Nigga כתב:אחרי כל הקיצוצים אצל סוני, אני לא בטוח ש TLG קיים עדיין. זה יהיה אחד הדברים המבאסים ביותר שיכולים לקרות.
DrKeo כתב:אבל לא היו פיטורים אצלם כך שלפחות אני מקווה שהוא לא הושפע. הוא דווקא הושפע לפני כמה שנים כשהבמאי שלו עזב, הבלגן בצוות הזה התרחש לפני שנתיים+ ודווקא היום לא שומעים על יותר מדי בלגן שם.
Nucleus_Dawn כתב:
לא שומעים על יותר מידי כל דבר שם.
זה או מדאיג, כי הוא בוטל/התחילו לעבוד עליו מחדש, או משמח, כי די סיימו איתו ועכשיו רק מעבירים אותו לPS4 ועושים מחדש את כל הASSETS.
Death_119 כתב: את הערכת קולנוע ביתית, וזה פשוט מדהים לשחק את אינפיימוס בצורה הזאת. כל כך כיף.
omerkot כתב:השכנים גם חושבים ככה?
bozeman כתב:יש לציין שהוא נראה ממש טוב בפרסומות פה.... וגם פה יש פרסומות למשחקים....
Nucleus_Dawn כתב:
מספיק טוב בשביל שתחזור לחופי ישראל עם PS4 חבוי באחת המזוודות?
---
אני לא כל כך מצליח להבין איך זה שאין לבסט ביי, אמזון וגיימסטופ (ובאג...) את הקונסולה במלאי זמין, אבל לאופיס דיפו ישראל, טויס אר אס ישראל וביג בוקס ישראל, ככל הנראה יש כל הזמן (היו לי כבר כמה וכמה מקרים של לקוחות שביטלו הזמנה ופשוט הלכו מעבר לכביש וקנו PS4 מהמדף באחת החנויות האלו).
אני מניח שלכל הרשתות האלו אין קונסולות עם אחריות של ישפאר, אבל זה די כשלון של ישפאר שהם מצליחים לספק את הביקוש פחות מהיבואנים המקבילים.
bling כתב:Death, אני שמח שאתה נהנה מאינפימוס, אני חושב שדווקא מבחינת מכניקות הוא שיפור יפה מקודמיו ולראשונה עם הסדרה אפשר לאמר שאני נהנה מאוד מהקמפיין עד עכשיו, אבל אני מחכה לשמוע את דעתך, בתור מישהו שביקר פה את יובי (בצדק) על מחזור, מה אתה חושב על ״התוכן״ הצדדי של המשחק הזה
Death_119 כתב:שיפור? במה? הגיימפליי זהה אחד לאחד לקודמיו לפחות בנקודה הראשונית בה אני נמצא במשחק (יש לי בערך שעה בסיאטל). המכניקה החדשה ששמתי לב שהכניסו עד כה זה רק לרסס עם התרסיס שזה חביב מאוד.
bling כתב:הרבה יותר מלוטש וה Traversal הרבה יותר טוב, אין זכר לפלטפורמה הדביקה של הקודמים, חכה שתקבל את הניאון.
התוכן הצדדי זבל שדרקון הדם היה גאה בו, אני מרגיש שאני צריך לעבוד כל פעם שאני ניגש לעשות את אחת מהפעילויות שלו, לנקות מחוז ב 100 אחוז זה כל כך מעייף שאין כח לעשות משימה נורמלית מהקמפיין, אני צריך לקחת הפסקה כאילו עבדתי במקום לשחק, ביזיון של סאקר פאנץ׳, התדרדרות רצינית אפילו מהראשון מהבחינה הזו.
bling כתב:אתה עכשיו סתם מנסה לעצבן אותי, קישטה
ובאינפימוס החדש אולי טיפסתי פעמיים בכל הזמן שלי איתו, זה קיים אבל כבר לא משתמש בזה, בראשון אני זוכר לא מעט זמן טיפוס מעפן.
ומה כיף בתוכן הצדדי של דרקון הדם אלוהים ישמור, אם הקמפיין היה גרוע לך אז איך היה נסבל עבורך לכבוש בסיסים שוב ושוב ולעשות את אותו הדבר!?
עכשיו אני מתחיל להבין למה אתה אוהב את אינפימס, אתה מת על החזרתיות הזו, לשחרר עוד רובע, שוב לתפוס סוכן חשאי, לאתר מצלמות, אלוהים ישמור.
DrKeo כתב:הם עובדים עליו כבר 9 שנים (SOTC יצא ב2005), אני מקווה שלפחות מה שעושים עכשיו זה פוליש לפס4 עם שדרוגים קלים ואיזה 1080P ב60FPS. אולי אם באמת זכינו אז הוא מקבל שדרוג גרפי רציני שיראה ממש כמו משחק פס4. אבל העיקר הוא לקוות שבאמת עובדים עליו ומסיימים אותו כי עם כל הפרוייקטים שאפשר לצחוק עליהם שהם נגררים, זה מקום שני לרק דיוק נוקם.
Laskin כתב:אז.... נדמה לי שזו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה:
http://www.dualshockers.com/2014/04/04/ ... -compared/
פיני לפנטזיה 14 לפס4 יאפשר לך לבחור בין 1080p לבין 720p. מיועד בעיקר לריידים של עשרות ומאות שחקנים ואפקטים בו זמנית - שם המשחק יורד מתחת לקצב פריימים סביר.
אפשרות מבורכת במיוחד, במשחקים כאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים