במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 מאי 2014, 19:35

התחלתי לשחק ב-DS2... משחק מאוד מבלבל. התפריטים מיושנים ולא נוחים, אין תחושת מטרה במשחק- אני בכלל לא מבין לאן צריך ללכת. שום דבר שם לא מתחבר לי לכדי משחק שלם... לא הדיאלוגים, לא מערכת הקרב שאתם כל כך מהללים. מרגיש מיושן בכל כך הרבה מובנים. גרפיקה מכוערת, אנימציות מכוערות, עיצוב מכוער...

אני מרגיש טמבל... כולם מהללים ורק אני לא מתחבר... כנראה שאני הבעיה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 מאי 2014, 03:44

אני גם לא יתחברתי למשחק הראשון
ואין לי זמן וכוח בכלל ,לנסות את השני

אני חושב שעם היתה אופציה במשחק ,לרמה קלה ,היתי הרבה יותר מתחבר לזה
אבל במצב הקים שאני עובד הרבה ומיתאמן הרבה -פשוט אין לי זמן\כוח ,למשחקים כבדים כאלו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מאי 2014, 04:37

Wan7ed כתב:התחלתי לשחק ב-DS2... משחק מאוד מבלבל. התפריטים מיושנים ולא נוחים, אין תחושת מטרה במשחק- אני בכלל לא מבין לאן צריך ללכת. שום דבר שם לא מתחבר לי לכדי משחק שלם... לא הדיאלוגים, לא מערכת הקרב שאתם כל כך מהללים. מרגיש מיושן בכל כך הרבה מובנים. גרפיקה מכוערת, אנימציות מכוערות, עיצוב מכוער...

אני מרגיש טמבל... כולם מהללים ורק אני לא מתחבר... כנראה שאני הבעיה.

אם אתה משחק בו בקונסולות, אז אין שום דבר מוזר בכך שאתה אומר שהוא מכוער. הוא באמת נראה זוועה עליהן. אם המשחק הקודם אינדיקטור, אז הוא גם עובד זוועה.
על המחשב הוא נראה סביר לגמרי וכמובן שגם פועל הרבה יותר חלק. אני לא יודע אם יש הבדל באנימציות, אבל במחשב הכל נראה מצוין. העיצוב בסדר, לדעתי, אבל הוא בהחלט על גבול הבנאלי. פנטזיה אפלה שראינו אלף פעם, אבל הסביבות המשתנות בתכיפות מחפות על זה, לפי דעתי.

בנוגע ללאן צריך ללכת - המשחק בהחלט לא מצטיין בלתת לשחקן חוש כיוון. יש מי שיגידו שזה עושה אותו הארדקור באמת, או שזה מעודד חקירה של הסביבות, אבל זה לא באמת תופס מים. תקרא קצת באינטרנט על איך כדאי להתחיל (איזו דמות לבחור, או לאן כדאי ללכת בהתחלה) וברגע שתתחיל, הכל יזרום הרבה יותר טוב.
הדיאלוגים (בעצם מונולוגים) לא מוצלחים. בכלל, הסיפור במשחק הזה שווה ערך לזה של משחקים כמו גירס. מדובר בתירוץ שידחוף את השחקן להמשיך להנות ממכניקות המשחק ולא שום דבר מעבר. העובדה הזאת עושה את הבחירה של המפתחים להפוך את אותם מונולוגים לדי קריטיים למשחק, לקצת טיפשית (אבל לפחות אפשר פשוט לדלג על מה שאומרים). מומלץ לדבר עם כל דמות ידידותית שאתה רואה, עד שיגמר להם מה להגיד, מסיבות שונות.
התפריטים באמת לא מעוצבים מדהים. יש כמות אדירה של מידע שמוצג בצורה לא אינטואטיבית. גם משהו שצריך ללמוד, אבל יש כפתור help שימושי מאוד, שיעזור לך עם זה.
המשחק מחורבן בלהסביר לשחקן מה צריך לעשות. הוא אפילו מתגאה בזה וזה חלק ממה שהפך אותו לאהוב כל כך. בגלל זה, עברתי על כמה "טיפים למתחילים" באינטרנט, שעזרו לי למצוא בסיס טוב להתחלה ומשם אני זורם. לדעתי, הוא שווה את האקסטרה מאמץ הזה, כי ברגע שהוא זורם, הוא גם מאוד מאוד כיף.

מערכת הקרב פשוט מאוד "טהורה". מרגישים את המשקל של הנשקים ושל המגנים. כשנלחמים באויב גבוה ורחב פי שניים, הוא מרגיש כבד ועוצמתי, גם כאשר הוא מהיר. היא לא לכולם, אבל אני מאוד נהנה ממנה. אני משחק אך ורק עם נשק ביד אחת ומגן באחרת. הבנתי שכל דרך אחרת לשחק במשחק, זה הרבה פחות כיף, אבל יכול להיות שזה לא נכון.

מעבר לזה, הוא ממש לא לכולם. לא ביג דיל אם אתה לא מתחבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 מאי 2014, 20:43

האמת היא שגם אני לא אהבתי את demon's souls בהתחלה. אחרי זה ניסיתי את dark souls ועדיין לא אהבתי. ניסיתי לפחות עוד פעמיים לחזור אליו, ורק בפעם השלישית, אם אני לא טועה, הוא תפס אותי. לקחו לי כמה חודשים לסיים אותו, כי לא שיחקתי רציף והתעקשתי לא להשתמש במדריכים בכלל (גם האונליין עבד חרא, אז היה לי מאוד קשה לזמן עזרה). אבל בסופו של דבר, רק כשנכנסתי למשחק לעומק, הבנתי עד כמה הוא אדיר ומדהים. DS2 מתעלה עליו בכמה רמות. עיצוב השלבים הרבה יותר טוב, הוא מתעלל בך משמעותית פחות (שתי דוגמאות טובות לזה: אין אף בוס שמתקרב להתעללות של אורנשטיין וסמוג מהמשחק הראשון, והמימוש של ה-curse במשחק השני הוא הרבה יותר שפוי ולא רצחני), המכניקות יותר ברורות, האויבים יותר מרשימים והאונליין עובד סוף סוף כמו שצריך. לדעתי גם כל השיפורים השנויים במחלוקת ש-from עשתה במשחק, כמו ה-fast travel, האויבים שלא עושים respawn אינסופי והמוות שאוכל לך לאט לאט את החיים, הם שיפורים משמעותיים למשחק. סה"כ מאוד נהנתי, רק הסוף קצת מוריד.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 מאי 2014, 05:24

סיימתי אותו עכשיו (כלומר, פעם ראשונה) וכל מה שאמרתי מקודם עדיין תופס.
כמה נקודות לגבי מה שאמרו כאן,
לגבי זה שאין לאן ללכת, זה נכון שהמשחק לא אומר לך לאן ללכתעם חץ גדול וסימנים זוהרים על המפה, אבל בהחלט אפשר להבין כבר אחרי 5 דקות של דיבור עם האנשים לאן צריך ללכת. דמויות יגידו לך דברים כמו "רואה את המנהרה שיש מצד שמאל? הייתי מתחיל לחפש שם" או "לא הייתי ממליץ לך ללכת עכשיו עמוק לתוך הבור, שמעתי רעשים מטרידים משם." ככה היה גם במשחק הקודם. בקיצור אני באמת לא מבין את הטענה הזאת כי אני חושב שהמצב הזה הוא טוב בהרבה ממה שהיה בדימון סולס שפשוט היה מחולק לשלבים ולא לעולם אחד גדול ורציף. אני חושב שחצים גדולים על הקרקע ונקודות זוהרות על המפה היו פוגעות מאוד בכל האווירה של המשחק.
לגבי העלילה, רובה המוחלט לא מועבר במונולוגים, הוא מועבר בפרטים על החפצים והמיקום שלהם בעולם, כמו גם בהרבה מאוד מהעיצוב של הסביבה והפסלים שלה. שוב אני חושב שמדובר בתוספת שהיא קודם כל לאווירה ולfeel של המשחק, כי אם אתה לא רוצה להכנס לזה אז המשחק הוא פשוט מאוד לך ותהרוג את המלך ונראה אותך שורד את הדרך, שזה סבבה ויש לזה את הקסם שלו, אבל אם אתה רוצה להכנס לזה יש לא מעט עלילה ודמויות למשחק הזה והמון התנגשויות עם המשחק הקודם (שזה בכלל משהו לא מורגש אם לא באמת נכנסים לתוך העולם הזה). לא שמדובר פה בתחייתו של טולקין או משהו אבל יש מספיק בשביל להחזיק משחק.
ולבסוף inter תפס אותי דווקא שציינת את דרגת הקושי בהקשר לcurse. אתה מתאר את זה כשינוי טוב, אבל אני עדיין מאוד חצוי לגבי זה. כי מצד אחד אי אפשר להגיד שהמשחק קל מידי, כי הוא לא, הוא יותר קל אבל הוא עדיין מאוד מאתגר ומספק.
ואולי זה באמת תורם לזרימה שלו. אבל מצד שני אני לא יכול שלא לחשוב דווקא בהקשר שלך לcurse ששום קטע במשחק הזה לא התקרב בכלל לרמת הטירוף, האדרנלין ופשוט החוויה שלי מהמשחק הקודם בשלב של הsweres.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 מאי 2014, 21:41

stick - נכון, זה הוסיף משהו לאדרנלין, אבל רק לשני שלבים בערך. ב-DS2 גם יש לך מכניקה שמוסיפה ללחץ - החיים שנאכלים לך אחרי כל מוות וה-effigies הפחות או יותר קבועים. אני כבר קראתי על לא מעט אנשים שנטשו את המשחק (או התחילו מחדש) בגלל שהם בזבזו את כל ה-effigies שלהם מול בוסים. ב-DS1, לעומת זאת, בהנחה שאתה לא חושש להשתמש ב-homeward bone בנדיבות, העונש על מוות הוא לא הרה גורל אלא סתם מעצבן - פשוט שחק בשלב שוב פעם ושוב פעם, עד שתצליח.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 05 מאי 2014, 20:34

התגובות שלכם עוד יגרמו לי לחזור ולנסות שוב...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מאי 2014, 13:17

Wan7ed כתב:התגובות שלכם עוד יגרמו לי לחזור ולנסות שוב...

כמו שאמרתי, אני חושב שבהחלט שווה שתנסה שוב.
תעשה טיפה מחקר ואז תכנס לא על עיוור ואני חושב שתהנה ממנו הרבה יותר. זה ככה אצלי, בכל מקרה.

זה באמת כיף שבכל רגע אתה בסכנה ואתה מוכרח להיות מרוכז, או שתשלם על זה. הרבה משחקים משוחקים היום על אוטומט, כי אנחנו כבר רגילים להכל. פה אם אתה משחק על אוטומט, אתה כנראה לא תגיע רחוק וזו חוויה שונה ומרעננת.

יש במשחק קטע אידיוטי במיוחד, שמצריך חזרה למקום מסוים, כדי לעלות רמות. החלטה מטומטמת נורא של המפתחים וממש לא ברורה, בהתחשב בכך שבמשחקים הקודמים זה לא היה ככה.
אותי זה לא מתסכל כל כך, כי זמני הטעינה ממש זריזים במחשב, אבל אני יכול רק לתאר לעצמי איזה סיוט זה בקונסולות.
יש עוד קטעים אידיוטיים שעשו בשם הצורך העז ברמת קושי גבוהה, כמו זה שאי אפשר להשהות את המשחק בכלל. החלטה תמוהה מאוד. למנוע ממני ללכת להכין כוס קפה, אם אני לא באזורים מסוימים לא הופך את המשחק לקשה יותר.

כל הדברים האלו לא פוגעים במשחק, מבחינתי, אבל יכולים להטריד לא מעט אנשים. העניין של השהיית המשחק, או עליית הרמות הם חלק מכל מיני החלטות עיצוב תמוהות מאוד, שמזכירים שהמשחק מאוד יפני, עם כמה שהוא נראה כמו RPG מערבי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 מאי 2014, 14:23

Nucleus_Dawn כתב:יש במשחק קטע אידיוטי במיוחד, שמצריך חזרה למקום מסוים, כדי לעלות רמות. החלטה מטומטמת נורא של המפתחים וממש לא ברורה, בהתחשב בכך שבמשחקים הקודמים זה לא היה ככה.

ב-demon's souls זה כן היה ככה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 מאי 2014, 15:14

יש ב GAF בדיוק גם מישהו שמבקש טיפים למשחק למי שרוצה:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=813271

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 05 מאי 2014, 15:41

Nucleus_Dawn כתב:יש במשחק קטע אידיוטי במיוחד, שמצריך חזרה למקום מסוים, כדי לעלות רמות. החלטה מטומטמת נורא של המפתחים וממש לא ברורה, בהתחשב בכך שבמשחקים הקודמים זה לא היה ככה.
אותי זה לא מתסכל כל כך, כי זמני הטעינה ממש זריזים במחשב, אבל אני יכול רק לתאר לעצמי איזה סיוט זה בקונסולות.
יש עוד קטעים אידיוטיים שעשו בשם הצורך העז ברמת קושי גבוהה, כמו זה שאי אפשר להשהות את המשחק בכלל. החלטה תמוהה מאוד. למנוע ממני ללכת להכין כוס קפה, אם אני לא באזורים מסוימים לא הופך את המשחק לקשה יותר.

הקטע עם העליית רמה באמת מציק, עד כמה שהבנתי יש לזה גורם עלילתי אבל היה אפשר בקלות לבטל את זה ולהחזיר את המצב שיהיה כמו בDS1.
בדימון סולס זה גם היה ככה שצריך לחזור למקום הראשי, אבל שם לא היו בכלל מדורות.
הקטע שאי אפשר להשהות את המשחק הוא אולי בגלל שהמשחק כל הזמן מחוב לאינטרנט ולשחקנים אחרים (אבל גם באופליין אי אפשר להשהות) או סתם בשביל שלא תוכל לעצור את המשחק ולחשוב באמצע שיא האקשן, ושתרגיש תמיד מאויים כשאתה בודק את הציוד שלך או דברים כאלה ולא שהעולם עוצר (כמו שהיה בTLOU, וגם שם זה עבד יפה מאוד). ואולי זה באמת סתם כי הם יפנים, לך תדע :)
בכל מקרה זה לא הפריע לי ואם כבר אז כן הוסיף קצת לאווירה, אם אתה רוצה באמת להכין קפה או משהו אתה תמיד יכול לצאת לרגע למסך הראשי כי המשחק תמיד ימשיך בדיוק מהנקודה האחרונה שעמדת בה.

אגב, אם מישהו מסתבך בנוגע למשהו במשחק ולא מוצא הסבר באינטרנט, אתם יותר ממוזמנים לשאול פה ואני אנסה לעזור לכם. יש לי נסיון ארוך עם משחקי הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 מאי 2014, 18:39

זהו.. אני מבין את כל הסיפור שהמשחק באינטרנט ויש כאלה ש''פולשים'' וכו.. אבל כששיחקתי את DS1 (בחודשים האחרונים), שירותי הWINDOWS LIVE לא עובדים יותר, ולכן אני לא יכול בכלל להתנסות בנושא האונליין/סיוע/פלישות וכו'.. כל הכבוד לנאמקו וFROM שדאגו לתקן את המשחק שלהם!

וכן, אם אני משחק אופליין, תן לעצור את המשחק יא $%T^@ֶ
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 מאי 2014, 18:44

Stick כתב:הקטע עם העליית רמה באמת מציק, עד כמה שהבנתי יש לזה גורם עלילתי אבל היה אפשר בקלות לבטל את זה ולהחזיר את המצב שיהיה כמו בDS1.
בדימון סולס זה גם היה ככה שצריך לחזור למקום הראשי, אבל שם לא היו בכלל מדורות.
הקטע שאי אפשר להשהות את המשחק הוא אולי בגלל שהמשחק כל הזמן מחוב לאינטרנט ולשחקנים אחרים (אבל גם באופליין אי אפשר להשהות) או סתם בשביל שלא תוכל לעצור את המשחק ולחשוב באמצע שיא האקשן, ושתרגיש תמיד מאויים כשאתה בודק את הציוד שלך או דברים כאלה ולא שהעולם עוצר (כמו שהיה בTLOU, וגם שם זה עבד יפה מאוד). ואולי זה באמת סתם כי הם יפנים, לך תדע :)
בכל מקרה זה לא הפריע לי ואם כבר אז כן הוסיף קצת לאווירה, אם אתה רוצה באמת להכין קפה או משהו אתה תמיד יכול לצאת לרגע למסך הראשי כי המשחק תמיד ימשיך בדיוק מהנקודה האחרונה שעמדת בה.

אגב, אם מישהו מסתבך בנוגע למשהו במשחק ולא מוצא הסבר באינטרנט, אתם יותר ממוזמנים לשאול פה ואני אנסה לעזור לכם. יש לי נסיון ארוך עם משחקי הסדרה.

אין בעיה עם ההחלטה שהעולם ממשיך לפעול כשאני בודק ציוד ודברים כאלה. אין סיבה לא לאפשר לעשות Pause, בלי קשר לזה, בטח ובטח במצב אופליין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 06 מאי 2014, 20:12

קצת עבר זמן מה מאז שהגבתי פה..העבודה ולימודים זה דבר מתיש..
בכל מקרה סוף סוף סיימתי את אינפיימוס והוא היה המשחק הכי טוב בסדרה ללא שום ספק.סיימתי על הטוב כמובן.
בנוסף גם סיימתי את הקמפיין של קיילזון מרסינרי לויטה. הוא הרבה יותר מהנה משאדו פול ללא שום ספק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 מאי 2014, 20:41

matangt8 כתב:קצת עבר זמן מה מאז שהגבתי פה..העבודה ולימודים זה דבר מתיש..
בכל מקרה סוף סוף סיימתי את אינפיימוס והוא היה המשחק הכי טוב בסדרה ללא שום ספק.סיימתי על הטוב כמובן.
בנוסף גם סיימתי את הקמפיין של קיילזון מרסינרי לויטה. הוא הרבה יותר מהנה משאדו פול ללא שום ספק.

למרות שאני עדיין רק באמצע הדרך אני מרגיש אותו הדבר. הגיימפליי עבר גיוון גדול הרבה יותר והעובדה שאתה יכל לעבור בין שתי קבוצות יכולות על ידי בחירת המשאב אותו אתה לוקח באותו פרק זמן היא בחירה ממש מהנה שיוצרת המון גיוון בצורת הלחימה של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 מאי 2014, 15:14

משחק כיום בInfamous SS על הפס4 במקביל בGalactic Civ 2 על הפיסי ולסירוגין בFar Cry 3 וSkyrim (מי ייתן ויום אחד אסיים אותו). צריך גם לחזור לSouthPark ולסיים אותו.

אחר כך כנראה אתחיל את כל סאגת Metal Gear על הפס3 עוד פעם ואז אשחק בGround Zeroes שסתם יושב בבית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 19:33

שיחקתי חצי שעה בCOD:BO 2. נזכרתי למה טרייארק הם החלק הלא מוכשר במפתחות של COD.
יש לי קצת בחילה, מרוב שזה היה מחורבן.

טוב... נמשיך לשעה ה20+ בדארק סולס 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 מאי 2014, 11:52

למה MW3 כן אהבת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 מאי 2014, 20:01

swiss-the-engine כתב:למה MW3 כן אהבת?

כן. הוא כבר הרגיש מאוס, בגלל שהנוסחא בקושי השתנתה, אבל הוא היה מהנה. הוא לא היה טוב כמו MW וMW2.
אני חושב שזה קשור לכך שב30 הדקות הראשונות היה בו גיימפליי ולא סרטונים ארוכים ומשעממים, שלבים משונים שכללו להתקדם מאחורי/עם כוח לוחם אפריקאי ולא להשפיע בכלל על מה שקורה, מעבר ל"קח דבר מתפוצץ. תזרוק דבר מתפוצץ מתחת לנקודה המרחפת שם" ומקומות שבהם לא משנה לאן אני מזיז את הסטיק, הדמות מתקדמת באיזה מסלול on rails.
גם נורא הפריע לי שהיו יותר רגעים שבהם לא היתה לי שליטה על הדמות (פתאום היא קופאת, לא משנה מה אני עושה, למשל ויש קירות בלתי נראים), מאשר כאלו שבהן היתה לי שליטה על התזוזה שלה.

הנוסחא נמאסה אחרי שלושה משחקים (שיחקתי כל שנתיים במשחק MW), אבל זה יותר מזה. יש כל כך הרבה טעויות עיצוב בסיסיות בחצי השעה הראשונה.
בקיצור, זה היה משעמם, טרחני, מגוחך וגרם לי לרצות להפסיק לשחק במשחק. זה יותר גרוע מכל משחק MW ששיחקתי, עם כל החסרונות שלהם.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 מאי 2014, 12:51

אני שיחקתי גם בMW3 וגם בBlack Ops 2 ושיחקתי בהם המון.. את האמת שאלו היו כמה מהמשחקים שהייתי משחק בהם ממש בלי הפסקה, ממש אהבתי אותם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 20:21

היום התחלתי את גוסטס והוא כל כך הרבה יותר מוצלח, שזה מדהים.
אפילו הצל החבוט והמסכן של אינפינטי וורד מצליח יותר מטרייארק.
אחלה התחלה של משחק. רגע אחד אני רץ בעיירה שמתפוצצת לחלקיקים, עובר לחלל, חוזר לעיירה, עובר לעתיד פוסט אפוקליפטי ויורה קצת בלי לחשוב. הרבה יותר מהנה. עדין מרגיש שהנוסחא מאוסה, אבל לפחות במקרה הזה, המשחק עשוי היטב.

הבעיה ה"קטנה" היחידה של המשחק היא שהוא מחורבן מבחינה טכנית. הקול עוצר וקופץ בסרטוני מעבר ואחרי בערך 40 דקות, המשחק פשוט החליט להתרסק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 מאי 2014, 12:30

אני שיחררתי אחרי 15 דקות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 מאי 2014, 20:37

swiss-the-engine כתב:אני שיחררתי אחרי 15 דקות.

התגובה לא שייך לדיון על גזי החממה? :twisted:
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 15 מאי 2014, 12:43

bozeman כתב:התגובה לא שייך לדיון על גזי החממה? :twisted:

לא שייכת חנן :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 מאי 2014, 13:02

bozeman כתב:התגובה לא שייך לדיון על גזי החממה? :twisted:

LOL אמיתי :P
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים