Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2015, 10:57

כן היה ברור שזה אמיתי, יצאו אפילו כמה קטעי גיימפליי קצרצרים:
http://a.pomf.se/truhbr.mp4
http://a.pomf.se/ssejca.mp4

השיפורים גם ממש יפים, מדובר ברימאסטר מאוד מושקע, הנה המשחק על ה X360 (לא להאמין שפעם התלהבנו מהגראפיקה שלו):
תמונה

הנה הרימאסטר:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2015, 11:03

ואו באמת הפרש ענקי. מיקרוסופט עושה ברימסטרים משהו די מדהים, גורמים למשחקים להראות כמו שזכרת אותם ולא כמו שהם באמת היו, סופר מכוערים :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 מאי 2015, 11:22

הבאן שקיבלו הוא לכל המכשיר שלהם כך שהם פשוט לא יכולים להשתמש בXB1 שלהם לשום דבר. אורך הבאן הוא שיקול של מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 מאי 2015, 11:37

Kazz כתב:הבאן שקיבלו הוא לכל המכשיר שלהם כך שהם פשוט לא יכולים להשתמש בXB1 שלהם לשום דבר. אורך הבאן הוא שיקול של מיקרוסופט.

אמממ.. לא לפי ההצהרה הרשמית:

"To be clear, if a console is suspended from Xbox Live for a violation of the Terms of Use, it can still be used offline," a Microsoft spokesperson said. "Microsoft enforcement action does not result in a console becoming unusable. Suspensions for both consoles and accounts are determined by looking at a number of factors. To avoid enforcement action including suspension from the service, users should follow the Xbox Live Terms of Use and Code of Conduct."
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2015, 14:40

DrKeo כתב:ואו באמת הפרש ענקי. מיקרוסופט עושה ברימסטרים משהו די מדהים, גורמים למשחקים להראות כמו שזכרת אותם ולא כמו שהם באמת היו, סופר מכוערים :)

יש מצב שהעבירו אותם לUE4, או משהו כזה.
באמת מעניין איך יראה הרימסטר הזה. אם הוא ברמת מה שעשו עם היילו הראשון, אז אני חושב שזה הוגן למכור אותו לבד ולא ביחד עם כל השאר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 00:27

Nucleus_Dawn כתב:
יש מצב שהעבירו אותם לUE4, או משהו כזה.
באמת מעניין איך יראה הרימסטר הזה. אם הוא ברמת מה שעשו עם היילו הראשון, אז אני חושב שזה הוגן למכור אותו לבד ולא ביחד עם כל השאר.

עדין, לא ב60$. נראה בכמה ימכרו אותו אבל משחק ישן עם שכבת צבע חדשה, זאת הדרך לעשות רימאסטר כמו שצריך אבל חייבים להמתין כדי לראות שאין כאן סחטנות. זה עדין לא הוויצ'ר 3 או גירס 4, זה משחק בן 10 עם שכבת צבע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 00:32

DrKeo כתב:עדין, לא ב60$. נראה בכמה ימכרו אותו אבל משחק ישן עם שכבת צבע חדשה, זאת הדרך לעשות רימאסטר כמו שצריך אבל חייבים להמתין כדי לראות שאין כאן סחטנות. זה עדין לא הוויצ'ר 3 או גירס 4, זה משחק בן 10 עם שכבת צבע.

אני נוטה להסכים איתך.
כמה עלה החידוש של היילו הראשון כשהוא יצא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 01:13

Nucleus_Dawn כתב:
אני נוטה להסכים איתך.
כמה עלה החידוש של היילו הראשון כשהוא יצא?

אם אני זוכר נכון 40$. וגם זה יקר נורא למשחק אחד בן 10 שנים. אני חושב ש30$ זאת הנקודה המתוקה. כן, הכניסו בו עבודה, אבל זה עדין משחק עתיק עם שכבת צבע וזה שבריר מהעובדה שמשקיעים במשחק חדש. אם אנשים כאן זועמים על DLC ב15$ שלא מרגיש שהוא שווה באמת רבע מהתוכן של המשחק שעולה 60$, מן הסתם חידוש של משחק בין 10 שנים לא מתקרב אפילו לרמת ההשקעה של משחק חדש ולא יכול להיות שהוא יתקרב אפילו אליו במחיר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 01:59

DrKeo כתב:אם אני זוכר נכון 40$. וגם זה יקר נורא למשחק אחד בן 10 שנים. אני חושב ש30$ זאת הנקודה המתוקה. כן, הכניסו בו עבודה, אבל זה עדין משחק עתיק עם שכבת צבע וזה שבריר מהעובדה שמשקיעים במשחק חדש. אם אנשים כאן זועמים על DLC ב15$ שלא מרגיש שהוא שווה באמת רבע מהתוכן של המשחק שעולה 60$, מן הסתם חידוש של משחק בין 10 שנים לא מתקרב אפילו לרמת ההשקעה של משחק חדש ולא יכול להיות שהוא יתקרב אפילו אליו במחיר.

אם זו שכבת צבע, אז 30$ באמת מרגיש יותר מתאים, אבל 40$ (שזה נראה לי ההימור הכי סביר) זה גם בסדר. אני גם לא מצליח לחשוב איזו עוד עבודה משחק כמו גירס צריך. כלומר, כבר היה לו מוזיקה באיכות גבוהה, אז לתת לאיזו פילהרמונית להקליט אותה מחדש, לא יוסיף יותר מידי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 מאי 2015, 02:12

מישהו מעוניין במפתח לבטא של Smite?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 02:18

Nucleus_Dawn כתב:
אם זו שכבת צבע, אז 30$ באמת מרגיש יותר מתאים, אבל 40$ (שזה נראה לי ההימור הכי סביר) זה גם בסדר. אני גם לא מצליח לחשוב איזו עוד עבודה משחק כמו גירס צריך. כלומר, כבר היה לו מוזיקה באיכות גבוהה, אז לתת לאיזו פילהרמונית להקליט אותה מחדש, לא יוסיף יותר מידי.

השאלה היא כמה אמורים לבקש על משחק בן 10 שנים שמקבל רק שדרוג רזולוציה ו-60FPS, או במילים אחרות חבורה של מתכנתים מצליחים לגרום לו לרוץ על הONE וזהו. 10$? אולי 15$ גג? הרי בשוק המשחק הזה שווה היום אולי 2$-3$ והם פשוט עושים לו פורט ומנפחים את המחיר שלו ל10$ או 15$.

ועכשיו נגיד ולקחנו את הפורט הזה ועשו לו שדרוג גרפי (כלומר מה שגירס עובר). כמה כסף שווה שדרוג גרפי? 5$? 10$? או במקרה הזה 25$? זה פסיכי, עשו למשחק פורט לUE4 ושפרו את האומנות והם לוקחים ממך 25$ נוספים כאילו מדובר באיזה פעמיים ORI?

קצת פרופורציה. הפורטים האלה הם עושק. למכור לך משחק בן 10 ב40$ שזה בערך המחיר של רוב משחקי הAAA אחרי שבועיים בשוק זה די בזוי. משחקים כמו GOW 3 על הפס4 צריכים לעלות 10-15 דולר אם הייתה לתעשיה הזאת קצת פרופורציה. אבל אין לה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 02:50

DrKeo כתב:השאלה היא כמה אמורים לבקש על משחק בן 10 שנים שמקבל רק שדרוג רזולוציה ו-60FPS, או במילים אחרות חבורה של מתכנתים מצליחים לגרום לו לרוץ על הONE וזהו. 10$? אולי 15$ גג? הרי בשוק המשחק הזה שווה היום אולי 2$-3$ והם פשוט עושים לו פורט ומנפחים את המחיר שלו ל10$ או 15$.

ועכשיו נגיד ולקחנו את הפורט הזה ועשו לו שדרוג גרפי (כלומר מה שגירס עובר). כמה כסף שווה שדרוג גרפי? 5$? 10$? או במקרה הזה 25$? זה פסיכי, עשו למשחק פורט לUE4 ושפרו את האומנות והם לוקחים ממך 25$ נוספים כאילו מדובר באיזה פעמיים ORI?

קצת פרופורציה. הפורטים האלה הם עושק. למכור לך משחק בן 10 ב40$ שזה בערך המחיר של רוב משחקי הAAA אחרי שבועיים בשוק זה די בזוי. משחקים כמו GOW 3 על הפס4 צריכים לעלות 10-15 דולר אם הייתה לתעשיה הזאת קצת פרופורציה. אבל אין לה.

טוב, אתה יודע - המחיר נקבע על ידי השוק וכל זה.
הערך של השדרוגים האלו לא נמדד אך ורק בכמה עבודה באמת היה צריך, כדי ליצור את המשחק. אז רואים כאלה בתמחור הוגן יותר וכאלה בתמחור הוגן פחות.
אני חושב ש30-40 דולר זה בגדר הסביר, בסה"כ.
נחכה ונראה איך הם יתמחרו אותו באמת. רק עוד חודש, עד E3 :)

אתה חושב שיש מצב שיוציאו אותו בתקופת החגים? נראה לי שדי בוודאות לא. יש להם את TR לתקופת החגים. יהיה יותר סביר להוציא אותו בתחילת שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 03:00

Nucleus_Dawn כתב:
טוב, אתה יודע - המחיר נקבע על ידי השוק וכל זה.
הערך של השדרוגים האלו לא נמדד אך ורק בכמה עבודה באמת היה צריך, כדי ליצור את המשחק. אז רואים כאלה בתמחור הוגן יותר וכאלה בתמחור הוגן פחות.
אני חושב ש30-40 דולר זה בגדר הסביר, בסה"כ.
נחכה ונראה איך הם יתמחרו אותו באמת. רק עוד חודש, עד E3 :)

אתה חושב שיש מצב שיוציאו אותו בתקופת החגים? נראה לי שדי בוודאות לא. יש להם את TR לתקופת החגים. יהיה יותר סביר להוציא אותו בתחילת שנה הבאה.

בטוח יתמחרו אותו ב40$, ככה היילו תומחר והוא מכר מצויין. כן, אתה צודק, השוק קונה ולכן השוק סובל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 03:11

DrKeo כתב:בטוח יתמחרו אותו ב40$, ככה היילו תומחר והוא מכר מצויין. כן, אתה צודק, השוק קונה ולכן השוק סובל.

לא מסכים שהשוק סובל.
אני חושב שבהכרח היו פחותת רימייקים כאלה (שבבירור יש להם ביקוש מסוים), אם מתח הרווחים שלהם היה קטן יותר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 מאי 2015, 07:25

גירס 1 מאוד מיושן היום ,גם עם יקבל שדרוג גרפי
רק רימיק או ריבוט שלמים ,יכולים לעזור למשחק הזה

המקורי יתישן ,ולא בצורה טובה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2015, 11:42

אני מהמר שהם מכוונים את גירס להשנה אם הם כבר מריצים בטא, זה לא איזה משחק ענק שאמור להפריע יותר מדי לכותרים אחרים, בטח ימצאו איזה חודש מת מבחינת צד א' שלא יוצא בו כלום כדי לדחוס אותו שם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 11:59

bling כתב:אני מהמר שהם מכוונים את גירס להשנה אם הם כבר מריצים בטא, זה לא איזה משחק ענק שאמור להפריע יותר מדי לכותרים אחרים, בטח ימצאו איזה חודש מת מבחינת צד א' שלא יוצא בו כלום כדי לדחוס אותו שם.

הבעיה היא לא שהוא יפגע במשחקים אחרים. הבעיה היא שמשחקים אחרים יפגעו בו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2015, 12:02

כן בגלל זה אפשר לדחוף אותו לחודש מת יחסית, נגיד סוף דצמבר שכל הגדולים כבר יצאו, אני חושב שאם כבר מריצים בטא אז התאריך שלו לא יכול להיות רחוק מדי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מאי 2015, 12:03

למה זאת בעיה שמשחקים אחרים יפגעו בו? כולה רימייק/רימאסטר/ריזיבי למשחק עתיק.. :P
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 12:07

Klayman כתב:למה זאת בעיה שמשחקים אחרים יפגעו בו? כולה רימייק/רימאסטר/ריזיבי למשחק עתיק.. :P

כי אם כבר להוציא אותו, אז שימכור.
עדיף להוציא אותו בחודש מת, כשאין לו תחרות וכשאין בחודש-חודשיים שעברו כמות פסיכית של משחקים ששאבו לאנשים את הכסף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מאי 2015, 12:10

Nucleus_Dawn כתב:
כי אם כבר להוציא אותו, אז שימכור.
עדיף להוציא אותו בחודש מת, כשאין לו תחרות וכשאין בחודש-חודשיים שעברו כמות פסיכית של משחקים ששאבו לאנשים את הכסף.

אהה אתה מדבר מנקודת המבט של MS.. הבנתי.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 12:48

Klayman כתב:
אהה אתה מדבר מנקודת המבט של MS.. הבנתי.

אהה, כן. לכל שאר האנשים שקשורים לזה, פחות משנה מתי זה ייצא, אני מניח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2015, 19:30

E3, הכרזה ואז ״הוא יוצא עוד שבועיים!״. מה רע בזה? אין למיקרוסופט כלום עד ספטמבר לפחות. שימלא חלל בין בטמן להיילו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2015, 20:06

DrKeo כתב:E3, הכרזה ואז ״הוא יוצא עוד שבועיים!״. מה רע בזה? אין למיקרוסופט כלום עד ספטמבר לפחות. שימלא חלל בין בטמן להיילו.

אהה... לא חשבתי בכלל על יציאה מוקדמת.
צודק. זה אידאלי. גם משהו קטן לתקופה קצת יבשה של קיץ, גם רחוק מהתחרות של החגים וגם לא קרוב ליציאה של אנצ'רטד 4 בתחילת שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 מאי 2015, 21:30

לדעתי הוא גם יצא לא הרבה אחרי E3 - אולי אפילו מייד יהיה זמין להורדה דיגיטלית (אולי רק להורדה?)
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 16 אורחים