סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2014, 03:26

DrKeo כתב:יש לי כרגע 34$, אני קורה לזה ״קרן hl3״. יגיע יום ואני אזמין בסכום הזה את hl3 בחינם.

בקצב הנוכחי, ישאר לך עודף...

של כמה מאות דולרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 03:33

מי שרוצה את DR3 למחשב במכירה מוקדמת ב33.75$ - גשו לGMG והזינו את הקוד הבא: Y5DMBT-1PC77O-6FUIBD . תחסכו 4 דולר על המחיר של סטים ותקבלו גם מפתח לסטים :P.

בכל מקרה, אני עם שחר.. לא קונה משחקים אלה אם כן יהיה משהו שממש ממש רציתי במחיר פסיכי.. הבקטלוג שלי נורא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2014, 22:10

אגב למי שעדין לא התחיל להוריד את TF כדאי לו, 50 גיגה לא הולכים ברגל עם המהירויות הורדה של אוריג'ן. כדאי להיות מוכן לקראת ה48 שעות האלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 06:32

ההורדה היא לא 50 ג'יגה.. יותר לאזור ה20 אולי.. בכל מקרה, מהירות ההורדה באוריג'ן אחלה. לא יורדת מסטים אצלי.
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2014, 07:51

אני הייתי צריך לפנות מקום כי לא היה לי 50 ג'יגה פנויים.
וקניתי את העונה השניה של המתים המהלכים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 00:05

ההתקנה היא 50 ג'יגה, לא ההורדה.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 יוני 2014, 01:16

DrKeo כתב:אגב למי שעדין לא התחיל להוריד את TF כדאי לו, 50 גיגה לא הולכים ברגל עם המהירויות הורדה של אוריג'ן. כדאי להיות מוכן לקראת ה48 שעות האלה.

ה48 שעות הם מהרגע שאתה מפעיל את המשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 09:57

בושה מצד EA. לתת משחק בחינם ל48 שיתחילו מתי שאתה תבחר! בושה! איכס! מגעיל אותי כמה שהם אנטי-צרכניים.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 יוני 2014, 19:27

איבדת את זה לגמרי בנסיונות ההגחכה כך שאתה רק מגחיך את עצמך.

--
סוף סוף EA עושים דברים משמעותיים עם אוריג'ין לקידום משחקים. מקווה לראות סוף-שבוע חינמי גם לפיפא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 11:35

ככה משתמשים מסוימים נראים מהצד.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 יוני 2014, 12:25

אז אתה צריך לכוונן את הראייה שלך אם אתה מגיע למצב שבו אתה כאילו מציג אותי כמתנגד לחברה שמציעה סופי-שבוע חינמיים למשחקים שלה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 12:35

Kazz כתב:אז אתה צריך לכוונן את הראייה שלך אם אתה מגיע למצב שבו אתה כאילו מציג אותי כמתנגד לחברה שמציעה סופי-שבוע חינמיים למשחקים שלה.

על ראש הגנב בוער הכובע? התייחסתי אליך איכשהו?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 יוני 2014, 15:18

ברור שכן כי אני היעד לכל העקיצות סביב רטינות אנטי-צרכניות שיש בפורום הזה. וגם בלי קשר אני לא מבין את הנסיון להעמיד את הרוטנים על מקומם כאילו הם יתקוממו על סופש חינמי או כאילו חברה לא מסוגלת לעשות דברים שליליים וחיוביים בו-זמנית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2014, 16:39

יש כאלה שתמיד מוצאים על מה לרטון פשוט.. אז.... .:)... בכל מקרה, לא רשמתי את השם שלך, אבל אם הרגשת צורך עז לכתוב הודעה בנושא, כנראה שהייתה לך סיבה. על ראש הגנב בוער הכובע.
?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2014, 21:27

מספיק עם השטויות האלו... יאללה תקדמו הלאה...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 יוני 2014, 08:20

נכון לעכשיו אני ממש מאוכזב מהSummer Sale של סטים, אני לא מצליח למצוא שום דבר שאני רוצה לקנות :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2014, 18:41

דווקא קניתי שניים, את SKYRIM ואת מסמכים בבקשה.

עכשיו גם קניתי את the stanley parable. בצורה מפתיעה שלושת המשחקים האלה היו הכי זולים דווקא בסטים לפי אתרי ההסטורית מחירים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 יוני 2014, 11:07

DrKeo כתב:דווקא קניתי שניים, את SKYRIM ואת מסמכים בבקשה.

עכשיו גם קניתי את the stanley parable. בצורה מפתיעה שלושת המשחקים האלה היו הכי זולים דווקא בסטים לפי אתרי ההסטורית מחירים.

Skyrim נתון למבצעים כבר שנתיים לפחות, אומנם לא ב-5 דולר, אבל שנה שעברה הוא היה כבר 20 ולפני שנתיים 40$. אני מצטער, אבל למכור משחק בן 3 שנים במחיר טוב זה לא מבצע. אני רוצה לראות משחקים שיצאו בטווח השנה האחרונה במבצע. הם ידעו לספק את הסחורה לאורך כל השנים האחרונות, השנה משום מה זה עדיין לא קרה. מלבד Origin שיש לי אישית כבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 יוני 2014, 11:22

Nucleus_Dawn כתב:אני רואה ברחבי האינטרנט מלא תגובות לסייל של סטים בצורת "אני הולך להיות כל כך עני עכשיו!!!", אבל עבורי, המצב הפוך.
אני הולך להרוויח כמה דולרים במהלך הסייל.

אני לא מתכנן לקנות משהו במהלך הסייל הנוכחי. אני כן מתכנן להצביע כל 6 שעות להנחה הבאה ולקבל כל 3 הצבעות קלף סטים מיוחד לסייל, שיעלם ברגע שהסייל יעלם. אני גם כן הולך למכור כל קלף כזה במחיר ממוצע של 43 סנט.
בנתיים מכרתי 2. יש לי 78 סנט. עד סוף הסייל, אני הולך להיות הבעלים הגאה של כמה דולרים אמריקאיים בארנק הסטים שלי.

רואים שאתה נוב במבצעי סטים :)
אני *כן* קונה משחקים בסייל הנוכחי למרות הבקלוג העצום. כי יש משחקים כמו Defy Gravity שנמכרים ב-30 סנט בלבד(!):
http://store.steampowered.com/app/96100/
אחר כך אני משחק במשחק ופותח את הקלפים שלו - אבל אני לא מוכר את שלושת הקלפים שקיבלתי מהמשחק, אלא קונה שניים נוספים (בניגוד לקול ההיגיון ובעלות של 23 סנט!) ואז פותח badge.
הbadge הזה מקדם אותי בדרגה (מה שמבחינה מעשית מגדיל את הסיכוי שלי לקבל booster packs) אבל בגלל שאנחנו נמצאים במבצע הקיץ עכשיו אז הוא גם פותח לי קלף סייל ועוד כמה בונוסים. וכזכור רק הקלף הזה שווה 40 סנט, ככה שאת את הקלף והבונוסים אני מוכר ומחזיר את העלות של המשחק.

והבונוס? המשחק עצמו סבבה לגמרי: פאזל פלטפורמר דו מימדי מזאנר פורטל לעניים. ואם יש לכם מזל אז אולי תקבלו גם foil card שיעשיר את החשבון שלכם בכמה דולרים לפחות.

בינתיים המשחק היחיד שמלכתחילה רציתי וקניתי היה Shadowrun שנמכר בcommunity sale, והיחיד שקניתי באופן אימפולסיבי זה E.Y.E: Divine Cybermancy שנמכר בדולר בודד שאני מוכן לשים על תואם Deus Ex פגום.
יש עוד הרבה משחקים שאני על הגדר לגביהם, אבל עדיין לא ירדו למחיר של קניה אימפולסיבית בסייל הזה (ארקהם אוריג'ינס למשל), ואלו שכן כבר נמצאים אצלי בספרייה.

אגב, Skyrim זה משחק שמי שעדיין לא קנה אותו צריך להסתער עליו במחיר כזה: אתם מקבלים פה בערך חמש עד עשר שעות משחק על כל שקל שאתים שמים עליו, וזה משחק שבקלות מתחרה גם במשחקים הכי חדשים של 2014. חבל רק שאין להם באנדל נורמלי של הDLC, כי זה די מעצבן לקנות את גרסת הGOTY אחרי שכבר יש לך את המשחק הבסיסי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 יוני 2014, 11:31

swym כתב:רואים שאתה נוב במבצעי סטים :)
אני *כן* קונה משחקים בסייל הנוכחי למרות הבקלוג העצום. כי יש משחקים כמו Defy Gravity שנמכרים ב-30 סנט בלבד(!):
http://store.steampowered.com/app/96100/
אחר כך אני משחק במשחק ופותח את הקלפים שלו - אבל אני לא מוכר את שלושת הקלפים שקיבלתי מהמשחק, אלא קונה שניים נוספים (בניגוד לקול ההיגיון ובעלות של 23 סנט!) ואז פותח badge.
הbadge הזה מקדם אותי בדרגה (מה שמבחינה מעשית מגדיל את הסיכוי שלי לקבל booster packs) אבל בגלל שאנחנו נמצאים במבצע הקיץ עכשיו אז הוא גם פותח לי קלף סייל ועוד כמה בונוסים. וכזכור רק הקלף הזה שווה 40 סנט, ככה שאת את הקלף והבונוסים אני מוכר ומחזיר את העלות של המשחק.

והבונוס? המשחק עצמו סבבה לגמרי: פאזל פלטפורמר דו מימדי מזאנר פורטל לעניים. ואם יש לכם מזל אז אולי תקבלו גם foil card שיעשיר את החשבון שלכם בכמה דולרים לפחות.

בינתיים המשחק היחיד שמלכתחילה רציתי וקניתי היה Shadowrun שנמכר בcommunity sale, והיחיד שקניתי באופן אימפולסיבי זה E.Y.E: Divine Cybermancy שנמכר בדולר בודד שאני מוכן לשים על תואם Deus Ex פגום.
יש עוד הרבה משחקים שאני על הגדר לגביהם, אבל עדיין לא ירדו למחיר של קניה אימפולסיבית בסייל הזה (ארקהם אוריג'ינס למשל), ואלו שכן כבר נמצאים אצלי בספרייה.

אגב, Skyrim זה משחק שמי שעדיין לא קנה אותו צריך להסתער עליו במחיר כזה: אתם מקבלים פה בערך חמש עד עשר שעות משחק על כל שקל שאתים שמים עליו, וזה משחק שבקלות מתחרה גם במשחקים הכי חדשים של 2014. חבל רק שאין להם באנדל נורמלי של הDLC, כי זה די מעצבן לקנות את גרסת הGOTY אחרי שכבר יש לך את המשחק הבסיסי.

אני נוב, כי אני לא רוצה להשקיע כמות עצומה של זמן, כדי להרוויח עוד שני דולר? או קיי :D
או אולי אני נוב, כי כבר יש לי כל כך הרבה משחקים בבקלוג שלי, שאני לא מצליח למצוא אפילו משחק אחד במבצע שמתחשק לי לשחק/להוסיף לבקלוג שלי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 יוני 2014, 21:43

Nucleus_Dawn כתב:
אני נוב, כי אני לא רוצה להשקיע כמות עצומה של זמן, כדי להרוויח עוד שני דולר? או קיי :D
או אולי אני נוב, כי כבר יש לי כל כך הרבה משחקים בבקלוג שלי, שאני לא מצליח למצוא אפילו משחק אחד במבצע שמתחשק לי לשחק/להוסיף לבקלוג שלי?

כן, אני צוחק מן הסתם. קטלוג המשחקים שלי בסטים בלבד חצה כבר את ה-800 ככה שהדבר האחרון שאני צריך זה עוד משחקים לאוסף.
אבל כשזה מגיע למשחק שעולה 30 סנט שלא רק מחזיר את עצמו אלא נותן גם כמה שעות של כיף ומאפשר לך על הדרך לשחק גם במטאגיים של הסאמר סייל - למה לא?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 יוני 2014, 13:48

swym כתב:כן, אני צוחק מן הסתם. קטלוג המשחקים שלי בסטים בלבד חצה כבר את ה-800 ככה שהדבר האחרון שאני צריך זה עוד משחקים לאוסף.
אבל כשזה מגיע למשחק שעולה 30 סנט שלא רק מחזיר את עצמו אלא נותן גם כמה שעות של כיף ומאפשר לך על הדרך לשחק גם במטאגיים של הסאמר סייל - למה לא?

אם יש לך את הכמה שעות האלו, אז בכיף. אני פשוט הייתי בוחר להשתמש בזמן החופשי הזה אחרת (למשל, לשחק במשחקים שבאמת מעניינים אותי ולא בכאלו שעניינו אותי רק כי הם עלו פחות מדולר).
אם אתה מזכה את הקבוצה שלך בנקודות, אז אתה אפילו יכול לזכות ב3 משחקים מהwish list שלך, אז בכלל שווה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 יוני 2014, 22:23

אה, לא. הנקודה היא שהמשחק הזה מעניין אותי, ואמור לפחות בתאוריה לעניין את כל מי שאהב את הפאזלים במשחקים כמו ברייד ופורטל: הוא זוכה באופן גורף להמלצות חיוביות בסטים (וביקורות טובות בIGN ואצל TB). ומאחר והוא קצר יחסית הוא נראה לי כמו הזדמנות מצויינת לעשות עליו סיבוב של שעתיים. ב-30 סנט עם קלפים זה פשוט הופך ל-Instabuy.

על לזכות ב-3 משחקים מהwishlist לא הייתי בונה: יש סיכוי של 1/5 בלבד שהקבוצה שלך תזכה בכל סיבוב, ואז רק 30 איש שתרמו לניצחון מתוך כנראה מאות אלפים יזכו בפרש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 יוני 2014, 20:05

ואוו! היה כאן הרגע תיקון מטורף במבצעים שיצאו היום! BL2 היה במחיר של 9.99 ואז פתאום ירד ל5, כנ''ל OUTLAST וTWAU שהיה ב18 וירד ל8.49.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2014, 20:18

נראה שסטים סופסוף נסגרו על עצמם ביחס לתחרות, TWAM (כמו שקליימן אמר) במחיר פשוט שובר שוק ביחס לאיך שהוא נמכר עד עכשיו, לגמרי קניתי. אגב גם פלנטרי אנהליישן בהנחה ענקית, רק 17$ שזה 8$ מהמחיר הכי נמוך שלו עד עכשיו. למרות שאיתו אני הולך להמתין אולי לחג המולד כי יש לי יותר מדי מה לשחק כרגע ו-17$ זה מליונים במחירי PC :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 30 אורחים