DrKeo כתב:משהו משתמש דרך האקסבוקס בנטפליקס או אמזון פריים בארץ?
נטפליקס כל הזמן.. אמאזון פריים רק ב360 לפני די הרבה זמן. משתמש גם בהולו אם זה משנה.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:משהו משתמש דרך האקסבוקס בנטפליקס או אמזון פריים בארץ?
Mandellla כתב:אני לא יודע מה להגיד על זה:
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domest ... ews,16057/
swiss-the-engine כתב:די נו... יש לזה ביטוי גדול יותר אצל מזרחים... מה הבעיה לומר את זה? למה זה גזעני? מזרחיים הם גזע בכלל? אם כבר זאת דעה קדומה ואם כבר דעה קדומה אז אין לה שום משקל כשהיא לא מופנת כלפי אדם יחיד.
ומה קשור פוליטיקה? חוסר תרבות של אנשים שנולד לרוב מחוסר תרבות של הורים ו/או חוסר חינוך של הורים.
אם כבר מבאס שאף אחד לא קם לצאת להם על החיים.
@נדב
איזה מגבלות? יש מגבלות בPC? בכל אופן לא אין ואני משתמש בשירות DNS שעולה 5 דולר בחודש.
SgtDonowitz כתב:הבעיה היא שאין ממש מה להגיד על זה, זה לא מייצג אותי ובטח ובטח עוד הרבה אחרים שאני מכיר. להגיד שאני לא רואה התנהגות כזאת? זה שקר, אני רואה את זה על בסיס כמעט יומי ברחובות ובתחבורה הציבורית. (אני בטוח שאם כל דבר שהיה קורה בתחבורה הציבורית זה היה מייצר לא פחות באז, ואלי בגלל זה לא) השאלה האחרת שנובעת מהבעיה הזאת היא הכתמת ציבור שלם, אני אישית לא חלק מהמחנה המזרחי כמו שהוא מכונה אבל אני רואה את ההתנהגות וההכללה שיש כלפיהם במקרים כאלו (ובדרך כלל כי מדובר בתמונות שלהם שמועלות) וזה פשוט לא יעזור. הבעיה היא שכאשר מכלילים את כל המזרחים בעצם יוצרים את אותו הדבר שמנסים למגר, גזענות. גזענות היא גזענות בין אם מדובר בערבי, שחור, פיליפיני, אינדונזי או מזרחי. אין הבדל בין האחד לשני. התנשאות והכללה יוצרות שנאה שלא תורמת לכלום ותורמת למתח בין האנשים.
מה כן יש לי להגיד על זה בכל זאת? זה שהמקור של זה שזה תוצאה של החינוך הסופר פוליטי שיש כאן בארץ, מרוב שיעורים על אזרחות לנוער נהפכנו כאן לעם שחצוי לשניים בין ימין לשמאל ומנהיגי כל המפלגות יוצרים לנו כאן חברה מפולגת ולא תרבותית ברוב המקרים. אם בבית הספר היו מחנכים את הילדים כיצד לדבר ולהתנהג אולי דברים היו נראים כאן אחרת. זה מה שקורה כשוויכוחים פוליטיים לא מתנהלים בצורה בה הן צריכים להתנהל אלא בהתלהמות והכפשות שלאט לאט מחלחלות לעם, הרי אם המנהיגים יכולים להתנהג בצורה הזאת אז איך אפשר לצפות שהעם יתנהג בצורה אחרת?
ShiTDemoN כתב:אתם בכלל רואים את ההכללה שלכם?
swiss-the-engine כתב:איזו הכללה? איפה כתבתי משהו שמכליל? כתבתי שיש קשור ברור לתרבויות שונות זה הכל. אם יש בית ספר חרא ואני אומר שהבית ספר הזה חרא אז אני מכליל על כל המורים? או כל התלמידים? אני מדיר אותם בצורה כלשהי?
סהר אני לא רואה איך כמה עיראקים וכמה מרוקאים הם גזע שונה מכמה פולנים וכמה גרמנים. יש להם היסטוריה ותרבות שונה זה הכל.
איפה יש שיח פוליטי לא מתלהם? איך שיח פוליטי מתלהם מביא אדם להשתכר פצצות לפני שהוא בכלל עלה על מטוס, לקלל עובד של מקום בגלל שוקולד ולקום אליו בקטע מאיים? מה קשור ביבי או הרצוג או טיעון ימני או טיעון שמאלני להתנהגות כזאת?
SgtDonowitz כתב:אריק,במקום ששבו זה בסדר לראות צעקות של גברת מירי רגב והתנהגות כזאת וולגרית, במקום שבו יש במה למר זהבי ורבים כמותו להתנהג בצורה בה הם מתנהגים, מקללים ומדברים אני לא חושב שיש מקום לשאול "מאיפה ההתנהגות הזאת מגיעה" אני חושב שאולי לא הובנתי כמו שצריך - האנשים שעשו את זה, הם ורק הם האחראים על מעשיהם. עם זאת, העובדה שהתופעה כל כך נרחבת בארצנו הקטנה נובעת לפי דעתי רק מתרבות פוליטית בהמית שמושתתת כאן. זאת דעתי, יש להתנהגות הכוללת הזאת שאני בטוח שאין כאן מישהו אחד שיכול להגיד שלא נתקל בה מקור, והמקור הוא השיח המתלהם שיש פה בעיקר בפוליטיקה.
bozeman כתב:אני חייב לציין, ללא הבעת דיעה לגבי שאר הדברים שעלו פה (אין לי כוח לזה) שמבחינת תרבות פוליטית - אנחנו דווקא במקום טוב בצורת התנהלות מכובדת. מפתיע - אבל נכון. כאשר הדוגמא הכמעט יחידה היא קצת צעקות בוועדה, או מירי רגב עם דגל (אוי ואבוי, קצת צעקה!), אנחנו רחוקים ממכות שיש חדשות לבקרים במדינות אחרות (ועד יריות...) או הכפשות ברמה שאתם לא מבינים (כולל מועמד בארה"ב שהכין סרטון מגמתי ששודר בטלווזיה המקומית על כך שהמועמד השני תומך ברוצחים סדרתיים, אנסים ופדופילים. וזה רק בגלל שהמועמד אמר פעם שכדי להרשיע מישהו רצוי שיהיו ראייות נגדם...)
swiss-the-engine כתב:נו באמת... איזה הייפרבול. אז כל מי שנגד המחנה הציוני הוא גזען חשוך בארון? איזה שטויות. אפשר היה לחשוב שכל שיח פוליטי שמתקיים בארץ, משיח בין סתם אנשים עד ראיון בטלוויזיה, כל מי שנגד ביבי אומרים לו שהוא בעצם סוכן של המדינה האיסלמית.
Nucleus_Dawn כתב:
לא בכל שיח. כן בקמפיין של הליכוד.
swiss-the-engine כתב:על מה אתה מדבר שחר? ואני ממש לא בא לאתרג על מישהו. עד כמה שאני ראיתי (ואני די מכיר הכל) יש סרטון אחד שמקשר למדינה האיסלמית או דאעש או איך שתרצה לקרוא להם.
bozeman כתב:בשביל זה אני לא נכנס לויכוח, וגם לא מעוניין לשמוע על פוליטקה (בכללי בימים אלו לא רק פה) - (אבל חייב להעיר...ככה זה פה) - אבל הגועל הוא מכל הכיוונים, כאילו הליכלוכים הם רק מכיוון אחד. (לא, כי לשים את יגאל עמיר זה בסדר)
SgtDonowitz כתב:אגב, רק להבהיר את עצמי בנושא, כמו שאמרתי מקודם ואני די מזדהה עם מה שחנן אמר, זה מגיע משני הצדדים ולא רק מצד אחד. ואגב חנן, לגבי מירי רגב, תאמין לי שאין לי שמץ של מושג על מה דיברת כי אני לא רואה בכלל חדשות אלא יותר ממה שמוצג לגבי צורת הדיבור שלה. אני אישית ממשיך מהקו של הבחירות הקודמות וחוסר ההצבעה שלי, יש לי סלידה כבר שנים מהפוליטיקה הישראלית בכלל ואם תשימו לב לא צידדתי באף צד.
Nucleus_Dawn כתב:
זה לא נכון. ההסתה הקשה מגיעה בעיקר מימין, לשמאל. זה לא מקרה שרוצחים פוליטיים בארץ יש רק מהצד הימני של המפה וטרוריסטים יהודים, יש רק מהצד הימני של המפה.
Nucleus_Dawn כתב:
זה לא נכון. ההסתה הקשה מגיעה בעיקר מימין, לשמאל. זה לא מקרה שרוצחים פוליטיים בארץ יש רק מהצד הימני של המפה וטרוריסטים יהודים, יש רק מהצד הימני של המפה.
ממש אין איזון.
SgtDonowitz כתב:אגב, רק להבהיר את עצמי בנושא, כמו שאמרתי מקודם ואני די מזדהה עם מה שחנן אמר, זה מגיע משני הצדדים ולא רק מצד אחד. ואגב חנן, לגבי מירי רגב, תאמין לי שאין לי שמץ של מושג על מה דיברת כי אני לא רואה בכלל חדשות אלא יותר ממה שמוצג לגבי צורת הדיבור שלה. אני אישית ממשיך מהקו של הבחירות הקודמות וחוסר ההצבעה שלי, יש לי סלידה כבר שנים מהפוליטיקה הישראלית בכלל ואם תשימו לב לא צידדתי באף צד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים