OT - כל מה שלא קשור לכלום

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: OT - כל מה שלא קשור לכלום

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 פברואר 2015, 16:32

DrKeo כתב:משהו משתמש דרך האקסבוקס בנטפליקס או אמזון פריים בארץ?

נטפליקס כל הזמן.. אמאזון פריים רק ב360 לפני די הרבה זמן. משתמש גם בהולו אם זה משנה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 פברואר 2015, 18:02

כן זה אפשרי? איך הגדרת VPN עליו? ויש מגבלות לעומת הPC או דברים אחרים כמו בעיות הזרמה או רזולוציה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 22 פברואר 2015, 16:52

אני לא יודע מה להגיד על זה:
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domest ... ews,16057/
תמונה
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 פברואר 2015, 17:20

Mandellla כתב:אני לא יודע מה להגיד על זה:
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Domest ... ews,16057/

הבעיה היא שאין ממש מה להגיד על זה, זה לא מייצג אותי ובטח ובטח עוד הרבה אחרים שאני מכיר. להגיד שאני לא רואה התנהגות כזאת? זה שקר, אני רואה את זה על בסיס כמעט יומי ברחובות ובתחבורה הציבורית. (אני בטוח שאם כל דבר שהיה קורה בתחבורה הציבורית זה היה מייצר לא פחות באז, ואלי בגלל זה לא) השאלה האחרת שנובעת מהבעיה הזאת היא הכתמת ציבור שלם, אני אישית לא חלק מהמחנה המזרחי כמו שהוא מכונה אבל אני רואה את ההתנהגות וההכללה שיש כלפיהם במקרים כאלו (ובדרך כלל כי מדובר בתמונות שלהם שמועלות) וזה פשוט לא יעזור. הבעיה היא שכאשר מכלילים את כל המזרחים בעצם יוצרים את אותו הדבר שמנסים למגר, גזענות. גזענות היא גזענות בין אם מדובר בערבי, שחור, פיליפיני, אינדונזי או מזרחי. אין הבדל בין האחד לשני. התנשאות והכללה יוצרות שנאה שלא תורמת לכלום ותורמת למתח בין האנשים.

מה כן יש לי להגיד על זה בכל זאת? זה שהמקור של זה שזה תוצאה של החינוך הסופר פוליטי שיש כאן בארץ, מרוב שיעורים על אזרחות לנוער נהפכנו כאן לעם שחצוי לשניים בין ימין לשמאל ומנהיגי כל המפלגות יוצרים לנו כאן חברה מפולגת ולא תרבותית ברוב המקרים. אם בבית הספר היו מחנכים את הילדים כיצד לדבר ולהתנהג אולי דברים היו נראים כאן אחרת. זה מה שקורה כשוויכוחים פוליטיים לא מתנהלים בצורה בה הן צריכים להתנהל אלא בהתלהמות והכפשות שלאט לאט מחלחלות לעם, הרי אם המנהיגים יכולים להתנהג בצורה הזאת אז איך אפשר לצפות שהעם יתנהג בצורה אחרת?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 פברואר 2015, 17:48

די נו... יש לזה ביטוי גדול יותר אצל מזרחים... מה הבעיה לומר את זה? למה זה גזעני? מזרחיים הם גזע בכלל? אם כבר זאת דעה קדומה ואם כבר דעה קדומה אז אין לה שום משקל כשהיא לא מופנת כלפי אדם יחיד.

ומה קשור פוליטיקה? חוסר תרבות של אנשים שנולד לרוב מחוסר תרבות של הורים ו/או חוסר חינוך של הורים.

אם כבר מבאס שאף אחד לא קם לצאת להם על החיים.

@נדב

איזה מגבלות? יש מגבלות בPC? בכל אופן לא אין ואני משתמש בשירות DNS שעולה 5 דולר בחודש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 22 פברואר 2015, 17:55

swiss-the-engine כתב:די נו... יש לזה ביטוי גדול יותר אצל מזרחים... מה הבעיה לומר את זה? למה זה גזעני? מזרחיים הם גזע בכלל? אם כבר זאת דעה קדומה ואם כבר דעה קדומה אז אין לה שום משקל כשהיא לא מופנת כלפי אדם יחיד.

ומה קשור פוליטיקה? חוסר תרבות של אנשים שנולד לרוב מחוסר תרבות של הורים ו/או חוסר חינוך של הורים.

אם כבר מבאס שאף אחד לא קם לצאת להם על החיים.

@נדב

איזה מגבלות? יש מגבלות בPC? בכל אופן לא אין ואני משתמש בשירות DNS שעולה 5 דולר בחודש.

אריק, יש סיבה פשוטה לכך, למזרחים יש תרבות שונה מזו של האשכנזים ואי מה לעשות, בין אם נרצה או לא נרצה, הם שונים מהאשכנזים ויש להם מוצא שונה, מבחינתי זה גזע לכל דבר ועניין. התגובות שאתה רואה לזה היום זה הכללות שלמות (ואני לא צריך בכלל להראות דוגמאות, תבדוק בעצמך...) וכן אריק, הדעה שלי היא שזה מחלחל מלמעלה למטה, ממערכת החינוך ועד השיח הפוליטי המתלהם שיש פה בארץ.
לגבי זה שמישהו היה מתערב בנושא, להגיד את האמת, גם אני לא הייתי מתערב. הרי מדובר באנשים ברברים שאני אצטרך לבלות איתם עוד כמה שעות במטוס סגור. אני ממש לא הייתי רוצה להיסחב איתם ככה עוד כמה שעות (ומי ידע עוד כמה זמן בחזור...) קשה להאשים את האנשים שנמצאים שם.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 23 פברואר 2015, 08:00

אתם בכלל רואים את ההכללה שלכם?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 פברואר 2015, 11:28

SgtDonowitz כתב:הבעיה היא שאין ממש מה להגיד על זה, זה לא מייצג אותי ובטח ובטח עוד הרבה אחרים שאני מכיר. להגיד שאני לא רואה התנהגות כזאת? זה שקר, אני רואה את זה על בסיס כמעט יומי ברחובות ובתחבורה הציבורית. (אני בטוח שאם כל דבר שהיה קורה בתחבורה הציבורית זה היה מייצר לא פחות באז, ואלי בגלל זה לא) השאלה האחרת שנובעת מהבעיה הזאת היא הכתמת ציבור שלם, אני אישית לא חלק מהמחנה המזרחי כמו שהוא מכונה אבל אני רואה את ההתנהגות וההכללה שיש כלפיהם במקרים כאלו (ובדרך כלל כי מדובר בתמונות שלהם שמועלות) וזה פשוט לא יעזור. הבעיה היא שכאשר מכלילים את כל המזרחים בעצם יוצרים את אותו הדבר שמנסים למגר, גזענות. גזענות היא גזענות בין אם מדובר בערבי, שחור, פיליפיני, אינדונזי או מזרחי. אין הבדל בין האחד לשני. התנשאות והכללה יוצרות שנאה שלא תורמת לכלום ותורמת למתח בין האנשים.

מה כן יש לי להגיד על זה בכל זאת? זה שהמקור של זה שזה תוצאה של החינוך הסופר פוליטי שיש כאן בארץ, מרוב שיעורים על אזרחות לנוער נהפכנו כאן לעם שחצוי לשניים בין ימין לשמאל ומנהיגי כל המפלגות יוצרים לנו כאן חברה מפולגת ולא תרבותית ברוב המקרים. אם בבית הספר היו מחנכים את הילדים כיצד לדבר ולהתנהג אולי דברים היו נראים כאן אחרת. זה מה שקורה כשוויכוחים פוליטיים לא מתנהלים בצורה בה הן צריכים להתנהל אלא בהתלהמות והכפשות שלאט לאט מחלחלות לעם, הרי אם המנהיגים יכולים להתנהג בצורה הזאת אז איך אפשר לצפות שהעם יתנהג בצורה אחרת?

לא הבנתי את הקשר לחינוך פוליטי. אני גם ממש לא מסכים שאנחנו עם כ"כ מפולג ביחס לעמים אחרים.

אז נכון, המקרה הזה הוא דוגמה קיצונית לישראלי המכוער, אבל ממש לא דוגמה מייצגת של הישראלי הממוצע.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 פברואר 2015, 12:45

ShiTDemoN כתב:אתם בכלל רואים את ההכללה שלכם?

איזו הכללה? איפה כתבתי משהו שמכליל? כתבתי שיש קשור ברור לתרבויות שונות זה הכל. אם יש בית ספר חרא ואני אומר שהבית ספר הזה חרא אז אני מכליל על כל המורים? או כל התלמידים? אני מדיר אותם בצורה כלשהי?

סהר אני לא רואה איך כמה עיראקים וכמה מרוקאים הם גזע שונה מכמה פולנים וכמה גרמנים. יש להם היסטוריה ותרבות שונה זה הכל.

איפה יש שיח פוליטי לא מתלהם? איך שיח פוליטי מתלהם מביא אדם להשתכר פצצות לפני שהוא בכלל עלה על מטוס, לקלל עובד של מקום בגלל שוקולד ולקום אליו בקטע מאיים? מה קשור ביבי או הרצוג או טיעון ימני או טיעון שמאלני להתנהגות כזאת?
Benjamin Franklin

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 פברואר 2015, 17:13

swiss-the-engine כתב:איזו הכללה? איפה כתבתי משהו שמכליל? כתבתי שיש קשור ברור לתרבויות שונות זה הכל. אם יש בית ספר חרא ואני אומר שהבית ספר הזה חרא אז אני מכליל על כל המורים? או כל התלמידים? אני מדיר אותם בצורה כלשהי?

סהר אני לא רואה איך כמה עיראקים וכמה מרוקאים הם גזע שונה מכמה פולנים וכמה גרמנים. יש להם היסטוריה ותרבות שונה זה הכל.

איפה יש שיח פוליטי לא מתלהם? איך שיח פוליטי מתלהם מביא אדם להשתכר פצצות לפני שהוא בכלל עלה על מטוס, לקלל עובד של מקום בגלל שוקולד ולקום אליו בקטע מאיים? מה קשור ביבי או הרצוג או טיעון ימני או טיעון שמאלני להתנהגות כזאת?

אריק,במקום ששבו זה בסדר לראות צעקות של גברת מירי רגב והתנהגות כזאת וולגרית, במקום שבו יש במה למר זהבי ורבים כמותו להתנהג בצורה בה הם מתנהגים, מקללים ומדברים אני לא חושב שיש מקום לשאול "מאיפה ההתנהגות הזאת מגיעה" אני חושב שאולי לא הובנתי כמו שצריך - האנשים שעשו את זה, הם ורק הם האחראים על מעשיהם. עם זאת, העובדה שהתופעה כל כך נרחבת בארצנו הקטנה נובעת לפי דעתי רק מתרבות פוליטית בהמית שמושתתת כאן. זאת דעתי, יש להתנהגות הכוללת הזאת שאני בטוח שאין כאן מישהו אחד שיכול להגיד שלא נתקל בה מקור, והמקור הוא השיח המתלהם שיש פה בעיקר בפוליטיקה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 פברואר 2015, 17:24

לי יש ניסיון עם ארה"ב. השיח הפוליטי לא פחות מתלהם, יש להם מספיק זהביים למיניהם וללא צל של ספק אמריקה לא שונה במיוחד מאירופה בכל הנוגע להליכות ונימוסים.

אין קשר למירי רגב או זהבי. וזה בלי קשר לזה שאני בכלל לא רואה בעיה איתה או איתו.

עזוב נו... החברה האלה לא מייצגים אותי או אותך או מישהו פה בפורום (אני מניח), כן יש כאן יותר אנשים כאלה מבעולם (מהניסיון האישי המצומצם שלי), יש יותר כאלה ממוצא ערבי כלשהו (למען הסר ספק אני חצי מרוקאי) מאשר מוצא "מערבי". זה לא מכליל ולא בטיח ואני לא יודע למה זה קיים אצל אנשים מסויימים ואני גם לא מבין למה זה צריך לעניין מישהו השאלה הזאת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 17:49

SgtDonowitz כתב:אריק,במקום ששבו זה בסדר לראות צעקות של גברת מירי רגב והתנהגות כזאת וולגרית, במקום שבו יש במה למר זהבי ורבים כמותו להתנהג בצורה בה הם מתנהגים, מקללים ומדברים אני לא חושב שיש מקום לשאול "מאיפה ההתנהגות הזאת מגיעה" אני חושב שאולי לא הובנתי כמו שצריך - האנשים שעשו את זה, הם ורק הם האחראים על מעשיהם. עם זאת, העובדה שהתופעה כל כך נרחבת בארצנו הקטנה נובעת לפי דעתי רק מתרבות פוליטית בהמית שמושתתת כאן. זאת דעתי, יש להתנהגות הכוללת הזאת שאני בטוח שאין כאן מישהו אחד שיכול להגיד שלא נתקל בה מקור, והמקור הוא השיח המתלהם שיש פה בעיקר בפוליטיקה.

אני חושב שזה הפוך. הפוליטיקאים מגיעים מהעם. העם מתחבר לפוליטיקאים שמתבטאים בצורה בהמתית ולכן הפוליטיקה מתנהלת בצורה בהמתית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 פברואר 2015, 18:08

אני חייב לציין, ללא הבעת דיעה לגבי שאר הדברים שעלו פה (אין לי כוח לזה) שמבחינת תרבות פוליטית - אנחנו דווקא במקום טוב בצורת התנהלות מכובדת. מפתיע - אבל נכון. כאשר הדוגמא הכמעט יחידה היא קצת צעקות בוועדה, או מירי רגב עם דגל (אוי ואבוי, קצת צעקה!), אנחנו רחוקים ממכות שיש חדשות לבקרים במדינות אחרות (ועד יריות...) או הכפשות ברמה שאתם לא מבינים (כולל מועמד בארה"ב שהכין סרטון מגמתי ששודר בטלווזיה המקומית על כך שהמועמד השני תומך ברוצחים סדרתיים, אנסים ופדופילים. וזה רק בגלל שהמועמד אמר פעם שכדי להרשיע מישהו רצוי שיהיו ראייות נגדם...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 18:46

bozeman כתב:אני חייב לציין, ללא הבעת דיעה לגבי שאר הדברים שעלו פה (אין לי כוח לזה) שמבחינת תרבות פוליטית - אנחנו דווקא במקום טוב בצורת התנהלות מכובדת. מפתיע - אבל נכון. כאשר הדוגמא הכמעט יחידה היא קצת צעקות בוועדה, או מירי רגב עם דגל (אוי ואבוי, קצת צעקה!), אנחנו רחוקים ממכות שיש חדשות לבקרים במדינות אחרות (ועד יריות...) או הכפשות ברמה שאתם לא מבינים (כולל מועמד בארה"ב שהכין סרטון מגמתי ששודר בטלווזיה המקומית על כך שהמועמד השני תומך ברוצחים סדרתיים, אנסים ופדופילים. וזה רק בגלל שהמועמד אמר פעם שכדי להרשיע מישהו רצוי שיהיו ראייות נגדם...)

אצלנו כל מי שנגד ביבי חבר בדעא"ש, רצחו ראש ממשלה (נכון, גם בארה"ב ואפילו שניים), חברת כנסת שפכה מים על חבר כנסת אחר ועוד ועוד ועוד.
אני לא יודע להגיד בדיוק איפה אנחנו עומדים ביחס לשאר העולם, אבל לא הייתי קורה למצב השיח הפוליטי בארץ טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 פברואר 2015, 19:11

נו באמת... איזה הייפרבול. אז כל מי שנגד המחנה הציוני הוא גזען חשוך בארון? איזה שטויות. אפשר היה לחשוב שכל שיח פוליטי שמתקיים בארץ, משיח בין סתם אנשים עד ראיון בטלוויזיה, כל מי שנגד ביבי אומרים לו שהוא בעצם סוכן של המדינה האיסלמית.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 19:26

swiss-the-engine כתב:נו באמת... איזה הייפרבול. אז כל מי שנגד המחנה הציוני הוא גזען חשוך בארון? איזה שטויות. אפשר היה לחשוב שכל שיח פוליטי שמתקיים בארץ, משיח בין סתם אנשים עד ראיון בטלוויזיה, כל מי שנגד ביבי אומרים לו שהוא בעצם סוכן של המדינה האיסלמית.

לא בכל שיח. כן בקמפיין של הליכוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 פברואר 2015, 19:46

Nucleus_Dawn כתב:
לא בכל שיח. כן בקמפיין של הליכוד.

על מה אתה מדבר שחר? ואני ממש לא בא לאתרג על מישהו. עד כמה שאני ראיתי (ואני די מכיר הכל) יש סרטון אחד שמקשר למדינה האיסלמית או דאעש או איך שתרצה לקרוא להם.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 21:39

swiss-the-engine כתב:על מה אתה מדבר שחר? ואני ממש לא בא לאתרג על מישהו. עד כמה שאני ראיתי (ואני די מכיר הכל) יש סרטון אחד שמקשר למדינה האיסלמית או דאעש או איך שתרצה לקרוא להם.

לוחמי דעא"ש ברכב, שואלים איך להגיע לירושלים ועל הפגוש, יש סטיקר של המחנה הציוני. רמיזה עבה וברורה מאוד לכך שמי שמצביע למחנה הציוני, חבר בדעא"ש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 פברואר 2015, 22:18

בשביל זה אני לא נכנס לויכוח, וגם לא מעוניין לשמוע על פוליטקה (בכללי בימים אלו לא רק פה) - (אבל חייב להעיר...ככה זה פה) - אבל הגועל הוא מכל הכיוונים, כאילו הליכלוכים הם רק מכיוון אחד. (לא, כי לשים את יגאל עמיר זה בסדר)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 22:26

bozeman כתב:בשביל זה אני לא נכנס לויכוח, וגם לא מעוניין לשמוע על פוליטקה (בכללי בימים אלו לא רק פה) - (אבל חייב להעיר...ככה זה פה) - אבל הגועל הוא מכל הכיוונים, כאילו הליכלוכים הם רק מכיוון אחד. (לא, כי לשים את יגאל עמיר זה בסדר)

כן... להשתמש בחיבה של יגאל אמיר לבית היהודי, זה לא במקום. חבל שהליכוד עשה את זה בקמפיין הבחירות הקודם ומזל שהמחנה הציוני סירב לעשות בזה שימוש, כשהקמפיינרים שלהם הציגו להם את ההדמיה.
גם חבל שהבית היהודי עשה שימוש בהדמיה, שלא קיימת במציאות, כדי לטעון שקיימת הסתה קשה נגדם. קוזאקים נגזלים ומסכנים שכמוהם.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 פברואר 2015, 23:11

אגב, רק להבהיר את עצמי בנושא, כמו שאמרתי מקודם ואני די מזדהה עם מה שחנן אמר, זה מגיע משני הצדדים ולא רק מצד אחד. ואגב חנן, לגבי מירי רגב, תאמין לי שאין לי שמץ של מושג על מה דיברת כי אני לא רואה בכלל חדשות אלא יותר ממה שמוצג לגבי צורת הדיבור שלה. אני אישית ממשיך מהקו של הבחירות הקודמות וחוסר ההצבעה שלי, יש לי סלידה כבר שנים מהפוליטיקה הישראלית בכלל ואם תשימו לב לא צידדתי באף צד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2015, 23:19

SgtDonowitz כתב:אגב, רק להבהיר את עצמי בנושא, כמו שאמרתי מקודם ואני די מזדהה עם מה שחנן אמר, זה מגיע משני הצדדים ולא רק מצד אחד. ואגב חנן, לגבי מירי רגב, תאמין לי שאין לי שמץ של מושג על מה דיברת כי אני לא רואה בכלל חדשות אלא יותר ממה שמוצג לגבי צורת הדיבור שלה. אני אישית ממשיך מהקו של הבחירות הקודמות וחוסר ההצבעה שלי, יש לי סלידה כבר שנים מהפוליטיקה הישראלית בכלל ואם תשימו לב לא צידדתי באף צד.

זה לא נכון. ההסתה הקשה מגיעה בעיקר מימין, לשמאל. זה לא מקרה שרוצחים פוליטיים בארץ יש רק מהצד הימני של המפה וטרוריסטים יהודים, יש רק מהצד הימני של המפה.
ממש אין איזון.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 פברואר 2015, 23:26

Nucleus_Dawn כתב:
זה לא נכון. ההסתה הקשה מגיעה בעיקר מימין, לשמאל. זה לא מקרה שרוצחים פוליטיים בארץ יש רק מהצד הימני של המפה וטרוריסטים יהודים, יש רק מהצד הימני של המפה.

שחר, אין לי לא ויכוח אתך, עם אריק או חנן בנושא. העובדה שאנשי שמאל כדוגמת זהבי מתנהגים בצורה הזאת מוסיפה לדעה שלי רבות, אני לא מאשים את מחנה השמאל או מחנה הימין ספציפית במצב הקיים אלא מסתכל על המערכת בכללותה ועל ההתנהגות הברברית שלה שנמשכת שנים וממש לא נמצאת רק כרגע.
אני חייב לתת דוגמא שהביאה לי המשפחה באנגליה - במאי הולכות להיות בחירות די גדולות שם, UKIP נגד הלייבור, בעד יציאה או נגד מהאיחוד האירופאי, הרבה דברים רעים נאמרים שם אחד כלפי השני, אפילו לפעמים ירידות לפסים אישיים אבל לא התנהגות מבזה כמו שיש פה בארץ - וזה האישיו הכי גדול שרציתי להעלות כאן ושתמיד חורה לי, אני אישית לא מסוגל לגעת אפילו בעיתונים בבוקר ברכבת בגלל זה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 פברואר 2015, 23:43

Nucleus_Dawn כתב:
ממש אין איזון.

דווקא את הרצח הפוליטי הראשון בארץ ישראל ביצע השמאל, בהזמנתו האישית של בן גוריון.

מהימין קמו יותר רוצחים, זה נכון, אבל ההבדל הוא שהם מוקעים בקונצנזוס של הימין, בעוד הקונצנזוס של השמאל תומך בפועל בארכי-רוצחים כמו ערפאת, ברגותי, אבו-מאזן ושות'. וזה הרבה יותר חמור לטעמי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 פברואר 2015, 00:00

SgtDonowitz כתב:אגב, רק להבהיר את עצמי בנושא, כמו שאמרתי מקודם ואני די מזדהה עם מה שחנן אמר, זה מגיע משני הצדדים ולא רק מצד אחד. ואגב חנן, לגבי מירי רגב, תאמין לי שאין לי שמץ של מושג על מה דיברת כי אני לא רואה בכלל חדשות אלא יותר ממה שמוצג לגבי צורת הדיבור שלה. אני אישית ממשיך מהקו של הבחירות הקודמות וחוסר ההצבעה שלי, יש לי סלידה כבר שנים מהפוליטיקה הישראלית בכלל ואם תשימו לב לא צידדתי באף צד.

לא לא לא... הכי קל זה להגיד שהמערכת הפוליטית היא מטונפת לחלוטין ולא להצביע.
זה כמובן נכון. אין בפוליטיקה אף גורם "ראוי" - כולם שקרנים, כולם מניפולטורים וכולם אנשים תת רמה. למרות הכל, יש מפלגות שיקדמו אג'נדות שחשובות לך ויש כאלה שיקדמו אינטרסים שיפגעו בך. זו החובה שלך להסתכל, לבדוק ולהצביע על הגורם שיכול לקדם את הדברים שחשובים לך או לחילופין למזער את הנזקים שעלולים להגרם לך.
הצבעה למפלגה לא אומרת שאתה מזדהה איתה ואתה כמובן לא צריך להסכים עם כל או אפילו עם רוב מה שהיא אומרת ומציעה. ההצבעה שלך בסה"כ אומרת שאתה מעריך שהמפלגה המסוימת יושבת על וקטור שהוא הכי קרוב לוקטור שאתה חושב שהוא הוקטור הרצוי. מאוד יכול להיות שהוקטורים המוצעים בכלל לא פורשים את המרחב כמו שאתה תופס אותו ויכול להיות שאף וקטור כזה לא קרוב אפילו לוקטור שאתה מאמין שהוא הוקטור הנכון אבל זו בסה"כ בעיית אופטימיזציה פשוטה ויש לה פתרון (אחד או יותר אבל לא כולם) כשההשלכות הקולטיביות של התעלמות כזו הן רעות מאוד וזו גם אחריות שלך.
כשהאסלה נסתמת אז אנחנו מבינים שנקי אי אפשר לצאת מזה וכשצריך לנקות אז סותמים את האף ודוחפים את היד עמוק לתוך החרא כי האלטרנטיבה היא בית מסריח ועצירות. אני יכול להציע לך לעשות כמוני ולהגיע לקלפי עם שקית הקאה, להתגבר על הבחילה הקשה ולהצביע כי האלטרנטיבה היא בית מסריח ועצירות.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים