swiss-the-engine כתב:אחרי שלושה משחקים סביר לומר שבלי שיפורים משמעותיים הוא לא ממש יהנה מהמשחק.
bling כתב:בדרך כלל אם אתה אוהב מערכת קרב מסויימת מספיק שיוסיפו עוד מהלכים ומכניקות כדי שתהיה מרוצה, שיפורים משמעותיים מצביעים על משהו יותר יסודי שדורש שינוי להבנתי, אבל בוא ניתן לו להגיב שיסביר את כוונתו.
Death_119 כתב:לא זה לא. זה אינדווידואלי, לי אישית - Origin כבר הרגיש עייף מאוד.
swiss-the-engine כתב:זה לא מעניין שיש משחקים שעובדים עם אותה מערכת X שנים. מה שמעניין זה הזמן בין משחק למשחק. ברור שלא תקבל מהפכה... זה לא הגיוני בעליל באף פרנצ'ייז אבל מכיוון שכמעט כל שנה (לא?) יוצא באטמן אז הגיוני לגמרי להתעייף מהסגנון גיימפליי שלו בלי תוספות משמעותיות מאוד.
bling כתב:אני דווקא זוכר שחיבבת את מערכת הקרב של הסדרה הזו, הגנת עליה כמה פעמים בדיונים פה, מה השתנה?
בכל אופן הם כבר דיברו על זה וציינו שהעקרונות שלה ישארו זהים אבל הם כן ירעננו אותה, אחד מהדברים שהוסיפו זה כפתור נפרד לזריקות אויבים, מן הסתם גם אויבים חדשים שיצריכו טכניקות חדשות, רק אל תצפה למהפכות.
InterAl כתב:אחרי למעלה מ-50 שעות איתה (3 משחקים), אני חושב שמיציתי אותה לחלוטין. היא פשוט לא מהנה יותר. את הבסיס אולי אפשר לשמור, אבל חייבים להוסיף עוד מהלכים ועוד אפשרויות שליטה (קצת מעבר ל-2 כפתורים) כדי שתרגיש רעננה ומתקדמת יותר. שני המשחקים הקודמים עשו מעט מאוד בשביל לשפר אותה.
4A Games and Deep Silver are bringing the iconic Metro series to the next generation. METRO REDUX features fully re-mastered and improved versions of both METRO 2033 and METRO: LAST LIGHT, creating the most compelling Metro experience ever.
With re-worked next-gen visuals, smooth 60FPS gameplay on console, as well as new and improved content and features, METRO REDUX is much more than a simple HD upgrade.
For the REDUX edition, Metro 2033 has been completely overhauled:
The original game has been rebuilt in the latest and greatest iteration of the 4A Engine, bringing all the graphical and gameplay improvements from Last Light to Metro 2033 Redux
Enjoy completely re-mastered visuals: advanced lighting, dynamic weather, more detailed characters with improved animation, more dynamic destruction and improved smoke, fire and particle effects
Experience radically improved gameplay: advanced enemy AI, improved combat and stealth mechanics, superior weapon handling and more responsive, intuitive controls plus signature features from Last Light such as the atmospheric ‘mask wipe’ mechanic, weapon customization, and silent kills and takedowns
Metro: Last Light Redux has also received a graphical facelift and gameplay improvements that carry across both titles, including new melee animations, and the fan-requested ‘Check Watch’ and ‘Check Inventory’ features. It also includes all previously released Season Pass add-on content – a further 10 hours of single-player gameplay.
Upon release, Metro 2033 Redux and Metro: Last Light Redux will each be available separately as a digital download for Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, PlayStation®4 computer entertainment system and PC a suggested $24.99 / €19.99 / £15.99.
Alongside the digital release, a boxed compilation containing both games, titled METRO REDUX will be available at retail for a suggested $49.99 / €39.99 / £34.99.
Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux and the compilation Metro Redux are scheduled for release this Summer for Xbox One, PlayStation, and Windows PC.
Dedicated Linux and SteamOS versions will also release later this year.
DrKeo כתב:ברמת קושי סבירה, אם אתה מנסה להשיג מד קומבו גבוה שדורש כמובן גם גיוון, אז אתה חייב להשתמש בכל 4 כפתורי הפנים ולגוון בכל מני גאדג'טים. אין מצב שבקרב בחלק מתקדם של המשחק לא תשתמש בA בשביל התחמקויות וקפיצות מעל אוייבים (האוייב מגן ואוייבים גדולים מחייבים את זה), שלא תשתמש בB להמם אוייבים (האוייב המשוריין מחייב את זה), שלא תשתמש בY (האוייב סכין מחייב את זה וכמובן שתשתמש בX כי זה הכפתור תקיפה הבסיסי. אני לא חושב שיש היום מערכת קרבות יותר מהנה משל בטמן, אולי היא לא הכי עמוקה בז'אנר אבל היא החלט הכי מהנה.
אני פשוט חושב שORIGIN היה קצת מיותר להרגשה של השחקנים כאילו מדובר במשחק שיוצא יותר מדי. הרי בין אסיילם לסיטי היו שנתיים ובין סיטי לנייט יש שלוש שנים, אוריג'ן הרס להם ונדחף בין סיטי לנייט ויצר גם הרגשת חזרה וגם תחושה שהמשחק יוצא כל שנה. כלומר השנה לראשונה משחק בטמן יוצא שנה אחרי שנה אבל עדין זה מרגיש כאילו זה פרנצ'ייז שנתי משום מה. בכל מקרה אני בטוח שסוגי אוייבים חדשים, שילוב של הבטמוביל בטרוורסיה בעיר ומהלכים חדשים יחד עם גרפיקה סופר משודרגת ועיר הרבה יותר גדול יגרמו להרגשה רעננה במשחק, בטוח לעומת אוריג'ן שהיה כמו סופר חבילת הרחבה לסיטי.
InterAl כתב:באופן כללי, אני מסכים עם התיאור שלך למערכת הקרב, רק מה - אחרי 3 משחקים שבהם טחנתי עד דק את המכניקות שתיארת - אני מרגיש מיצוי מוחלט. בנוסף, המערכת לא חפה מבעיות. הרבה כוחות לא שימושיים, הרבה כוחות חזקים מדי (במיוחד כפתור הקאונטר) ותחושה כללית של חוסר שליטה ואוטומטיות רבה מדי - את הדברים האלה רוקסטדי חייבים לשפר.
בלינג - השיפורים שהם הוסיפו בסיטי הם שוליים, ולדעתי לא מעט כוחות שהם הוסיפו למשחק רק הרעו את האיזון בו. הוא עדיין משחק מצוין וה-goty שלי לאותה שנה, למרות כל מה שציינתי.
DrKeo כתב:אני מרגיש חריג כי כולם כל כך אוהבים את מטרו אבל אני ממש לא אהבתי אותם. המערכת ירי לא כיפית לטעמי, אומנותית הוא מזעזע (אפשר לראות למשל מהתמונה שיש בסרטון ששמת מעלי, האומנות הזאת נראת כמעט auto generated) והוא היה קצת קודר מדי בשבילי. אבל נראה שכולם פשוט מעריצים את המשחק אז אולי רק אני המשוגע
Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע כמה אתה חריג.
יש פה ושם אבירי PC שמהללים את משחקי מטרו, אבל באמת שלא ברור לי למה. שוטרים גנריים, לא מלוטשים במיוחד. הם באמת לא משהו.
אני חושב שזה יותר, שהכותר לא מספיק מעניין אנשים בשביל לדבר עליו ולהגיד כמה הוא לא משהו, מאשר כל דבר אחר.
DrKeo כתב:האמת שהדבר שהכי לא ברור לי הם הילולי הגרפיקה שלו, האומנות שם כל כך מכוערת שלא ברור לי למה מהללים את הגרפיקה. אפילו לא הייתי שם אותו בטופ 20 של המשחקים הכי יפים, הפיצ'ר הגרפי מספר 1 שלו הוא שהוא לא זז על אף מחשב. לא ברור לי איך משחק מנהרות רכבת תחתית נותן ביצועים זהים לקרייסס 3 שמתרחש בעולם כמעט פתוח של עיר וג'ינגלים, הזוי.
Kazz כתב:הבעיה בבאטמן זה שאיזון מערכת הקרב הפוך ובלתי מאוזן. בשעה וחצי הראשונות המשחק קשה עד שאתה פותח שדרוגים של מגנים ושל האצת המכות המיוחדות ואז זה די קל תלוי בכמה אתה מתחיל לחפף בקאונטרים ולהיות אי סובלני. ושלושה משחקים בסדרה ואני עדיין לא יודע איך עושים את הבלייד דודג' טייקדאון באופן עקבי.
bling כתב:איך ביאסתם עם הלכלוכים על מטרו.
עד שיש סדרה אהובה שלא שיחקתי בה שעוברת רימאסטר מושקע במחיר מצויין ופתאום נפלתי על הפורום היחיד בפלנטה שמסכים פה אחד שהוא גרוע
ומוזר שלא מצאתם אותו מרשים טכנית, ע"פ השיחות סביבו הייתי בטוח שהוא בטופ 3 של ה PC, יחד עם BF וקרייסיס, עד כדי כך מחזיקים ממנו טכנית.
בקשר לבאטמן גם אני אוהב לשחק אותו על הרמה הקשה, וזה גם די חריג אצלי (גם TLOU שיחקתי ככה), הוא באמת יותר קשה בהתחלה (אבל רק ב HARD), ב CITY רציתי לזרוק את השלט באויבים הראשונים, אז נכון שעם השדרוגים כשיש קבוצות אויבים בסיסיות היא נהיית קלה מאוד ודי אוטומטית (למרות שלא מובנות לי התלונות על הקאונטר, הוא לא עושה נזק כמעט בכלל ואתה תשב שעות ללחוץ עליו לפני שתהרוג מישהו) אבל בשלבים מתקדמים בקמפיין שיש אנשים עם סכין, שריון, סופר בריונים, חשמל ועם נשק חם והכל מעורבב ולפעמים בכמויות הזויות אז גם עם הכל זה עדיין רחוק מלהיות קל וצריך להיות מרוכז מאוד, אז אולי לא מתתי כמו בהתחלה ללא שדרוגים אבל מתתי עדיין לא מעט כדי שאני אצטרך לשחק כמו שצריך ולא ארגיש שהיא קלה ואוטומטית.
אני חושב שהיא סכ"ה בנוייה בצורה טובה למרות שמסכים שצריך לרענן אותה, אחרי 3 משחקים צריכים שינויים ומכניקות נוספות, פשוט שהבסיס שלה ישאר כי הוא מצויין.
ואם כבר צריך גם לתקן את רמת נורמל שמי שמשחק בה לא צריך להתאמץ ולתזמן בכלל, כששיחקתי בה הרגשתי שהיא brainless לפני שעברתי להארד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים