Laskin כתב:אני חושב שמה שהם עשו היה מעולה, הטעות היחידה הייתה GT6.
הוא ללא ספק היה יכול להיות משחק שיגור וזה היה עוזר המון גם למשחק וגם למכירות של סוני, ולהפך מTLOU למשל, שעזר להם לקבל את התואר "הקונסולה עם הבלעדי הטוב ביותר באותו דור" - הוא לא ממש עזר ליח"צ של הPS3.
לדעתי BEYOND, GT6 ו-GOW לא היו צריכים לצאת לפס3. אני לא יודע מה להגיד על TLOU, אולי הוא היה צריך לצאת לפס3, אולי לפס4, אם היה מה לשחק על הפס4 זה לא באמת משנה אם הוא היה יוצא לפס4 או ל3, אבל לא היה. BEYOND יכל להיות בנצ'מארק גרפי מטורף, משחק כל כך מוגבל ופשוט היה המעבר המושלם לדור הבא. GT6, היו צריכים לעשות אותו משחק דור הבא, אולי אז מישהו היה שם עליו, אפילו אם הוא היה יוצא נניח רק בחגים האחרונים ולא בשיגור (מה היה לסוני בחגים? כלום). ו-GOW, הוא באמת היה משחק חצי כוח מיותר. באמת חבל שלא בטלו אותו שנתיים לפני שהוא יצא ופשוט עבדו על GOW4 לפס4, ככה היינו מקבלים את GOW4 כבר השנה במקום עוד שנה או שנתיים.
אם היו עושים את זה, לפחות היה מה לשחק על הפס4. כל הקונסולה הזאת הייתה מרגישה שונה אם היה עליה כבר GOW, GT ומשחק של דיוויד קייג'.
אם אני אחזור רגע לTLOU, המשחק היה מפוצץ אלייזינג ועם בעיות פריימים וזמן טעינה ראשוני של 11 שנים. יכלו לעשות אותו לפס4 לחגים האחרונים ככותר דור הבא מלא לגמרי, לא פורט HD ותהיה בטוח שהוא היה האנצ'רטד 4 של הפס4 כבר שהיא בגיל שנה במקום שנחכה שנתיים וחצי למשחקי נוטי דוג.
We're just normal men. We're just innocent men