http://a.pomf.se/truhbr.mp4
http://a.pomf.se/ssejca.mp4
השיפורים גם ממש יפים, מדובר ברימאסטר מאוד מושקע, הנה המשחק על ה X360 (לא להאמין שפעם התלהבנו מהגראפיקה שלו):

הנה הרימאסטר:

Kazz כתב:הבאן שקיבלו הוא לכל המכשיר שלהם כך שהם פשוט לא יכולים להשתמש בXB1 שלהם לשום דבר. אורך הבאן הוא שיקול של מיקרוסופט.
"To be clear, if a console is suspended from Xbox Live for a violation of the Terms of Use, it can still be used offline," a Microsoft spokesperson said. "Microsoft enforcement action does not result in a console becoming unusable. Suspensions for both consoles and accounts are determined by looking at a number of factors. To avoid enforcement action including suspension from the service, users should follow the Xbox Live Terms of Use and Code of Conduct."
DrKeo כתב:ואו באמת הפרש ענקי. מיקרוסופט עושה ברימסטרים משהו די מדהים, גורמים למשחקים להראות כמו שזכרת אותם ולא כמו שהם באמת היו, סופר מכוערים
Nucleus_Dawn כתב:
יש מצב שהעבירו אותם לUE4, או משהו כזה.
באמת מעניין איך יראה הרימסטר הזה. אם הוא ברמת מה שעשו עם היילו הראשון, אז אני חושב שזה הוגן למכור אותו לבד ולא ביחד עם כל השאר.
DrKeo כתב:עדין, לא ב60$. נראה בכמה ימכרו אותו אבל משחק ישן עם שכבת צבע חדשה, זאת הדרך לעשות רימאסטר כמו שצריך אבל חייבים להמתין כדי לראות שאין כאן סחטנות. זה עדין לא הוויצ'ר 3 או גירס 4, זה משחק בן 10 עם שכבת צבע.
Nucleus_Dawn כתב:
אני נוטה להסכים איתך.
כמה עלה החידוש של היילו הראשון כשהוא יצא?
DrKeo כתב:אם אני זוכר נכון 40$. וגם זה יקר נורא למשחק אחד בן 10 שנים. אני חושב ש30$ זאת הנקודה המתוקה. כן, הכניסו בו עבודה, אבל זה עדין משחק עתיק עם שכבת צבע וזה שבריר מהעובדה שמשקיעים במשחק חדש. אם אנשים כאן זועמים על DLC ב15$ שלא מרגיש שהוא שווה באמת רבע מהתוכן של המשחק שעולה 60$, מן הסתם חידוש של משחק בין 10 שנים לא מתקרב אפילו לרמת ההשקעה של משחק חדש ולא יכול להיות שהוא יתקרב אפילו אליו במחיר.
Nucleus_Dawn כתב:
אם זו שכבת צבע, אז 30$ באמת מרגיש יותר מתאים, אבל 40$ (שזה נראה לי ההימור הכי סביר) זה גם בסדר. אני גם לא מצליח לחשוב איזו עוד עבודה משחק כמו גירס צריך. כלומר, כבר היה לו מוזיקה באיכות גבוהה, אז לתת לאיזו פילהרמונית להקליט אותה מחדש, לא יוסיף יותר מידי.
DrKeo כתב:השאלה היא כמה אמורים לבקש על משחק בן 10 שנים שמקבל רק שדרוג רזולוציה ו-60FPS, או במילים אחרות חבורה של מתכנתים מצליחים לגרום לו לרוץ על הONE וזהו. 10$? אולי 15$ גג? הרי בשוק המשחק הזה שווה היום אולי 2$-3$ והם פשוט עושים לו פורט ומנפחים את המחיר שלו ל10$ או 15$.
ועכשיו נגיד ולקחנו את הפורט הזה ועשו לו שדרוג גרפי (כלומר מה שגירס עובר). כמה כסף שווה שדרוג גרפי? 5$? 10$? או במקרה הזה 25$? זה פסיכי, עשו למשחק פורט לUE4 ושפרו את האומנות והם לוקחים ממך 25$ נוספים כאילו מדובר באיזה פעמיים ORI?
קצת פרופורציה. הפורטים האלה הם עושק. למכור לך משחק בן 10 ב40$ שזה בערך המחיר של רוב משחקי הAAA אחרי שבועיים בשוק זה די בזוי. משחקים כמו GOW 3 על הפס4 צריכים לעלות 10-15 דולר אם הייתה לתעשיה הזאת קצת פרופורציה. אבל אין לה.
Nucleus_Dawn כתב:
טוב, אתה יודע - המחיר נקבע על ידי השוק וכל זה.
הערך של השדרוגים האלו לא נמדד אך ורק בכמה עבודה באמת היה צריך, כדי ליצור את המשחק. אז רואים כאלה בתמחור הוגן יותר וכאלה בתמחור הוגן פחות.
אני חושב ש30-40 דולר זה בגדר הסביר, בסה"כ.
נחכה ונראה איך הם יתמחרו אותו באמת. רק עוד חודש, עד E3
אתה חושב שיש מצב שיוציאו אותו בתקופת החגים? נראה לי שדי בוודאות לא. יש להם את TR לתקופת החגים. יהיה יותר סביר להוציא אותו בתחילת שנה הבאה.
DrKeo כתב:בטוח יתמחרו אותו ב40$, ככה היילו תומחר והוא מכר מצויין. כן, אתה צודק, השוק קונה ולכן השוק סובל.
bling כתב:אני מהמר שהם מכוונים את גירס להשנה אם הם כבר מריצים בטא, זה לא איזה משחק ענק שאמור להפריע יותר מדי לכותרים אחרים, בטח ימצאו איזה חודש מת מבחינת צד א' שלא יוצא בו כלום כדי לדחוס אותו שם.
Klayman כתב:למה זאת בעיה שמשחקים אחרים יפגעו בו? כולה רימייק/רימאסטר/ריזיבי למשחק עתיק..
Nucleus_Dawn כתב:
כי אם כבר להוציא אותו, אז שימכור.
עדיף להוציא אותו בחודש מת, כשאין לו תחרות וכשאין בחודש-חודשיים שעברו כמות פסיכית של משחקים ששאבו לאנשים את הכסף.
Klayman כתב:
אהה אתה מדבר מנקודת המבט של MS.. הבנתי.
DrKeo כתב:E3, הכרזה ואז ״הוא יוצא עוד שבועיים!״. מה רע בזה? אין למיקרוסופט כלום עד ספטמבר לפחות. שימלא חלל בין בטמן להיילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 15 אורחים