Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

SgtDonowitz
Warrior

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 03 יוני 2014, 15:27

Nigga כתב:אני די בטוח שהמשחק מגיע גם ל 360.

נכון, ראיתי רק את ההתחלה ולא את ה-360. בינתיים אין דיל ברייקר שישכנע אותי לקנות כרגע קונסולה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2014, 01:00

Nigga כתב:מה זה משנה המנוע או המפתחת. קצת קשה לקרוא לזה בלעדי ל One שזה מגיע ל 360. הרי באותה מידה אפשר לקרוא לזה בלעדי ל 360 לא?
לא מבין את מיקרוסופט. במקום ללכת חזק על "ONLY ON XBOX ONE" היא פשוט נותנת לאנשים סיבות לא לשדרג.

לא אמרתי שזה משנה, המשחק אכן לא בלעדי לONE. בטח מיקרוסופט קוראת לו "בלעדי לאקסבוקס" או משהו כזה.

אגב הוכרז שהמשחק רץ על הONE בגרסה משופרת של המנוע של פורצה 5 ועל ה360 על מנוע משופר של פרוצה הורייזן 1. גם יש תמונות אבל הן כל כך בולשוטס שזה כמעט כמו להביא תמונות קונספט ארט או משהו כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 04 יוני 2014, 18:42

Microsoft לא הולכת עוד על הכיוון של Only on xbox one בגלל שהם אמרו שעדיין יש להם מטרה עם ה-360, להגיע ל-100 מיליון יחידות.. אחרי זה אני מניח שנתחיל לראות את כיוון ה- Only on xbox one

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2014, 05:13

עדכון יוני לדב קיטס נותן למפתחים גישה גדולה יותר לכרטיס המסך ועוד שיפורי כלים.

https://twitter.com/XboxP3/status/474220849612849153

--
פורצה הורייזון 2 ירוץ ב 1080פ ו30FPS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 10:21

החלטה מעולה שלהם, ללכת על 30FPS, למרות שפורצה 5 רץ ב-60. עכשיו יוכלו להראות שיפור אמיתי בגרפיקה, ולהתחרות בקלות בDC.
מעניין אם יהיה טוב כמו הקודם...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2014, 10:50

Laskin כתב:החלטה מעולה שלהם, ללכת על 30FPS, למרות שפורצה 5 רץ ב-60. עכשיו יוכלו להראות שיפור אמיתי בגרפיקה, ולהתחרות בקלות בDC.
מעניין אם יהיה טוב כמו הקודם...

גם הורייזן הקודם היה 30 FPS, אז זה לא מפתיע.
בכל מקרה, מעניין אותי לראות אותו. אין ספק שהצוות הזה יודע לפתח משחקי מירוצים טובים, אז הקפיצה לדור חדש צריכה להיות מעניינת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 14:42

מי מהמר על בלעדיות זמנית? זה גם ככה לא מעניין בסופו של דבר :)
סתם, נזרום... אבל זה ממש מרעיש ומטורף, כדאי שתשבו לרגע:
ה- DLC של COD הבא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2014, 14:52

Laskin כתב:מי מהמר על בלעדיות זמנית? זה גם ככה לא מעניין בסופו של דבר :)
סתם, נזרום... אבל זה ממש מרעיש ומטורף, כדאי שתשבו לרגע:
ה- DLC של COD הבא.

לא חושב בכלל שזו חדשה שהיו מעלים, רוב הסיכויים שזה באמת מה שיקרה ולאף אחד לא ממש אכפת, אני בטוח שזה כותר משמעותי יותר, וממש לא בטוח שזו בלעדיות זמנית, מייקרוסופט כבר יותר מודעים מבעבר לדיבורים הללו סביבם וכמו שהם נעלו את גירס לאורך השנים ואת טיטאנפול הראשון או סאנסט אוברדרייב ואחרים הם גם ינעלו את זה לטעמי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 14:58

אני לא בטוח שבלעדיות זמנית היא דבר אפקטיבי, ועליה דיברת, לכן התייחסתי רק לבלעדיות זמנית.
וגם בלעדיות לכותר אחד, כמו טיטאנפול - לאו דווקא דבר טוב. בסוף המשחק הראשון יוצא MEH וסוג של בטא למשחק השני, שהוא הדבר הגדול באמת :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2014, 15:10

Laskin כתב:אני לא בטוח שבלעדיות זמנית היא דבר אפקטיבי, ועליה דיברת, לכן התייחסתי רק לבלעדיות זמנית.
וגם בלעדיות לכותר אחד, כמו טיטאנפול - לאו דווקא דבר טוב. בסוף המשחק הראשון יוצא MEH וסוג של בטא למשחק השני, שהוא הדבר הגדול באמת :)

בלעדיים זמניים משנים המון.
משחקים כמו ביושוק וME דחפו את ה360 קדימה במכירות ויצרו הזדהות של הכותר עם הקונסולה שלהם.
במקרה של ME, זה אפילו יותר קיצוני, בזכות זה שהשמירה ממשיכה איתך למשחק הבא. שיחקתי בכל המשחקים ב360, למרות שכבר כשיצא ME2, העדפתי לשחק משחקים במחשב (הוא יצא איזה חודש אחרי ששמתי 4000+ שקלים על מחשב חדש), שלא לדבר על כשיצא ME3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 23:33

Nucleus_Dawn כתב:
בלעדיים זמניים משנים המון.
משחקים כמו ביושוק וME דחפו את ה360 קדימה במכירות ויצרו הזדהות של הכותר עם הקונסולה שלהם.
במקרה של ME, זה אפילו יותר קיצוני, בזכות זה שהשמירה ממשיכה איתך למשחק הבא. שיחקתי בכל המשחקים ב360, למרות שכבר כשיצא ME2, העדפתי לשחק משחקים במחשב (הוא יצא איזה חודש אחרי ששמתי 4000+ שקלים על מחשב חדש), שלא לדבר על כשיצא ME3.

יש ME גם לפס3.

בלי קשר אני מהמר על Soul reaver או משחק Kain חדש או לחילופין Gex. יש הכרזה של Crystal Dynamics במסיבת העיתונאים שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יוני 2014, 15:35

Death_119 כתב:יש ME גם לפס3.

בלי קשר אני מהמר על Soul reaver או משחק Kain חדש או לחילופין Gex. יש הכרזה של Crystal Dynamics במסיבת העיתונאים שלהם.

נכון. יצא ME שנים ארוכות אחרי ולאף אחד לא היה אכפת. בדיוק כמו שיצא ביושוק שנה אחרי ולאף אחד לא היה אכפת.
זו בדיוק הנקודה - בלעדיים זמניים משנים ומשנים הרבה. הם דחפו את המכירות של ה360 ויצרו חיבור בין הכותר והקונסולה אצל לקוחות רבים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 יוני 2014, 23:11

אני חייב להודות,הליינאפ של הפס4 ממש סביר. למיק יש סיכוי די גבוה לגרום לי לקנות one בספטמבר
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 יוני 2014, 22:17

מכוון לכולם, ובמיוחד ל-Swiss אם עוד לא ראית, זאת תמונה מה- Xbox One שלי - תכנית ה Games with gold הגיעה גם ל- ONE, אצלי אלו שני המשחקים שמוצעים בחינם- אני מוריד בכול מקרה למרות שלא התעניינתי באף אחד מהם אף פעם (למרות שאני אוהב מאוד את HALO), ובנוסף יש גם "Deals With Gold" של הנחות משמעותיות על משחקים כמו Forza 5.. שווה לבדוק אם אתה משתמש ארצות הברית (אני לא :( )

עדכון קטן, הורדתי את Max:the curse of brotherhood ואני חייב להגיד שהוא משעשע.. ( : עכשיו גם מוריד את Halo.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 יוני 2014, 00:10

המשחק היילו הזה הוא אחד המשחקים הכי גרועים שזכורים לי בשנים האחרונות. בושה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 יוני 2014, 02:15

Klayman כתב:אז לא הבנתי.. אין יותר רשמי מזה אבל בגלל שזה לא היה בויקיפדיה זה לא רשמי?

אין יותר רשמי מזה כי זה מופיע באתר PR של מיקרוסופט. בגלל שזה לא היה בויקיפדיה אני לא ידעתי על זה, כי מכל מה שרמדי מסרו עד היום לא שמעתי על תאריך יעד, ובדרך כלל המקום הראשון לחפש בו כשאתה לא בטוח במשהו זה ויקיפדיה - הנחתי שיהיה שם אולי המישהו שכבר קישר לידיעה שמדברת על 2014 אבל מצאתי תחת תאריך היציאה שם רק TBD"".

Nigga כתב:איפה כתוב שגרסת ה 360 תכיל תוכן שונה?

לא כתוב. זה נובע מזה שהמשחק מגיע ממפתחת שונה ורץ על מנוע שונה.
ראינו את זה קורה בדור הזה עם משחקים כמו פיפא, ובדור הקודם גם עם משחקים כמו Splinter Cell Double Agent ו-G.R.A.W למשל. כשצוותים נפרדים עובדים על מנועי משחק נפרדים ועבור מפרט חומרה שונה לחלוטין, הסיכוי לכך שתקבל תוכן זהה הוא אפסי. למעשה אני לא מכיר אף דוגמא למשחק שכן ענה לכל הקריטריונים האלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יוני 2014, 06:41

חלק מהבעיה בלהסתמך על ויקיפדיה. צריך לסמוך על כך שמישהו ראה ועדכן. במקרה הנ"ל היו צריכים לעדכן, כי כמו שהודית, אין הרבה יותר רשמי מזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 יוני 2014, 06:44

swiss-the-engine כתב:המשחק היילו הזה הוא אחד המשחקים הכי גרועים שזכורים לי בשנים האחרונות. בושה.

באמת משחקי בושה.. )-: מקווה שהתוכנית הזו תשתפר עם הזמן ונקבל משחקים יותר מעניינים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2014, 16:12

Yahel12 כתב:

באמת משחקי בושה.. )-: מקווה שהתוכנית הזו תשתפר עם הזמן ונקבל משחקים יותר מעניינים.

זה קצת עצוב, למרות שהפס4 מקבלת כרגע רק משחקי PSN, היא מקבלת את הטובים ביותר, רק החודש קיבלתי את Trine 2 וPixel junk shooter שלא שיחקתי עד היום. מאז יציאתה שום חודש לא נפל בכל הקשור למשחקי הPSN שהיא חילקה. למייקרוסופט יש עוד הרבה ללמוד, על שתי הפלטפורמות.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 09 יוני 2014, 10:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 יוני 2014, 09:47

מסכים איתך, מקווה שיגידו על זה משהו ב E3, אולי יחשפו את המשחקים של החודש הבא..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 19:18

Nucleus_Dawn כתב:
נכון. יצא ME שנים ארוכות אחרי ולאף אחד לא היה אכפת. בדיוק כמו שיצא ביושוק שנה אחרי ולאף אחד לא היה אכפת.
זו בדיוק הנקודה - בלעדיים זמניים משנים ומשנים הרבה. הם דחפו את המכירות של ה360 ויצרו חיבור בין הכותר והקונסולה אצל לקוחות רבים.

אני חושב שלמיקרוסופט בתחילת הדור הקודם גם ככה היו את כל היתרונות על סוני, כך שאני לא בטוח שלבלעדיים היה הרבה קשר.
כמובן שזה לא הזיק ורק הוסיף עוד שמן למדורה הבוערת גם כך ממש חזק של מיקרוסופט בזמנו, אבל לדעתי בלעדיים זמניים זה חסר משמעות של ממש, כי כל גיימר עם קצת שכל מבין שמתישהו זה יצא גם לקונסולה המתחרה, וסביר שבגירסת GOTY שכוללת תוספות וכו'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2014, 11:54

Laskin כתב:
אני חושב שלמיקרוסופט בתחילת הדור הקודם גם ככה היו את כל היתרונות על סוני, כך שאני לא בטוח שלבלעדיים היה הרבה קשר.
כמובן שזה לא הזיק ורק הוסיף עוד שמן למדורה הבוערת גם כך ממש חזק של מיקרוסופט בזמנו, אבל לדעתי בלעדיים זמניים זה חסר משמעות של ממש, כי כל גיימר עם קצת שכל מבין שמתישהו זה יצא גם לקונסולה המתחרה, וסביר שבגירסת GOTY שכוללת תוספות וכו'.

אף אחד לא חשב שME יגיע אי פעם לPS3, כי הוא הופץ ע"י מייקרוסופט.
רק המון שנים אחרי, הוא הגיע כחלק מאוסף של ME.
גם אף אחד לא חשב שביושוק יגיע לPS3, או לפחות לא דיבר על זה. גם לאף אחד לא היה אכפת כשהוא יצא לPS3 והוא מכר קצת יותר מכלום.

בלעדיים זמניים לא טובים לרשימות "הבלעדיים הגדולים של הדור" שיוצאות 6-8 שנים אחרי שהדור מתחיל. הן מצוינות באותו הרגע, בשביל למכור עוד קונסולות. אם ממשיכים להשקיע בהם (ולא מפסיקים 3 שנים לפני סוף הדור להשקיע במשחקים בלעדיים, כמו שמייקרוסופט עשתה), אז גם הרשימות הנ"ל לא באמת סובלות, כי תמיד יש משחקים בלעדיים חדשים להוסיף, גם אם בעוד שנה, הם יפסיקו להיות בלעדיים.

אם מתמידים איתם, לבלעדיים זמניים יש בערך את כל היתרונות של בלעדיים רגילים, עם פחות חסרונות (בעיקר שהם נוטים להיות זולים יותר).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 20:40

נעים מאוד, אני יובל והייתי משוכנע שהם יגיעו יום אחד גם לPS3, ולא כתוצאה מאמונה עיוורת, אלא פשוט הגיון. כן, בהתחלה גם הPS3 הייתה ממש קשה לפיתוח ולקח זמן להקים צוותים שיפתחו עבורו ברמה ראוייה, אבל מי שהסתכל על זה בצורה רציונלית הבין שזה עניין של זמן.

אבל עזוב, זה סתם ויכוח של "מי נביא טוב יותר" ;)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2014, 12:48

זמן של 5 שנים אח"כ? זה נראה לך "זמן"?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2014, 13:50

Laskin כתב:נעים מאוד, אני יובל והייתי משוכנע שהם יגיעו יום אחד גם לPS3, ולא כתוצאה מאמונה עיוורת, אלא פשוט הגיון. כן, בהתחלה גם הPS3 הייתה ממש קשה לפיתוח ולקח זמן להקים צוותים שיפתחו עבורו ברמה ראוייה, אבל מי שהסתכל על זה בצורה רציונלית הבין שזה עניין של זמן.

אבל עזוב, זה סתם ויכוח של "מי נביא טוב יותר" ;)

כן? חשבת שמשחק בהפצה של מייקרוסופט יגיע לPS3? גם חשבת ככה אחרי שME2 יצא ושוב אמרו שME לא יכול לצאת לPS3, כי זכויות ההפצה שלו שייכות למייקרוסופט וגם כאשר אותו הדבר קרה ביציאה של ME3?
היית משוכנע שימצאו איזה loophole בחוזה, שיאפשר לEA להפיץ את המשחק הראשון, בתנאי שהוא בתוך באנדל עם המשחקים האחרים (המשחק המקורי, לבדו, מעולם לא יצא לPS3 וכנראה שלעולם לא ייצא)?
זו לא הסתכלות רציונלית. זה לגמרי זה שאתה נביא יותר טוב ממני. כנראה יש לך איזה קשר הדוק עם הנשים הזקנות החביבות שטוות את חוטי הגורל של כולנו (או לפחות גישה לחוט הגורל של EA).

בנוגע לביושוק, כמו שאמרתי, לא ממש משנה שהוא יצא אחרי שנה לPS3. לאף אחד לא היה אכפת כשהוא יצא וכאשר הוא יצא ל360 ולPC והיה להיט מכירות גדול, זה לא הפריע לו לעזור מאוד ל360 למכור עוד יחידות.
אפשר לטעון שמשחקים בלעדיים בכלל לא עזרו למייקרוסופט למכור יחידות, אבל אני חושב שמשחקים הם הסיבה העיקרית לקניית קונסולה וכל משחק בלעדי (בין אם לעד, או לשנה, או ל5 שנים) עוזר להבדיל את הקונסולה שלך מזו של התחרות.

בלעדיים זמניים עוזרים למכור קונסולות ועולים פחות ליצרנית הקונסולה לפתח. להגיד שאין להם השפעה, זה לא נכון, לפי דעתי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים