swym כתב:האמת היא שאם לצד הקסדה סוני תציג את הdeathable controller שהיא רשמה עליו פטנט בזמנו (http://www.examiner.com/slideshow/hybri ... er#slide=7), זה כבר יכול להיות 1up לאוקולוס. מה שחסר לטכנולוגיה הזו של מציאות וירטואלית זה עוד דרגות של חופש תנועה.
DrKeo כתב:זה מתחיל להיות טיפה פתטי לראות איך פיל ספנסר כל הזמן זורק שבחים לסוני (אפילו במסיבת עיתונאים של מיקרוסופט לפני שעתיים, אני חושב שזאת פעם ראשונה אי פעם) ובו בזמן לראות את סוני כותבים טוויטים של ילדים בני 12. טוב נו, הם תמיד היו נורא שחצנים, עוד מתקופת הפס2 וגם בתחילת הפס3. הם מצאו קצת צניעות ברגע שהם התחילו להפסיד את הדור הקודם אבל עכשיו שהפס4 שוב למעלה השתן חוזר לראש שוב.
bling כתב:אבל זו המפתחת השוודית שלהם שעושה משחקי אינדי, למה היא מדברת בשם כל סוני?
מילא זו היתה נוטי דוג שהיתה מצייצת ככה.
ופספסתי את ההתחלה, מה פיל ספנסר אמר על סוני?
DrKeo כתב:ושוהי יושידה עשה לזה ריטוויט, ובככליות סוני עושה את זה על בסיס חודשי שוב ושוב. פיל ספנסר פתח את המסיבה בנאום על זה שיצאו שתי קונסולות נהדרות בשנה האחרונה שמביאות עידן חדש שטוב יותר לשחקנים ולמפתחים. זאת הגישה שלו בכלליות אגב, הכינוי שלו בטוויטר הוא XBOXP3, כאילו "אקסבוקס פלייסטיישן 3" למרות שהוא עובד במיקרוסופט כבר 12 שנים בחטיבת הXBOX והוא העלה היום את התמונה הזאת לטוויטר:
פיל ספנסר הוא אחלה גבר, הוא גם סופר גיימר, מפתח משחקים בעצמו ועם טעם נהדר במשחקים (כלומר ממש אוהב את קראקדאון). בכלליות הוא הדבר הכי טוב שקרה לXBOX בשנים האחרונות ואני מת לראות מה יקרה לONE בשנים הקרובות עכשיו שהוא עם המושכות.
Death_119 כתב:כל השנים הוא סיפר כמה מייקרוסופט מובילה בלי מילה טובה על סוני, השנה בגלל שקורעים אותם אז הוא פתאום ג'נטלמן, נו באמת. אני מאוד מקווה שסוני תקרע אותם על הבמה בגישה, הם מובילים בכל החזיתות עליהם (גם פס3 וגם פס4) והם לא צריכים להיות חברים שלהם, זו תחרות.
bling כתב:KEO תמונה של ג'ק טרטון לא אומרת שהוא מפרגן, הרי הבנאדם יצא מסוני והוא השנה בא כחלק מהצוות של GT כחבר פאנל לכל דבר ולא איזה "אוהב סוני", הוא אמר אחרי המסיבה ל MS שהיא היתה מעולה וניתח אותה באובייקטיביות.
swiss-the-engine כתב:נראה לי אני ילך לראות את הפרק החדש של משחקי הכס בינתיים. חייב להישאר ער!
Laskin כתב:נו שיט!
הקונסולה במצב כזה שהם חייבים להראות כל מה שבפיתוח, לא משנה באיזה שלב בפיתוח הם נמצאים
מריו הבא וזלדה הבא בטוח יופיעו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 11 אורחים