DrKeo כתב:יש לי כרגע 34$, אני קורה לזה ״קרן hl3״. יגיע יום ואני אזמין בסכום הזה את hl3 בחינם.
בקצב הנוכחי, ישאר לך עודף...
של כמה מאות דולרים.
DrKeo כתב:יש לי כרגע 34$, אני קורה לזה ״קרן hl3״. יגיע יום ואני אזמין בסכום הזה את hl3 בחינם.
DrKeo כתב:אגב למי שעדין לא התחיל להוריד את TF כדאי לו, 50 גיגה לא הולכים ברגל עם המהירויות הורדה של אוריג'ן. כדאי להיות מוכן לקראת ה48 שעות האלה.
Kazz כתב:אז אתה צריך לכוונן את הראייה שלך אם אתה מגיע למצב שבו אתה כאילו מציג אותי כמתנגד לחברה שמציעה סופי-שבוע חינמיים למשחקים שלה.
DrKeo כתב:דווקא קניתי שניים, את SKYRIM ואת מסמכים בבקשה.
עכשיו גם קניתי את the stanley parable. בצורה מפתיעה שלושת המשחקים האלה היו הכי זולים דווקא בסטים לפי אתרי ההסטורית מחירים.
Nucleus_Dawn כתב:אני רואה ברחבי האינטרנט מלא תגובות לסייל של סטים בצורת "אני הולך להיות כל כך עני עכשיו!!!", אבל עבורי, המצב הפוך.
אני הולך להרוויח כמה דולרים במהלך הסייל.
אני לא מתכנן לקנות משהו במהלך הסייל הנוכחי. אני כן מתכנן להצביע כל 6 שעות להנחה הבאה ולקבל כל 3 הצבעות קלף סטים מיוחד לסייל, שיעלם ברגע שהסייל יעלם. אני גם כן הולך למכור כל קלף כזה במחיר ממוצע של 43 סנט.
בנתיים מכרתי 2. יש לי 78 סנט. עד סוף הסייל, אני הולך להיות הבעלים הגאה של כמה דולרים אמריקאיים בארנק הסטים שלי.
swym כתב:רואים שאתה נוב במבצעי סטים
אני *כן* קונה משחקים בסייל הנוכחי למרות הבקלוג העצום. כי יש משחקים כמו Defy Gravity שנמכרים ב-30 סנט בלבד(!):
http://store.steampowered.com/app/96100/
אחר כך אני משחק במשחק ופותח את הקלפים שלו - אבל אני לא מוכר את שלושת הקלפים שקיבלתי מהמשחק, אלא קונה שניים נוספים (בניגוד לקול ההיגיון ובעלות של 23 סנט!) ואז פותח badge.
הbadge הזה מקדם אותי בדרגה (מה שמבחינה מעשית מגדיל את הסיכוי שלי לקבל booster packs) אבל בגלל שאנחנו נמצאים במבצע הקיץ עכשיו אז הוא גם פותח לי קלף סייל ועוד כמה בונוסים. וכזכור רק הקלף הזה שווה 40 סנט, ככה שאת את הקלף והבונוסים אני מוכר ומחזיר את העלות של המשחק.
והבונוס? המשחק עצמו סבבה לגמרי: פאזל פלטפורמר דו מימדי מזאנר פורטל לעניים. ואם יש לכם מזל אז אולי תקבלו גם foil card שיעשיר את החשבון שלכם בכמה דולרים לפחות.
בינתיים המשחק היחיד שמלכתחילה רציתי וקניתי היה Shadowrun שנמכר בcommunity sale, והיחיד שקניתי באופן אימפולסיבי זה E.Y.E: Divine Cybermancy שנמכר בדולר בודד שאני מוכן לשים על תואם Deus Ex פגום.
יש עוד הרבה משחקים שאני על הגדר לגביהם, אבל עדיין לא ירדו למחיר של קניה אימפולסיבית בסייל הזה (ארקהם אוריג'ינס למשל), ואלו שכן כבר נמצאים אצלי בספרייה.
אגב, Skyrim זה משחק שמי שעדיין לא קנה אותו צריך להסתער עליו במחיר כזה: אתם מקבלים פה בערך חמש עד עשר שעות משחק על כל שקל שאתים שמים עליו, וזה משחק שבקלות מתחרה גם במשחקים הכי חדשים של 2014. חבל רק שאין להם באנדל נורמלי של הDLC, כי זה די מעצבן לקנות את גרסת הGOTY אחרי שכבר יש לך את המשחק הבסיסי.
Nucleus_Dawn כתב:
אני נוב, כי אני לא רוצה להשקיע כמות עצומה של זמן, כדי להרוויח עוד שני דולר? או קיי
או אולי אני נוב, כי כבר יש לי כל כך הרבה משחקים בבקלוג שלי, שאני לא מצליח למצוא אפילו משחק אחד במבצע שמתחשק לי לשחק/להוסיף לבקלוג שלי?
swym כתב:כן, אני צוחק מן הסתם. קטלוג המשחקים שלי בסטים בלבד חצה כבר את ה-800 ככה שהדבר האחרון שאני צריך זה עוד משחקים לאוסף.
אבל כשזה מגיע למשחק שעולה 30 סנט שלא רק מחזיר את עצמו אלא נותן גם כמה שעות של כיף ומאפשר לך על הדרך לשחק גם במטאגיים של הסאמר סייל - למה לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 22 אורחים