אפשר ללמוד מהסרטון בעיקר שצוות השיווק של המשחק לא השתנה כל כך.
קשה להגיד אם המשחק יהיה שונה, בזכות המפתחת השונה. נחכה ונראה. הם חבר'ה די מוכשרים, אז יהיה מעניין לראות מה הם עושים עם תקציב עצום.
Wan7ed כתב:קניתי את Broken age בסטים... מתי מגיע החלק השני של המשחק? אני לא רוצה להתחיל לשחק, להתחבר לסיפור ואז להפסיק כי המשחק עוד לא שלם (כמו שקרה לי לאחרונה עם the wolf among us) .
אז יש למישהו מושג?
Laskin כתב:אני דווקא חושב שכדאי לך לשחק בו עכשיו, ומקסימום לשחק בו שוב ממש לפני שייצא החלק השני.
זה משחק מקסים שאני אשמח לעבור עליו שוב, כמו סרט מצוייר.
bling כתב:עזוב תמונה, הטריילר הודלף מה שאילץ את אקטיביז'ן לשחרר אותו באופן רשמי:
אני רואה שאנשים מתלהבים מזה ולא ברור לי למה, נראה כמו עוד COD טיפוסי, לא רואה שום שינוי מהותי או רענון לנוסחה.
גראפית יש שיפור (בעיקר בסצינת האור יום המתוסרטת על הגשר) אבל הוא רחוק מלהראות מדהים כמו התמונות ששוחררו לפני, סכ"ה די MEH לטעמי אבל נראה שאני בדעת מיעוט פה.
Kazz כתב:לפעמים גם אחרי דחיות זה לא עוזר מספיק. זה לא משנה את העובדה ש2014 ממשיכה להדלל מבחינת המשחקים הגדולים שלה. אני בכלל תוהה איפה כל משחקי ה IP החדשים בתקציב רציני שהמפיצות הגדולות כל הזמן אומרות שיש לחכות להתחלות של דור בשבילם.
Kazz כתב:קליימן, אני מדבר על מפיצות גדולות ומה שהם אומרים תמיד על פיתוח משחקים בתקציב מכובד וIP חדשים.
ניוקליס, דסטיני וואטצ' דוגס לא נחשבים כמשחקים שהיה ניתן לעשות בגלל שהתחיל דור חדש. מדובר במשחקי קרוס-ג'ן שכאשר הפיתוח שלהם החל, ההחלטות התבצעו על כך שגרסאות הדור הקודם יהוו את מירב המכירות. גם משחקים דיגיטליים ב15 דולר לא ממש נחשבים כאשר השאלה היא לגבי IP חדש עם תקציב כמו שצריך וכמשחק ריטייל במחיר מלא. בנתיים מה שמגיע הוא יותר במימון של מיקרוסופט\סוני.
Kazz כתב:קליימן, אני מדבר על מפיצות גדולות ומה שהם אומרים תמיד על פיתוח משחקים בתקציב מכובד וIP חדשים.
ניוקליס, דסטיני וואטצ' דוגס לא נחשבים כמשחקים שהיה ניתן לעשות בגלל שהתחיל דור חדש. מדובר במשחקי קרוס-ג'ן שכאשר הפיתוח שלהם החל, ההחלטות התבצעו על כך שגרסאות הדור הקודם יהוו את מירב המכירות. גם משחקים דיגיטליים ב15 דולר לא ממש נחשבים כאשר השאלה היא לגבי IP חדש עם תקציב כמו שצריך וכמשחק ריטייל במחיר מלא. בנתיים מה שמגיע הוא יותר במימון של מיקרוסופט\סוני.
Death_119 כתב:יוצאים כל כך הרבה משחקים טובים השנה, אני לא אתפלא אם מדובר בקלות באחת מהשנים הטובות ביותר איי פעם. אני רק נזכר ב-2007 ואיך פשוט כלום לא היה לשום קונסולה. היינו נותנים יד בשביל שנה כזאת בתחילת הדור הקודם. לא התחלנו את הדור ויש לי כבר חמישה משחקי Retail לPS4. והחודש הזה מגיעים עוד שני משחקי חובה (וולפנשטיין וWatch Dogs).
DrKeo כתב:2007? אחת השנים הכי חשובות של הדור הקודם. מה כבר טוב השנה? שנה יבשה מוות, כל הפרנצ'ייזים החדשים נעים בין ממוחזרים למשעממים ואף פרנצ'ייז גדול מעניין שיוצא השנה. נראה ש2015 תהיה ה2007 של הדור הזה, כמו תמיד שנה ראשונה של קונסולות היא קקה.
bling כתב:באטמן בגרסת הדור הבא? אין הרבה יותר גדול מזה.
חוץ ממנו יש גם לכלבים שומרים פוטנציאל להפוך למגה מותג ואתה שוכח גם את QB ואת סאנסט אוברדרייב.
ומה עם AC UNITY ודסטיני?
ועוד כמה נחמדים כמו האורדר, וולפנשטיין ועוד כמה כמו דרייב קלאב ופורצה הורייזון.
בקיצור אולי לא השנה הכי מדהימה אבל בהחלט לא רעה, אתה מגזים עם הקקה, כנראה השנה הראשונה בין היותר טובות שהיו לקונסולות.
bling כתב:כן אבל ביחס לשנים ראשונות של קונסולות קודמות היא עומדת די טוב, אל תשווה לשנים טובות באופן כללי כמו שנה שעברה.
וחשבתי ש QB חתום להשנה, אנצ׳רטד 4 כמעט בוודאות לא יוצא השנה, די ברור כבר די הרבה זמן שהוא כותר של 2015.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים