bozeman כתב:מה גם שאין להם אינטרס אמיתי להכניס את זה, אלא אם זה יהפוך לסטנדרט.
Laskin כתב:
למה? ממתי אפל צריכה שמשהו יהיה "סטנדרט" כדי ליישם אותו?
אפשר גם להוביל לפעמים
Laskin כתב:זה מה שאני אומר... הם מובילים, לא נגררים (לרוב).
אני פשוט הופתעתי גם בשנה שעברה שה5S הוא לא עמיד במים וזה גם מה ששכנע אותי להשאר עם האייפון 4 שלי עד היום.
הגיע הזמן להתקדם... אין סיבה שמכשיר כ"כ קטן ויקר ימשיך להיות חשוף ל"מוות ע"י שלולית".
DrKeo כתב:זה אכן שת"פ עם אוקולוס. זה גם קבל תג מחיר, 250$. בנוסף מנכ"ל אוקולוס טוען שלVR של סמסונג יש לאג של פחות מ20MS מתנועה של הראש ועד שהפוטון עוזב את נורת LED במסך. יופי של זמן תגובה, פחות או יותר פריים אחד למשחק שרץ ב60FPS, ביחוד לכזה מכשיר "שכונה" וזה משכלל 100% מסוגי הלאג השונים שקיימים בתהליך.
swym כתב:וואלה? מעניין לשמוע.
אני חייב להגיד שהלאג באוקולוס כבר היום בגרסת הdevkit החדשה שלו מצויין והפתיע אותי לטובה.
הבעיה האמיתי מסתבר היא הרזולוציה - מה שעובד טוב על טלפון או על מחשב או על טלוויזיה במרחק גדול יותר נראה מחורבן לחלוטין במסך שיושב על העיניים שלך מסתבר, ולשחק במשחק על האוקולוס הרגיש כמו להסתכל על קומיקס של רוי ליכטנשטיין - אתה ממש רואה את הפיקסלים יוצאים החוצה. הם יצטרכו לדעתי לפחות מסכי UltraHD בגרסה המסחרית כדי שהדבר הזה יעבוד.
DrKeo כתב:אני משער שניסית את DK1 ולא את DK2?
כי DK1 היה 720P מחולק על שני מסכים (כלומר 720X640 לכל מסך) בזמן שDK2 הוא 1080P מחולק על שני מסכים (כלומר 1080X960) שאומרים שהוא נראה נהדר. כנ"ל במורפיאוס אגב, אותה רזולוציה.
bozeman כתב:לא יודע מה רצית בדיוק להראות בתמונה... מה שאני רואה זאת תמונה של מוריס בורטון, יהודי יליד פיטסבורג שגל עם דודתו ופרץ לתודעה עם איורים בסגנון הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים