DrKeo כתב:אישית אני ממש מרגיש שזה "המשך שנתי", לא שהוא לא מעולה, אבל מרגיש עוד מאותו דבר. ביחוד שFC1, 2 ו-3 כל כך שונים. אולי בגלל זה ציפיתי אבל נראה שיובי מצאו את הנוסחה ועכשיו נקבל המון משחקי FC שהם בול אותו דבר. אפילו העלילה אותו דבר, לפחות שם יכלו לקחת כיוון אחר. זה טיפה מאכזב אותי, אם הייתי יודע שאני הולך לשחק פשוט בעוד FC3 אז הייתי דוחה את הקניה קצת.
DrKeo כתב:אישית אני ממש מרגיש שזה "המשך שנתי", לא שהוא לא מעולה, אבל מרגיש עוד מאותו דבר. ביחוד שFC1, 2 ו-3 כל כך שונים. אולי בגלל זה ציפיתי אבל נראה שיובי מצאו את הנוסחה ועכשיו נקבל המון משחקי FC שהם בול אותו דבר. אפילו העלילה אותו דבר, לפחות שם יכלו לקחת כיוון אחר. זה טיפה מאכזב אותי, אם הייתי יודע שאני הולך לשחק פשוט בעוד FC3 אז הייתי דוחה את הקניה קצת.
Nucleus_Dawn כתב:
מעניין באמת איך יראה המשחק הבא בסדרה.
קח בחשבון שהוא יהיה רק לדור הבא, ככה שצפויים לא מעט שינויים, לפחות בכל הנוגע לאיך שהמשחק יראה.
DrKeo כתב:כן, יכול להיות מעניין, השאלה מה יעשו עם זה. אני מנחש שבגלל שזה ממילא כותר שהוא פחות או יותר דור הבא (בניגוד ללמשל AC שהגרסה הקודמת היה AC HD של הדור הקודם) אז אני לא בטוח שיהיו קפיצות מטורפות אבל הלוואי שאני טועה.
בלינג, צודק, חטא שלי.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא מרגיש איפשהו באמצע בין דור הבא, לבין גירסאת HD של דור קודם, לדעתי.
בכל מקרה, אני ממש נהנה ממנו. נראה איך ארגיש כשאסיים, בנוגע לעוד משחק מאוד דומה. אולי ימאס עליי. אולי לא. בנתיים, לא.
Laskin כתב:
זה חצי-נכון, הקטע של ה"לא לינארי", אם כי אתה יכול לסיים את המשחק מבלי לעשות את רוב החידות ובאיזה סדר שבא לך.
פשוט לא, הוא לא שומר לך אחרי כל פעם שאתה מסתכל על משהו שמצאת על הריצפה.
כמו שאמרתי והוכחתי לך - לי זה ביזבז רק 3 דקות מהחיים, הרבה פחות ממה שמלא משחקים אחרים ביזבזו לי, עם CHECKPOINT קצת רחוק מאיפה שהגעתי. בטח לא משהו שהייתי חושב שצריך להדגיש יותר מדי בביקורות, וכנראה שיותר ביקורות מסכימות איתי מאשר איתך
אתה חושב אחרת, סבבה... אגב, אני לא יותר פולני מאשר אני גרמני או תימני
Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:אני פשוט לא בטוח מה חסר להם עכשיו. יש להם מרחבים ענקיים, מספיק אוייבים על המסך, חיות בר וכל מה שצריך. אז גרפיקה? לא יודע, אני לא מרגיש שהם ממש מוגבלים עכשיו. הם יכולים להתחיל לעוף על עצמם עם פיסיקה, אולי מבנים הריסים, אולי סימולציה של עולם החיות שם אבל אתה רואה משהו במשחק שדורש טיפול דור הבא?
Laskin כתב:כוחות על.
nuff said
Laskin כתב:אני רוצה כוחות על גם בGTA כבר הרבה זמןלפחות לעוף! ושמצידי גם לאוייבים יהיו כוחות, לפחות לחלקם. מלחמות באוויר כמו בDBZ יהיה נחמד מאוד בפאר קריי
אבל כן, זה ישנה הכל ולא יהיה אותו משחק (אבל לא ממש אכפת לי).
אתמול שיחררתי את כל מגדלי התקשורת. היה כיף מאוד... אני מתחיל להיות חזק מאוד ואז המשחק בהחלט מהנה עוד יותר, כי אפשר "לשחק" עם האוייבים יותר.
בכלל, ממש ממליץ לכם על רובה צלפים טוב עם משתיק קול
Mandellla כתב:
מקבלים נשקים חדשים כשמשחררים מגדלי תקשורת כמו בFC3? או שהם שינו את זה?
DrKeo כתב:כן בול אותו דבר. נשקים על מגדלי תקשורת, עורות לשדרוג ארנקים ותיקים, בסיסים לשחרור שטחים, חיות נדירות לנשקי חתימה וכו׳.
התקדמתי, שחררתי איזה 11 מגדלים, אני ממש נהנה. עוד מאותו דבר אבל מדבר ממש כיף. ההליקופטר הקטן הזה ממש מוזר, אני עף איתו ממגדל למגדל ונוחת על המגדל עצמו. לא צריך כבר לטפס יותר
Nucleus_Dawn כתב:
לא חשבתי לעשות את זה. באופן אישי, אני נהנה מהפאזל פלטפורמינג החביב בכל מגדל.
גם תמיד יש שם loot שכיף לי לאסוף ואני אוהב את הקטע הזה שככל שאני מתקרב לראש המגדל, הפרופגנדה הופכת לקולנית יותר, בהדרגה. כל הדברים האלה משתלבים היטב.
אולי ימאס לי בשלב מסוים ואז באמת אטוס לי למעלה ואחסוך זמן. אחלה רעיון.
DrKeo כתב:האמת שאני עושה ההפך. נוחת על הגג, דוחף את המסוק למטה. אז אני משחרר את המגדל ועושה אותו מלמעלה למטה כשאני אוסף את הלוט, ומשמיד פוסטרים של תהמולה בדרך למטה. אישית אני לא נהנה מפלטפורמה כי זה בעיקר מסע חיפוש "איפה יש פה חבלים משוחררים?" אז פיתרון המסוק פנק אותי בכך שאני לא צריך לעשות אותם. אם אתה נהנה מהטיפוס אז המסוק נותן לך לעוף ממגדל למגדל תוך כמה שניות במקום להסתובב בשטחים שנשלטים על ידי האוייב ברגל.
Nucleus_Dawn כתב:
כן... לפעמים אני הולך ברגל, כי זה ממש כיף. לפעמים אני טס במסוק, כי זה ממש כיף. לפעמים אני נוהג, כי זה ממש כיף.
יש המון דרכים ממש מהנות לעשות כל דבר. צריך ללמד את המשחק הזה בשיעורי "איך לעשות גיוון" בבתי ספר לפיתוח משחקים.
DrKeo כתב:האמת שאני עושה ההפך. נוחת על הגג, דוחף את המסוק למטה. אז אני משחרר את המגדל ועושה אותו מלמעלה למטה כשאני אוסף את הלוט, ומשמיד פוסטרים של תהמולה בדרך למטה. אישית אני לא נהנה מפלטפורמה כי זה בעיקר מסע חיפוש "איפה יש פה חבלים משוחררים?" אז פיתרון המסוק פנק אותי בכך שאני לא צריך לעשות אותם. אם אתה נהנה מהטיפוס אז המסוק נותן לך לעוף ממגדל למגדל תוך כמה שניות במקום להסתובב בשטחים שנשלטים על ידי האוייב ברגל.
Laskin כתב:
יש דווקא מגדלים שממש כיף לטפס עליהם, במיוחד אלו שמצריכים את חבל הטיפוס.
בנוסף, לא על כל מגדל אפשר לנחות, אתה כבר תראה בעצמך... אולי אם מנסים הרבה זמן ומחפשים איזה באג.
מה שכן - אפשר בהחלט לנחות עם מצנח, בכל שלב במגדלים. ואפילו זה נראה לי הכרח באחד מהם.
בכל אופן לי זה הרגיש קצת כמו רמאות, ולפעמים ממש באמת כיף לטפס, זה מתחיל פשוט ונהיה יותר מאתגר. כמובן שזה עדיין משחק ילדים, אבל אני מאוד נהנה אפילו מזה.
ושניכם קקות, כבר שבוע ולא הוספתם אותי ביו-פליילפחות תכתבו את השמות שלכם, אני אוסיף ^_^
אגב, אני היחיד פה שמשחק אותו עם בקר?
Laskin כתב:אני עם בקר, 60" אבל יושב רק מטר וחצי ממנו, ככה שזה מרגיש יותר, ועם האזניות החדשות שלי![]()
ולא יודע דרך מה... משוכנע שזה רק יוזר. וכתבתי כבר כמה פעמים - yuvalask
Laskin כתב:
יש דווקא מגדלים שממש כיף לטפס עליהם, במיוחד אלו שמצריכים את חבל הטיפוס.
בנוסף, לא על כל מגדל אפשר לנחות, אתה כבר תראה בעצמך... אולי אם מנסים הרבה זמן ומחפשים איזה באג.
מה שכן - אפשר בהחלט לנחות עם מצנח, בכל שלב במגדלים. ואפילו זה נראה לי הכרח באחד מהם.
בכל אופן לי זה הרגיש קצת כמו רמאות, ולפעמים ממש באמת כיף לטפס, זה מתחיל פשוט ונהיה יותר מאתגר. כמובן שזה עדיין משחק ילדים, אבל אני מאוד נהנה אפילו מזה.
ושניכם קקות, כבר שבוע ולא הוספתם אותי ביו-פליילפחות תכתבו את השמות שלכם, אני אוסיף ^_^
אגב, אני היחיד פה שמשחק אותו עם בקר?
Nucleus_Dawn כתב:
כבר שלחתי לך בקשת הוספת ביופליי. לא קיבלת?
אני NucleusDawn, אז תנסה לשלוח לי (אולי זה עובד מפגר, כמו אצל נינטנדו? אין סיכוי...).
נדב, תוסיף אותי גם.
---
אני משחק עם מקלדת ועכבר, מול מסך המחשב. כבר אין לי את הסט-אפ עם הטלויזיה (32 אינץ' מרהיבים של סמסונג, שעברו לחדר החדש שלי בדירה), אז זו לא היתה אפשרות עבורי. המחשב עדין בבית של אבא, כי ככה יותר סביר שאלמד כמו שצריך (אני חושב... דווקא בסופ"ש, עם המחשב וFC4, אני מרגיש שלמדתי יותר טוב מאשר במהלך השבוע).
אני זוכר שניסיתי את FC3 עם שלט וטלויזיה וישר חזרתי למחשב. איך אתם מצליחים לכוון עם החץ וקשת? ואיך אתם עושים headshot עם רובה צלפים, ממרחק כמה מאות מטרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים