נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2014, 14:05

שכח מזה לאסקין... אתה way off. בתאוריית דיגיטל שלך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2014, 14:44

כנראה שהשנה כן, קצת... למרות שצריך לזכור שEA הם לא כל השוק.
אבל המגמה עדיין תימשך, וNPD עדיין לא מדד מדוייק במיוחד :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2014, 15:33

זה שיש מגמה לדיגיטלי זה די ברור.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אוקטובר 2014, 22:28

וואו... ליוביסופט יש עוד AC.
Watch Dogs מכר 9 מיליון עותקים, מאז השקתו. הוא הגיע למספר הזה, טיפה יותר מהר מסדרת AC, אם כי יש להתחשב גם בכך שבסיס המשתמשים הפוטנציאלי שלו היה "טיפה" יותר גבוה.
ביחד עם Far Cry 4, שככל הנראה הולך לבסס גם את המותג הזה סביב ה10 מיליון יחידות, יוביסופט יושבים על שלישייה מדהימה של כותרים.

בכל מקרה, יוביסופט בסדר גמור, תודה ששאלתם. מכניסים כמויות אדירות של כסף והכל.
כמה נתונים מעניינים מהדו"ח שלהם:
בחצי השנה האחרונה, 32% מהמכירות שלהם היו על הPS4. אחרי כוכב השביט הבוהק בשמי הגיימינג, שהיא הPS4, נמצאת הPS3, עם 17% מהמכירות ורק אז הONE מגיעה, עם 15% מהמכירות - אחוז זהה, לPC. מדד לכשלון של הONE? להצלחה והגידול בPC? שכל אחד יחליט מה יותר נעים לו.

קונסולות הדור הקודם מהוות 32% מהמכירות, בששת החודשים האחרונים.

המכירות הדיגיטליות ראו גידול ב90% והגיעו ל27.8% מכלל ההכנסות של החברה.

הנה הדו"ח עצמו, אם מתחשק לכם לנבור עוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 12:50

סוני מכרה (לריטיילרים) עוד 3.3 מילון PS4 ברבעון האחרון. כלומר, הם הגיעו כבר ל13.5 מיליון, בפחות משנה (בתשעה חודשים, למעשה). הWII, לעומת זאת, מכרה 13.17 מיליון יחידות, באותה תקופה.

זה אומר שבסיס המשתמשים הפוטנציאלי של קונסולות הדור הבא, עבר את 20 מיליון היחידות, בתקופה מאוד קצרה. אחרי החודשיים הקרובים/עונת החגים הקרובה, זה יכול להיות בכיף סביב ה30 מיליון.
חדשות מצוינות לכל מי שמפתח לדור הבא. הסיכון שלו הולך וקטן, בקצב מהיר. מה שאומר, שאלו חדשות מצוינות לכל מי שיש לו קונסולת דור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 12:58

כן, כיף מאוד לשמוע, אולי בגלל זה החליטו להוריד את גרסאות הדור הקודם של Dying light, מרגישים כבר מספיק בטוחים בבסיס המשתמשים הקיים שגודל בצורה גבוהה וגם הוא נלהב במיוחד ורוכש משחקים באחוז מאוד גבוה.

רק חבל לשמוע שעוד פעם המצב הכללי של סוני כחברה לא משהו והיא רושמת עוד חציון של הפסד (כשהמחלקות הריווחיות הן משחקים ועסקי חיישני התמונה שלה למצלמות), נראה שהסלולר זה בור הכסף הגדול.
מוזר חשבתי ש Z3 נחשב לאחד הסמארטפונים הטובים בעולם לא? חשבתי גם לרכוש אחד כזה, מה הסיבה שלא קונים אותו?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:05

bling כתב:כן, כיף מאוד לשמוע, אולי בגלל זה החליטו להוריד את גרסאות הדור הקודם של Dying light, מרגישים כבר מספיק בטוחים בבסיס המשתמשים הקיים שגודל בצורה גבוהה וגם הוא נלהב במיוחד ורוכש משחקים באחוז מאוד גבוה.

רק חבל לשמוע שעוד פעם המצב הכללי של סוני כחברה לא משהו והיא רושמת עוד חציון של הפסד (כשהמחלקות הריווחיות הן משחקים ועסקי חיישני התמונה שלה למצלמות), נראה שהסלולר זה בור הכסף הגדול.
מוזר חשבתי ש Z3 נחשב לאחד הסמארטפונים הטובים בעולם לא? חשבתי גם לרכוש אחד כזה, מה הסיבה שלא קונים אותו?

יש הרבה טלפונים שנחשבים לטובים במיוחד, אבל כבר הרבה זמן שאפל וסמסונג הן החברות היחידות שמרוויחות כסף מהעסק (וסמסונג בירידה חדה במכירות וברווחים). זה נכון לא רק לגבי טלפוני הZ, שכולם היו מצוינים, אלא גם לטלפונים של HTC ושל LG (שסוף סוף רואה עלייה גדולה במכירות ומכרה כמות יחידות דומה לזו של סמסונג, ברבעון האחרון).
למעשה, לפני שנה ראיתי הערכה של כמה אחוז מהרווחים כל חברה (בעשירייה הראשונה) מחזיקה. לאפל היה משהו סביב ה75% ולסמסונג משהו סביב ה30% ולכל השאר היה או 0%, או פחות מ0% (בגלל זה לאפל וסמסונג יש ביחד יותר מ100%).
זה שוק עם המון פוטנציאל, ויש בו המון מקום למכור כמויות עצומות של יחידות, אבל לא פשוט כל כך להרוויח בו. בעצם, נראה כאילו מה שצריך כדי להרוויח בו זה שיווק מצוין - משהו שגם אפל וגם סמסונג מובילות בו בגדול.

באמת חבל שלסוני יש כל כך הרבה חטיבות אחרות שלא מצליחות, אבל זה ככה כבר הרבה שנים ולא הרגשנו עד עכשיו שיש לכך השלכות שליליות על חטיבת הגיימינג, אז נראה לי שאפשר להמשיך להנות מהקונסולה והמשחקים של סוני, על מסכים של חברות אחרות :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:22

Nucleus_Dawn כתב:
יש הרבה טלפונים שנחשבים לטובים במיוחד, אבל כבר הרבה זמן שאפל וסמסונג הן החברות היחידות שמרוויחות כסף מהעסק (וסמסונג בירידה חדה במכירות וברווחים). זה נכון לא רק לגבי טלפוני הZ, שכולם היו מצוינים, אלא גם לטלפונים של HTC ושל LG (שסוף סוף רואה עלייה גדולה במכירות ומכרה כמות יחידות דומה לזו של סמסונג, ברבעון האחרון).
למעשה, לפני שנה ראיתי הערכה של כמה אחוז מהרווחים כל חברה (בעשירייה הראשונה) מחזיקה. לאפל היה משהו סביב ה75% ולסמסונג משהו סביב ה30% ולכל השאר היה או 0%, או פחות מ0% (בגלל זה לאפל וסמסונג יש ביחד יותר מ100%).
זה שוק עם המון פוטנציאל, ויש בו המון מקום למכור כמויות עצומות של יחידות, אבל לא פשוט כל כך להרוויח בו. בעצם, נראה כאילו מה שצריך כדי להרוויח בו זה שיווק מצוין - משהו שגם אפל וגם סמסונג מובילות בו בגדול.

באמת חבל שלסוני יש כל כך הרבה חטיבות אחרות שלא מצליחות, אבל זה ככה כבר הרבה שנים ולא הרגשנו עד עכשיו שיש לכך השלכות שליליות על חטיבת הגיימינג, אז נראה לי שאפשר להמשיך להנות מהקונסולה והמשחקים של סוני, על מסכים של חברות אחרות :D

אז ה Z3 כן סמארטפון מצויין ומומלץ? באמת חשבתי עליו לשדרוג הבא שלי אבל הדו"ח של סוני עם זה שהוא כושל במכירות קצת מרתיע אותי ולא הבנתי למה אנשים לא קונים אותו.
סליחה על האוף-טופיק אבל אני יודע שאתה מבין בנושא :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 13:40

bling כתב:אז ה Z3 כן סמארטפון מצויין ומומלץ? באמת חשבתי עליו לשדרוג הבא שלי אבל הדו"ח של סוני עם זה שהוא כושל במכירות קצת מרתיע אותי ולא הבנתי למה אנשים לא קונים אותו.
סליחה על האוף-טופיק אבל אני יודע שאתה מבין בנושא :D

אני חושב שהוא טלפון אנדרואיד מצוין. כן.

יש לו כל מיני פיטצ'רים שיכולים להיות יתרונות (בהנחה שהם חשובים לך), כמו זה שהוא עמיד למים ואבק. יש לו גם אחלה זמן סוללה.
המפרט שלו ממש אחלה, והביצועים שלו לא רחוקים מהטופ.
לעומת זאת, מערכת ההפעלה שלו, עם השכבה של סוני, קצת מעפנה ולטעמי, הוא מכוער (אבל זה באמת סובייקטיבי לחלוטין).

אם היית סתם שואל אותי על איזה מכשיר אנדרואיד לקחת, אז קודם כל הייתי ממליץ ללכת על מכשיר מגוגל, בשביל מערכת הפעלה נקייה ואז הייתי ממליץ על הHTC ONE M8, או על הLG G3, אם מתחשק לך מסך גדול יותר.

אם מתחשק לך להתעייץ, או משהו, אז אפשר בפרטי, או בסקייפ, או בפייסבוק, או ביונות דואר. איפה שמתחשק לך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2014, 13:56

תודה על התשובה, ואני אציק לכם יותר בת'רד הרלוונטי כשהקנייה תתקרב, הוא בהחלט היה אחת מהאופציות אבל עכשיו קצת ירד לי ממנו, אני רק יודע שאני רוצה לנסות סמארטפון של אנרואיד בקנייה הבאה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוקטובר 2014, 17:01

האקספריה Z3 מקבל ביקורות נהדרות בכל אתר גדול שתבדוק. חיי סוללה מצויינים, מסך מעולה (והרבה יותר טוב משל הZ2), ואפילו סקין האנדרואיד שלהם הפך מינימלי יותר. הוא לא פופולרי בארץ, כי כמעט שום מכשיר לא פופולרי בארץ חוץ מאייפון וגלקסי (השד יודע למה גלקסי..).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 17:19

Klayman כתב:האקספריה Z3 מקבל ביקורות נהדרות בכל אתר גדול שתבדוק. חיי סוללה מצויינים, מסך מעולה (והרבה יותר טוב משל הZ2), ואפילו סקין האנדרואיד שלהם הפך מינימלי יותר. הוא לא פופולרי בארץ, כי כמעט שום מכשיר לא פופולרי בארץ חוץ מאייפון וגלקסי (השד יודע למה גלקסי..).

דווקא בזה אנחנו לא כאלה שונים בארץ. כמעט אף מכשיר בעולם לא פופולארי, חוץ מהגלקסי והאייפון.
מתחילים לראות שינוי במכירות של מכשירי LG (ובצדק גמור. סקין האנדרואיד שלהם קל הרבה יותר והמכשירים שלהם עדיפים, פחות או יותר בכל רמת מחיר). יש כמובן, גם את החברות הסיניות, שמוכרות אך ורק בסין, שמצליחות לבסס את עצמן יפה מאוד, עם מכירות מרשימות.
אגב, השינוי בפופולאריות של מכשירי LG מורגש גם בארץ. לפחות לפי כמות המכשירים שאני מכרתי באופן אישי.

בכל מקרה, לא הייתי קונה שום מכשיר אנדרואיד, לא מגוגל.
המקרה היחיד שבו אני רואה שזו בחירה יותר טובה, זה אם למישהו סופר חשוב מכשיר עמיד במים ואבק, כמו הZ3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוקטובר 2014, 18:26

גוגל מוכרת מעט מאוד מכשירים, ובטח שלא מוכרת אותם ישירות בארץ (הנקסוס 5, לדוגמא, לא נמכר דרך בארץ גוגל, אלא דרך רונלייט, היבואנית של LG). באופן עקרוני, אני מסכים שחוויית הVanilla Android היא עדיפה בהרבה על כלל הסקינים של היצרניות השונות, אבל יש יצרניות כמו מוטורולה, עם דגמי הG וה X שמעמידה מכשירים מצויינים, גרסאות קרובות מאוד לסטוק אנדרואיד ועם Track record מוכח בעדכון לגרסאות עדכניות בזמן קצר. סמסונג לעומתה, משתינה על הלקוחות שלה בקשת מבחינת עדכונים, כשלא ברור מתי בכלל הS4 יקבל את לוליפופ, ובכלל התנהגות בעייתית בנושא, עם עשרות רבות של גרסאות ועדכונים שלא בהכרח מתאימים לכל מכשיר.

כך שאם נושא העדכונים חשוב למישהו - למוטורולה יש את ה moto X 2014, נגיד, אם מחפשים מכשיר טוב, לא יקר במיוחד ועם מפרט מוצלח וביצועים טובים, שבוודאות יעודכן ללוליפופ בהקדם. הנקסוס 6 הוא גם אופציה, אבל הוא יקר יותר וגדול משמעותית (מסך של 6 אינץ', אבל עם גוף לא ארוך בהרבה מזה של האייפון 6 פלוס).

אני לא ממש יודע איך סוני וLG מבחינת עדכונים ועמידה בלו''ז בנושא. HTC, אגב, התחייבה לעדכן את הM8 והM7 תוך 90 יום משחרור גרסא רשמית ע''י גוגל. לא רע.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 18:28

Klayman כתב:גוגל מוכרת מעט מאוד מכשירים, ובטח שלא מוכרת אותם ישירות בארץ (הנקסוס 5, לדוגמא, לא נמכר דרך בארץ גוגל, אלא דרך רונלייט, היבואנית של LG). באופן עקרוני, אני מסכים שחוויית הVanilla Android היא עדיפה בהרבה על כלל הסקינים של היצרניות השונות, אבל יש יצרניות כמו מוטורולה, עם דגמי הG וה X שמעמידה מכשירים מצויינים, גרסאות קרובות מאוד לסטוק אנדרואיד ועם Track record מוכח בעדכון לגרסאות עדכניות בזמן קצר. סמסונג לעומתה, משתינה על הלקוחות שלה בקשת מבחינת עדכונים, כשלא ברור מתי בכלל הS4 יקבל את לוליפופ, ובכלל התנהגות בעייתית בנושא, עם עשרות רבות של גרסאות ועדכונים שלא בהכרח מתאימים לכל מכשיר.

כך שאם נושא העדכונים חשוב למישהו - למוטורולה יש את ה moto X 2014, נגיד, אם מחפשים מכשיר טוב, לא יקר במיוחד ועם מפרט מוצלח וביצועים טובים, שבוודאות יעודכן ללוליפופ בהקדם. הנקסוס 6 הוא גם אופציה, אבל הוא יקר יותר וגדול משמעותית (מסך של 6 אינץ', אבל עם גוף לא ארוך בהרבה מזה של האייפון 6 פלוס).

אני לא ממש יודע איך סוני וLG מבחינת עדכונים ועמידה בלו''ז בנושא. HTC, אגב, התחייבה לעדכן את הM8 והM7 תוך 90 יום משחרור גרסא רשמית ע''י גוגל. לא רע.

כל מה שכתבת נכון.
הMOTO X 2014 באמת גם אפשרות מצוינת.
אגב, זה רשמית טלפון של לנובו, שהשלימו את עסקת הרכישה של מוטורלה בימים האחרונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוקטובר 2014, 18:45

אכן.. אולי דווקא המעבר ללנובו יציג הפצה גלובאלית טובה יותר, מאשר תחת גוגל.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2014, 19:07

Klayman כתב:אכן.. אולי דווקא המעבר ללנובו יציג הפצה גלובאלית טובה יותר, מאשר תחת גוגל.

כמעט בטוח, אני חושב.
לא בטוח שזה יהפוך אותם לחברה שמרוויחה על מובייל שבריר ממה שסמסונג, למשל מרוויחה (אפילו בהתחשב בירידות החדות שהיא עוברת), אבל אני מניח שהם כן יצליחו להרוויח יותר, כי תהייה להם הרבה יותר נוכחות באסיה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2014, 21:11

בענין האקספריה 3 -לפי מה שהבנתי הוא טוב מאוד
והעמידות למים ואבק מהקופסא ,באמת מוסיף הרבה ,עם חושבים על העולם הגדול ,ולא ארץ חצי מידברית כמו ישראל

הבעיה של סוני ,לפחות בחלק מהשווקים ,זה פשוט המחיר והשיווק
אני אישית היתי מאוד רוצה אקספריה Z3 ,אבל קניתי G2 ,כי שקניתי המחיר היה בערך 1000 שקל פחות מספינות הדגל
אבל חומרה מאוד קרובה לספינות הדגל

למעשה יש לי 2 בעיות ,שידעתי שקניתי ,אבל זה תקף גם לאיפונים ולנקסוסים

1-אין אפשרות להחלפת בטריה קלה (מה שאומר שאין אפשרות לקנות סוללות נוספות ,אלה רק מטען ניד )

1-אין חריץ לכרטיסי זיכרון ,אני את הG2 קניתי עם 32 גיגה ,שזה מספיק להרבה דברים ,אבל לא לכל הדברים

בכל מיקרה מספינות הדגל היום היתי ממליץ בין כמה דגמים

סמסונג גלקסי S5\ סוני אקספריה Z3 \וLG G3
איפון 6 או 6+ מתאים לאיפוניסטים ,ונקסוס 6 כבר לא זול כמו שנקסוס 5 היה

אבל בגדול אפשר לרדת דור אחד אחורה ,ולקבל תמורה גדולה יותר עלות תועלת מבחינתי
אני קניתי את הG2 יותר כסמארטפון "מעבר" ,כי יתקלקל לי הנוט 1 מוקדם מידי ,ככה שאני בונה אליו לבערך שנתים ,ואז אני מעריך שיהיו סמארטפונים עם מולטיטסקינג נורמלי
ונפח אכסון גדול משמעותית

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 נובמבר 2014, 09:14

גם אקטיויז'ן מצטטים שהחלק הדיגיטלי במכירות דיאבלו 3 UE ודסטיני הוא ב high teens, כלומר גג 20%.

נינטנדו אמרו שהחלק הדיגיטלי עבור סמאש בארה"ב הוא 20% ועבור ביונטה2 10%.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 11:18

Kazz כתב:גם אקטיויז'ן מצטטים שהחלק הדיגיטלי במכירות דיאבלו 3 UE ודסטיני הוא ב high teens, כלומר גג 20%.

נינטנדו אמרו שהחלק הדיגיטלי עבור סמאש בארה"ב הוא 20% ועבור ביונטה2 10%.

דיאבלו קונסולות כן? בטח בPC הדיגיטלי של דיאבלו סופר גבוה.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 נובמבר 2014, 16:30

כמובן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 06 נובמבר 2014, 21:48

bling כתב:מוזר חשבתי ש Z3 נחשב לאחד הסמארטפונים הטובים בעולם לא? חשבתי גם לרכוש אחד כזה, מה הסיבה שלא קונים אותו?

שהוא יקר רצח, כמו כל ליין האקספיריה של סוני.
באמת, רציתי לקנות בזמנו דווקא את הZ2, אבל במחיר שבו קניתי את הLG G2 יכולתי לקבל בקושי את הZ1.
גם עכשיו, חפש באמזון את הZ3 ותשווה למכשירי הדגל האחרים: סמסונג, HTC, LG ושלא נדבר על המתחרים העולים מסין כמו OnePlus One וXioami. המכשיר של סוני גם אחרי הנחות נמצא בקצה העליון של המחירים ובפער של איזה 100$ מהמתחרה הכי קרוב.
בנוסף, אני לא חושב שיש להם מדיניות שיווק שמנסה לדחוף אותם בצורה אגרסיבית במסגרת חוזים עם ספקית סלולרי (השוק האמריקאי עדיין עובד בצורה הזו). הלוואי והם היו יותר תחרותיים כי זה טלפון מצויין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2014, 22:09

swym כתב:שהוא יקר רצח, כמו כל ליין האקספיריה של סוני.
באמת, רציתי לקנות בזמנו דווקא את הZ2, אבל במחיר שבו קניתי את הLG G2 יכולתי לקבל בקושי את הZ1.
גם עכשיו, חפש באמזון את הZ3 ותשווה למכשירי הדגל האחרים: סמסונג, HTC, LG ושלא נדבר על המתחרים העולים מסין כמו OnePlus One וXioami. המכשיר של סוני גם אחרי הנחות נמצא בקצה העליון של המחירים ובפער של איזה 100$ מהמתחרה הכי קרוב.
בנוסף, אני לא חושב שיש להם מדיניות שיווק שמנסה לדחוף אותם בצורה אגרסיבית במסגרת חוזים עם ספקית סלולרי (השוק האמריקאי עדיין עובד בצורה הזו). הלוואי והם היו יותר תחרותיים כי זה טלפון מצויין.

וואלה? סוני עשתה גם את אותה טעות עם הטלווזיות שלה שדגמים מקבילים ומעולים של סאמסונג ו LG נמכרו בהרבה פחות ולכן גם לנו בבית יש רק LG וסאמסונג למרות שבכיף הייתי קונה סוני אם התמחור היה הגיוני.
יש להם בעיה בחלק מהמחלקות שלהם שהם עדיין חיים בסרט שאנחנו בשנות ה 90 וה 2000 המוקדמות ושיש להם איזו תדמית של אלים בין בני אדם ושאנשים יהיו מוכנים להוסיף את ה 30-50% בשביל תוספת שולית בביצועים רק בגלל שהשם שלהם מודפס על גבי האריזה. הם צריכים באמת רוויזיה טוטאלית בחברה ובצורת החשיבה שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2014, 17:11

פורסמו הנתונים של יפן של השבוע:
עלייה במכירות לסוני וירידה לאקסבוקס:
פס4 - 10.078 מ-8.906.
אקסבוקס one - 513 מ-599.

משום מה גרסאת הפס3 של TEW מצליחה יותר מגרסאת הפס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2014, 17:51

Death_119 כתב:פורסמו הנתונים של יפן של השבוע:
עלייה במכירות לסוני וירידה לאקסבוקס:
פס4 - 10.078 מ-8.906.
אקסבוקס one - 513 מ-599.

משום מה גרסאת הפס3 של TEW מצליחה יותר מגרסאת הפס4.

למיקרוסופט אין עליות וירידות ביפן, הכל תלוי בהאם שני חברים החליטו שהם קונים ONE או לא באותו שבוע במקרה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 נובמבר 2014, 01:20

אבל יש להם עליות בכל שאר העולם.
בקרוב מאוד הם יעברו את קו 10 מיליון היחידות.

עוד כמה נתונים שהם שחררו:
- הורדת המחיר שהתחילה ב2 בנובמבר הביאה לעליה של כ300% במכירות.
- בארה"ב, הONE מוכרת הכי הרבה, מכל קונסולת דור שמיני בארה"ב, בשבועיים האחרונים.

אם המגמה תמשך, נראה שהצעדים האגרסיביים בתמחור, לצד משחקים בלעדיים מוצלחים בדמות SO, פורזה הורייזן 2 וMCC עושים את העבודה.

כמובן שעוד הכל יכול להשתנות. אני חושב שאין ספק שבתקופת החגים הם ימכרו נהדר ואולי אפילו יותר מהPS4, אבל יהיה מאוד מעניין איך זה יראה בתחילת השנה הבאה. העלאת מחיר עלולה להרוג לחלוטין את המומנטום שהם (אולי) יצרו וגם שמירה על אותו המחיר לא מבטיחה שום דבר, שכן תמיד רואים עליות חדות במכירות סמוך לירידת מחיר ולעיתים, המצב חוזר לעצמו אחרי תקופה קצרה.

מייקרוסופט רוצים נצחון בתקופת החגים והם מוכנים גם לשים לא מעט כסף על השולחן, בשביל להשיג אותו. יש מצב שזה עובד להם. שני הNPD הבאים יהיו מאוד מעניינים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים