swiss-the-engine כתב:נושא החיזוי הזכיר לי... מישהו יודע ש"קורטנה" חזתה 15 מתוך 16 המשחקים של המונדיאל? יש דוגמא קודמת לחיזוי כזה?
אני לא בטוח שהיא חזתה נכון 15 מתוך 16, אבל כן קראתי על אחוזי ההצלחה הגבוהים שלה.
swiss-the-engine כתב:נושא החיזוי הזכיר לי... מישהו יודע ש"קורטנה" חזתה 15 מתוך 16 המשחקים של המונדיאל? יש דוגמא קודמת לחיזוי כזה?
We inquired about Ubisoft’s relationship with Nintendo.
“It’s very simple,” Guillemot says. “What we see is that Nintendo customers don’t buy Assassin’s Creed. Last year, we sold in very small numbers.” In fact, across Ubisoft’s portfolio, Nintendo home console sales only represent three percent of the total for the fiscal year ended March 31, 2014. That’s down a percentage point from the previous year.
The company isn’t abandoning Nintendo entirely. Rather, it is simply shifting its focus on the platform. “What we see is that they are very interested in Just Dance, very interested by other kinds of games," Guillemot says. “So what we are trying to do is to focus more on the types of games they are interested in.”
Watch Dogs is the exception to this new rule. Ubisoft has promised the title for Wii U, and as of now, that version is still in the works. “[Watch Dogs] is coming to Wii U,” he assures. “It will be the only mature game we publish on it.”
Laskin כתב:חכה, חכה... אחרי שמריו קארט לWII U יצא - כולם יחזרו על ארבע...
אה, רגע.
Laskin כתב:חכה, חכה... אחרי שסמאש ברוס לWII U יצא - כולם יחזרו על ארבע...
אה, רגע.
Laskin כתב:אז שנה הבאה נתקן את זה לפוקימון לWII U, טוב?![]()
הפעם אין לי ספק שזה יקרה, כי נינטנדו יודעת שזה הדבר היחיד שיכול להציל אותה מהפסדי ענק (עדיין לא תהיה הצלחה אדירה, אבל הם יכולים לצמצם נזקים).
Laskin כתב:בעלי המניות לוחצים הפעם, מאיימים... זה לא תמיד יהיה תלוי בראש המשונה של מקבלי ההחלטות הנוכחיים ^_^
bling כתב:כואב לי על קרירין, עד הרגע האחרון עוד האמין... עוד חשב ב E3 של שנה שעברה שנינטנדו קיבלה מסוק הצלה (כי מייקרוסופט פישלה) בעוד שכל בנאדם סביר חשב שקיבלה עוד מסמר קבורה (לאחר שכמעט כל משחק צד ג' מאותה תערוכה מלבד יובי לא הוכרז עבור ה WIIU) כי זה לא משנה אם MS תמכור 2 יחידות וסוני תסגר מחר, ה WIIU כבר לא תהיה הצלחה.
DrKeo כתב:מה שדפק את נינטנדו זאת נינטנדו. אם הם היו מחכים שנה ומשגרים קונסולת X86 שוות כוח לפס4 ולONE אז הם היו מקבלים 100% מכותרי צד ג' ואז הם היו לגמרי קונסולה וולידית עם 100% מכותרי צד ג' וכותרי צד א' המצויינים שלהם שמבדילים אותם מהשאר. להגיד את האמת, מריו, זלדה SSB, מטרויד וכו' כשהם נבנים ברמת הטכנולוגיה המודרנית הם יותר קילרים מכל הבלעדיים של מיקרוסופט וסוני.
נינטנדו יכלה להמשיך לתפוס את הקז'ואלים וגם את הגיימרים אם הם היו עושים את זה אבל הם נכנסו לסחרור WII הדבילי הזה שהתפוצץ להם בפנים כבר ב2009. גם הבחירת שם קטסטרופה, WIIU לא מעיד על קונסולה חדשה כי ככה בנוי שם של כל תוסף של הWII והקז'ואלים פשוט לא הבינו מה זה כשיש להם כבר WII בבית. וכמובן בנוסף להכל השלט הדבילי הזה גם הוריד אותם למטה.
בקיצור, הם היו צריכים לבנות פס4 או ONE, בלי שטיקים בלי טריקים. לקרא לזה נינטנדו BOX או לא יודע מה ולמכור את זה ב400$ והם היו מלכים.
bling כתב:טוב מן הסתם זו העדפה ולא כולם יסכימו אתך אבל אם נקח ממוצעים של כל משחקי צד א' של כל חברה אז כנראה שאתה צודק ומבחינת ממוצע משחקי נינטנדו יהיו במקום הגבוה ביותר ביחס ל MS וסוני.
בקשר להצעה שלך, נינטנדו רצתה בכל מחיר להשיג את יתרון הראשוניות ולצאת שנה לפני כולם, משהו שהוכיח את עצמו לא מעט בהסטוריה של התעשייה עם ה 360 שצבר יצרון ענקי בשנה הזו ויכל להוות יריב שקול לפס3 ובמיוחד עם הפס2 שעד שהגיעו המתחרות שלו כבר סגר עניין והדור כבר היה גמור, אפשר להבין מן הסתם את דרך החשיבה שלהם.
אז שנה לפני הם לא היו יכולים להוציא קונסולה בכח של הפס4 וה ONE ב 400$, לא יודע איזה כח היה זמין להם במחיר משתלם והאם היה אפשר להעביר לו פורטים בקלות לאורך כל הדור של הפס4 וה ONE בלי לאבד יותר מדי מהגראפיקה, אבל אני חושב שהם כן היו צריכים להתעקש על שנה יתרון כי להוציא ביחד עם ה PS4 וה ONE קונסולה בתחרות ישירה זה נראה לי מתכון בטוח להתאבדות מצדם.
Laskin כתב:הXBO אמנם לא משהו מטורף כמו הPS4 מבחנת המכירות שלו, אבל הוא הצלחה גדולה בכל קנה מידה.
ויוביסופט לא "דפקו את נינטנדו", ריימן זה לא בדיוק סיסטם-סלר, הוא לא מה שדפק אותם, גם אם הוא וAC:ROGUE היו מוכרזים בלעדיים זה לא היה עוזר.
נינטנדו עצמה היא מה שדופק את נינטנדו
משתמשים הגולשים בפורום זה: DrKeo ו־ 19 אורחים