DrKeo כתב:סוני משיבה מלחמה, הפס4 ב329$ בוולמארט.
http://www.walmart.com/ip/PlayStation-4 ... 4/38456901
DrKeo כתב:הסיבה שסוני נלחצת היא שלנצח בנובמבר/דצמבר בלבד מוחק בקלות יתרון של שנה שלמה בשוק מסויים. למשל בנובמבר ההפרש בין הONE לפס4 היה 400,000 יחידות שזה סוגר כמה חודשים טובים מ2014, מוסיפים את דצמבר שבו המספרים גדולים בהרבה וה-ONE כבר יכולה לגעת בפס4 בארה"ב בשבריר זמן.
Laskin כתב:הא! אמרתי לכם שTHE CREW ימכור ממש טוב, למרות הביקורות
bling כתב:הוא קיבל ירידת מחירים מהירה מאוד למרות שהרגע הושק, להגדיר זאת ממש טוב כשאיכשהו המשחק השתחל אחרי זה למקום השישי בטבלה הבריטית זה קצת מוגזם.
Nucleus_Dawn כתב:
כשהמשחקים היחידים שלפניו הם מגה כותרים של 10 מיליון+ יחידות, אני חושב שבהחלט אפשר להניח שהמכירות שלו, לכל הפחות, סבירות.
bling כתב:אני לא יודע כמה אבל יובי השקיעה בו, טכנית הוא נראה רע מאוד אבל בכל זאת עולם פתוח גדול וזה, אם הוא באמת עלה להם גרושים אז כנראה שהחזיר באמת את ההשקעה, מצד שני זו רק בריטניה ולמרות שלרוב יש קורלציה לא רעה עם ארה"ב (חוץ מ FIFA שאפשר אולי להחליף עם מאדן) זה לא תמיד מעיד על ההצלחה הכללית של הכותר.
DrKeo כתב:מבצע מעולה אבל לא כזה שינוי קיצוני משישי השחור.
bling כתב:כן אבל אנחנו כבר לא ביום שישי השחור וזה אפילו מבצע קצת יותר טוב כי ביום שישי השחור קיבלת את החבילה הזו ב 330$ ולא כולל דסטיני, הקטע הוא שדווקא דסטיני בין המשחקים שיחסית שמרו יפה על הערך שלהם והוא שווה יותר מ 20$, ככה שמבצע יותר טוב מחוץ ליום שישי השחור זה יפה מאוד.
DrKeo כתב:עוד מבצע, פס4 עם דסטיני ב350$ בבסטביי. נראה שסוני מתחילה לישר קו עם מיקרוסופט.
Wan7ed כתב:מזדנבת? גם בארצות הברית עם כל המבצעים, ה-PS4 מובילה את המירוץ הכללי. הפער בעולם רק גדל וגדל גם בחודשים הכי חזקים של הוואן... אם ירידת המחיר לא תשאר כמשהו קבוע, למייקרוסופט אין מה לחפש בשוק הקונסולות.
Wan7ed כתב:מזדנבת? גם בארצות הברית עם כל המבצעים, ה-PS4 מובילה את המירוץ הכללי. הפער בעולם רק גדל וגדל גם בחודשים הכי חזקים של הוואן... אם ירידת המחיר לא תשאר כמשהו קבוע, למייקרוסופט אין מה לחפש בשוק הקונסולות.
Wan7ed כתב:אתה מדבר על מגמות שלעניות דעתי נעלמו מהדור הקודם. ארצות הברית כבר לא הבית הבלתי מעורער של מייקרוסופט וסוני נוגסת בשוק האמריקאי חזק.
בכל מקרה כולנו עוסקים פה בתחזיות עם נעלם מאוד גדול- כמה חזק מייקרוסופט תלך... הוואן צריכה להיות יותר אטרקטיבית במחיר כדי לשמור על תחרות (והכל בגלל פדיחה של כמה מהנדסי חומרה עם בחירה תמוהה ברכיבים מול המתחרה).
אומנם מדדי מכירות מדויקים אין לנו, ו-VGCharts טועים לא מעט, אבל זה כל מה שיש לנו.
בחודש הכי חזק של מייקרוספט השנה, היא עשתה 2.3 מיליון ברחבי העולם. סוני בלי מבצעים גדולים עשתה 2.6 מיליון ברחבי העולם. כלומר הפער רק גדל ומעמיק ולפי הערכות, לסוני יש פור של יותר מ-7 מיליון קונסולות ויתרון ברור של יותר מפי 2 שווקים בהם היא נמצאית.
בלי נאמנות מהבית (אמריקה), אני לא רואה איך מייקרוסופט הולכת להדביק את הפער. ואולי כמו שאמרתם אפשר להסתפק במקום השני ולהיות רלוונטים. אבל בשביל להיות רלוונטים, הם חייבים להיות זולים יותר, אחרת הם יחזרו לדשדש כמו לפני החגים.
Wan7ed כתב:שלא תבינו לא נכון, אני ממש ממש אוהב את הוואן שלי וחושב שזו קונסולה נפלאה, אני נהנה איתה בלייב עם חברים בטירוף ולא הייתי מחליף אותה ב-PS (אולי בסוף הדור בשביל כמה בלעדיים כמו שעשיתי עם ה-360)... אבל הקונסולה הזאת לא תחרותית במחיר של ה-PS4.
וזה שעכשיו הולך כי הורידו את המכנסיים בחגים, לא אומר שזה ימשיך ככה ברגע שהמחיר יחזור ל-400$.
ואני התכוונתי, שאם בחגים הם עשו מבצעים ממש אטרקטיבים והם עדיין במקום השני במחירות עולמיות חודש בחודשו (ובפער מרשים), מה יקרה שהם יחזרו חזרה ל-400$?
ולדבר על 150 מיליון יחידות וואן?! אולי אולי אולי ה-PS4 תגיע ל-150. אם הוואן תגיע ל-100 מיליון זה יהיה מצויין, הלוואי. בשביל זה הם יהיו חייבים להישאר סופר תחרותיים.
אני לא אנליסט, אבל קל לראות שאם הקופסא חוזרת ל-400$ בינואר, הולכת להיות נפילה קשה במכירות (ביחוד מול הפלייסטיישן 4).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים