Kazz כתב:יש ביקורות לקינקט ספורטס רייבלז. די נפילה. שוב חוזר הניגון של קינקט\שליטת תנועה. מעניין אם המשחק ייכשל במכירות זה ישכנע את מיקרוסופט להוציא SKU של הקונסולה בלי המכשיר.
Yahel12 כתב:
אני מקווה.. יש פעמים שהוא כול כך לא נחוץ (ה - Kinect) והוא גם לא עובד טוב.. עכשיו כבר הרבה מאוד זמן שכשאני אומר Xbox turn off הוא מעלה את המסך ששואל Are you sure? ואז יש בחירה בין Yes ל - No ואני אומר "Yes" והוא פשוט לא קולט את הפקודה.
הוא טוב שהוא עובד, ולא למשחקים אלא רק לניווט ב Xbox
Kazz כתב:יש ביקורות לקינקט ספורטס רייבלז. די נפילה. שוב חוזר הניגון של קינקט\שליטת תנועה. מעניין אם המשחק ייכשל במכירות זה ישכנע את מיקרוסופט להוציא SKU של הקונסולה בלי המכשיר.
swiss-the-engine כתב:זה באג... בעדכון הקרוב זה יפתר.
bling כתב:מה בדיוק הקשר בין ההצלחה של המשחק הזה לבין העתיד של הקינקט, אתה חושב שעל זה מייקרוסופט שמה את הקלפים שלה כשהימרה על קינקט חובה?
Yahel12 כתב:
זו בעיה ידועה? גם לך זה קורה? ומתי יהיה עדכון?.
Laskin כתב:טוב, המשחק הראשון לONE שיתמוך בDX12 יהיה בטח רק בעוד כמעט שנתיים, זה נראה לי ייפתר כבר בלי שום קשר עד אז
אם זה יתברר כנכון - לא תהיה ממש סיבה לקנות כרטיס מעל 200 דולר בשנים הקרובות, או שתהיה קפיצה ממש ממש משמעותית בגרפיקה של משחקי המחשב, שתגרום למשחקי הקונסולות להראות איום ונורא (יחסית) כבר בתחילת 2016.
על הנייר זה נראה כמו הקפיצה הכי גדולה מאז הVOODOO
(והלוואי וזה יתברר כנכון, אבל אני בינתיים לא קונה את זה)
DrKeo כתב:הוא לא אמר שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC, הוא אמר שזה יכפיל ביצועים של הONE. בPC הם דברו על שיפורים טיפה יותר טובים משל מנטל.
Rich Forster, programmer on SCE’s R&D PhyreEngine team, stated that, “Well that made me smile: http://www.neowin.net/news/directx-12-a ... r-xbox-one … DX12 will push GPUs twice as hard leading to overheating.”
PS4 ICE Team programmer Cort Stratton added that, “New SDKs can significantly improve performance on the same hardware, yes. Dunno about DX12/X1 specifically, of course; not my dept.
He also said that people have a right to be skeptical about performance gains. “Good; always be suspicious of ANY perf. improvement claims. e.g. what *exactly* got 50-100% faster? Faster than what? Details!”
Treyarch software engineer Dan Olson had a less amused take. “Here’s an article… no idea why people go on record for stuff like this. http://www.neowin.net/news/directx-12-a ... r-xbox-one”
Programmer Dean Ashton found it downright hilarious. Either that or life-threatening judging by his response. “2x perf on Xbox One when using DX12? That article nearly made me choke on my cup of tea.”
הוא לא אמר שזה יכפיל ביצועים של משחקי PC, הוא אמר שזה יכפיל ביצועים של הONE. בPC הם דברו על שיפורים טיפה יותר טובים משל מנטל.
bling כתב:אבל להפך, אם כבר יותר הגיוני ש API מנופח כמו ב PC יראה יותר שיפורים מזה וגם שם אין מצב שפתאום משחק שרץ אצלך ב 30 יקפוץ ל 60 באופן אוניברסלי שכזה כאילו קנית כרטיס שכפול בעוצמתו, זה נשמע מופרך.
והנה כתבה שמביאה תגובות של אנשי טכנולוגיה מהתעשייה בנוגע לידיעה הזו, בוא נאמר שסקפטיות זו מילה עדינה למה שהם חושבים על ההצהרה הזו:
http://gamingbolt.com/devs-react-to-dx-12-doubling-xbox-one-gpu-speed-ps4-ice-programmer-be-suspicious-of-claims#GmEJxUHDpCGlEkQ4.99
אחד מהם אפילו תהה למה לעזאזל שמישהו יאמר דבר כזה מרוב שזה נראה לו מפורך, לשני סתם נשפך הקפה מרוב צחוק, ואחר לעג לרעיון שהכרטיס הגראפי יתחמם מרוב מאמץ בגלל העדכון, לכולם זה עושה רושם די מגוחך והם לא מבינים בזה פחות, נראה לי אני גם אאמץ גישה סקפטית על עדכון מופלא שיגיע בסוף 2015 ויכפיל ביצועים.
DrKeo כתב:ונראה לך הגיוני עדכון מנטל "פלא" שלוקח את BF4 על מחשבים עם מעבד חלש ונותן להם 50% עליה בביצועים ככה בלי כלום? זה מה שמנטל עשה למחשבים עם מעבד חלש. לONE יש מעבד חלש, מאוד חלש. אין לי מושג מה הייתה בדיוק הכוונה שלו, יכול להיות שחלק מהעדכן הזה הוא מדבר גם על מערכת שתנהל את הESRAM כמו שצריך סופסוף ומשחקים יוכלו לנצל אותו כמו שצריך. יכול להיות שעד שזה יצא שנה הבאה, ביחס לאיך שהONE רצה היום היא תבצע בערך פי 2 אחרי כל המי יודע כמה עדכונים לSDK שיהיו עד אז. אין לך מושג מה הכוונה שלו ובטוח שאין לשלל המפתחי סוני שציטטת כך שאני לא יודע לאיזה כיוון לקחת את זה. תסתכל על אנצ'רטד 2, תסתכל על רזיסטנס 1, תראה מה הבדל בSDK ובידע של מפתחים יכול לעשות בשלוש שנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים