משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 09:39

Kazz כתב:נא הבא מקורות לשינויים במשחקיות בין דורות של וואטצ' דוגס. ובכללי, אם משחק נבנה מ the grounds up לחומרה החדשה אז לא צריכים להיות בכלל גרסאות דור קודם.

אני לא מבין, למה אתה מנסה לשנות את משתני הדיון שאני העלתי? אתה חושב שההבחנה שהעלתי לא מעניינת ולא משנה? סבבה. אבל אם אתה מנסה להראות שההבחנה הזו מניבה מספיק משחקים אז נא ציין אותם. כלומר, בלי משחקי קרוס-ג'ן ומשחקי ריטייל. לא אמרתי דבר על כמות כלל משחקי IP חדש באשר הם.

אני לא הולך לחפש באינטרנט ראיונות עם מפתחים. זה שאתה לא עוקב אחרי חדשות על משחק, שמפורסמות בכל אתרי הגיימינג ואחרי זה מתעקש לדבר עליו, זו בעיה שלך.

אתה התלוננת שאנחנו בתחילת דור חדש, אבל לא רואים IP חדשים.
לא דיברת כלל על כמה הIP החדשים האלו רעננים ומחדשים, עד שהבאתי את הרשימה הארוכה של IP חדשים. גם לא דיברת כלל על כמה הם ראויים להיות משחקי דור הבא, או האם הם יוצאים רק לדור הבא, או מקבלים פורטים לקונסולות הישנות.
גם התלונות שעליהן דיברת בנוגע למחזור והמשכים התייחסו אך ורק לIP חדשים ולא לאילו פלטפורמות הIP האלו ייצאו, או באיזה ז'אנר.
היחיד שמשנה את הגורמים שעליהם דיברנו בתחילת הדיון, הוא אתה.

IP חדשים, בתחילת דור חדש. לא IP חדשים, שקאז חושב שמדד הרעננות שלהם גבוה, שיוצאים רק לפלטפורמות שקאז החליט שהן רלוונטיות, בז'אנרים שקאז סגור לגביהם.

אם תמשיך לדבר על איזה פרמטר דמיוני שלך, לגבי הפלטפורמות שאליהן יוצאים המשחקים, אין טעם בדיון, כי הוא לא רק לא הגיוני, אלא גם לא רלוונטי כלל לטענות שהעלית מלכתחילה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 מאי 2014, 13:21

תגיד אתה רציני? אני זה שהתחלתי את הדיון ואמרתי בצורה ברורה שאני מגיב למה שהמפיצות הגדולות בדרך כלל אומרות כאשר שואלים אותן מה נראה מהם משחק IP חדש בתקציב גדול שיימכר לצד משחקי ריטייל ב60דולר. והתשובה שלהם זה בתחילת דור חדש. לדעתי, עדיין לא ראיתי כמות משחקים שכזו שתואמת את האמירות האלה.

אני די עקבתי אחר WD. לא ראיתי שום דבר מגרסת הפס4\XB1 שלא גורמת לי לחשוב שמדובר ב up-port. זה בטח לא משחק שפותח מהבסיס כדי להשתמש בדור החדש. אבל שוב, מה זה משנה? אתה בעצמך הוצאת משחקי קרוס-ג'ן מהדיון. אם אני לא יכול להוכיח שWD היה יוצא על הפ3 ו 360 גם אם לא היה יוצא דור חדש, אתה לא יכול להוכיח שהמשחק היה יוצא רק לדור החדש. אז הדרך הוודאית היחידה לשייך קיום משחק לדור חדש הוא משחק שלא יוצא לפס3\360. אז די להביא משחקים כאלה.

ומשחקים דיגיטליים לא נחשבים כי הדיון הוא על משחקי ריטייל שנמכרים ב60דולר. כי זה מה השואל מתכוון וזה למה שהמפיצה מתכוונת בתשובה. אלא אם כן המפיצה ציינה ספציפית שהיא הולכת לשחרר IP חדשים רק באמצעות משחקים דיגילטיים בתקציב צנוע.

אז שוב, זה אתה שלא נצמד לעובדות ולא מביא רשימה שתואמת את הדברים. אני הבאתי רשימה שכזו ממה שאני זוכר (כולל משחקים כמו THE CREW, שהנקודה שהעלתי הייתה aside יותר בכיוון הסובייקטיבי) ואתה לא הבאת רשימה וכל הזמן העלת משחקים שאינם מתאימים לה. אז שוב, אם אתה חושב שההבחנה שפירטתי היא סתמית אז אתה מוזמן להמשיך הלאה. אבל אם בכל זאת אתה רוצה לטעון שמספר המשחקים שעונים להגדרה הזו די רבים לדעתך אז תמנה משחקים שאכן עונים על ההגדרה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מאי 2014, 14:07

אני יודע שאני יצטער שנכנסתי לזה אבל... קאז גם אם המשחק לא פותח אקסקלוסיבית לדור החדש הוא עדיין נהנה מההתלהבות המחודשת שיש בתעשייה של הקונסולות ובנוסף אומנם הבסיס משתמשים לא גדול במיוחד (בדור החדש) אבל (שולף מהתחת) 90 אחוז מהם הם צרכנים enthusiasts שרוכשים הרבה משחקים ובנוסף היצע המשחקים שיש להם נמוך משמעותית מהדור הקודם. תוסיף לתחרות הפחותה בדור החדש את העובדה שקל יותר לייצר מותג חדש משום שאותם enthusiasts (שלא היה להם המון אפשרויות בחירה והם רוצים לבזבז כסף על משחקים) ישפיעו על חבריהם כאשר הם יצטרפו למעל הצרכנים של הדור החדש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מאי 2014, 15:24

Kazz כתב:תגיד אתה רציני? אני זה שהתחלתי את הדיון ואמרתי בצורה ברורה שאני מגיב למה שהמפיצות הגדולות בדרך כלל אומרות כאשר שואלים אותן מה נראה מהם משחק IP חדש בתקציב גדול שיימכר לצד משחקי ריטייל ב60דולר. והתשובה שלהם זה בתחילת דור חדש. לדעתי, עדיין לא ראיתי כמות משחקים שכזו שתואמת את האמירות האלה.

אני די עקבתי אחר WD. לא ראיתי שום דבר מגרסת הפס4\XB1 שלא גורמת לי לחשוב שמדובר ב up-port. זה בטח לא משחק שפותח מהבסיס כדי להשתמש בדור החדש. אבל שוב, מה זה משנה? אתה בעצמך הוצאת משחקי קרוס-ג'ן מהדיון. אם אני לא יכול להוכיח שWD היה יוצא על הפ3 ו 360 גם אם לא היה יוצא דור חדש, אתה לא יכול להוכיח שהמשחק היה יוצא רק לדור החדש. אז הדרך הוודאית היחידה לשייך קיום משחק לדור חדש הוא משחק שלא יוצא לפס3\360. אז די להביא משחקים כאלה.

ומשחקים דיגיטליים לא נחשבים כי הדיון הוא על משחקי ריטייל שנמכרים ב60דולר. כי זה מה השואל מתכוון וזה למה שהמפיצה מתכוונת בתשובה. אלא אם כן המפיצה ציינה ספציפית שהיא הולכת לשחרר IP חדשים רק באמצעות משחקים דיגילטיים בתקציב צנוע.

אז שוב, זה אתה שלא נצמד לעובדות ולא מביא רשימה שתואמת את הדברים. אני הבאתי רשימה שכזו ממה שאני זוכר (כולל משחקים כמו THE CREW, שהנקודה שהעלתי הייתה aside יותר בכיוון הסובייקטיבי) ואתה לא הבאת רשימה וכל הזמן העלת משחקים שאינם מתאימים לה. אז שוב, אם אתה חושב שההבחנה שפירטתי היא סתמית אז אתה מוזמן להמשיך הלאה. אבל אם בכל זאת אתה רוצה לטעון שמספר המשחקים שעונים להגדרה הזו די רבים לדעתך אז תמנה משחקים שאכן עונים על ההגדרה.

ההבחנה שהעלית לא רק חסרת היגיון, אלא גם סובייקטיבית לחלוטין. זו דעתך (הלא הגיונית) שמשחק שיוצא לפטלפורמה X וY, לא שווה ערך למשחק שיוצא לפלטפורמה X והיא איננה רלוונטית לדיון.
כפי שאמרתי מספר פעמים וכפי שswiss גם הדגיש פעם נוספת, מה שתחילת דור חדש מספק זה התלהבות אדירה, לצד חוסר בתחרות בפלטפורמות שבהן הלקוחות הראשוניים רוצים לשחק את המשחקים שלהם. זה ההבדל ולכן הדבר היחיד שמשנה בנוגע לIP חדשים, בתחילת הדור, זה שהם IP חדשים, שיוצאים בתחילת הדור. העובדה שהם לא יוצאים רק לפלטפורמות החדשות, איננה רלוונטית.

כמו שאתה אמרת, התשובה של המפיצות היא "בתחילת דור חדש". לא "בתחילת דור חדש ואך ורק על הקונסולות החדשות ולעולם לא ניגע יותר בישנות". פעם נוספת, אתה מראה שההבחנה המלאכותית הזאת לא רק חסרת כל היגיון, אלא גם חסרת כל קשר לטענות שאתה העלית בעצמך.
כמה המשחק היה אפשרי ללא הדור החדש, או כמה הוא מנצל את הדור החדש, לא רוולנטי במאומה לטענה שלך. כל מה שרלוונטי זה שהמשחק הזה הוא חלק מIP חדש, שיוצא בתחילת הדור. כל הבחנה אחרת, היא סובייקטיבית בלבד ואתה בעצמך אמרת שאתה מעדיף לנהל דיון אובייקטיבי. אז תפסיק לערבב את העובדות עם הדעות שלך ותתייחס לנושא בהתאם.

הרשימה הארוכה נותרת ארוכה ואתה עדין לא החלטת אם היא ארוכה כמו בכל תקופה אחרת בדור (כלומר, תמיד יש המון IP חדשים ולכן התלונות במהלך הדור לא מבוססות), או שהיא ארוכה יותר מתקופות אחרות במהלך הדור (כלומר, התלונה שלך בדיון הזה לא מבוססת).
אין עוד אפשרויות, כאשר אנחנו מדברים על העובדות.
שים לב שזה המצב, אפילו כאשר אתה לא מתייחס למשחקים בעלי קנה מידה קטן יותר, שבכל מקרה היו רק שניים ברשימה שלי ולכן הופכים אותה מארוכה מאוד, לעדין ארוכה מאוד.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 מאי 2014, 16:38

ההבחנה שהעלתי היא התשובה שניתנת לרוב למחסור בIP חדשים ומתוקצבים.

עם כל הכבוד להתלהבות שמייצר משחק קרוס-ג'ן זה עדיין משחק שא. פותח בשביל חומרה ישנה ולכן גרסת הדור הבא תמיד מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות למשחק ו-ב. כאשר המשחק תוכנן, אושר ותוקצב, בסיס המשתמשים הקיים על הדור הקיים הוא גורם המרכזי להחלטות ולצפי. לכן אני לא רואה שום סיבה להתייחס למשחקים האלה כמשחקים שתלויים בדור החדש או שמתבססים עליו או שניתן להגיד עליהם שהם קיימים בעיקר בזכות הדור החדש - שזו הכוונה בתשובת המפיצות. אז שוב, או שתיישר קו עם ההבחנה שציינתי מהתגובה הראשונה שלי על הדיון ותביא רשימת משחקים מתאימה או שלא.

הרשימה שלך הייתה כה ארוכה שהיית צריך לרפד אותה באחד הזכיונות הכי ותיקים בהיסטוריה על תקן היותו 'רדום' למרות שיצא משחק בסדרה הזו בדור הפס3\360.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 מאי 2014, 21:00

Kazz כתב:כי משחק שיוצא ב2014 התחיל פיתוח הרבה שנים לפני (בטח משחק כמו WD) על קונסולות הדור הקודם ועיצוב המשחק מושפע ישירות מהחומרה הקיימת. לקחת משחק על ה360 ולהגיד שגרסת XB1 ברזולוציה יותר גבוהה זה ניצול של החומרה החדשה ברמה ששתי הגרסאות בעל אותה חשיבות והשפעה זה בדיחה. יש סיבה למה השחקנים מאוכזבים מכל משחק קרוס-ג'ן שמוכרז כי הם מבינים שעיצוב ומכניקות המשחק צריכות להתבסס על החומרה הישנה כי המשחק אמור לעבוד עליהם. ראינו את אותו הדבר עם GZ - מדובר במשחק לפס3 ול360 ברמ"ח איבריו ושגרסת הדור הבא זה שיפור של רזולוציה ופריימים בלבד.

אבל גם ככה זה לא משנה. אם אתה לא יכול להוכיח ואני לא יכול להוכיח אז הפתרון הוא פשוט להתעלם ממשחקי קרוס-ג'ן כדוגמה לטענה כזו או אחרת. לטענה שלי זה לא מפריע, אבל לשלך זה כן.

אני נצמד לעובדות וזה שאתה שעושה שיוכים שרירותים. הגדרתי היטב את תחומי הדיון: משחקי XB1\PS4 בלבד בIP חדש ממפיצות צד ג' בעלי תקציב מכובד וכמשחק ריטייל במחיר מלא. למה הגדרתי את זה ככה? כי המפיצות עצמם מדברות כל הזמן שדברים כאלה נראה בתחילת דור חדש. משחקי IP חדש בתור משחקים דיגליטיים, מוזלים וצנועי-תקציב הם דבר מבורך אבל לא רלוונטי למגבלות הדיון. אלא אם תביא מפיצה שדיברה על כך שהיא כנראה תעדיף להציג משחקי IP חדשים באופן דיגיטלי ולא כ AAA.

נא הכן לי רשימה של משחקים מבוססי IP חדש (ולא רדומים, בטח לא כאלה שקיבלו הוצאות בדור הזה) ובעלי תקציב מכובד שיוצאים עבור פס4\XB1\מחשב בלבד בהוצאת ריטייל במחיר מלא (את משחקי הקרוס-ג'ן אתה הוצאת מהשיחה) ושאינם במימון מחזיקת פלטפורמה (שציינתי כבר לטובה).

הדגשתי לך את המשפט החשוב באמת במה שאמרת.. שם נמצא המפתח. אני סמוך ובטוח שתבין לבד מה הבעיה במסע הצלב הנוכחי שלך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 מאי 2014, 23:13

נא הסבר.

ואין פה שום מסע צלב. לדעתי היות משחק בלעדי לקונסולות החדשות מדבר עמוקות על ההחלטה וההתחיבות של המפיצה לאשר,לתקצב ולתכנן משחק שיוצא רק על הקונסולות החדשות. מי שלא מסכים, לא מסכים אבל מי שבכל זאת רוצה להראות שיש מספר רב של משחקים גם לפי ההגדרה הזו, שיביא רשימה מתאימה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2014, 00:20

2014... לוקח זמן לפתח משחקים.. הדור רק התחיל.. מן הסתם יש עוד משחקים קנה שאפילו לא הוכרזו...
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 00:34

Kazz כתב:ההבחנה שהעלתי היא התשובה שניתנת לרוב למחסור בIP חדשים ומתוקצבים.

עם כל הכבוד להתלהבות שמייצר משחק קרוס-ג'ן זה עדיין משחק שא. פותח בשביל חומרה ישנה ולכן גרסת הדור הבא תמיד מוגבלת במה שהיא יכולה לעשות למשחק ו-ב. כאשר המשחק תוכנן, אושר ותוקצב, בסיס המשתמשים הקיים על הדור הקיים הוא גורם המרכזי להחלטות ולצפי. לכן אני לא רואה שום סיבה להתייחס למשחקים האלה כמשחקים שתלויים בדור החדש או שמתבססים עליו או שניתן להגיד עליהם שהם קיימים בעיקר בזכות הדור החדש - שזו הכוונה בתשובת המפיצות. אז שוב, או שתיישר קו עם ההבחנה שציינתי מהתגובה הראשונה שלי על הדיון ותביא רשימת משחקים מתאימה או שלא.

הרשימה שלך הייתה כה ארוכה שהיית צריך לרפד אותה באחד הזכיונות הכי ותיקים בהיסטוריה על תקן היותו 'רדום' למרות שיצא משחק בסדרה הזו בדור הפס3\360.

אז הטענה שלך היא שהרשימה הארוכה של IP חדשים לא קשורים לדור החדש במאומה (טענה לא מעוגנת במציאות, שכן לכל הIP החדשים האלו יש קשר ברור עם הדור החדש, בכך שהם יוצאים בתחילתו, אבל שיהיה)?
כלומר, אתה בחרת באפשרות שיש IP חדשים כל הזמן ולכן התלונות למחסור בIP חדשים לא מבוססות. אחלה.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 13 מאי 2014, 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 00:50

בליזארד מכריזה על D3 Ultimate evil שזה בעצם דיאבלו 3 + כל העדכונים שהיו עד היום + ההרחבה Reaper of souls ל360, ONE, פס3 ולפס4. לדור הקודם 40$, לדור החדש 60$. חבילה מדהימה, אחרי כל הפאטצ'ים והתיקונים מדובר במשחק נהדר. דיאבלו 3 עם עלילה חלשה ובעיות קשות שתוקנו ברובן בפאטצ'ים האחרונים, ROS טוב בהרבה מדיאבלו 3 ושופר אפילו יותר בכל תחום (כולל הצבעוניות יתר של 3). בקיצור, שווה כל שקל. בנוסף לכל התוכן של גרסת הPC בקונסולות מקבלים גם לשחק עד 4 שחקנים על אותו מסך (ואפשר לעלות יחד גם אונליין לשחק עם שחקנים אחרים יחדיו על אותה טלביזיה), מצב "מתלמד" שבו קל לשחקנים חלשים לשחק עם שחקנים חלשים יחדיו, אפשרות לשלוח שלל לחברים בסוג של מייל LOOT לרשימת PSN או XBL שלך.

אם היה פיצ'ר אחד אחרון הייתי לגמרי קונה גם את המשחק לקונסולת דור הבא שאני אקנה, היכולת להביא את הדמות שלי מהPC לקונסולה וחזרה. לצערי זה לא קיים, הדמות נשמרת רק בין הפס4 והפס3 או ה360 והONE וזהו. המשחק יצא ב18 לאוגוסט, בלינג לקנות!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מאי 2014, 10:26

אני עדיין פוחד לשחק במשחק הזה מחשש שיהרוס לי את הילדות. מבחינת צורת העברת הסיפור הבטא השאירה לי טעם כל כך מגעיל בפה...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2014, 11:17

בדיוק... אם הייתי יכול להעביר - אולי גם הייתי קונה :(
אבל יופי, אקטיביז'ן תעשה הרבה כסף בזמן הקרוב, היא יכולה להשקיע עוד 500 מליון בדסטיני :D
השמועות אומרות שהשנה יכריזו על הMMO הבא שלהם, סוף סוף. זה אמור להיות הדבר הכי מושקע וגדול שהיה אי פעם במשחקים, אז אני מת לדעת מה קורה שם, גם אם בחיים לא יהיה לי זמן להשאב אליו.

ובקשר לויכוח שלכם מול KAZZ - רציתי רק לציין שכמעט בכל תחילת דור כל הIP החדשים שיוצאים תוכננו במקור לקונסולות ישנות יותר, ככה זה, אז לא מבין את הטענות.
יש עכשיו IP חדשים, אולי יותר מכל תקופה אחרת, וזה לא משנה מי מהם AAA ומי אינדי וכו'. זה ויכוח מיותר כי הוא בחיים לא יודה בטעות, לא משנה כמה נתונים יחשפו בפניו :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 19:41

swiss-the-engine כתב:אני עדיין פוחד לשחק במשחק הזה מחשש שיהרוס לי את הילדות. מבחינת צורת העברת הסיפור הבטא השאירה לי טעם כל כך מגעיל בפה...

העלילה של 3 קקה, דמויות טפשיות עם דיבוב גרוע ויותר מדי LORE ומעט מדי סיפורים אנושים. אפילו הצליחו להרוס את טיריאל שהיה אחת הדמויות היותר מגניבות בגיימינג. ההרחבה משפרת את הצורת סיפור והכל שם עשוי הרבה יותר טוב אבל זה לא ישקם כלום.

אם נתעלם מהעלילה ונתרכז בגיימפליי, הוא פשוט מצויין אחרי כל התיקונים של ROS שמופיעים גם בD3. אגב המצב הרפתקאה פשוט מעולה, הוא גאוני. סופסוף רנדומציה כמו שצריך שנותנת לך לשחק עד אינסוף ועדין להנות מהמשחק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 11:49

Laskin כתב:ובקשר לויכוח שלכם מול KAZZ - רציתי רק לציין שכמעט בכל תחילת דור כל הIP החדשים שיוצאים תוכננו במקור לקונסולות ישנות יותר, ככה זה, אז לא מבין את הטענות.
יש עכשיו IP חדשים, אולי יותר מכל תקופה אחרת, וזה לא משנה מי מהם AAA ומי אינדי וכו'. זה ויכוח מיותר כי הוא בחיים לא יודה בטעות, לא משנה כמה נתונים יחשפו בפניו :P

כן. אתה צודק. מאוד ברור שהעובדות לא מעניינות אותו. שיהיה. שימשיך לחיות בעולם מסעות הצלב שלו. העיקר שהוא נהנה להגדיל את אוסף הדמעות שלו.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 15:57

'2014... לוקח זמן לפתח משחקים.. הדור רק התחיל.. מן הסתם יש עוד משחקים קנה שאפילו לא הוכרזו...' - נחיה ונראה למרות שלא ברור לי מה נחשב התחלה של דור אם הדור הנוכחי יהיה כ-5 שנים. 2014, כשנה המלאה הראשונה של הדור החדש נראית די דלה מבחינת משחקים כאלה.

לאסקין, ברור שיש סיבה להגדרה שאני משתמש בה, כי זאת הכוונה כששואלים את המפיצות את השאלה וזו הכוונה שלהן בתשובה. לי זה נראה בעל משמעות למדוד את כמות משחקי הIP החדשים שמקבלים תקציב גדול וככותרים בעלות של 60דולר.
ניוקליס, או שתביא רשימה עניינית או שאל תביא כלום. אתה ממשיך לא לפעול לפי הפרטמטרים ומדבר שטויות על 'עובדות'. אם אתה לא מסכים עם ההבחנה הזו, אתה מוזמן לא להגיב. אם אתה לא מסכים שההבחנה הזו מניבה כמות דלה של כותרים לדעתך, אתה מוזמן לפרסם רשימת משחקים רלוונטית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 16:02

Kazz כתב:'2014... לוקח זמן לפתח משחקים.. הדור רק התחיל.. מן הסתם יש עוד משחקים קנה שאפילו לא הוכרזו...' - נחיה ונראה למרות שלא ברור לי מה נחשב התחלה של דור אם הדור הנוכחי יהיה כ-5 שנים. 2014, כשנה המלאה הראשונה של הדור החדש נראית די דלה מבחינת משחקים כאלה.

לאסקין, ברור שיש סיבה להגדרה שאני משתמש בה, כי זאת הכוונה כששואלים את המפיצות את השאלה וזו הכוונה שלהן בתשובה. לי זה נראה בעל משמעות למדוד את כמות משחקי הIP החדשים שמקבלים תקציב גדול וככותרים בעלות של 60דולר.
ניוקליס, או שתביא רשימה עניינית או שאל תביא כלום. אתה ממשיך לא לפעול לפי הפרטמטרים ומדבר שטויות על 'עובדות'. אם אתה לא מסכים עם ההבחנה הזו, אתה מוזמן לא להגיב. אם אתה לא מסכים שההבחנה הזו מניבה כמות דלה של כותרים לדעתך, אתה מוזמן לפרסם רשימת משחקים רלוונטית.

רשימת המשחקים הארוכה שהבאתי רלוונטית. ההבחנה שלך, היא הלא רלוונטית. אם אתה ממשיך להתייחס להבחנה הזאת, אז אתה מוזמן לא להגיב.
גם אם אתה מתעלם מהעובדות שמדובר בIP חדשים, שיצאו בתחילת דור (ומהעובדה שרובם הגדול גם נמכרים/ימכרו ב60$ בחנויות), אתה עדין טועה. ההקשר שלהם לדור החדש, לא משנה שום דבר. רק עצם קיומם ועם כמה שאתה תנסה להכחיש זאת, הם אכן קיימים.

גם הגישה הלא הגיונית של לא לשייך את שלל הIP החדשים הללו לדור החדש, אומרת שאין שמץ של בעיה עם IP חדשים, כי הם אכן יוצאים בכמויות נכבדות, בלי קשר (לטענתך!) לתקופה בדור.
לכן לא רק שהטענה שלך על מחסור בIP חדשים כרגע לא רלוונטית, אלא שהשאלה המקורית שאתה טוען שהועלתה בפני המפיצות לא רלוונטית.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 18:00

חחח גדול. אני מעלה דיון, מגדיר הבחנה מסויימת ומבקש רשימה לפיה ואתה זה שאומר לאחרים לא להגיב ואתה זה שאומר שדברי אחרים לא רלוונטים?! מעניין איך אתה בביצוע הוראות בתחומים אחרים. בפעם האלף: לא מסכים את ההבחנה שהעלתי? duly noted, תמשיך האלה. אמרתי כל מה שיש לי להגיד למה הגדרתי את את זה כמו שהגדרתי. אז פשוט תפסיק להגיב ולהגיד שאתה לא מסכים. אם אתה בכל זאת רוצה להראות שלפי ההגדרה שהעלתי כמות המשחקים נאותה אז תרשום אותם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 19:35

Kazz כתב:חחח גדול. אני מעלה דיון, מגדיר הבחנה מסויימת ומבקש רשימה לפיה ואתה זה שאומר לאחרים לא להגיב ואתה זה שאומר שדברי אחרים לא רלוונטים?! מעניין איך אתה בביצוע הוראות בתחומים אחרים. בפעם האלף: לא מסכים את ההבחנה שהעלתי? duly noted, תמשיך האלה. אמרתי כל מה שיש לי להגיד למה הגדרתי את את זה כמו שהגדרתי. אז פשוט תפסיק להגיב ולהגיד שאתה לא מסכים. אם אתה בכל זאת רוצה להראות שלפי ההגדרה שהעלתי כמות המשחקים נאותה אז תרשום אותם.

קודם כל, אתה מבולבל מאוד. איכשהו הגעת למסקנה שאת יכול לתת למישהו הוראות, שזה תמוהה בערך כמו שאר הטענות שלך בדיון הזה.

דבר שני, בגלל שאתה כנראה שכחן, הנה ההבחנה המדויקת שאתה העלית בתחילת הדיון:
לפעמים גם אחרי דחיות זה לא עוזר מספיק. זה לא משנה את העובדה ש2014 ממשיכה להדלל מבחינת המשחקים הגדולים שלה. אני בכלל תוהה איפה כל משחקי ה IP החדשים בתקציב רציני שהמפיצות הגדולות כל הזמן אומרות שיש לחכות להתחלות של דור בשבילם.

עכשיו אתה שם לב שלא דיברת על הפלטפורמות שאליהם יוצאים המשחקים? אתה שם לב שדיברת אך ורק על הזמן שבו המשחקים יוצאים? זה באמת לא מסובך.

אבל זה גם לא נורא וגם לא משנה. הדבר שהתעלמת ממנו בשתי ההודעות הקודמות שלי, זה שכבר זרמתי איתך ועם ההבחנה הלא הגיונית בשום צורה, שנועדה אך ורק לדלל את הרשימה ולא קשורה באמת לדיון.
נניח והרשימה הארוכה שהצגתי לא קשורה ברובה לדור החדש. המשמעות היא שהרשימה הארוכה שהצגתי, היא מה שאנחנו רואים בכל תקופה בדור (שוב - לטענתך). כלומר, אנחנו רואים בכל תקופה בדור המון IP חדשים. כלומר, כל התלונה הזאת שלך חסרת כל יסוד. גם זה באמת לא מסובך, אז תנסה להתרכז טיפה ולהבין. גם עם ההבחנה המיותרת שלך, הטיעון שלך לא מבוסס על מחסור בIP חדשים, כי גם לשיטתך, המחסור הזה לא קיים כלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2014, 21:45

Kazz כתב:'2014... לוקח זמן לפתח משחקים.. הדור רק התחיל.. מן הסתם יש עוד משחקים קנה שאפילו לא הוכרזו...' - נחיה ונראה למרות שלא ברור לי מה נחשב התחלה של דור אם הדור הנוכחי יהיה כ-5 שנים. 2014, כשנה המלאה הראשונה של הדור החדש נראית די דלה מבחינת משחקים כאלה.

אתה בעצמך אמרת.. משחקי הAAA של 2014 ככל הנראה נמצאים לפחות שנתיים בפיתוח, ולכן הם, ברובם, קרוס ג'ן. כמו שאתה יודע טוב מאוד, היו הרבה בעיות עם ערכות הפיתוח של קונסולות הדור הנוכחי, כשהן היו אפילו די חמורות עם ה X1. אז למה אתה קופץ ולא נותן צ'אנס? הקונסולות אפילו לא בנות שנה.. מי אמר שהדור יהיה 5 שנים? מישהו ידע שהדור הקודם יהיה 8-9 שנים? בקיצור, אתה נהנה סתם להתנפח, בלי שיש משהו באמת מאחורי זה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 22:06

כמובן שדיברתי על הפלפורומות. 'שיש לחכות להתחלת הדור בשבילם' = אני רומז בכך שהם משחקים בלעדיים לדור הבא ולא משחקי קרוס-ג'ן. WD היה יוצא ל360 ולפס3 גם בלי הדור הבא. ואני לא מבין למה ציטטת את המשפט הזה כשפעם אחר פעם פירטתי שאני כן מתייחס גם לפלטפורומות. ואני עדיין לא מבין למה אתה ממשיך לציין משחקי קרוס-ג'ן כאשר למיטב הבנתי הגענו להסכמה שמכיוון שאני לא יכול להוכיח לגביהם ואתה לא יכול להוכיח לגביהם את ההסתמכות או אי-הסתמכות על קיומן בקיום קונסולות הדור הבא שאי אפשר להשתמש בהם ברשימות.

קליימן, אני נותן צ'אנס ומחכה אבל בנתיים זה די דליל. לא בדקתי את זה אמפירית אבל זה מרגיש כאילו יש פחות משחקים כאלה מהתקופה המקבילה בתחילת הדור הקודם.

--

ניגה, איך אתה מחליט אם אי היות משחק 1080פ הוא עדות לבעיות עם המפתחת או עם החומרה? כשזה משחק XB1 שלא מגיע ל1080 זה בגלל החומרה וכשזה משחק פס4 זו המפתחת?

משעשע שוב להסתכל על הפירוט שסוני העלתה בטעות באתר שלה לפני כמה ימים:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2014, 22:16

Kazz כתב:קליימן, אני נותן צ'אנס ומחכה אבל בנתיים זה די דליל. לא בדקתי את זה אמפירית אבל זה מרגיש כאילו יש פחות משחקים כאלה מהתקופה המקבילה בתחילת הדור הקודם.

אז בינתיים אתה סתם כועס :). חבל :). קח בקלות.. אלה רק משחקים.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 06:22

אין לי מילים, חתיכת ביזיון עם WD, לא יודע אם החומרות אשמות, יוביסופט, WHATEVER, משחק שכזה שנראה ככה לא צריך להיות פחות מ 1080P.
לא רואה שום סיבה לכך, ואם על תחילת הדור אנחנו מקבלים משחק שנראה כה בינוני שהקונסולות לא מתמודדות איתו כמו שצריך זה ברור לי שאין סיכוי שאשרוד את הדור הזה ללא PC.

אני מחכה שיצאו הכרטיסים ההם של NVIDIA שייעצו פה לחכות להם ואני משדרג סוף סוף את המחשב בלי לחשוב פעמיים, זה באמת חרא, ואני מפחד לראות איך הוויטצ'ר וה DEVISION יראו על הקונסולות.
בקיצור, אם זו ההתחלה של הדור לא נראה לי הוא הולך להבריק כל כך מבחינה טכנית, אני באמת מקווה שזו פאשלה של יובי אבל הם חברה ענקית ומקצוענית וקשה לי להאמין שזה לא קודם כל חומרתי.

DrKeo כתב:בליזארד מכריזה על D3 Ultimate evil שזה בעצם דיאבלו 3 + כל העדכונים שהיו עד היום + ההרחבה Reaper of souls ל360, ONE, פס3 ולפס4. לדור הקודם 40$, לדור החדש 60$. חבילה מדהימה, אחרי כל הפאטצ'ים והתיקונים מדובר במשחק נהדר. דיאבלו 3 עם עלילה חלשה ובעיות קשות שתוקנו ברובן בפאטצ'ים האחרונים, ROS טוב בהרבה מדיאבלו 3 ושופר אפילו יותר בכל תחום (כולל הצבעוניות יתר של 3). בקיצור, שווה כל שקל. בנוסף לכל התוכן של גרסת הPC בקונסולות מקבלים גם לשחק עד 4 שחקנים על אותו מסך (ואפשר לעלות יחד גם אונליין לשחק עם שחקנים אחרים יחדיו על אותה טלביזיה), מצב "מתלמד" שבו קל לשחקנים חלשים לשחק עם שחקנים חלשים יחדיו, אפשרות לשלוח שלל לחברים בסוג של מייל LOOT לרשימת PSN או XBL שלך.

אם היה פיצ'ר אחד אחרון הייתי לגמרי קונה גם את המשחק לקונסולת דור הבא שאני אקנה, היכולת להביא את הדמות שלי מהPC לקונסולה וחזרה. לצערי זה לא קיים, הדמות נשמרת רק בין הפס4 והפס3 או ה360 והONE וזהו. המשחק יצא ב18 לאוגוסט, בלינג לקנות!

נהה, אם כבר לנסות RPG הייתי הולך על משהו מסדרת SOULS, נראה איך PROJECT BEAST יראה ב E3, נראה כמו משחק שהייתי רוצה לתת לו צ'אנס, לקנות PC פורט שיצא לפני 100 שנה במחיר מלא זה לא בשבילי אבל אני בטח יתן לו צ'אנס שיצא בפלוס ב 2016 :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 22:32

bling כתב:אין לי מילים, חתיכת ביזיון עם WD, לא יודע אם החומרות אשמות, יוביסופט, WHATEVER, משחק שכזה שנראה ככה לא צריך להיות פחות מ 1080P.
לא רואה שום סיבה לכך, ואם על תחילת הדור אנחנו מקבלים משחק שנראה כה בינוני שהקונסולות לא מתמודדות איתו כמו שצריך זה ברור לי שאין סיכוי שאשרוד את הדור הזה ללא PC.

אני מחכה שיצאו הכרטיסים ההם של NVIDIA שייעצו פה לחכות להם ואני משדרג סוף סוף את המחשב בלי לחשוב פעמיים, זה באמת חרא, ואני מפחד לראות איך הוויטצ'ר וה DEVISION יראו על הקונסולות.
בקיצור, אם זו ההתחלה של הדור לא נראה לי הוא הולך להבריק כל כך מבחינה טכנית, אני באמת מקווה שזו פאשלה של יובי אבל הם חברה ענקית ומקצוענית וקשה לי להאמין שזה לא קודם כל חומרתי.

נהה, אם כבר לנסות RPG הייתי הולך על משהו מסדרת SOULS, נראה איך PROJECT BEAST יראה ב E3, נראה כמו משחק שהייתי רוצה לתת לו צ'אנס, לקנות PC פורט שיצא לפני 100 שנה במחיר מלא זה לא בשבילי אבל אני בטח יתן לו צ'אנס שיצא בפלוס ב 2016 :)

אנחנו רק תבחילת הדור. תן לו טיפה יותר מחצי שנה, לפני שאתה מחליט שהוא כזה נוראי.
אם התמודדת כמו שצריך ב4 השנים האחרונות של הדור הקודם ולא הפריע לך שהכל הרבה יותר טוב על הPC, אז גם הפעם אין סיבה שזה יפריע לך כל כך, לפי דעתי (מעבר לזה שעכשיו אתה יותר מודע לעניינים האלו, אולי).
גם אל תשכח שאתה בעצמך אמרת שאתה מצפה ממשחקי עולם פתוח לפעול ברזולוציות נמוכות יותר וב30 FPS, אז למה זה מפתיע אותך שהמשחק הראשון עם עיר פתוחה וחיה לדור הבא, פועל ככה - בטח ובטח כאשר המנוע שעליו הוא מבוסס מעוצב גם לגמישות ולא לשאיבת כל פיסת כוח מהקונסולות החדשות.

מעבר לזה, אל תשכח שWD עושה רושם של משחק עם עולם מורכב מאוד, עם כמות עצומה של גורמים דינמיים. זה לא איזה בלוק בלתי משתנה כמו העולם של אינפיימוס, או COD, אז ברור שזה מאתגר הרבה יותר לגרום לו לרוץ ברזולוציה גבוהה יותר, ב60 FPS.
גם המשחקים של רוקסטאר פועלים חרא מבחינה טכנית. אין להם משחק אחד שלא היית מתבאס ממנו, אם היית מסתכל עליו רק דרך המשקפת של רזולוציה/FPS, אבל מה שעושה משחק עולם פתוח למוצלח זה הרבה יותר מזה וזה מצוין שמפתחים מתרכזים בלהפוך את העולם לאמין יותר ומלא יותר, במקום חד יותר, לפי דעתי.

בלי קשר, לא כדאי לך לעבור דור בלי PC, כי PC זה נהדר. לא רק שכנראה שתוכל לשחק בהרבה משחקים בגירסא הטובה ביותר שלהם, אלא גם תהנה מהמון בלעדיים נהדרים. תקנה PC טוב, כי זה PC זה טוב, לא בגלל שהקונסולות מעפנות. אם אתה קונה PC ממקום של ייאוש ועצב, הוא מרגיש את זה ומגיב בהתאם.

---

וקאז, אין לי יותר מילים לתאר את הטיעונים שלך (כלומר יש לי, אבל אין צורך לרדת לרמה הזאת). הדבר הראוי היחיד שנותר זה זה:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 07:06

Nucleus_Dawn כתב:
אנחנו רק תבחילת הדור. תן לו טיפה יותר מחצי שנה, לפני שאתה מחליט שהוא כזה נוראי.
אם התמודדת כמו שצריך ב4 השנים האחרונות של הדור הקודם ולא הפריע לך שהכל הרבה יותר טוב על הPC, אז גם הפעם אין סיבה שזה יפריע לך כל כך, לפי דעתי (מעבר לזה שעכשיו אתה יותר מודע לעניינים האלו, אולי).
גם אל תשכח שאתה בעצמך אמרת שאתה מצפה ממשחקי עולם פתוח לפעול ברזולוציות נמוכות יותר וב30 FPS, אז למה זה מפתיע אותך שהמשחק הראשון עם עיר פתוחה וחיה לדור הבא, פועל ככה - בטח ובטח כאשר המנוע שעליו הוא מבוסס מעוצב גם לגמישות ולא לשאיבת כל פיסת כוח מהקונסולות החדשות.

מעבר לזה, אל תשכח שWD עושה רושם של משחק עם עולם מורכב מאוד, עם כמות עצומה של גורמים דינמיים. זה לא איזה בלוק בלתי משתנה כמו העולם של אינפיימוס, או COD, אז ברור שזה מאתגר הרבה יותר לגרום לו לרוץ ברזולוציה גבוהה יותר, ב60 FPS.
גם המשחקים של רוקסטאר פועלים חרא מבחינה טכנית. אין להם משחק אחד שלא היית מתבאס ממנו, אם היית מסתכל עליו רק דרך המשקפת של רזולוציה/FPS, אבל מה שעושה משחק עולם פתוח למוצלח זה הרבה יותר מזה וזה מצוין שמפתחים מתרכזים בלהפוך את העולם לאמין יותר ומלא יותר, במקום חד יותר, לפי דעתי.

בלי קשר, לא כדאי לך לעבור דור בלי PC, כי PC זה נהדר. לא רק שכנראה שתוכל לשחק בהרבה משחקים בגירסא הטובה ביותר שלהם, אלא גם תהנה מהמון בלעדיים נהדרים. תקנה PC טוב, כי זה PC זה טוב, לא בגלל שהקונסולות מעפנות. אם אתה קונה PC ממקום של ייאוש ועצב, הוא מרגיש את זה ומגיב בהתאם.

אני לא זוכר בזיונות מהסוג הזה בתחילת הדור הקודם אולי למעט מקרים מסויימים על הפס3 שנבעו מקשיי פיתוח על ארכיטקטורה קשה מה שמן הסתם לא רלוונטי כלל לקונסולות הנוכחיות.
דור שעבר סכ"ה עמד ביעד שלו של ה 720P לאורך רובו לפני שהחלו המשחקים לקרטע בצורה מוגזמת לקראת הסוף, אבל אין מה לדבר, בשנים הראשונות משחקים רצו ב TARGET הזה בלי בעיה לרוב (שוב חוץ מבעיות שהיו לפס3 מסיבות שלא רלוונטיות הפעם).

פה אנחנו מקבלים מספר חודשים אחרי ההשקה כבר משחק שרץ ב 900P ו 30 FPS ולא תגיד שהוא נראה כמו הוויטצ'ר או אפילו החשיפה המקורית, הוא נראה ממוצע למדי, לא יותר טוב במיוחד מ AC4 למשל שרץ ב 1080P, זה ממש לא מובן, ואם זה כבר קורה עכשיו אז איך משחקים יראו עוד שנה שנתיים?
אם הם ירוצו כמו שהם רצו בסוף הדור של הפס3 כמו GTA5 ו FAR CRY 3 ו TLOU אז אתה מתפלא שאני חייב מחשב?

ואולי את המשפט שאמרתי על העולמות הפתוחים אמרתי בהקשר לוויטצ'ר3 וה DEVISION כבנצ'מרקים, לא WD בגרסת ה DOWNGRADE :/
אני מודע לכך שהמשחק יותר מורכב מאינפמוס, אבל לא ברור לי איך הוא מורכב יותר מ GTA5 למשל והוא לא נראה ממש יותר טוב מגרסת GTA5 משודרגת קלות לדור הבא (זאת אומרת +AA ו FPS יציב יותר ושדרוג לטקסטורות, לא הרבה יותר) ואין ספק שמגרסה כזו של GTA5 הייתי מצפה בקלות ל 1080P.

זה לא שאני איזה פסיכופט שהולך לפסול את המשחק בגלל זה, אם הוא מקבל ביקורות ורשמים טובים אני קונה אותו בלי למצמץ, פשוט אני מסתכל הלאה והוא לא נראה לי מבשר טובות לקראת ההמשך מבחינת הדור הזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2014, 23:12

אני חושב שמה שמורכב יותר מWD מGTA5 הוא העולם עצמו, לא גרפית. כל החישובים שנעשים ברקע וכל האינטראקטיביות וכו'.. אני חושב שהמון כח עיבוד וזיכרון הולך לשם..
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 26 אורחים