Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 09:40

Laskin כתב:באיזה משחקים שלה יצא לך לשחק שנמאס לך ממנה?
ואיך לעזאזל זה נראה לך כמו משחק של 10 דולר? מה בדיוק? הגרפיקה הצבעונית היפה ביותר אולי שראינו בדור הזה בינתיים, או המשחקיות שרק קיבלנו הצצה אליה ונראית משהו שונה ומהנה במיוחד...?

זה לא ברור?
תסתכל בתמונה השניה שנדב פרסום.
תסתכל על הנוזל שם.
תסתכל על הבועות שיוצאות מהנוזל.
אתה רואה שהן נראות כמו אובייקט דו מימדי והן לא מודל תלת מימדי במרחב, שאפשר לבוא איתו באינטראקציה? זה כמו איזו אפליקציה ב0.99$ בטלפון!!!
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 מאי 2014, 17:09

Laskin כתב:באיזה משחקים שלה יצא לך לשחק שנמאס לך ממנה?
ואיך לעזאזל זה נראה לך כמו משחק של 10 דולר? מה בדיוק? הגרפיקה הצבעונית היפה ביותר אולי שראינו בדור הזה בינתיים, או המשחקיות שרק קיבלנו הצצה אליה ונראית משהו שונה ומהנה במיוחד...?

סדרת ראצט וקלנק ,שהתחילה מעולה ,אבל חלבו אותה יותר מידי
ריסיסטנס ,ששיחקתי בכולם חוץ מהמשחק לויטה (כן שיחקתי גם בכותר PSP-אבל לא חושב שהם עשו את הכותרים לנידות )

מאוד אהבתי את ריסיסטנס הראשון -אבל אחרי זה הרגשתי שהסדרה מתקרבת יותר מידי לכותרים גנרים ,ואבדה את הקסם שלה

אתה לא חיב להסכים ,אבל ככה אני מרגיש

אני בגדול חובב של נינטנדו ,אבל לא הולך לקנות את מאריו קארט או SSB הבאים ,פשוט כי נימאס לי משתי הסדרות הספציפיות האלו
והמחיר גבוה מידי לטעמי ,לכותרים כאלו

בכל מקרה בנוגע למשחק הבא הזה של אינסומנייק
פשוט תיצפה בסירטון משחקיות

עזוב תמונות ,זה לא משקף ,בתנוע המשחק ניראה לי משעמם מאוד ועם גרפיקה ירודה

כן כן כן -המשחק לא יצא ,וזה בטח לא ביקורת

זה יתרשמות שלי מהסירטון משחקיות הקים ,מה יהיה שהמשחק ישוחרר ? -אין לי מושג
עם סירטוני משחקיות של כמה דקות היו קובעים משהו ,היתי מאוד אוהב מישחקים של EA

אבל אני רק אומר יתרשמות ראשונית ,אולי יהיו שינוים גדולים ,ואולי החלק משחקיות שהוצג לא משקף בכלל את המשחק

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מאי 2014, 20:16

כל אחד והטעם שלו, אבל אני רואה כאן משהו כל כך מקורי וכל כך זורם, שילוב כל כך מנצח של משחקים, שאין לי מושג מה אפשר לשנוא כאן.
נראה כיף טהור, באריזה מושקעת.
דווקא ראצ׳ט הגיע לשיא שלו לקראת הסוף, בעיניי, בדיוק לפני quest for booty או משהו כזה.
ואסיסטנט אני אישית לא אהבתי... אבל זה נראה כמו משהו אדיר, ואין לי מושג למה שהוא ימכור במחיר פחות ממחיר מלא של משחק רגיל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 מאי 2014, 20:39

אין שום סיבה שהוא ימכור בפחות ממחיר מלא... הוא משחק מלא, מושקע, עולם פתוח עם עיצוב מגניב לאללה. קרירין החליט משום מה שזה משחק שלא שווה 10$, וזאת זכותו המלאה.. קצת פחות צריך לשים לב למה שהוא אומר, שכן הוא, כמו עוד כמה אחרים כאן, לא ממש קונים את רוב המשחקים שלהם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 מאי 2014, 06:31

Klayman כתב:אין שום סיבה שהוא ימכור בפחות ממחיר מלא... הוא משחק מלא, מושקע, עולם פתוח עם עיצוב מגניב לאללה. קרירין החליט משום מה שזה משחק שלא שווה 10$, וזאת זכותו המלאה.. קצת פחות צריך לשים לב למה שהוא אומר, שכן הוא, כמו עוד כמה אחרים כאן, לא ממש קונים את רוב המשחקים שלהם.

1-לא החלטתי כלום ,רק אמרתי יתרשמות לפי הסירטון ,יש הבדל ענקי

2-הWIIU שלי לא פרוץ ה3DS שלי לא פרוץ ,ובPC אני בדרך כלל מחכה למבצעים בסטים
ככה שנכון להיום ,אני כן קונה את רוב המשחקים שלי ,לא כולם ,אבל הרוב הגדול

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 18:02

מיקרוסופט שוב נסוגים מ'החזון' שלהם בגלל שהם מקבלים בראש:

החל מה9 ליוני תהיה גרסה של הקונסולה ללא הקינקט ב400דולר.

http://news.xbox.com/2014/05/xbox-deliv ... re-choices

הללויה, הם גם מעבירים את כל אפליקציות הסטרימינג כמו נטפליקס והולו לחינם לגמרי. לא צריך מנוי גולד בשבילם. סוף כל סוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 18:06

Kazz כתב:מיקרוסופט שוב נסוגים מ'החזון' שלהם בגלל שהם מקבלים בראש:

החל מה9 ליוני תהיה גרסה של הקונסולה ללא הקינקט ב400דולר.

http://news.xbox.com/2014/05/xbox-deliv ... re-choices

חדשות מצויינות לדעתי. לא היה יותר מדי מאחורי הקינקט בכל קופסה ממילא, חזון האונליין תמיד שלהם היה הרבה יותר מעניין.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 18:09

הייתה צריכה להיות גרסה בלי קינקט מההתחלה. נתנו לסוני לפתוח פער של כמה מיליונים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 18:20

הם גם שינו את הקטע עם המשחקים החינמיים למנויי גולד. עכשיו צריך להיות מנוי פעיל כדי שתוכל לשחק במשחקים האלה שהורדת. כלומר עכשיו זה בדיוק שירות השכרה כמו PS+. לפני כן יכלת לשחק בהם גם בלי מנוי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 18:22

יופי להם. עם השוואת המחיר לPS4, הם הולכים למכור ממש מצוין, במקום "סתם" מצוין ויכול מאוד להיות שגם להרוויח יותר על כל מכירה.
גם השינוי של הגולד הוא צעד מבורך. תחרות תמיד עושה טוב לצרכן.

הטעות היחידה שלהם (מנקודת מבט עסקית - לצרכן זה מצוין) זה שהוא יתחיל להמכר ב9 ביוני והם הכריזו על זה עכשיו. החודש הבא של המכירות כנראה יהיה מת, עבורם. הם סתם פספסו חודש של מכירות. הם היו צריכים להכריז על זה שלושה-ארבעה ימים לפני שהגירסאות האלו מגיעות למדפי החנויות, לא חודש לפני.
זו גם אחלה הכרזה לE3, אז מוזר שהם לא שמרו אותה למסיבת העיתונאים שלהם. יכול להיות שזה בגלל שזה היה על סף דליפה, או משהו כזה.
הדאגה היחידה שעולה מההכרזה הזאת, זה שהגירסא הזו של הONE לא תשמש כIR Blaster, אז כל הפיטצ'רים המגניבים שבאו איתו גם יעלמו וחבל.

בכל מקרה, עם ההכרזה הזאת, המכירות בתקופת החגים יכולים להיות ממש מעניינים ויכול להיות שנפתח את השנה הבאה עם 20-25 מיליון קונסולות חדשות בבתים של אנשים, שזה הישג מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 18:30

Kazz כתב:הייתה צריכה להיות גרסה בלי קינקט מההתחלה. נתנו לסוני לפתוח פער של כמה מיליונים.

טעות שלהם, היו צריכים לחזור בהם עוד לפני זה אבל לקח להם לספוג שניים או שלושה מליון הפרש לפני שהם החליטו לזוז. אם היה איזה ישום טוב של הקינקט שהיה הופך את זה לMUST הייתי אומר שהם מפגרים שהם נסוגים מהקינקט אבל היא כל כך חסרת ערך בONE כרגע שאני לא רואה סיבה לא לזרוק אותה לעזאזל. זה לא שמפתחים משתמשים בה בצורה מעניינת או משהו כזה מעבר ללצלם אותך או פקודות קוליות שאפשר לעשות עם המיקרופון שיוצא מהשלט לONLINE כך או כך.

בקיצור, החלטה טובה, חבל שהם לא עשו אותה לפני השיגור.

שחר אני לא חושב שיהיה להם חודש מת, רק מי שלא רוצה קינקט יחכה. מקסימום תהיה להם ירידה של כמה אחוזים בודדים, אני בספק אם זה ישפיע או משהו כרגע. כאילו הקהל הכללי שמע בכלל על ההכרזה הזאת, הוא ישמע בפרסומות ביוני שתנסה לשכנע אותם לקנות ONE ב399$ עם איזה משחק חינם כלשהו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2014, 18:37

טוב, אז לא מצליח לשלוח הודעות כבר כמה פעמים, אקצר:
בשעה טובה! הגיע הזמן, ובאמת מזל טוב שהם הצליחו להרוג את האגו שלהם שהפריע להם להודות ב*עוד* טעות שלהם מההשקה.
מיקרוסופט ממש הגישה לסוני את היתרון שהשיגו עד כה, ועכשיו זה הרבה יותר ״כוחות״

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 18:42

מה שמדגים שכל הדיבורים על 'חזון' זה שטות ושהם לא באמת מעוניינים בזה במידה וזה גורם להם להפסיד למתחרה. עשו 180 מעלות על הDRM, על הנעילה האיזורית, על קינקט, גם מהגודל סוף סוף הרפו משהו. מעניין מה התגובות של אנשים בתוך מיקרוסופט ומשקיעים על כל הפיתוח וההשקעה בקינקט2 שעכשיו נזרקת הצידה. אוקיי זרמנו עם ה500דולר כי קינקט בכל קופסה והבטחות על אינטרגציה ואפליקציות וספגנו, ועכשיו סופגים כי לא סביר שייצא מעתה משהו מרכזי לקינקט2 וכל העבודה בפיתוח לא נראה שתשתלם. להזכירכם, הקונסולה בכלל לא הייתה אמורה לעבוד עם הקינקט לא היה מחובר ופועל לפני שהם חזרו בהם בפעם הראשונה.

נראה איך זה ישפיע על המכירות. היתרון הקל בחומרה של הפס4 לא אמור לדעתי לשנות לרוכש הממוצע.

---

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 19:40

DrKeo כתב:

יכול מאוד להיות שאתה צודק. גם אם לא, זה לא משמעותי, כי חודש רנדומלי בשנה הראשונה של הקונסולה בשוק לא מהווה כמות שתשנה משהו בראייה של דור שלם.
הדבר החשוב, בכל הנוגע למכירות, זה שהיתרון המשמעותי היחיד של הPS4 יעלם ב9 ביוני וכמו שלאסקין אמר, זה לגמרי כוחות עכשיו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2014, 19:57

Kazz כתב:מה שמדגים שכל הדיבורים על 'חזון' זה שטות ושהם לא באמת מעוניינים בזה במידה וזה גורם להם להפסיד למתחרה. עשו 180 מעלות על הDRM, על הנעילה האיזורית, על קינקט, גם מהגודל סוף סוף הרפו משהו. מעניין מה התגובות של אנשים בתוך מיקרוסופט ומשקיעים על כל הפיתוח וההשקעה בקינקט2 שעכשיו נזרקת הצידה. אוקיי זרמנו עם ה500דולר כי קינקט בכל קופסה והבטחות על אינטרגציה ואפליקציות וספגנו, ועכשיו סופגים כי לא סביר שייצא מעתה משהו מרכזי לקינקט2 וכל העבודה בפיתוח לא נראה שתשתלם. להזכירכם, הקונסולה בכלל לא הייתה אמורה לעבוד עם הקינקט לא היה מחובר ופועל לפני שהם חזרו בהם בפעם הראשונה.

נראה איך זה ישפיע על המכירות. היתרון הקל בחומרה של הפס4 לא אמור לדעתי לשנות לרוכש הממוצע.

---

תמונה

למה זה "חזון"? היה חזון -> פגע במכירות -> שינו חזון.
לפני שנה הם חשבו שהקינקט תבדיל אותם מהפס4 ואז הם גילו שה100$ הם גורם הרבה יותר חשוב. זה לא דת או משהו אתה יודע, מדובר בעסק. ניסו משהו, לא הלך, מנסים משהו אחר.

ושג'ף גרסמן יעשה לי טובה, טרולינג טוטאלי. זה לא שהקינקט נעלם, הוא אביזר שכנראה יהיה לו ATTACH RATE יותר טוב מכל אביזר בהסטוריה של הקונסולות מאחר והONE כל כך ממותגת איתו. מי שעושה משחק קינקט (משהו עושה משחק קינקט חוץ מאשר משחקי ארנבים סוג ז' של אובי?) ימכור בדיוק אותו דבר כשיש כזה ATTACH RATE, זה לא באמת משנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 20:17

מעניין אם כשאהיה בטיול באנגליה, בספטמבר, יהיה לי דחף כלשהו לקנות קונסולת דור הבא. E3 יכול לשנות הרבה. הוא יכול גם לא לשנות כלום.
הONE בהחלט מובילה, עם בלעדיים הרבה יותר מעניינים, אבל מי יודע איך זה יראה בעוד שלושה חודשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 13 מאי 2014, 20:24

Nucleus_Dawn כתב:מעניין אם כשאהיה בטיול באנגליה, בספטמבר, יהיה לי דחף כלשהו לקנות קונסולת דור הבא. E3 יכול לשנות הרבה. הוא יכול גם לא לשנות כלום.
הONE בהחלט מובילה, עם בלעדיים הרבה יותר מעניינים, אבל מי יודע איך זה יראה בעוד שלושה חודשים.

יש לי הרגשה שזה יהיה מאוד תלוי במה שהם יציגו ב-E3 בכל הקשור ל-Games with Gold. כשהמחירים זהים ובשתי הקונסולות צריך להוציא עוד 50 דולר בשנה על מנוי לפלוס / גולד, אני חושב שההכרעה של גיימרים שמודעים למה שקורה סביבם תהיה דווקא הערך המוסף של השירותים הנ״ל. אם מיקרוסופט תתחיל לשחרר משחקי aaa ל-one בזמן שסוני תמשיך לדשדש עם משחקי הורדה חביבים אז פרס ״חביבת הקהל״ יוכל לעבור אליה. מצד שני, מיקרוסופט עוד לא הוכיחה את עצמה עדיין בעניין הזה בתקופת ה-360. יהיה מעניין לראות מה הם מתכננים שם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 20:30

erezronen כתב:
יש לי הרגשה שזה יהיה מאוד תלוי במה שהם יציגו ב-E3 בכל הקשור ל-Games with Gold. כשהמחירים זהים ובשתי הקונסולות צריך להוציא עוד 50 דולר בשנה על מנוי לפלוס / גולד, אני חושב שההכרעה של גיימרים שמודעים למה שקורה סביבם תהיה דווקא הערך המוסף של השירותים הנ״ל. אם מיקרוסופט תתחיל לשחרר משחקי aaa ל-one בזמן שסוני תמשיך לדשדש עם משחקי הורדה חביבים אז פרס ״חביבת הקהל״ יוכל לעבור אליה. מצד שני, מיקרוסופט עוד לא הוכיחה את עצמה עדיין בעניין הזה בתקופת ה-360. יהיה מעניין לראות מה הם מתכננים שם.

הם כבר הכריזו שבקרוב אחד המשחקים יהיה Dark Souls, שהוא בטח לא חדש, אבל כן נחשב איכותי יותר מרוב המשחקים שהם הציעו עד עכשיו.
זה כמובן ל360 בלבד. יהיה מאוד מעניין לראות מה הם יעשו עם השירות על הONE.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 13 מאי 2014, 20:45

Nucleus_Dawn כתב:
הם כבר הכריזו שבקרוב אחד המשחקים יהיה Dark Souls, שהוא בטח לא חדש, אבל כן נחשב איכותי יותר מרוב המשחקים שהם הציעו עד עכשיו.
זה כמובן ל360 בלבד. יהיה מאוד מעניין לראות מה הם יעשו עם השירות על הONE.

דברתי על ה-One כמובן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 20:45

erezronen כתב:
דברתי על ה-One כמובן.

כן. ברור.
אני פשוט הזכרתי את זה, כי אולי שיפור ב360 מסמן גם משהו על שיפור בONE.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 מאי 2014, 21:56

DrKeo כתב:למה זה "חזון"? היה חזון -> פגע במכירות -> שינו חזון.
לפני שנה הם חשבו שהקינקט תבדיל אותם מהפס4 ואז הם גילו שה100$ הם גורם הרבה יותר חשוב. זה לא דת או משהו אתה יודע, מדובר בעסק. ניסו משהו, לא הלך, מנסים משהו אחר.

ושג'ף גרסמן יעשה לי טובה, טרולינג טוטאלי. זה לא שהקינקט נעלם, הוא אביזר שכנראה יהיה לו ATTACH RATE יותר טוב מכל אביזר בהסטוריה של הקונסולות מאחר והONE כל כך ממותגת איתו. מי שעושה משחק קינקט (משהו עושה משחק קינקט חוץ מאשר משחקי ארנבים סוג ז' של אובי?) ימכור בדיוק אותו דבר כשיש כזה ATTACH RATE, זה לא באמת משנה.

כי חזון אמיתי של עתיד התעשייה וכביכול משהו שאמור להיות טוב לכולם, זה לא משהו שמשנים כל שני וחמישי בגלל שהם נתקלים בקשיים. אם הם באמת חשבו שזה העתיד ושזה הכיוון אז נתוני מכירות לא צריכים להשפיע. בגלל שאני לא מצליח לחשוב על דוגמה אחרת בתחום, ואלב הציגו את החזון שלהם לגבי פלטפורמה דיגיטלית ולמרות שבשנים הראשונות הם חטפו מכל כיוון הם דבקו בו מכיוון שהם באמת האמינו שמדובר במשהו שיטיב עם כולם ואיך שהתעשייה אמורה להיראות. מיקרוסופט עשו את ההיפך הגמור וקיפלו את הזנב עוד לפני שהקונסולה יצאה. זה לא היה חזון - זו הייתה החלטה עסקית גרידא שתטיב איתם בלבד. מה שצריך לשאול זה איך לעזאזל הם חשבו שהתוכנית המקורית שלהם תעבור בלי תרעומת, איך הם לא היו מוכנים להתמודד עם תרעומת זו ומי שם חשב שזה רעיון טוב לדרוש 500דולר ואיך הם חשבו שהקינקט2 בפנים תשכנע אנשים שהמחיר הגבוה יותר משתלם כאשר הם לא הפיקו שום דבר שמצריך את המכשיר הזה.

תראה איך הם דיברו על הקונסולה ועל הDRM ועל הקינקט וכו' - הם בהחלט ניסו לשייך לזה משהו מלבד החלטה עסקית.

מעניין לראות כמה קונסולות עם קינקט יימכרו מהחודש הבא. אין למפתחי משחקי קינקט2 שום סיבה לשמוח. עכשיו היוזרבייז הולך להקטן משמעותית בהשוואה למצב שאפשר לקנות את הקונסולה רק ביחד עם הקינקט2, וזה לא שמכירות משחקי קינקט עד כה היו מרשימים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מאי 2014, 23:24

המחזוריות של האינטרנט צווח ובוכה שמייקרוסופט צריכים לעשות משהו --> מייקרוסופט עושה את המשהו שהאינטרנט רצה --> האינטרנט מתעצבן על מייקרוסופט שהם עשו את מה שם רצו משעשעת בכל פעם מחדש.
הנחתי שבשלב כלשהו העובדה שהכל צפוי כל כך (האופי של התגובות והזהות של הבכיינים), יהפוך את זה לסתם מאוס, אבל זה עדין נורא מצחיק.

נ.ב.
קראתי הסבר מוצלח לזה שמייקרוסופט הכריזו על זה עכשיו ולא בE3.
מצד אחד, יכול להיות שההכרזה תזכה לאחלה רגע, באולם מלא גיימרים ועיתונאים, אבל הם רוצים להתרכז אך ורק במשחקים ולא במחירים/נהלים/שירותים שהם מציעים. זו אותה גישה שהיתה להם בE3 הקודם ואני שמח לראות שהם לא זונחים אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מאי 2014, 08:55

Kazz כתב:
כי חזון אמיתי של עתיד התעשייה וכביכול משהו שאמור להיות טוב לכולם, זה לא משהו שמשנים כל שני וחמישי בגלל שהם נתקלים בקשיים. אם הם באמת חשבו שזה העתיד ושזה הכיוון אז נתוני מכירות לא צריכים להשפיע. בגלל שאני לא מצליח לחשוב על דוגמה אחרת בתחום, ואלב הציגו את החזון שלהם לגבי פלטפורמה דיגיטלית ולמרות שבשנים הראשונות הם חטפו מכל כיוון הם דבקו בו מכיוון שהם באמת האמינו שמדובר במשהו שיטיב עם כולם ואיך שהתעשייה אמורה להיראות. מיקרוסופט עשו את ההיפך הגמור וקיפלו את הזנב עוד לפני שהקונסולה יצאה. זה לא היה חזון - זו הייתה החלטה עסקית גרידא שתטיב איתם בלבד. מה שצריך לשאול זה איך לעזאזל הם חשבו שהתוכנית המקורית שלהם תעבור בלי תרעומת, איך הם לא היו מוכנים להתמודד עם תרעומת זו ומי שם חשב שזה רעיון טוב לדרוש 500דולר ואיך הם חשבו שהקינקט2 בפנים תשכנע אנשים שהמחיר הגבוה יותר משתלם כאשר הם לא הפיקו שום דבר שמצריך את המכשיר הזה.

תראה איך הם דיברו על הקונסולה ועל הDRM ועל הקינקט וכו' - הם בהחלט ניסו לשייך לזה משהו מלבד החלטה עסקית.

מעניין לראות כמה קונסולות עם קינקט יימכרו מהחודש הבא. אין למפתחי משחקי קינקט2 שום סיבה לשמוח. עכשיו היוזרבייז הולך להקטן משמעותית בהשוואה למצב שאפשר לקנות את הקונסולה רק ביחד עם הקינקט2, וזה לא שמכירות משחקי קינקט עד כה היו מרשימים.

די נו באמת קאז, אתה בכית ארוכות על הDRM וזה שכופים עליך קינקט ועכשיו כשהכל תוקן הם עם הזנב בין הרגליים? מאוד עצוב לי שהם התקפלו עם הDRM, הקינקט לא באמת משנה לגיימרים ביננו. ומה אכפת לך ממחלקת קז'ואל של אוביסופט או לא יודע מי מפתח משחק בלעדי לקינקט. לא שמעתי אפילו על אחד חוץ מאשר ממיקרוסופט עצמה, גם אם קיימים כאלה זה שלא שמענו עליהם אומר שזה לא אמור לעניין אותנו.

אם מיקרוסופט הייתה סובבת סביב הקינקט ונותנת את כל הלב פנימה אז הייתי קורא לזה חזון וכיוון, אבל היא לא. מיקרוסופט הכריזה על בערך 10 בלעדיים עד היום ומתוכם אין אף משחק שמשתמש בקינקט יותר מאשר ניווט בתפריטים או פקודה קולית פה ושם (חוץ מאשר משחקי קינקט לא מעניינים שהיו גם בדור הקודם), אולי אם הם היו מתחייבים לחזון שלהם היה גם יוצא מזה משהו אבל הם כפו על הקהל קינקט ולא נתנו שום תמורה לזה שיש לכולם קינקט אז שיעיפו אותו לעזאזל ויסגרו עניין. הם ראו איך סוני הרוויחה מהעמדת פנים של "הכל לגיימרים" והם רוצים גם נתח. צריך להגיד תודה שהחיקוי בדור הזה הוא להיות כמה שיותר הארד קור, בדור הקודם החיקוי שכולם ניסו לעשות היה שלטים מתנופנפים במקצועות ספורט שונים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 מאי 2014, 15:49

זה נראה ש MS הגיעה ל PARITY מושלם עם הפס4, זה אשכרה אותו מכשיר עכשיו וזה רק מצביע עד כמה סוני פגעה עם כל בחירה שעשתה עם הפס4.

המחיר עכשיו זהה וללא גימיקים נלווים, ניתן להשתמש באפליקציות גם ללא מנוי GOLD, מקבלים כל חודש משחקים חינם, סיילים והמשחקים הללו נלקחים במידה שאתה מתנתק מהשירות בדיוק כמו בפלוס (מה שאמור להביא למשחקים טובים יותר), די מדהים מה שהולך פה.

שוב פעם MS מוכיחה שהיא לא נינטנדו, הם לא אטומים והם מבצעים את השינויים הנדרשים כדי להשאר תחרותיים, אם סוני חשבה שמדובר פה בנמושות כמו שהתחרתה איתם בעבר כמו סגה או נינדטנדו שירימו ידיים אז היא טועה, זה הולך להיות דור ארוך ומאבק קשה.
כל הכבוד להם שהם עשו את השינויים הנדרשים גם אם זה מוציא אותם קצת מגוחכים אחרי כמו שקאז הצביע, עדיף להראות מגוחכים ולשרוד מאשר להשאר אטומים ומקובעים כמו נינטנדו ולמות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2014, 08:09

אם סוני חשבה שמדובר פה בנמושות כמו שהתחרתה איתם בעבר כמו סגה או נינדטנדו שירימו ידיים אז היא טועה, זה הולך להיות דור ארוך ומאבק קשה.
כל הכבוד להם שהם עשו את השינויים הנדרשים גם אם זה מוציא אותם קצת מגוחכים אחרי כמו שקאז הצביע, עדיף להראות מגוחכים ולשרוד מאשר להשאר אטומים ומקובעים כמו נינטנדו ולמות.

נינטנדו במצב הרבה יותר טוב מסוני כלכלית
ואני לא מבין את השינאה שלך לנינטנדו ?

נינטנדו נטשה רק 2 קונסולות בהיסטוריה שלה ,הווירטואל בוי ,והDD64 ,שניהם נימכרו בכמויות מאוד קטנות ,והופסקו מהר מאוד
הDD64 יצא למעשה מת עוד לפני ההשקה ,ואין לי מושג למה נינטנדו החליטו למכור אותו בכלל
אולי יתחיבות עסקית ? ,אין לי מושג

בעניין הקינקט -זה טוב ורע

רע למה ? -כי זה כבר לא יהיה סטנדרט ,שכל מפתח יכול לבנות אליו במהלך הדור הזה
זה אומר שבמשחקים מסוימים שזה כן היה יכול לתת יתרון מול המתחרות ,זה כבר לא יתן

דברים כמו לצוות על החוליה שלכם ,עם פקודה קולית
או לזרוק רימון עשן עם תזוזה ביד (בלי לוותר על הגימפאד ) ,במילים אחרות זה יכל לשמש גם לקור בצורה יעילה

אבל עכשיו מפתחות יתצרכו לתת פיתרון לגימפאד בלי תוספת קינקט ,מה שאומר אותה השליטה כמו בPS4 ,בלי יתרונות
מין הסתם רוב מפתחות הקור יוותרו על הקינקט ,ויעשו גירסה דומה לPS4\XBO\PC\סטים בוקס \ומאק

למה טוב ? -מחיר תחרותי

בכל מקרה רובנו נישכח מההחלטה הזאת מהר מאוד

מבחינתי זה הולך להיות דור משעמם ,מבחינת שוני בחומרה ופיצרים

בכל מקרה בנוגע לנינטנדו -לא היתי רוצה לראות אותה מבטלת את הגימפאד שלה לWIIU ,וזה גם ידפוק אותה ,כי חלק מהמשחקים פשוט מחיבים אותו
כולל פיקמין 3 ומאריו 3D לאנד לדוגמה (מאריו בחלק מהשלבים )
אני חושב שנינטנדו פשוט צריכה לסחוב את הWIIU ,לאיזה 4 שנים אורך חיים כמו הגימקיוב ,מאריו קארט וSSB יעזרו בינתים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים