במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אפריל 2014, 04:28

bling כתב:4 שעות לקמפיין עצמו לא כולל התוכן הצדדי, ברור שעם לעשות הכל זה מגיע ל 10-12 שלו אבל לטעמי שאר הדברים מחוץ לקמפיין לא היו כיפיים באותה המידה (לחפש מצלמות נסתרות, סוכנים חשאיים וכו')
מוזר לי שמישהו יכול לאמר שהעלילה מצוינת, גם אם נתייחס אליה כאל טראש עם קסם סטייל RE הישנים זה לא עובר, הכתיבה סבבה זה כן, אבל מבחינה עלילתית זה די רע.
מסכים על השליטה והגיימפליי בכלליות, מבחינת מכניקות הוא כיפי מאוד, במיוחד הניאון שהוא בין הדברים היותר כיפיים שיש בעולם פתוח, המשך מושקע שלהם עם תקציב גבוה יותר ואולי יותר השקעה בעיר יכול לעשות אותו לא פחות גדול מכל משחקי העולם האחרים כמו AC באטמן וכו'.

אבל כל אחד ודעתו, שמח שנהנית ככה :)

אני מצאתי את הfree roaming ולעשות שטויות כצד הכי חזק של המשחק מבחינתי תודות לגיימפליי המצוין שלו.

נדב, תתחדש, אחלה קנייה. הקרוסיידר מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אפריל 2014, 00:37

omerkot כתב:עשיתי מעט מאוד מסביב ובסה"כ סיימתי אותו על 62% במשהו כמו 10 שעות. אהבתי אותו כל כך הרבה יותר מאשר את באטמן אוריגין או AC האחרון...

גם אני נהניתי מהקמפיין שלו יותר משל באטמן האחרון, הרבה בגלל שבאטמן הרגיש לי די שחוק בשלב הזה ואינפמוס בכל זאת הביא לי לרוץ עם ניאון בעיר פתוחה, לא משהו שעשיתי לאחרונה בהרבה משחקים :)
עם AC אין לי בכלל ניסיון, התכוונתי במשפט שלי שהמשך מושקע יותר יכול לעמוד בשורה הראשונה לצד המשחקים הללו מבחינת המבקרים ואהבת הקהל (למרות שגם באטמן האחרון וגם AC האחרונים יותר קרובים לממוצע של אינפמוס מאשר GTA), שיש לו פוטנציאל להפוך למותג הרבה יותר גדול בדומה לאלו.

DrKeo כתב:How long to beat אומר 10 שעות לסינגל בלבד ובממוצע 14 שעות לשחקן הנורמאלי שעושה קצת מסביב, נשמע שעמר יותר קרוב לזה מבלינג. אולי זה קצר יותר מהקודמים אבל לא נשמע שזה איזה משחק 4 שעות סטייל COD.

מבדיקה מהירה שעשיתי נראה שהקמפיין קצר בחצי מהקודמים, שגם הם לא היו בדיוק סקיירים בלשון המעטה.
אני מנסה לחשוב איך בדיוק המשימות שעשיתי נמשכות 10 שעות, אבל יכול להיות שתחושת הזמן שלי התקלקלה בין שאר הפעילויות הצדדיות במשחק שעליהן השקעתי את רוב הזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2014, 22:12

לת'רד קוראים במה אתה משחקים אבל אתם יודעים במה אני לא משחק? בדיאבלו כי יש לבליזארד תקלה בשרתים וכל השחקנים חווים עכשיו לאג. אני משחק בסינגל פלייר וכשאני יורה כדור אש לוקח לו בערך 4 שניות לצאת מהדמות בגלל הלאג. בזוי.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2014, 00:40

אני די בטוח שזה מאז יציאת HS לאייפד.
הייתי אצל חבר ויש לו אייפד אז הורדתי לו מהחנות, אבל כשהפעלתי - היה כתוב שיהיו שולחנות עוד בערך ..... חודש!
פעם כשהשרתים היו ממש עמוסים - היה כתוב לי לחכות חמש דקות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2014, 09:28

Laskin כתב:אני די בטוח שזה מאז יציאת HS לאייפד.
הייתי אצל חבר ויש לו אייפד אז הורדתי לו מהחנות, אבל כשהפעלתי - היה כתוב שיהיו שולחנות עוד בערך ..... חודש!
פעם כשהשרתים היו ממש עמוסים - היה כתוב לי לחכות חמש דקות :)

הם פתרו את הבעיה תוך שעה בערך אבל פספסתי שעה שלמה של דיאבלו. אני חייב לציין שההרחבה מתקנת 90% ממה שהיה רע בדיאבלו 3 ובאמת חבל שלא היו להם התובנות האלה לפני שנתיים כשהם עדין עבדו על 3.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 אפריל 2014, 14:08

את שני הדברים הכי חשובים לא תיקנו: משחק שאי אפשר באמת להיפסל בו מחוץ לבוסים (ולמעשה מעודד אותך למות מאשר לשתות שיקויים כי את השיקויים עדיף לשמור לבוס), ומערכת פיתוח דמות שלא קיימת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2014, 14:29

InterAl כתב:את שני הדברים הכי חשובים לא תיקנו: משחק שאי אפשר באמת להיפסל בו מחוץ לבוסים (ולמעשה מעודד אותך למות מאשר לשתות שיקויים כי את השיקויים עדיף לשמור לבוס), ומערכת פיתוח דמות שלא קיימת.

את הדבר הכי חשוב שפרו, הLOOT. אם אתה לא מת אף פעם מחוץ לקרבות בוס תעלה רמה, יש יותר מ10 רמות קושי. בנושא הפיתוח דמות, זה נכון, מאוד חסר אבל חלק מזה לפחות נכנס לתמונה ברגע שאתה מגיע לדרגה 70 והעליות דרגה הופכות לפרגון.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 אפריל 2014, 14:44

DrKeo כתב:את הדבר הכי חשוב שפרו, הLOOT. אם אתה לא מת אף פעם מחוץ לקרבות בוס תעלה רמה, יש יותר מ10 רמות קושי. בנושא הפיתוח דמות, זה נכון, מאוד חסר אבל חלק מזה לפחות נכנס לתמונה ברגע שאתה מגיע לדרגה 70 והעליות דרגה הופכות לפרגון.

לא שאתה לא מת - להיפך. אין משמעות למוות שלך כי אתה יכול לעשות respawn אינסופי וכמעט בלי penalty (הציוד קצת ניזוק, אבל זה חרטה). לכן אמרתי שעדיף למות מאשר לשתות שיקויים כי המחיר של השיקויים הוא גבוה יותר מתיקון הציוד שלך. זה הזוי ומוריד את כל האתגר מהמשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2014, 15:12

InterAl כתב:לא שאתה לא מת - להיפך. אין משמעות למוות שלך כי אתה יכול לעשות respawn אינסופי וכמעט בלי penalty (הציוד קצת ניזוק, אבל זה חרטה). לכן אמרתי שעדיף למות מאשר לשתות שיקויים כי המחיר של השיקויים הוא גבוה יותר מתיקון הציוד שלך. זה הזוי ומוריד את כל האתגר מהמשחק.

משום מה אני עדין מרגיש את הלחץ, לא יודע למה. אין ספק שיש בזה משהו מפגר לגמרי אבל אני נהנה מהמשחק מאוד בניגוד לדיאבלו 3. דווקא מה שעדין מפריע לי הוא האפס פיתוח דמות בעלית דרגה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 אפריל 2014, 05:00

dark souls 2 פשוט מדהים. אין לי מילה אחרת בשבילו, זאת פשוט ההרגשה הזאת שאתה מצפה למשהו כל כך הרבה והוא יוצא להיות בדיוק מה שרצית ועוד מצליח להפתיע אותך לטובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2014, 00:56

אגב INTER, גיליתי שלשום מכניקה שדווקא כן מענישה אותך במוות. יש בריכת XP שיכולה לתת לך עד 25% יותר XP בזמן משחק וברגע שאתה מת היא מתרוקנת ואתה צריך להתחיל למלא אותה מחדש כך שכן יש עונש למוות, מעבר לנזק הכספי של תיקון ציוד. אבל זה אכן נכון שהוא הרבה פחות אפקטיבי ומלחיץ מדיאבלו 1-2.

אחרי שסיימתי אותו עכשיו ועובר לADVENTURE MODE, כלומר אחרי כמה שעות טובות במשחק, אני יכול להגיד שלפחות מבחינתי החסרונות העיקריים כרגע הם החוסר תמורה לעליה בדרגה (אגב דבר שמשתפר ברגע שאתה מגיע לדרגה 70 ומתחיל לעלות דרגות פרגון, אז פתאום יש לך תמורה לעליה בדרגה אבל עדין זה לא אחיד או מספק כמו בדיאבלו 1-2) והחוסר בעץ SKILL מה שנותן לך בערך אפס בחירה בפיתוח הדמות שלך.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 אפריל 2014, 02:47

DrKeo כתב:אגב INTER, גיליתי שלשום מכניקה שדווקא כן מענישה אותך במוות. יש בריכת XP שיכולה לתת לך עד 25% יותר XP בזמן משחק וברגע שאתה מת היא מתרוקנת ואתה צריך להתחיל למלא אותה מחדש כך שכן יש עונש למוות, מעבר לנזק הכספי של תיקון ציוד. אבל זה אכן נכון שהוא הרבה פחות אפקטיבי ומלחיץ מדיאבלו 1-2.

אחרי שסיימתי אותו עכשיו ועובר לADVENTURE MODE, כלומר אחרי כמה שעות טובות במשחק, אני יכול להגיד שלפחות מבחינתי החסרונות העיקריים כרגע הם החוסר תמורה לעליה בדרגה (אגב דבר שמשתפר ברגע שאתה מגיע לדרגה 70 ומתחיל לעלות דרגות פרגון, אז פתאום יש לך תמורה לעליה בדרגה אבל עדין זה לא אחיד או מספק כמו בדיאבלו 1-2) והחוסר בעץ SKILL מה שנותן לך בערך אפס בחירה בפיתוח הדמות שלך.

נחמד, אבל לא בטוח שזה מספיק. עדיין לא בטוח שמשתלם לבזבז consumables מחוץ לקרבות בוס, על אף איבוד הנק' ב-pool.

לגבי Dark Souls 2 - אכן משחק ענק ופורט מצוין. הוא השלישי הכי משוחק כרגע בסטים, עם 77000 איש שמשחקים בו ברגע זה. כבוד ל-from ו-namco.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 28 אפריל 2014, 04:31

אחרי כל הפעמים שסיימתי את dark souls הראשון כבר שכחתי איזו אווירה שונה יש בריצה הראשונה על אחד משלושת משחקי הסדרה, כל החוסר ידע הזה והאתגרים שלא נגמרים.
ההרגשה הזאת שאתה פשוט לא יודע איזה אויב חולני מחכה לך מאחורי הפינה, או להסתמך רק על הודעות שמשאירים שחקנים אחרים שמזהירים אותך מההמשך אבל מהר מאוד אתה מבין שאין דרך אחרת להתקדם.
או אולי זה דווקא הרגע הזה אחרי שסוף סוף ניצחת קרב בוס ארוך וקשה והדבר הראשון שאתה רואה זה שער שנפתח ואתה יודע שאתה פשוט צריך להמשיך להתקדם לאיזור עם אויבים עוד יותר חזקים.
ובכלל אולי זה כל הפלישות של שחקנים אחרים לעולם שלך שאיכשהו תמיד באים בזמן הכי לא מתאים, או הרגע הזה שאתה רואה תיבת אוצר במרכז חדר חשוך ואתה חושב עשר פעמים אם אתה באמת רוצה להכנס לשם.
ואולי בכלל זה השחקן שזימן אותך למשחק שלו בשביל להלחם באיזה בוס, והוא לא יודע את נפשו מרוב תודה אחרי שעזרת לו לנצח אותו סוף סוף.
בקיצור, יש במשחק הזה כל כך הרבה אבל הוא עדיין מצליח להיות כל כך פשוט (במכניקה בלבד, כמובן) שאני לא יכול באמת לשים את האצבע על מה עושה אותו כזה חוויתי, אבל המון זמן שלא נשאבתי ככה למשחק.
אני חושב שבסופו של דבר מה שעושה אותו כל כך אינטנסיבי זו המהות הבסיסית של המשחק - תתקדם ותשרוד בכל מחיר, כאשר כל דבר שאתה רואה ינסה לעצור אותך (כולל שחקנים אחרים, יימח שמם).

אז כן, יש כמה דברים משונים שהוסיפו או הורידו מהמשחק הראשון שקצת פוגעים בו (הכי הפריע לי זו האפשרות, או יותר נכון הצורך שעליו נבנה עולם המשחק, לבצע fast travel בין המדורות בעולם כבר בתחילת המשחק ולא רק לקראת סופו. דבר שפוגע בהרגשת ה"מסע" האחיד והארוך וגם גורם לעולם להיות מעוצב קצת פחות טוב כיוון שהמקומות לא נפגשים בסופו של דבר לאותה נקודה כמו בראשון.)
וכן הוא גם בצורה מורגשת פחות אלים או "רע" כלפיך מהקודם, אבל את האמת שאני עדיין לא יכול להפסיק להמליץ עליו לכל מי שאני רואה. אז תעשו לעצמכם טובה, תפנו קצת זמן ותכנסו אליו.
והנה, תכננתי לכתוב שתי שורות על זה שאני עדיין משחק בו ועדיין מאוד נהנה ובסוף יצאה לי מגילה שאני לא מצליח להגיד בה כלום. אני חוזר לשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2014, 20:47

InterAl כתב:נחמד, אבל לא בטוח שזה מספיק. עדיין לא בטוח שמשתלם לבזבז consumables מחוץ לקרבות בוס, על אף איבוד הנק' ב-pool.

לגבי Dark Souls 2 - אכן משחק ענק ופורט מצוין. הוא השלישי הכי משוחק כרגע בסטים, עם 77000 איש שמשחקים בו ברגע זה. כבוד ל-from ו-namco.

עכשיו שאני ברמות גבוהות יותר, הבוס האחרון עלה לי 50,000 זהב בזמן ששיקוי חיים עולה 300 כך שהעונש כבר הרבה יותר גדול כרגע. נכון שהוא הרג אותי איזה 5 פעמים אבל לקבל עונש של 50,000 זאת קטסטרופה במצבי כרגע, הבונוס פול זה בקטנה ליד זה. אני חושב שבדיוק כמו בדיאבלו 3, עד שלא עלית לרמות קושי הקצת יותר גבוהות הקושי של המשחק הוא בדיחה טוטאלית.

אני באמת חושב שהבעיה העיקרית של המשחק כיום היא החוסר פיתוח דמות, גם עליה של פרגון שכן נותנת לך לפתח את הדמות כמו פעם סך הכל נותנת לך סטטיסטיקות מאוד זעירות. למשל +1 ל"מנה" של הקוסמת שלי מוסיפה לי 0.5 ארקיין בזמן שיש לי למשל מגפיים שנותנים לי 13. מאחר והפרגון מתחלק ל4 קטגוריות כשכל עליה בדרגה כופה עליך לחלק את הנקודה אך ורק בקטגוריה אחת, רק פעם ב4 עליות דרגה אני יכול להכניס 1+ לארקיין שלי. או במילים אחרות, בשביל להשיג בעליות דרגה מה שהמגפיים נותנים לי אני צריך לעלות 52 דרגות, די מגוחך ולא מספק.

מעניין מה קורה כשמגיעים ל800 פרגון מה שבתאוריה ממלא את כל האטריביוטס שיש לדמות (כולן מוגבלות ב50 נקודות) עכשיו שפרגון הוא אינסופי ולכן אפשר להגיע לאיזו דרגה שהזמן הפנוי שלך יחפוץ.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 אפריל 2014, 05:50

DrKeo כתב:עכשיו שאני ברמות גבוהות יותר, הבוס האחרון עלה לי 50,000 זהב בזמן ששיקוי חיים עולה 300 כך שהעונש כבר הרבה יותר גדול כרגע. נכון שהוא הרג אותי איזה 5 פעמים אבל לקבל עונש של 50,000 זאת קטסטרופה במצבי כרגע, הבונוס פול זה בקטנה ליד זה. אני חושב שבדיוק כמו בדיאבלו 3, עד שלא עלית לרמות קושי הקצת יותר גבוהות הקושי של המשחק הוא בדיחה טוטאלית.

אני באמת חושב שהבעיה העיקרית של המשחק כיום היא החוסר פיתוח דמות, גם עליה של פרגון שכן נותנת לך לפתח את הדמות כמו פעם סך הכל נותנת לך סטטיסטיקות מאוד זעירות. למשל +1 ל"מנה" של הקוסמת שלי מוסיפה לי 0.5 ארקיין בזמן שיש לי למשל מגפיים שנותנים לי 13. מאחר והפרגון מתחלק ל4 קטגוריות כשכל עליה בדרגה כופה עליך לחלק את הנקודה אך ורק בקטגוריה אחת, רק פעם ב4 עליות דרגה אני יכול להכניס 1+ לארקיין שלי. או במילים אחרות, בשביל להשיג בעליות דרגה מה שהמגפיים נותנים לי אני צריך לעלות 52 דרגות, די מגוחך ולא מספק.

מעניין מה קורה כשמגיעים ל800 פרגון מה שבתאוריה ממלא את כל האטריביוטס שיש לדמות (כולן מוגבלות ב50 נקודות) עכשיו שפרגון הוא אינסופי ולכן אפשר להגיע לאיזו דרגה שהזמן הפנוי שלך יחפוץ.

העונש בבוסים ברור, דיברתי על מחוץ לבוסים - איזה עונש יש לך אם אתה סתם מת מול איזה elite רנדומלי?

בנוגע לפיתוח דמות - אכן, זה אחד הדברים היותר גרועים במשחק, אבל אני חושב שזה הכיוון שאליו בליזארד בחרה ללכת באופן מודע.

Stick - חותם על כל מה שאמרת. מה שכן, חייבים לציין שמדובר במשחק הרבה יותר סלחני והרבה יותר קל בהשוואה ל-dark souls. אבל רק בהשוואה אליו. אבסולוטית זה עדיין אחד המשחקים הקשים ביותר ששיחקתי. תגיד, עד כמה אתה מוצא את עצמך מזמן פנטומים נגד בוסים? כי אני עושה את זה לא מעט, ואני מרגיש די רע עם זה... הופך את המשחק לדי טריוויאלי בהרבה מקרים. גם יש לי הרבה מאוד summoning failed, שזה די מעצבן. רק משהו כמו 10% מניסיונות הזימון שלי מצליחים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 אפריל 2014, 23:05

אני גם מקבל הרבה failed אבל לא ברמה של 10% הצלחה, אולי שליש או משהו כזה. אבל יש לי תמיד המון נקודות זימון ככה שלא יצא לי שניסיתי לזמן וכולם נכשלו לי. מה שכן היה לי פעם אחת זה שפלש אלי שחקן והיו כל כך הרבה לאגים שהוא פשוט פגע בי בלי שהיתי קרוב אליו בכלל וסתם מתתי.
אבל זה קרה לי רק פעם אחת ואני בגדול מרוצה מאיך שזה עובד, בטח אחרי שאת שני הsouls האחרים שיחקתי על הPS3 עם האינטרנט האלחוטי שלי וזה היה פשוט סיוט על גבול הלא שחיק באונליין במקרים מסוימים.
ברור שעדיין מדובר במשחק קשה ומחייב ריכוז של 100% כל הזמן אבל לדעתי הוא משמעותית יותר קל, עדיין לא נתקלתי בקטעים שמשתווים לרגעים הבאמת קשים במשחק הקודם (מצד שני לא סיימתי אותו עדיין). אולי "יותר קל" זאת לא המילה הנכונה ויותר נכון להגיד שהמשחק פחות אלים ורע כלפיך, אבל זה ממש לא 100% שלילי כי הוא עדיין מאתגר ומספק מאוד.
בקשר לבוסים, את האמת שבהתחלה יצא לי להשתמש בזימונים ולעבור את הבוסים בפעם הראשונה בקלות ובלי אתגר אבל כמוך הרגשתי רע עם זה, ואחרי הבוסים הראשונים הפסקתי ואני ממליץ לך גם. אני נהנה מהם עכשיו הרבה יותר כשבאמת יש אתגר ואת האמת שאני מצליח להרוג את רובם על הפעם הראושנה. היה לי קרב אחד קשה שאני בטוח שלקח לפחות חצי שעה כשהייתי רובו כבר חצי מת ובסוף הצלחתי לנצח (במפגש הראשון), והתחושה שלי אחרי שניצחתי בסוף לבד הייתה מטורפת ושווה את זה לגמרי.
את האמת שעכשיו אני בבוס הראשון במשחק הזה שאני באמת תקוע בו ונראה לי שאני הולך לקחת עזרה בשבילו, אבל זה באמת אחרי שכבר הפסדתי לו כמה פעמים והוא די מתסכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2014, 23:14

InterAl כתב:העונש בבוסים ברור, דיברתי על מחוץ לבוסים - איזה עונש יש לך אם אתה סתם מת מול איזה elite רנדומלי?

בנוגע לפיתוח דמות - אכן, זה אחד הדברים היותר גרועים במשחק, אבל אני חושב שזה הכיוון שאליו בליזארד בחרה ללכת באופן מודע.

Stick - חותם על כל מה שאמרת. מה שכן, חייבים לציין שמדובר במשחק הרבה יותר סלחני והרבה יותר קל בהשוואה ל-dark souls. אבל רק בהשוואה אליו. אבסולוטית זה עדיין אחד המשחקים הקשים ביותר ששיחקתי. תגיד, עד כמה אתה מוצא את עצמך מזמן פנטומים נגד בוסים? כי אני עושה את זה לא מעט, ואני מרגיש די רע עם זה... הופך את המשחק לדי טריוויאלי בהרבה מקרים. גם יש לי הרבה מאוד summoning failed, שזה די מעצבן. רק משהו כמו 10% מניסיונות הזימון שלי מצליחים.

כשיש לך ציוד ברמה לא רעה אז פתאום לתקן לג'נדרי עולה המון. עכשיו שיש לי נשק לג'נדרי (רק נשק, כל השאר לא) מוות אומר לפחות 10,000 זהב. זה עונש מאוד קשה, אני רק מדמיין מה יהיה העלות תיקון כשאני אתחיל למצא עוד ועוד לג'נדריס. בקיצור, העונש הכספי מאוד כבד ברמת הגבוהות יותר אבל אני לגמרי מסכים איתך שב-4 רמות הראשונות העונש מוות כמעט חסר כל ערך. מן הסתם אין מה להשוות לDS2 שאתה מדבר עליו פה כרגע :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 אפריל 2014, 14:39

DrKeo כתב:כשיש לך ציוד ברמה לא רעה אז פתאום לתקן לג'נדרי עולה המון. עכשיו שיש לי נשק לג'נדרי (רק נשק, כל השאר לא) מוות אומר לפחות 10,000 זהב. זה עונש מאוד קשה, אני רק מדמיין מה יהיה העלות תיקון כשאני אתחיל למצא עוד ועוד לג'נדריס. בקיצור, העונש הכספי מאוד כבד ברמת הגבוהות יותר אבל אני לגמרי מסכים איתך שב-4 רמות הראשונות העונש מוות כמעט חסר כל ערך. מן הסתם אין מה להשוות לDS2 שאתה מדבר עליו פה כרגע :)

אם המשחק מתחיל להתאזן רק אחרי 400 שעות משחק, זה לא שווה בשבילי שום דבר.

בנוגע ל-DS2 - הזימונים עובדים בצורה דפוקה, לדעתי. אם אני מנסה ליזום זימון, הוא בד"כ נכשל. אז נכון שיש המון נקודות זימון, ובסוף אני מצליח להזמין מישהו. אבל מה יהיה עוד כמה חודשים מהיום, כשכמות השחקנים תרד דרסטית? זאת בעיה שצריך לתקן (ושגם היתה ב-DS1 בגרסת המחשב). לעומת זאת, אם אני נכנס לאיזורי PVP כמו מערת העכברים או איזורי ה-belfry, בד"כ פולשים אלי ממש מהר ובתדירות גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אפריל 2014, 16:31

InterAl כתב:אם המשחק מתחיל להתאזן רק אחרי 400 שעות משחק, זה לא שווה בשבילי שום דבר.

בנוגע ל-DS2 - הזימונים עובדים בצורה דפוקה, לדעתי. אם אני מנסה ליזום זימון, הוא בד"כ נכשל. אז נכון שיש המון נקודות זימון, ובסוף אני מצליח להזמין מישהו. אבל מה יהיה עוד כמה חודשים מהיום, כשכמות השחקנים תרד דרסטית? זאת בעיה שצריך לתקן (ושגם היתה ב-DS1 בגרסת המחשב). לעומת זאת, אם אני נכנס לאיזורי PVP כמו מערת העכברים או איזורי ה-belfry, בד"כ פולשים אלי ממש מהר ובתדירות גבוהה.

יש לי בו בערך 15 שעות כרגע אבל אין ספק שחייבים להיות בדרגה 70 לפחות ולשחק ברשמת קושי גבוהה מספיק בשביל לקבל ציוד איכותי יחסית. כרגע מוות עולה לי 10,000.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 אפריל 2014, 02:20

אני מאמין שעם הזמן החיבור של המשחק לרשת ישתפר, זה קורה פחות או יותר בכל משחק מולטיפלייר.
אבל כן, באמת מוזר שלזמן שחקנים לבוסים עובד ככה אבל פלישות או זימונים אוטומטיים כשאני עם טבעת שמזמנת אותי קורים בתדירות גבוה מאוד.
אבל שוב, את שני הקודמים שיחקתי על הPS3 ושם זה עבד (לפחות לי) הרבה הרבה יותר גרוע, ולפעמים רק להתחבר למשחק היה עניין של חצי שעה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 מאי 2014, 17:09

סיימתי את dark souls 2. משחק מצוין, אבל בוס אחרון די גרוע וסוף meh ביותר. בניגוד לראשון, שהיה לו בוס אחרון ראוי וסוף מספק. עדיין, אחד המשחקים היותר טובים של השנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מאי 2014, 21:55

התחלתי את Dark Souls 2. אני ממש בהתחלה, אבל כבר מרגיש איזה שיפור אדיר המפתחת עשתה מאז המשחק הראשון בסדרה. אני מניח שפעם שלישית גלידה וכל זה.
הרבה הודות לפורט הסביר למחשב, כי הכל עובד מאוד מאוד חלק על 60 FPS (שוקל להוריד מוד שיעשה את המשחק טיפה יותר יפה) ובהתאם, הכל מגיב ממש ממש מצוין.

בעוד שבמשחק הראשון (שגרם לי לא לשחק במשחק השני) הרגשתי שאני גם צריך לסבול משחק שבור טכנית וגם צריך לסבול מכאניקות משחק מחורבנות ולא הוגנות, פה כל מוות באמת מרגיש באשמתי ולא בגלל שמערכת הקרב מגיבה גרוע, או בגלל מלכודות שאין דרך לזהות לפני הפעלתן, או להתחמק מהן לאחר מכן.
הסביבות גם הרבה יותר מגוונות מאזור אפור א' ואזור אפור ב', אז כשעוברים כל אזור כמה וכמה פעמים, הרבה פחות מרגישים מיאוס.

בקיצור, משחק מגניב. ניצחתי בוס אחד קליל, שהוא יותר מיני-בוס, אני מניח. עליתי רמה פעם אחת (התחלתי ברמה 13 ועליתי לרמה 17, שזה קצת מוזר, אבל לא משנה) ואני מאוד נהנה בנתיים.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 מאי 2014, 00:08

אני כבר ממש בסוף שלו, ואני חשוב שאפשר להתחיל לסכם.
קודם כל כמו שאמרו ה60FPS ממש מורגש, במיוחד במשחק כזה שהמון פעמים צריך להתגלגל או להגן בדיוק על השנייה הנכונה מדובר בהרבה יותר מסתם תוספת לזרימה. חבל שבקודמים לא היה את זה.
אני חושב שבסופו של דבר הוא יותר טוב מהראשון, אבל פחות טוב מהשני. לא בהרבה, ולא ברמה שהוא משחק מאכזב או משהו (אני מאוד, מאוד מרוצה ממנו) אבל חסר לו את הדבר הקטן הזה בשביל להיות ה'מאסטרפיס' שהקודם היה.
אני חושב שקודם כל זה העיצוב שלבים, חוץ מזה שהשלבים מעוצבים בצורה פחות 'יפה' (למרות שיש כמה איזורים מרהיבים) והאיזורים מרגישים פחות חיים, הבעיה היא שהאיזורים לא קשורים אחד לשני.
בdark souls 1 כל איזור היה מתחבר למקום הראשי באיזשהו שלב וכל המשחק היה בנוי על מערכת של מעליות ודלתות (נעולות בהתחלה כמובן) שמקשרות בין כל העולם והיה אפשר להגיע מכל נקוד לכל נקודה בצורה רציפה. המשחק הזה בנוי על מערכת של fast travel ולכן אין באמת חיבור בין העולם.
זה כאמור הדבר שהכי הפריע לי במשחק אבל גם דברים אחרים היו קצת פחות טובים כמו הבוסים, אבל באמת שהיה בלתי אפשרי להתעלות על הבוסים מהמשחק הראשון וחוץ מכמה בוסים קצת מוזרים הם כולם עדיין היו מצוינים.
הוא גם פחות קשה, אבל אי אפשר באמת להגיד אם זה דבר רע או טוב. בדיוק כמו שדארק סולס היה פחות קשה מדימון סולס הם כל הזמן מנסים לפתוח את המשחק שלהם לקהל יותר גדול, ובאופן כללי האווירה במשחק היא הרבה פחות רעה ואלימה. עדיין מדובר במשחק קשה מאוד כמובן.
את השינויים הקלים במערכת הקרב, במערכת המשקל, טבעות או הdurability אני דווקא אהבתי ואני חושב שהם מוסיפים, למרות שאני יודע שהרבה משחקני ההארדקור דווקא מתלוננים על השינויים האלה. (אם כי מטבעם שחקני הארדקור נוהגים להתלונן על שינויים.) גם את האפשרות לעשות שוב איזורים בדרגת קושי קשה יותר (ותגמול גדול יותר, ממש כמו NG+) דרך המדורות באותו המשחק מאוד אהבתי.
את השינוי במערכת הhealth (איבוד חיים על כל מוות, הוספת הlife gems, שינוי מערכת הestus flask וכו') דווקא פחות אהבתי.

בסופו של דבר מאוד נהנתי מהמשחק, ברור לי שזאת לא הפעם האחרונה שאני משחק בו ואם את הקודם הייתי מגדיר כהכי קרוב שאפשר למשחק מושלם מבחינתי (אולי עדיין המשחק האהוב עלי) אז המשחק הזה נמצא ממש לא רחוק מאחור. הרבה יותר ממספיק מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 מאי 2014, 07:01

שמתי בערך שש-שבע שעות על ds1 ואני חייב להודות שלא התלהבתי... אני חושב בעיקר שזה קשור שאין לי את הזמן והריכוז המספקים להתעמק בו באמת.. לשבת ולחקור כל פינה, לאסוף נשמות ולהגיע כל פעם למדורה שדורשת ממני כמה מדורי גיהינום.. הסתכלתי קצת ביוטיוב על המקום שבו נתקעתי, והבנתי שאני בכלל לא בכיוון, כי אמורה הייתה להיות לי חרב הרבה יותר חזקה ושריון שאפשר למצוא שעושים את המשחק הרבה יותר אפשרי בשלב הזה.. עוד משהו קטן שלא הבנתי - לקחתי מדי הרבה אויבים קשת, אבל מאף אחד מהם לא קיבלתי חצים... זה בערך נגד כל קונבנציית משחקים אפשרית.. ואז נתקעתי באיזה מקום שעדיף מאוד שיהיו לי חצים, אבל לא היו...

בקיצור, אני באמת משער שזה לא המשחק שאמור להיות ככה, אלא יותר אני, שפשוט לא מסוגל לשבת ולהשקיע במשחק כזה.:) שמח לשמוע שאוהבים אותו.. צריך גם משחקים כאלה.:).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 מאי 2014, 18:32

עדיין אולי שווה לך לנסות את DS2 בהזדמנות שהוא יהיה במחיר מוזל, הם באמת מנסים לפתוח את קהל היעד של המשחק ולכן השני יותר קל ופשוט לא רק במשחק עצמו, גם בתפריטים ובנתונים שזמינים לך.
אבל כן, זה ממש לא משחק שאפשר לשחק בקטנה בתקופות עמוסות, הוא מצריך באמת להשאב לתוכו ולשבת עליו. אני מאוד אוהב את זה (בצורה מפתיעה האמת, אני בדרך כלל לא נוהג לשבת הרבה על משחקים ואני בטוח שאת רוב מה שאני משחק אני בכלל לא מסיים, RPG אני בכלל לא סובל בדרך כלל, אבל משהו במשחק הזה פשוט קנה אותי) אבל ברור שזה לא לכל אחד.
בקשר לחצים.. טוב הם ממש זולים ואתה אמור לקנות אותם מהנפח הקרוב לביתך :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 28 אורחים