצינית אפילו מהראשון מהבחינה הזו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 22:47

bling כתב:הרבה יותר מלוטש וה Traversal הרבה יותר טוב, אין זכר לפלטפורמה הדביקה של הקודמים, חכה שתקבל את הניאון.
התוכן הצדדי זבל שדרקון הדם היה גאה בו, אני מרגיש שאני צריך לעבוד כל פעם שאני ניגש לעשות את אחת מהפעילויות שלו, לנקות מחוז ב 100 אחוז זה כל כך מעייף שאין כח לעשות משימה נורמלית מהקמפיין, אני צריך לקחת הפסקה כאילו עבדתי במקום לשחק, ביזיון של סאקר פאנץ׳, התדרדרות רצינית אפילו מהראשון מהבחינה הזו.

בטח שיש, אתה לא חייב להכנס לפירי עשן, אתה יכל גם לטפס. אבל זה לא באמת חידוש, לנוע מהר גם קול ידע, הייתי נע לא מעט מהפעמים על חוטי חשמל ומשתמש ברחף מאשר לטפס. שלושת המשחקים בסדרה כל כך מגוונים שעוד יכולות שונות לפה ולשם זה כבר לא באמת כזה שינוי גיימפליי, לכל משחק היה את הקצב המהיר שלו. אני דווקא מאוד נהנה לעשות בלאגן ברובע, הקטע שלא מעט מבנים הריסים והעובדה שיש בונוס בדמות Shards בהריסות מאוד מזכירים לי בקטנה את הכיף המטורף של Red faction guerrilla, הייתי מת למשחק שמשלב בין השניים ואינפיימוס האחרון הכי קרוב.

אני דווקא אוהב את התוכן הצדדי Blood dragon הרבה יותר מFC3 :D. כל אווירת ה80s ממש עשתה לי את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 מרץ 2014, 14:51

אתה עכשיו סתם מנסה לעצבן אותי, קישטה :)
ובאינפימוס החדש אולי טיפסתי פעמיים בכל הזמן שלי איתו, זה קיים אבל כבר לא משתמש בזה, בראשון אני זוכר לא מעט זמן טיפוס מעפן.

ומה כיף בתוכן הצדדי של דרקון הדם אלוהים ישמור, אם הקמפיין היה גרוע לך אז איך היה נסבל עבורך לכבוש בסיסים שוב ושוב ולעשות את אותו הדבר!?
עכשיו אני מתחיל להבין למה אתה אוהב את אינפימס, אתה מת על החזרתיות הזו, לשחרר עוד רובע, שוב לתפוס סוכן חשאי, לאתר מצלמות, אלוהים ישמור.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 23:01

bling כתב:אתה עכשיו סתם מנסה לעצבן אותי, קישטה :)
ובאינפימוס החדש אולי טיפסתי פעמיים בכל הזמן שלי איתו, זה קיים אבל כבר לא משתמש בזה, בראשון אני זוכר לא מעט זמן טיפוס מעפן.

ומה כיף בתוכן הצדדי של דרקון הדם אלוהים ישמור, אם הקמפיין היה גרוע לך אז איך היה נסבל עבורך לכבוש בסיסים שוב ושוב ולעשות את אותו הדבר!?
עכשיו אני מתחיל להבין למה אתה אוהב את אינפימס, אתה מת על החזרתיות הזו, לשחרר עוד רובע, שוב לתפוס סוכן חשאי, לאתר מצלמות, אלוהים ישמור.

כן, אבל זה כיף בדרקון דם, אני יורה קרני לייזר, אני יורה עם רובה צלפים שגורם לרובוט המסכן בכוונת להתפוצץ, זה אדיר! זה גם נעשה כל כך מהר שאין זמן להשתעמם :mrgreen:.

עדיין לא שיחררתי רובע ככה שאין לי מושג לגבי החוויה, יש לי בערך שעתיים במשחק בסך הכל. מהמעט ששיחקתי ממש נהנתי לעשות בלאגן במסגרת סתם בלאגן, להרוס שיריוניות, להרוס נקודות ביקורת, זה כיף חיים ויש כל כך הרבה גיוון איך לעשות כל דבר. אבל כן, זה מאוד אינדווידואלי, אני ממש נהנה לירות Cylinder missile לכיוון הנגמ"ש, לדמיין שאני איזה גיבור על שרק מחכה שהחיילים המסכנים ייצאו מהנגמ"ש וכאשר הם יוצאים לנהל איתם קרב יריות באמצע העיר, אחחחח... איזה כיף. רק חבל שאין לי את היכולת להרים מכוניות כמו קול, זה היה יכל להיות אדיר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מרץ 2014, 16:49

DrKeo כתב:הם עובדים עליו כבר 9 שנים (SOTC יצא ב2005), אני מקווה שלפחות מה שעושים עכשיו זה פוליש לפס4 עם שדרוגים קלים ואיזה 1080P ב60FPS. אולי אם באמת זכינו אז הוא מקבל שדרוג גרפי רציני שיראה ממש כמו משחק פס4. אבל העיקר הוא לקוות שבאמת עובדים עליו ומסיימים אותו כי עם כל הפרוייקטים שאפשר לצחוק עליהם שהם נגררים, זה מקום שני לרק דיוק נוקם.

עוד מתחרה על התואר - הוא KUF2 הוכר ב-2008, אבל הוא כן אמור לצאת סוף סוף, והנה טרילר חדש:

בהחלט אחד המשחקים היותר מרשימים גרפית, בעיניי...
ב-2008 זה היה נראה לי בלתי אפשרי, וכנראה שכך היה באמת :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אפריל 2014, 01:35

איזה מזל שסוני פתחו את Ustream:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
באטמן מראה את אוסף היוגיהו שלו למי שתהה.
תמונה
באטמן אוכל בננה.
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אפריל 2014, 15:06

ואם לסכם את הפוסט שלך Death:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 אפריל 2014, 15:35

bling כתב:ואם לסכם את הפוסט שלך Death:
תמונה

חחחח... הרגת אותי עכשיו :).
שמע, סוני האילו גאונים, כמות הסוטים והדפוקים בראש שהם נותנים להם במה בפס4 כל כך גדולה שזה גאוני. ההייד פארק של עולם הגיימינג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 אפריל 2014, 19:16

וואו... אני לא מסוגל להפסיק לשחק באינפיימוס החדש, המשחק פשוט מדהים, אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי זה שנים, ובטח משחק העולם הפתוח הכי כיפי שיש. פשוט מדהים איזה קילר מטורף סוני הוציאו. אני לא מאמין שמשחק עולם פתוח נראה ככה. לא נראה שיש שום הבדל בין המשחק לקטעי המעבר אפילו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 אפריל 2014, 08:28

אז.... נדמה לי שזו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה:
http://www.dualshockers.com/2014/04/04/ ... -compared/
פיני לפנטזיה 14 לפס4 יאפשר לך לבחור בין 1080p לבין 720p. מיועד בעיקר לריידים של עשרות ומאות שחקנים ואפקטים בו זמנית - שם המשחק יורד מתחת לקצב פריימים סביר.
אפשרות מבורכת במיוחד, במשחקים כאלה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 אפריל 2014, 03:10

Laskin כתב:אז.... נדמה לי שזו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה:
http://www.dualshockers.com/2014/04/04/ ... -compared/
פיני לפנטזיה 14 לפס4 יאפשר לך לבחור בין 1080p לבין 720p. מיועד בעיקר לריידים של עשרות ומאות שחקנים ואפקטים בו זמנית - שם המשחק יורד מתחת לקצב פריימים סביר.
אפשרות מבורכת במיוחד, במשחקים כאלה.

מגניב לגמרי.
אני מקווה לראות דברים דומים נוספים במהלך הדור הזה. באינפיימוס יצא פאטצ' שמאפשר לנעול את הFPS ל30, למשל. נקווה שמדובר בתחילת מגמה ולא במקרים נקודתיים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 אפריל 2014, 14:33

בושה. התרפסות של חזון המפתחים. פיתוח לחומרה יחידה אמור לגרום למפתחים לסחוט את הכל מהקונסולה ולקבוע את הביצועים וההגדרות האופטימיליות ביותר לדעתם. ששחקן אחד יריץ ב720פ והשני ב1080פ? איפה נשמע כדבר הזה? אני צריך לחשוש מיתרון תחרותי אם אני בוחר הגדרה אחת על פני השנייה? לשחקן אחד זה ככה ולשני זה אחר? אחרית הימים של פלטפורמה סגורה ואחידה. מה הלאה? לבחור סוג AA? אפשרות לקנפג את כל הכפתורים? רחמנא ניצלן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים