Wan7ed כתב:התחלתי לשחק ב-DS2... משחק מאוד מבלבל. התפריטים מיושנים ולא נוחים, אין תחושת מטרה במשחק- אני בכלל לא מבין לאן צריך ללכת. שום דבר שם לא מתחבר לי לכדי משחק שלם... לא הדיאלוגים, לא מערכת הקרב שאתם כל כך מהללים. מרגיש מיושן בכל כך הרבה מובנים. גרפיקה מכוערת, אנימציות מכוערות, עיצוב מכוער...
אני מרגיש טמבל... כולם מהללים ורק אני לא מתחבר... כנראה שאני הבעיה.
Wan7ed כתב:התגובות שלכם עוד יגרמו לי לחזור ולנסות שוב...
Nucleus_Dawn כתב:יש במשחק קטע אידיוטי במיוחד, שמצריך חזרה למקום מסוים, כדי לעלות רמות. החלטה מטומטמת נורא של המפתחים וממש לא ברורה, בהתחשב בכך שבמשחקים הקודמים זה לא היה ככה.
Nucleus_Dawn כתב:יש במשחק קטע אידיוטי במיוחד, שמצריך חזרה למקום מסוים, כדי לעלות רמות. החלטה מטומטמת נורא של המפתחים וממש לא ברורה, בהתחשב בכך שבמשחקים הקודמים זה לא היה ככה.
אותי זה לא מתסכל כל כך, כי זמני הטעינה ממש זריזים במחשב, אבל אני יכול רק לתאר לעצמי איזה סיוט זה בקונסולות.
יש עוד קטעים אידיוטיים שעשו בשם הצורך העז ברמת קושי גבוהה, כמו זה שאי אפשר להשהות את המשחק בכלל. החלטה תמוהה מאוד. למנוע ממני ללכת להכין כוס קפה, אם אני לא באזורים מסוימים לא הופך את המשחק לקשה יותר.
Stick כתב:הקטע עם העליית רמה באמת מציק, עד כמה שהבנתי יש לזה גורם עלילתי אבל היה אפשר בקלות לבטל את זה ולהחזיר את המצב שיהיה כמו בDS1.
בדימון סולס זה גם היה ככה שצריך לחזור למקום הראשי, אבל שם לא היו בכלל מדורות.
הקטע שאי אפשר להשהות את המשחק הוא אולי בגלל שהמשחק כל הזמן מחוב לאינטרנט ולשחקנים אחרים (אבל גם באופליין אי אפשר להשהות) או סתם בשביל שלא תוכל לעצור את המשחק ולחשוב באמצע שיא האקשן, ושתרגיש תמיד מאויים כשאתה בודק את הציוד שלך או דברים כאלה ולא שהעולם עוצר (כמו שהיה בTLOU, וגם שם זה עבד יפה מאוד). ואולי זה באמת סתם כי הם יפנים, לך תדע
בכל מקרה זה לא הפריע לי ואם כבר אז כן הוסיף קצת לאווירה, אם אתה רוצה באמת להכין קפה או משהו אתה תמיד יכול לצאת לרגע למסך הראשי כי המשחק תמיד ימשיך בדיוק מהנקודה האחרונה שעמדת בה.
אגב, אם מישהו מסתבך בנוגע למשהו במשחק ולא מוצא הסבר באינטרנט, אתם יותר ממוזמנים לשאול פה ואני אנסה לעזור לכם. יש לי נסיון ארוך עם משחקי הסדרה.
matangt8 כתב:קצת עבר זמן מה מאז שהגבתי פה..העבודה ולימודים זה דבר מתיש..
בכל מקרה סוף סוף סיימתי את אינפיימוס והוא היה המשחק הכי טוב בסדרה ללא שום ספק.סיימתי על הטוב כמובן.
בנוסף גם סיימתי את הקמפיין של קיילזון מרסינרי לויטה. הוא הרבה יותר מהנה משאדו פול ללא שום ספק.
swiss-the-engine כתב:למה MW3 כן אהבת?
swiss-the-engine כתב:אני שיחררתי אחרי 15 דקות.
bozeman כתב:התגובה לא שייך לדיון על גזי החממה?
bozeman כתב:התגובה לא שייך לדיון על גזי החממה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים