Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 מרץ 2014, 19:13

נראה מגניב!!! דמויות מKI זה הכי מצחיק שיש בתור מרוצים.. וThief שווה קנייה? אני מדבר רק על המבצע 50 אחוז לא במחיר מלא

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 מרץ 2014, 05:33

המצבע גם בחנות הפס3 והפס4. מעניין יהיה לסטים או שנראה תופעה מטומטת חדשה של סיילים בלעדיים לקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מרץ 2014, 00:27

את Thief היה אפשר להשיג למחשב במשהו כמו 28-29$ בGMG, בPRE-PURCHASE.. המבצע לא מציג מחיר מהפכני :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אפריל 2014, 05:20

יש ביקורות לקינקט ספורטס רייבלז. די נפילה. שוב חוזר הניגון של קינקט\שליטת תנועה. מעניין אם המשחק ייכשל במכירות זה ישכנע את מיקרוסופט להוציא SKU של הקונסולה בלי המכשיר.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 אפריל 2014, 05:41

Kazz כתב:יש ביקורות לקינקט ספורטס רייבלז. די נפילה. שוב חוזר הניגון של קינקט\שליטת תנועה. מעניין אם המשחק ייכשל במכירות זה ישכנע את מיקרוסופט להוציא SKU של הקונסולה בלי המכשיר.

אני מקווה.. יש פעמים שהוא כול כך לא נחוץ (ה - Kinect) והוא גם לא עובד טוב.. עכשיו כבר הרבה מאוד זמן שכשאני אומר Xbox turn off הוא מעלה את המסך ששואל Are you sure? ואז יש בחירה בין Yes ל - No ואני אומר "Yes" והוא פשוט לא קולט את הפקודה.

הוא טוב שהוא עובד, ולא למשחקים אלא רק לניווט ב Xbox

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אפריל 2014, 22:22

Yahel12 כתב:
אני מקווה.. יש פעמים שהוא כול כך לא נחוץ (ה - Kinect) והוא גם לא עובד טוב.. עכשיו כבר הרבה מאוד זמן שכשאני אומר Xbox turn off הוא מעלה את המסך ששואל Are you sure? ואז יש בחירה בין Yes ל - No ואני אומר "Yes" והוא פשוט לא קולט את הפקודה.

הוא טוב שהוא עובד, ולא למשחקים אלא רק לניווט ב Xbox

זה באג... בעדכון הקרוב זה יפתר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אפריל 2014, 22:28

Kazz כתב:יש ביקורות לקינקט ספורטס רייבלז. די נפילה. שוב חוזר הניגון של קינקט\שליטת תנועה. מעניין אם המשחק ייכשל במכירות זה ישכנע את מיקרוסופט להוציא SKU של הקונסולה בלי המכשיר.

מה בדיוק הקשר בין ההצלחה של המשחק הזה לבין העתיד של הקינקט, אתה חושב שעל זה מייקרוסופט שמה את הקלפים שלה כשהימרה על קינקט חובה?

זה ברור שהם רואים את זה כמכשיר ניווט משוכלל שמתממשק עם הטלוויזיה ונהיה לטבע שני עבור הקהל הרחב בדומה למסך מגע באייפון, זה לא יועד במחשבה שזה יעשה מהפכה במשחקים, אם זה יוסיף עוד כמה קז'ואלים בסגנון ה WII אז מה רע, אבל לא חושב שזו המחשבה שעמדה מאחורי התוסף.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אפריל 2014, 07:05

לא יודע. אולי הלחץ עליהם להוריד את הקינקט יתגבר אם גם המשחקים הבלעדיים שלהם לא מספקים את הסחורה ולא מצדיקים את התוספת לעלויות בגלל הקינקט. בשביל ניווט ופקודות קוליות לא צריך קינקט, מספיק מיקרופון טוב (כפי שהאמזון פייר הראה), וגם ככה אין שום דבר שאתה לא יכול לעשות רק עם השלט בלבד.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 אפריל 2014, 10:03

swiss-the-engine כתב:זה באג... בעדכון הקרוב זה יפתר.

זו בעיה ידועה? גם לך זה קורה? ומתי יהיה עדכון?.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2014, 12:05

bling כתב:מה בדיוק הקשר בין ההצלחה של המשחק הזה לבין העתיד של הקינקט, אתה חושב שעל זה מייקרוסופט שמה את הקלפים שלה כשהימרה על קינקט חובה?

זה ברור שלא על זה יקום ויפול, אבל אומרים שיש בעיות בקליטת התנועה, שזה לא תמיד מדוייק או מבין מה אתה עושה מספיק טוב... בקיצור - הטכנולוגיה עדיין לא קרובה לדיוק מושלם, וכנראה שלא תהיה ממש טובה למשחקים כפי שהיינו רוצים.
בביקורת של גיימספוט (הביאו לו 5/10) אפילו אמרו שהבאולינג לא מדוייק כמו זה שהיה על הווי.
אני משוכנע במאה אחוז שנראה מכשירים בלי קינקט, השאלה היא עד כמה העקשנות שלהם תדחה את זה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אפריל 2014, 15:50

Yahel12 כתב:
זו בעיה ידועה? גם לך זה קורה? ומתי יהיה עדכון?.

החודש אני חושב
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2014, 16:08

הCEO של stardock טוען שהעדכון DX12 של הONE יתן למפתחים בסביבות הפי 2 יותר כוח GPU ויפתור כליל את הבעית 1080P:
"The results are spectacular. Not just in theory but in practice (full disclosure: I am involved with the Star Swarm demo which makes use of this kind of technology,) Wardell wrote. “While each generation of video card struggles to gain substantial performance over the previous generation, here, the same hardware will suddenly see a doubling of performance.”

“Xbox One is the biggest beneficiary; it effectively gives every Xbox One owner a new GPU that is twice as fast as the old one,” he added."
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 01:11

טוב, המשחק הראשון לONE שיתמוך בDX12 יהיה בטח רק בעוד כמעט שנתיים, זה נראה לי ייפתר כבר בלי שום קשר עד אז :)
אם זה יתברר כנכון - לא תהיה ממש סיבה לקנות כרטיס מעל 200 דולר בשנים הקרובות, או שתהיה קפיצה ממש ממש משמעותית בגרפיקה של משחקי המחשב, שתגרום למשחקי הקונסולות להראות איום ונורא (יחסית) כבר בתחילת 2016.
על הנייר זה נראה כמו הקפיצה הכי גדולה מאז הVOODOO ;)
(והלוואי וזה יתברר כנכון, אבל אני בינתיים לא קונה את זה)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2014, 01:23

דרקו ,להבנתי הDX12 אמור לצאת רק במהלך 2015
אז מה כל המומבו גומבו ,בכלל רלוונטי כרגע ?

הוא גם יכול להפליץ ,ולהגיד שDX12 ,יתן לXBO ,ביצועים של שרת עם 10 מעבדים ראשים חזקים
100+ גיגה זיכרון RAM
מערך של 4 כרטיסי דגל של הנווידה
והSSD הכי מהיר בעולם כרגע

במילים אחרות ,כמה פעמים כבר קיבלנו הכרזות בומבסטיות ,ובזמן אמת זה נפל ?

בהיפ של הN64 ,נינטנדו דיברה על "צוות חלומות" ,של מפתחים
דיברה על רמת גרפיקה ,שבפועל לקח שנים להגיע אליה ,ורק משחקי N64 בודדים הגיעו לרמה הזאת

(משחקים כמו טורוק 2 לדוגמה )

בפועל צד שלישי נטשו ,ומאריו 64 היה קפיצה גדולה ,אבל לא כמו שתואר בהתחלה

עכשיו נגיד הXBO ,אז יופי נגיד ואני לא מאמין ,שהוא צודק
כמה זמן זה יקח ? ,המשחקים שיצאו עד זה מין הסתם ירוצו בDX11 ,וDX12 ,לא יאפוך אותם לטובים יותר בלי עדכון למשחקים עצמם
מה שרובם לא יקבלו

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 17:26

Laskin כתב:טוב, המשחק הראשון לONE שיתמוך בDX12 יהיה בטח רק בעוד כמעט שנתיים, זה נראה לי ייפתר כבר בלי שום קשר עד אז :)
אם זה יתברר כנכון - לא תהיה ממש סיבה לקנות כרטיס מעל 200 דולר בשנים הקרובות, או שתהיה קפיצה ממש ממש משמעותית בגרפיקה של משחקי המחשב, שתגרום למשחקי הקונסולות להראות איום ונורא (יחסית) כבר בתחילת 2016.
על הנייר זה נראה כמו הקפיצה הכי גדולה מאז הVOODOO ;)
(והלוואי וזה יתברר כנכון, אבל אני בינתיים לא קונה את זה)

גם לי זה נשמע קשקוש, אני אפילו לא קונה את זה שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC עם כל ה API המנופח שלהם אז בטח שאני לא הולך להאמין שזה יעשה משהו משמעותי לקונסולות שבכל מקרה כמעט אפשר לכתוב להן על הברזלים.
עד שהדבר הזה יצא ובקושי יעשה אימפקט משמעותי כלשהו אף אחד לא יזכור איזה משפט שפלוני אמר לפני שנתיים, ובטח גם אם מישהו יזכיר לו את זה הוא יאמר שזה יצא מהקשרו ושהוא התכוון לתהליכים מסויימים שיקבלו בוסט של 100 אחוז וכו'

אני כבר מכיר את התעשייה הזו יותר מדי טוב כדי לקנות את הבולשיט שלה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2014, 18:55

הוא לא אמר שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC, הוא אמר שזה יכפיל ביצועים של הONE. בPC הם דברו על שיפורים טיפה יותר טובים משל מנטל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 19:17

DrKeo כתב:הוא לא אמר שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC, הוא אמר שזה יכפיל ביצועים של הONE. בPC הם דברו על שיפורים טיפה יותר טובים משל מנטל.

אבל להפך, אם כבר יותר הגיוני ש API מנופח כמו ב PC יראה יותר שיפורים מזה וגם שם אין מצב שפתאום משחק שרץ אצלך ב 30 יקפוץ ל 60 באופן אוניברסלי שכזה כאילו קנית כרטיס שכפול בעוצמתו, זה נשמע מופרך.

והנה כתבה שמביאה תגובות של אנשי טכנולוגיה מהתעשייה בנוגע לידיעה הזו, בוא נאמר שסקפטיות זו מילה עדינה למה שהם חושבים על ההצהרה הזו:
Rich Forster, programmer on SCE’s R&D PhyreEngine team, stated that, “Well that made me smile: http://www.neowin.net/news/directx-12-a ... r-xbox-one … DX12 will push GPUs twice as hard leading to overheating.”

PS4 ICE Team programmer Cort Stratton added that, “New SDKs can significantly improve performance on the same hardware, yes. Dunno about DX12/X1 specifically, of course; not my dept.

He also said that people have a right to be skeptical about performance gains. “Good; always be suspicious of ANY perf. improvement claims. e.g. what *exactly* got 50-100% faster? Faster than what? Details!”

Treyarch software engineer Dan Olson had a less amused take. “Here’s an article… no idea why people go on record for stuff like this. http://www.neowin.net/news/directx-12-a ... r-xbox-one

Programmer Dean Ashton found it downright hilarious. Either that or life-threatening judging by his response. “2x perf on Xbox One when using DX12? That article nearly made me choke on my cup of tea.”

http://gamingbolt.com/devs-react-to-dx-12-doubling-xbox-one-gpu-speed-ps4-ice-programmer-be-suspicious-of-claims#GmEJxUHDpCGlEkQ4.99

אחד מהם אפילו תהה למה לעזאזל שמישהו יאמר דבר כזה מרוב שזה נראה לו מפורך, לשני סתם נשפך הקפה מרוב צחוק, ואחר לעג לרעיון שהכרטיס הגראפי יתחמם מרוב מאמץ בגלל העדכון, לכולם זה עושה רושם די מגוחך והם לא מבינים בזה פחות, נראה לי אני גם אאמץ גישה סקפטית על עדכון מופלא שיגיע בסוף 2015 ויכפיל ביצועים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אפריל 2014, 19:50

הוא לא אמר שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC, הוא אמר שזה יכפיל ביצועים של הONE. בPC הם דברו על שיפורים טיפה יותר טובים משל מנטל.

דרקו ,אל תבין לא נכון ,אפשר לשפר את המצב בXBO מבחינה גרפית
רק העניין של "הכפלת הביצועים" ,ניראה לי מגוכח ביותר

כן אפשר לשפר את עניין השימוש בזיכרון הגרפי ,הלא סטנדרטי
אפשר לשפר מנועים גרפים ,שיעבדו יעיל יותר עם המכשיר
אפשר לשפר את פיתוח המשחקים ,שיתאימו טוב יותר (פחות אויבים על המסך ,שלבים קטנים יותר ,וכו וכו )

סך הכל הPS1 ,לא התחילה עם MGS
הN64 ,לא התחילה עם זלדה OOT
והסאטורן ,לא התחילה עם פאנזר דרגון סגה

אבל מעבר לDX מתקדם יותר ,לא חושב שיתקרב לתת פי 2 ביצועים ,תזכור שזה עדכון תוכנתי בלבד ,זה לא שהXBO מפליץ ציפ מיתקדם יותר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 19:52

קרירין התחלת להתאמן על העברית שלך!?
אחת ההודעות היותר קוהרנטיות וברורות שכתבת אי פעם נראה לי.
יפה מאוד, ואני מסכים איתך :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 אפריל 2014, 23:48

למעשה לא
החלפתי עבודה ,אולי זה עוזר לי

פחות עיף ,מבדרך כלל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 00:28

bling כתב:אבל להפך, אם כבר יותר הגיוני ש API מנופח כמו ב PC יראה יותר שיפורים מזה וגם שם אין מצב שפתאום משחק שרץ אצלך ב 30 יקפוץ ל 60 באופן אוניברסלי שכזה כאילו קנית כרטיס שכפול בעוצמתו, זה נשמע מופרך.

והנה כתבה שמביאה תגובות של אנשי טכנולוגיה מהתעשייה בנוגע לידיעה הזו, בוא נאמר שסקפטיות זו מילה עדינה למה שהם חושבים על ההצהרה הזו:

http://gamingbolt.com/devs-react-to-dx-12-doubling-xbox-one-gpu-speed-ps4-ice-programmer-be-suspicious-of-claims#GmEJxUHDpCGlEkQ4.99

אחד מהם אפילו תהה למה לעזאזל שמישהו יאמר דבר כזה מרוב שזה נראה לו מפורך, לשני סתם נשפך הקפה מרוב צחוק, ואחר לעג לרעיון שהכרטיס הגראפי יתחמם מרוב מאמץ בגלל העדכון, לכולם זה עושה רושם די מגוחך והם לא מבינים בזה פחות, נראה לי אני גם אאמץ גישה סקפטית על עדכון מופלא שיגיע בסוף 2015 ויכפיל ביצועים.

ונראה לך הגיוני עדכון מנטל "פלא" שלוקח את BF4 על מחשבים עם מעבד חלש ונותן להם 50% עליה בביצועים ככה בלי כלום? זה מה שמנטל עשה למחשבים עם מעבד חלש. לONE יש מעבד חלש, מאוד חלש. אין לי מושג מה הייתה בדיוק הכוונה שלו, יכול להיות שחלק מהעדכן הזה הוא מדבר גם על מערכת שתנהל את הESRAM כמו שצריך סופסוף ומשחקים יוכלו לנצל אותו כמו שצריך. יכול להיות שעד שזה יצא שנה הבאה, ביחס לאיך שהONE רצה היום היא תבצע בערך פי 2 אחרי כל המי יודע כמה עדכונים לSDK שיהיו עד אז. אין לך מושג מה הכוונה שלו ובטוח שאין לשלל המפתחי סוני שציטטת כך שאני לא יודע לאיזה כיוון לקחת את זה. תסתכל על אנצ'רטד 2, תסתכל על רזיסטנס 1, תראה מה הבדל בSDK ובידע של מפתחים יכול לעשות בשלוש שנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2014, 07:21

דרקו ,ידע של המפתחים זה דבר אחד
וחוזק של הקונסולה ,או יעילות מערכת ההפעלה שלה ,זה דבר שונה מאוד

אז כן ,שהמפתחות ילמדו לישתמש בESRAM ,בצורה יעילה יותר ,ולתכנן מראש את המשחקים ,במחשבה על היתרונות וחסרונות ,של הקונסולה
ניראה קפיצה או בביצועים או בגרפיקה ,תלוי בכל משחק לגופו
אבל זה לא יאפוך את הXBO לאיזה מפלצת ,בכלל בכלל לא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 10:13

DrKeo כתב:ונראה לך הגיוני עדכון מנטל "פלא" שלוקח את BF4 על מחשבים עם מעבד חלש ונותן להם 50% עליה בביצועים ככה בלי כלום? זה מה שמנטל עשה למחשבים עם מעבד חלש. לONE יש מעבד חלש, מאוד חלש. אין לי מושג מה הייתה בדיוק הכוונה שלו, יכול להיות שחלק מהעדכן הזה הוא מדבר גם על מערכת שתנהל את הESRAM כמו שצריך סופסוף ומשחקים יוכלו לנצל אותו כמו שצריך. יכול להיות שעד שזה יצא שנה הבאה, ביחס לאיך שהONE רצה היום היא תבצע בערך פי 2 אחרי כל המי יודע כמה עדכונים לSDK שיהיו עד אז. אין לך מושג מה הכוונה שלו ובטוח שאין לשלל המפתחי סוני שציטטת כך שאני לא יודע לאיזה כיוון לקחת את זה. תסתכל על אנצ'רטד 2, תסתכל על רזיסטנס 1, תראה מה הבדל בSDK ובידע של מפתחים יכול לעשות בשלוש שנים.

צודק מהנס התוכנה של טרייארק ומתכנת בשם דין אשטון הם אנשי סוני :/

יש בדיוק 2 אנשים מסוני שהגיבו בכתבה ואחד מהם דווקא נתן את התגובה השקולה ביותר כשאמר שאין לו ניסיון על DX12 אבל באופן כללי טוב להיות חשדן כלפי כל הצהרה בומבסטית שכזו, לבקש תמיד פרטים- ביחס למה הקפיצה? איך? לראות קבלות וכו'

מנטל זו דווקא דוגמא טובה כי קודם כל היא עוזרת למחשבים שלהם ידוע שיש OVERHEAD מנופח שאכן אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים אם תצמצם אותו וגם רואים שזה בתנאים מסויימים, לא כל משחק יתן לך את קפיצה שכזו וגם לא כל מעבד, זה נורא תלוי, אז בטח שהבטחה דומה לקונסולה בלי OVERHEAD בכלל שתתן קפיצה ענקית באופן אוניברסלי שכזה כדאי לקחת בערבון מוגבל מאוד.

זה ברור שהבעיות של ה ONE ככל הנראה יפתרו ויוציאו ממנה יותר ביצועים, עם הזמן ילמדו טוב יותר את החומרה, הכלים ישתפרו וכו'- אפשר לאמר זאת על כל קונסולה שהביצועים שלה בעתיד יוכפלו עוד מימי המגה דרייב, מפה ועד להוציא כותרות סנסציוניות על DX12 ולשחרר בולשיט כמו "זה כאילו קניתם עוד כרטיס מסך!" יש מרחק רב ומוזר לי שאתה ככה קונה את זה כי רואים שזה סנסציוני ומריח מ PR (גם אם לא MS עצמה אמרה את זה).

אז כן כנראה שהם יוסיפו לשיפור של הקונסולה כמו כל כלי חדש שמוסיפים עם השנים, אבל לקשקש כאילו זה סוג של משיח שמביא לך כרטיס מסך נוסף זה חרטא, עד ש DX12 יצא המפתחים כבר מזמן יגיעו למצב של "פי 2 ביצועים" עם המשחקים שיצאו עד אז ויביישו את משחקי ההשקה, DX12 לא פתאום יהפוך עולמות ויגרום למכשיר להריץ משחק עם הגראפיקה של הדרקון למרות שעד אותו רגע בקושי הריץ משחק הרבה פחות מתקדם מזה.

אבל זה ויכוח עקר, מדובר במשהו שיהיה רלוונטי עוד כמעט שנתיים ועד שזה יקרה כבר בכלל נשכח שדיברנו על זה ואני אפילו לא אוכל להזכיר לך שהמפתח ההוא קשקש כי אני בעצמי לא יזכור את ההצהרה הזו ככל הנראה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אפריל 2014, 12:37

עד שזה יקרה ,הXBO אולי תרד כבר ל300$ ,יהיו הרבה משחקים טובים מוזלים
והPC יציג גרפיקה ,שתביש את הXBO והPS4

לא שאני זונת גרפיקה ,אבל מי שמדמין איזה קפיצה סופר ענקית בגרפיקה ,כניראה יתאכזב מאוד

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 אפריל 2014, 15:01

שאלה - אני רוצה להתחיל לקנות דברים מהחנות של הXboz ואני חייב להשתמש בכתובת המזויפת.. לא מקבלים על זה באן, נכון?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים