DrKeo כתב:אני לא בטוח איפה לכתוב את זה אבל גיליתי היום משהו ששינה את הדרך שבה אני משתמש בשלט בסלון. גיליתי שבשלט של הוט אפשר לתכנת כל כפתור לעשות מה שתרצו. זה פשוט מעולה, אני עכשיו מנווט בתפריטים של הטלביזיה, משנה INPUT ברסיבר ואת הווליום שלו ואפילו מפעיל ומכבה את התלת מימד מהשלט עצמו. זה לא איזה קסם הזוי, כל כפתור בשלט שולח תדר IR שונה והמכשיר שמקבל אותו יודע איזה פקודה לבצע כשהוא קולט את התדר הזה. זאת פשוט דרך לתכנת כל כפתור בשלט הוט לשדר את התדר של כפתור משלט אחר.
עושים את זה ככה:
- בוחרים במצב TV או במצב DVR, לפי איך שנוח. כשאני אומר מעכשיו TV זה באותה מידה DVR, תלוי מה בחרתם.
- לוחצים על כפתור TV לחיצה ארוכה עד שהוא מהבהב פעמיים
- מקישים 975, הוא שוב יהבהב פעמיים
- לוחצים פעם אחת על הכפתור שתרצו לתכנת (נניח הכפתור שמגביר את הווליום) והכפתור TV יתחיל להבהב ממש מהר
- מצמידים את השלט שתרצו לחקות אותו (נניחה שלט של הרסיבר) ומצמידים אותו ראש לראש לשלט של הוט, כלומר שהמשדר IR בקצה השלט (לרוב זה פשוט זכוכית שחורה) יפנה למשדר של השלט הוט בשביל שהאות שהוא משדר יקלט בשלט הוט
- לוחצים על הכפתור שתרצו שהשלט של הוט יחקה, לדוגמה הכפתור שמגביר את הווליום בשלט של הרסיבר
- הכפתור TV והבהב פעמיים
- לוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור TV עד שהוא מהבהב פעמיים
זהו, עכשיו השלט של הוט במצב TV יעשה בדיוק מה שהשלט השני שהצמדתם אליו עשה בלחיצת הכפתור. חשוב לציין שגם במצב HOT הכפתורי ווליום משתמשים במה שהגדרתם במצב TV כך שאני למשל הגדרתי ווליום של הרסיבר עליהם במצב TV ועכשיו במצב HOT הווליום משתנה ברסיבר. החיים שלי השתנו, שלט אחד בלבד בסלון מעכשיו
bozeman כתב:עכשיו השאלה למה אתה עדיין בהוט...
bozeman כתב:עכשיו השאלה למה אתה עדיין בהוט...
DrKeo כתב:כי אני נהנה מהם יותר מיס וזה יוצא לי זול בצורה בלתי רגילה.
bling כתב:איך אפשר להנות מהוט יותר מיס, עד לאחרונה הרכש שלהם הסתכם בזגורי אימפריה, רק לאחרונה התחילו לנסות לתת קצת פייט אבל עדיין בכל טקס אמי/ גלובוס וכו' הסדרות של יס לוקחות ברוב ברור את הפרסים.
אתה נהנה יותר מהוט כי אתה פשוט מוריד מהאינטרנט, בעולם ללא סדרות להורדה היית מזמן ביס.
bozeman כתב:אבל גם הפקות המקור היום בצפיה שלאו דווקא דרך הוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 46 אורחים