משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2014, 17:04

DrKeo כתב:זאת לא הפתעה, אנחנו יודעים כבר שנה שיש AC לקונסולות דור נוכחי ו-AC לדור הבא. אבל עדין מפתיע הכוח אדם שיש להם.

איך זה מפתיע, יש להם כח אדם עצום של אלפי איש ואולפנים מסביב לכל העולם שעובדים במשותף על הפרוקטים הללו כשבחלק מהמקרים מדובר על מספר צוותים שעובדים ב 3 משמרות שונות למשך כל היום ככה שמדובר ב 24 שעות עבודה מסביב לשעון, אפילו AC: ROGUE שכביכול אמור להיות איזה חלטורה לדור הקודם מפותח ע"י יוביספוט סופיה, מילאנו, סינגפור, מונטריאול, צ'נגדו (סין) במשותף, הפרויקטם AAA שלהם עצומים מבחינת גודל והפקה ככה שזה לא מפתיע שכל שנה הם מוציאים משחק שאמור לקחת לאולפן רגיל 3 שנים עבודה.
-------------------------------------------------

ו Metro Redux ללא ספק זוכה לתואר הרימאסטר הכי מושקע עד כה ואולי גם של השנה (אם GTA לא יקח ממנו את זה), שימו לב לטריילר האחרון, אפילו דרך יוטיוב מעפן אפשר לראות אלו הבדלים גדולים יש בין גרסאות הדור הקודם לבא, בחלק מהמקרים זה נראה כבר כמו רימייק מרוב שהסצנות שונות לגמרי במראה עם כל האפקטים שהוסיפו:

כמה חבל שביאסתם לי ת'תחת עם זה שהוא לא משהו, חבילה מאוד משתלמת שיכלה להעביר לי לא מעט זמן אם היה מדובר במשחקים טובים.
רק מה אני לא מבין איך לא התלהבתם מהגראפיקה על ה PC, אפילו דרך היוטיוב המשחק נראה מדהים גראפית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוגוסט 2014, 17:24

הראשון לא משחק רע בשום קנה מידה. הוא פשוט לא מדהים, לדעתי. תמיד הרגיש קצת כבד. אולי עכשיו שיפרו ועידנו קצת. את השני לא שיחקתי אז לא יכול להעיד לגביו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2014, 17:41

Klayman כתב:הראשון לא משחק רע בשום קנה מידה. הוא פשוט לא מדהים, לדעתי. תמיד הרגיש קצת כבד. אולי עכשיו שיפרו ועידנו קצת. את השני לא שיחקתי אז לא יכול להעיד לגביו.

אני מנחש שאחכה לביקורות ורשמים, לא יודע איך החבילה הזו כל כך זולה כשרימאסטרים פחות מושקעים נמכרו מחיר מלא או זהה וכללו רק משחק אחד, אם המשחקים טובים זה טוב מדי מכדי לוותר בתקופת יובש שכזו, אולי כל השיפורים שהם הוסיפו לגיימפליי יעשו את ההבדל לא פחות מהגראפיקה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 אוגוסט 2014, 19:41

bling כתב:איך זה מפתיע, יש להם כח אדם עצום של אלפי איש ואולפנים מסביב לכל העולם שעובדים במשותף על הפרוקטים הללו כשבחלק מהמקרים מדובר על מספר צוותים שעובדים ב 3 משמרות שונות למשך כל היום ככה שמדובר ב 24 שעות עבודה מסביב לשעון, אפילו AC: ROGUE שכביכול אמור להיות איזה חלטורה לדור הקודם מפותח ע"י יוביספוט סופיה, מילאנו, סינגפור, מונטריאול, צ'נגדו (סין) במשותף, הפרויקטם AAA שלהם עצומים מבחינת גודל והפקה ככה שזה לא מפתיע שכל שנה הם מוציאים משחק שאמור לקחת לאולפן רגיל 3 שנים עבודה.
-------------------------------------------------

ו Metro Redux ללא ספק זוכה לתואר הרימאסטר הכי מושקע עד כה ואולי גם של השנה (אם GTA לא יקח ממנו את זה), שימו לב לטריילר האחרון, אפילו דרך יוטיוב מעפן אפשר לראות אלו הבדלים גדולים יש בין גרסאות הדור הקודם לבא, בחלק מהמקרים זה נראה כבר כמו רימייק מרוב שהסצנות שונות לגמרי במראה עם כל האפקטים שהוסיפו:

כמה חבל שביאסתם לי ת'תחת עם זה שהוא לא משהו, חבילה מאוד משתלמת שיכלה להעביר לי לא מעט זמן אם היה מדובר במשחקים טובים.
רק מה אני לא מבין איך לא התלהבתם מהגראפיקה על ה PC, אפילו דרך היוטיוב המשחק נראה מדהים גראפית.

זה לא רימייק, זה להביא את גרסאת הפיסי לקונסולות. לא התלהבנו מהגראפיקה? אני כבר שנים כותב שזה בקלות אחד מטופ חמשת המשחקים הכי יפים על הפיסי (נכון לראשון ולשנת 2013). הוא הקדים את זמנו בטירוף. גם כתבתי כבר שהמשחק הראשון מצויין, הוא שוטר מעולה אם כי קצר (בערך 10 שעות), הוא קצת מחוספס באנימציות של המפלצות, אבל הן מהוות גם ככה חלק מאוד קטן מהמשחק. והטוויסט של מה קרה עם החברה האנושית שם היה מצויין. מומלץ בחום. הבנתי שהשני אפילו טוב מהראשון בו עדיין לא שיחקתי למרות שהוא מחכה לי בפיסי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2014, 23:23

Death_119 כתב:זה לא רימייק, זה להביא את גרסאת הפיסי לקונסולות. לא התלהבנו מהגראפיקה? אני כבר שנים כותב שזה בקלות אחד מטופ חמשת המשחקים הכי יפים על הפיסי (נכון לראשון ולשנת 2013). הוא הקדים את זמנו בטירוף. גם כתבתי כבר שהמשחק הראשון מצויין, הוא שוטר מעולה אם כי קצר (בערך 10 שעות), הוא קצת מחוספס באנימציות של המפלצות, אבל הן מהוות גם ככה חלק מאוד קטן מהמשחק. והטוויסט של מה קרה עם החברה האנושית שם היה מצויין. מומלץ בחום. הבנתי שהשני אפילו טוב מהראשון בו עדיין לא שיחקתי למרות שהוא מחכה לי בפיסי.

זה לא נכון, הגרפיקה של של גרסת הPC של LAST LIGHT. כלומר בגרסה הזאת מטרו 2033 נראה הרבה יותר טוב מאשר במה שאתה שחקת, הוא רץ על המנוע של LAST LIGHT עם נכסים של LAST LIGHT ואפילו עבר שיפורים בגיימפליי, הסרה של זמני טעינה עם אזורים חדשים שנבנו במקומם ושיפורים שונים לגרפיקה. כלומר מדובר במשהו מרשים יותר ממה שאתה חושב ששחקת ב2033 על הPC, ביחוד שהוא רץ ב1080P ב60FPS מה שבPC הוא די מתקשה לעשות (ב912P ב60FPS על הONE).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 10 אוגוסט 2014, 00:17

סקוור אניקס רוצים להוציא גרסה יותר משודרגת לסליפינג דוגס

מה נהיה עם כל הקטע של המשחקים עם הגרסאות המשודרגות גרפית שפתאום חברות רוצות להוציא כמו טומב ריידר ומטרו? ועכשיו זה? האם זה בגלל שהם רוצים עוד כסף מהכישלון של הגרסה המקורית של המשחק או שהם באמת רוצים לתת לאנשים חוויה מתקנת כמו שבגרסת הרידוקס של מטרו אמרו שהיא תרוץ יותר חלק ותהיה קומפקטית יותר לכרטיסי מסך פשוטים של המחשב?

עריכה: ראיתי שלא רק שאלו גרסאות משודרגות, אלא גם יש בהן את כל ה-DLC שיצא לאותה הגרסה המקורית של משחק עד עכשיו.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אוגוסט 2014, 08:21

Mandellla כתב:סקוור אניקס רוצים להוציא גרסה יותר משודרגת לסליפינג דוגס

מה נהיה עם כל הקטע של המשחקים עם הגרסאות המשודרגות גרפית שפתאום חברות רוצות להוציא כמו טומב ריידר ומטרו? ועכשיו זה? האם זה בגלל שהם רוצים עוד כסף מהכישלון של הגרסה המקורית של המשחק או שהם באמת רוצים לתת לאנשים חוויה מתקנת כמו שבגרסת הרידוקס של מטרו אמרו שהיא תרוץ יותר חלק ותהיה קומפקטית יותר לכרטיסי מסך פשוטים של המחשב?

עריכה: ראיתי שלא רק שאלו גרסאות משודרגות, אלא גם יש בהן את כל ה-DLC שיצא לאותה הגרסה המקורית של משחק עד עכשיו.

דרך קלה לעשות עוד המון כסף ממוצר שהפסיק למכור.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2014, 11:31

DrKeo כתב:זאת לא הפתעה, אנחנו יודעים כבר שנה שיש AC לקונסולות דור נוכחי ו-AC לדור הבא. אבל עדין מפתיע הכוח אדם שיש להם.

לזה התכוונתי.
ידעתי שהם עושים את ROGUE, אבל לא חשבתי שיהיה משחק "שלם" עם איזורים חדשים, ומושקע באמת.
למרות שיכול מאוד להיות שיהיה ממש סתמי ולא מושקע, אבל לפי הטריילר - אני המום מכח האדם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2014, 11:34

לגבי הרימייק של סליפינג דוגס - אני מבין אותם לגמרי. הוא משחק פשוט מצויין, לא פחות, והוא ממש לא קיבל את היחס הראוי, לדעתי.
מן הסתם כשיש משחק כמו GTA V בשוק - הרבה יותר קשה יהיה להתחרות בו, אבל אם יתמחרו אותו כמו שצריך (סביב 30-40 דולר) - יש לו סיכוי למכור עוד כמה מליונים, ומגיע לו!
אחרת בטח לא יעשו לו המשך... למרות שאולי שבוע הבא נשמע על המשך שלו מסקוור. וגם של טומב ריידר :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 אוגוסט 2014, 14:56

bling כתב:ו Metro Redux ללא ספק זוכה לתואר הרימאסטר הכי מושקע עד כה ואולי גם של השנה (אם GTA לא יקח ממנו את זה)

האמת היא שכנראה היילו יקח ממנו את זה: לא בכל יום מקבלים רימאסטר של חמישה משחקים שונים שמתפרסים על פני שני דורות ויותר מעשור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 אוגוסט 2014, 15:58

swym כתב:האמת היא שכנראה היילו יקח ממנו את זה: לא בכל יום מקבלים רימאסטר של חמישה משחקים שונים שמתפרסים על פני שני דורות ויותר מעשור.

היילו 2 כבר חורג מההגדרה של רימאסטר, זה כבר ברמה של רימייק מלא על מנוע חדש, זה מעל ומעבר לכל מהדורה חדשה של משחק שיוצאת השנה, משהו ברמה של OddWorld שגם היה רימייק.
(ואני מודע לכך שבמקרה של מטרו 2033 גם מדובר במנוע מתקדם יותר אבל הפער לא מפלצתי כמו משחק מתקופת הבוקס המקורית שרץ על מנוע מ 2014, לא הייתי מגדיר את זה עדיין כרימייק כמו במקרה של היילו2 אבל כן שדרוג משמעותי בהרבה מעל שאר הרימאסטרים שיוצאים השנה)

שאר משחקי היילו באוסף הם שדרוג סטנדרטי של 1080P ו 60 פריימים בלי שדרוגים גראפיים משמעותיים מעבר לזה לא? והאם יש גם שינויים בגיימפליי כמו עם מטרו?
בלי קשר זה בטח החבילה הכי משתלמת שיצאה בעולם הגיימינג בערך מאז הקופסא הכתומה, בזה אין ספק, וכן ברור לי שזה פקטור לא קטן, ככה שאפשר לאמר שאם מתמקדים על קטגוריות שונות גם החבילה של היילו יכולה להחשב לרימאסטר של השנה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוגוסט 2014, 00:06

לא בכל יום מקבלים רימאסטר של חמישה משחקים שונים שמתפרסים על פני שני דורות ויותר מעשור.

הייתי אומר שההצהרה הזאת קצת misleading.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 11 אוגוסט 2014, 17:39

אני יודע שאנשים לא הכי מתים על משחקי לגו, אבל לגו באטמן 3 נראה משחק מדהים!

אחד הדברים המיוחדים במשחק זה שלב בונוס של באטמן המקורי בשנות השישים עם באטמן ורובין הקלאסיים.
אחרי ששיחקתי בלגו מארוול זה עוד יותר הרשים אותי, רק שטוענים שלא יהיה אפשר לשוטט חופשי כמו בשאר משחקי הלגו :( .
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 אוגוסט 2014, 15:16

swiss-the-engine כתב:הייתי אומר שההצהרה הזאת קצת misleading.

איזו הצהרה היית נותן לזה? מה לא נכון בזה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 08:02

swym כתב:איזו הצהרה היית נותן לזה? מה לא נכון בזה?

שכל חמשת המשחקים עברו רימאסטר... אם בכלל אפשר להסכים מה אומר רימאסטר בהקשר של משחקים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 אוגוסט 2014, 10:29

swiss-the-engine כתב:שכל חמשת המשחקים עברו רימאסטר... אם בכלל אפשר להסכים מה אומר רימאסטר בהקשר של משחקים.

אז מה הם עברו בדיוק? רימאסטר מגיע אמנם מעולם הסרטים והמוזיקה, אבל בתעשיית המשחקים סוני הטביעה את המונח בהקשר של משחקים שעוברים טיפול מחודש שמעביר אותם טיפול ברזולוציה יותר גבוהה. בהיבט הזה, רימאסטר זה בדיוק מה שעברו המשחקים האלו למעט היילו 2 שמקבל כבר טיפול של רימייק עם מנוע חדש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 11:38

יכלת פשוט לכתוב מה לטעמך נחשב רימסטר והיית סוגר את הסיפור במקום לדבר על סוני או להזכיר את תעשיית המוסיקה.

די מיותר לציין שאני לא סבור שרימסטר זה עלייה ברזולוציה אבל המושג הוא בהחלט גמיש מאוד.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2014, 12:55

SWYM אם אתה לוקח את ההגדרה של רימאסטר ממה שסוני עשתה עם TLOU אז זה לא רק רזולוציה ו FPS שעלה ל 60, יש שם גם מודלים ברמה גבוהה יותר, הטקסטורות שופרו, צללים שופרו, חלק מהאפקטים, draw distance וכו', זאת אומרת זה לא בדיוק רימאסטר מושקע כמו של מטרו או TR אבל זה גם לא רק רזולוציה.
לא יודע אם שאר המשחקים בקולקציה של היילו מלבד 2 שעבר רימייק זכו לטיפול מעבר לרזולוציה ו FPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2014, 14:24

רימאסטר זה פורט יפה יותר, רימייק זה כשבונים משחק מחדש לגמרי מאפס כמו למשל RESIDENT EVIL 1 לגיימקיוב. יש מעט מאוד רימייקים, יש המון רימסטרים. זה כמו בDVD, יש משהו כמו Evil dead האחרון שהוא רימייק כי זה סרט חדש שהוא בעצם דמיון מחדש של הסרט המקורי משנות ה80 ולעומתו יש את ההמרת DVD של מלחמת הכוכבים שהעלתה את הרזולוציה והאיכות וידאו וגם הוסיפה טיפה CGI לסרט המקורי. רימאסטר זה לשפר, רימייק זה לעשות מחדש בדיוק כמו שהשם מעיד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 אוגוסט 2014, 13:34

bling כתב:SWYM אם אתה לוקח את ההגדרה של רימאסטר ממה שסוני עשתה עם TLOU אז זה לא רק רזולוציה ו FPS שעלה ל 60, יש שם גם מודלים ברמה גבוהה יותר, הטקסטורות שופרו, צללים שופרו, חלק מהאפקטים, draw distance וכו', זאת אומרת זה לא בדיוק רימאסטר מושקע כמו של מטרו או TR אבל זה גם לא רק רזולוציה.
לא יודע אם שאר המשחקים בקולקציה של היילו מלבד 2 שעבר רימייק זכו לטיפול מעבר לרזולוציה ו FPS.

מה שאתה מתאר זה עדיין רימאסטר כי אתה לא יוצר כל כך משהו מחדש אלא מותח את יכולות המנוע ואולי משתמש ב-art assets שכבר היו במקור באיכות יותר גבוהה. גם היילו 3 ו-4 בחבילה הזו למשל יציעו שיידרים ותאורה מתקדמת יותר מהגרסה המקורית שלהם ל-360 (ונדמה לי שבכל המשחקים תהיה יכולת בזמן אמת לעבור בן המנוע החדש למקור). מאד רציתי לראות אותם ומאכזב שבגיימסקום הם התמקדו רק במפות המולטיפלייר של היילו 2 (שעברו רימייק מלא).

מטרו 2033 אגב כן זכה לטיפול רימייק כי הוא נבנה מחדש על המנוע של lat light החדש יותר, וכנ"ל גם Crysis בגרסאות הקונסולה שלו שנבנה מחדש על המנוע של Crysis 2.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2014, 13:46

איפה ראית משהו על שיידרים ותאורה? על התאורה איכשהו זכור לי משהו אבל שיידרים?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 אוגוסט 2014, 14:56

swiss-the-engine כתב:איפה ראית משהו על שיידרים ותאורה? על התאורה איכשהו זכור לי משהו אבל שיידרים?

"We are putting a tremendous amount of work into Halo 3 and Halo 4 as well," said Ries, in a Gamescom presentation attended by Polygon. "You'll see them running at 60 frames per second at 1080p. We've made a lot of improvements to the lighting system and to the shaders and the difference is actually quite dramatic."
http://www.polygon.com/2014/8/16/602391 ... ore-recent

וגם באודיו יהיו שינויים:
"To take a game like Halo 3 and make it look very much more like a next generation experience. We look at the differences on two TVs back at the offices and they are very dramatic," he said, adding that improvements in audio are also significant. "We've redone weapons effects, sound effects, soundtrack. The audio changes too when you switch."

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2014, 14:59

אווו כיף! יאללה שיצא כבר.... מת לשחק שוב ב3!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 21 אוגוסט 2014, 15:18

אני לא מבין בעניין של מטרו רידוקס, יש הנחה בסטים 50% למי שיש את שני המשחקים המקוריים שבסופו של דבר הרידוקס באנדל עולה $25, ראיתי אנשים כותבים שזה יותר נועד לקונסולות הדור הבא מאשר למחשב, גיימספוט ביקרו את המשחק ואמרו שעדיף לקנות רק את הרידוקס של מטרו 2033 כי הרידוקס של Last Light לא כל כך מיוחד, אז נראה לכם שכל זה משתלם בסופו של דבר?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2014, 10:01

The Vanishing of Ethen Carter נראה מאוד מאוד מעניין.

המשחק יוצא ב25 בספטמבר לPC ולPS4.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים