DrKeo כתב:זאת לא הפתעה, אנחנו יודעים כבר שנה שיש AC לקונסולות דור נוכחי ו-AC לדור הבא. אבל עדין מפתיע הכוח אדם שיש להם.
איך זה מפתיע, יש להם כח אדם עצום של אלפי איש ואולפנים מסביב לכל העולם שעובדים במשותף על הפרוקטים הללו כשבחלק מהמקרים מדובר על מספר צוותים שעובדים ב 3 משמרות שונות למשך כל היום ככה שמדובר ב 24 שעות עבודה מסביב לשעון, אפילו AC: ROGUE שכביכול אמור להיות איזה חלטורה לדור הקודם מפותח ע"י יוביספוט סופיה, מילאנו, סינגפור, מונטריאול, צ'נגדו (סין) במשותף, הפרויקטם AAA שלהם עצומים מבחינת גודל והפקה ככה שזה לא מפתיע שכל שנה הם מוציאים משחק שאמור לקחת לאולפן רגיל 3 שנים עבודה.
-------------------------------------------------
ו Metro Redux ללא ספק זוכה לתואר הרימאסטר הכי מושקע עד כה ואולי גם של השנה (אם GTA לא יקח ממנו את זה), שימו לב לטריילר האחרון, אפילו דרך יוטיוב מעפן אפשר לראות אלו הבדלים גדולים יש בין גרסאות הדור הקודם לבא, בחלק מהמקרים זה נראה כבר כמו רימייק מרוב שהסצנות שונות לגמרי במראה עם כל האפקטים שהוסיפו:
כמה חבל שביאסתם לי ת'תחת עם זה שהוא לא משהו, חבילה מאוד משתלמת שיכלה להעביר לי לא מעט זמן אם היה מדובר במשחקים טובים.
רק מה אני לא מבין איך לא התלהבתם מהגראפיקה על ה PC, אפילו דרך היוטיוב המשחק נראה מדהים גראפית.